«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ



Δελτίο Τύπου
01/11/18

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

Η Αλβανική μαφία, σε αγαστή συνεργασία και με την καθοδήγηση της αντίστοιχης Τουρκικής «Φαμίλιας Ερντογάν» εφαρμόζουν στην Αλβανία τις ίδιες ακριβώς μεθόδους που οδήγησαν στην δραματική συρρίκνωση του Ελληνισμού στην Τουρκία, επιδιώκοντας τον οικονομικό και φυσικό στραγγαλισμό του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου.

Η χρήση της Ελληνικής γλώσσας μέσα στην Αλβανία δυσχεραίνεται όλο και περισσότερο, όπως ακριβώς στην Κωνσταντινούπολη τις δεκαετίες του 1960 και 1970, η αρπαγή Ελληνικών περιουσιών πραγματοποιείται από τις Αλβανικές αρχές με διάφορες δικαιολογίες, όπως ακριβώς στην Κωνσταντινούπολη τις δεκαετίες του 1940 και του 1960, η τρομοκρατία, η αυθαιρεσία και η φασιστική νοοτροπία εφαρμόζονται σήμερα στην Αλβανία όπως ακριβώς και στο σουλτανάτο του Ερντογάν.

Το ανατριχιαστικό κρούσμα της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα και η επίσημη, ασύστολη προπαγάνδα ψεύδους για την σπίλωση του, επιτυγχάνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα:

Αφυπνίζει τον απανταχού Ελληνισμό και τον υποχρεώνει σε διεθνή αγώνα, με κάθε νόμιμο μέσο, σε κάθε διεθνές βήμα, ώστε να υποχρεωθεί το Αλβανικό καθεστώς της τρομοκρατίας να σεβαστεί όλα ανεξαιρέτως τα δικαιώματα των Ελλήνων της Βορείας Ηπείρου.

Η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων της εν ψυχρώ εκτέλεσης του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα και η εκπλήρωση της τελευταίας επιθυμίας του να ανεγερθεί ιερός ναός στον τόπο που γεννήθηκε, θα αποτελούν τους στοιχειώδεις στόχους της Ελλάδος και του απανταχού Ελληνισμού.

Τέλος


Πηγή: INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION. IHA (USA)

2 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ01 Νοεμβρίου, 2018 20:12

    ΤΟΥΤΗ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    .
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑ ΗΡΩΕΣ ! ! !
    .
    ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ...
    .
    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !
    .
    .
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ ! ! !
    .
    .
    ΜΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΡΥΨΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ - ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=s3sintGEvMU
    .
    .
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ 1973, ΑΛΒΑΝΙΑ,
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΪΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ,
    ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ,
    ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
    Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΑΡΟΥ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ.
    .
    Μάννα μου κρύψε το σπαθί
    κρύψε μου το πιστόλι
    τι ο καιρός θα ξαναρθεί
    να σηκωθούμε όλοι.
    .
    Κράτα μάννα και θα γίνει
    το μεγάλο πήδημα.
    Λευτεριά και Ρωμιοσύνη
    είν' αδέρφια δίδυμα.
    .
    Μάννα μου κρύψε τη στολή
    τη χιλιοματωμένη
    τούτ' η πατρίδα κι η φυλή
    δεν κάθεται δεμένη.
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
    Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ !

    ΑΓΩΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ! ! !

    ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ …………

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς η Βόρεια Ήπειρος παραχωρήθηκε στην Αλβανία με αντάλλαγμα τα νησιά του Αιγαίου. Πόσες φορές ο ελληνικός στρατός την απελευθέρωσε
    https://www.panellines.gr/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%ce%ae%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%87%cf%89%cf%81%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7/

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ CIA: Αν οι Έλληνες είχαν ξεσηκωθεί, η Βόρεια Ήπειρος θα είχε ενωθεί με την Ελλάδα (Βίντεο)
    https://www.panellines.gr/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-cia-%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1%ce%bd-%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%89/

    ΑπάντησηΔιαγραφή