«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΟΠΟΙΟΙ ΚΙ ΑΝ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑΞΕ - ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΝ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ.



Αφορμή για το τίτλο, στάθηκε η ανάρτηση του ιστολογίου Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, με τίτλο "ΠΟΙΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;".

Η ανάρτηση παραπέμπει σε ορθότατους συλλογισμούς του αγαπητού μας Διηνέκη, που και αυτοί με τη σειρά τους είχαν σαν αφορμή.. αποκλειστικό άρθρο του Διόδοτου, προφητικό θα μπορούσε να πει κανείς, γραμμένο στις 3 Νοεμβρίου (δημοσιευμένο στις 4), πάντως.. 5 ημέρες πριν την ταφή του εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου, στις οποίες δεν γνωρίζαμε καν.. πότε και αν θα γίνει η παράδοση της σορού του Κωνσταντίνου στους γονείς του.

Ο αρθρογράφος μας Use Your Illusion ..πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι υπήρξε ιδιαιτέρως αγχίνους, οξυδερκής, διορατικός. Η ανάρτηση με το άρθρο του είχε την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στον Διόδοτο τις τελευταίες αυτές 7 ημέρες.

Εχθές, σε εκπομπή πολύ γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού, ο οποίος εκπέμπει σε πολλές χώρες του κόσμου με ελληνόφωνο κοινό,   διατυπώθηκαν στοιχεία και παρατηρήσεις ταυτόσημες με το περιεχόμενο των δύο ανωτέρω άρθρων. Στα αυτιά μου ήταν ξεκάθαρο πως αφορμή για να διατυπωθούν ήταν το άρθρο του U.Y.Illusion. Χιλιάδες ελληνικά αυτιά ανά τον κόσμο.. εισέπραξαν πληροφορία που προκάλεσε έκπληξη και ίσως εξωθήσει σε περαιτέρω έρευνα.

Η σημειολογία όμως και το θαύμα, για να το θέσουμε σαφώς και πιο χριστιανικά, δεν σταματούν εδώ. Στον τίτλο της παρούσης αναρτήσεως επιστήσαμε την προσοχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ που φοράει ο Κωνσταντίνος στο μπράτσο του. Στην επέτειο του ΟΧΙ του '40 δολοφονήθηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, στην εορτή των Αρχαγγέλων κηδεύτηκε (σοβαρές επισημάνσεις σημειολογικής αξίας επίσης, διατυπώθηκαν και εδώ).

Μετά την ταφή του εθνομάρτυρά μας, πραγματικά πολύ παράξενα συναισθήματα διακατέχουν όλους μας. Καταλήψεις σχολείων από μαθητές στην Κατερίνη, για το θέμα της Μακεδονίας μας και του ύμνου της.. σαν να είναι κατευθείαν εμπνευσμένες, και από την αποβολή των μαθητών στον Γέρακα, αλλά και από την ιδιαίτερη κινητοποίηση (τεράστια ελληνική σημαία κλπ) του Κωνσταντίνου, για το "μακεδονικό" (βίντεο με τον Κωνσταντίνο στο Μέγα Συλλαλητήριο της Αθήνας, εδώ).



Η αρθρογραφία για την υπόθεση, και στον συστημικό τύπο, τηλεόραση και σάιτ, και στα μπλογκ, έχει πάρει διαστάσεις μη αναμενόμενες. Το σίγουρο είναι πως το μυστικό θηρίο που εχθρεύεται βάναυσα τον Ελληνισμό, διάλεξε για την βρώμικη δουλειά τους Αλβανούς.. έναν διαχρονικό μεν εχθρό των Ελλήνων.. αλλά τσαπατσούλη. Σφαίρες πάνω σε περιπολικό της αλβανικής αστυνομίας, μέσα στο οποίο δεν υπήρχε κανείς, και οι οποίες σφαίρες, ενώ υποτίθεται πως ήταν του Κωνσταντίνου.. εντούτοις εισήλθαν από διαφορετικές κατευθύνσεις... ράψιμο των πληγών του, αντιφατικές καταθέσεις και διάφορα άλλα. Οι Αλβανοί έκαναν την σκηνοθεσία του θηρίου.. μαντάρα.

Οι Βορειοηπειρώτες εντωμεταξύ, αλλά και όλοι εμείς.. να νιώθουμε, άλλοι σαν να σταμάτησε ο χρόνος στην κηδεία, άλλοι σαν να μπήκαμε σε άλλη εποχή της ελληνικής Ιστορίας. Εγώ προσωπικά, κάθε λεπτό της ημέρας, από προχθές, έχω μια αίσθηση σαν η Ιστορία να χωρίστηκε σε "προ Κατσίφα" και "μετά Κατσίφα".

Επίσης, ότι πολύ μα πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολλά ακόμα και πολύ σημαντικά να πούμε και να κάνουμε, που θα εκπλαγούμε από την ίδια μας την δυναμική. Και είμαι απόλυτα σίγουρος πως το ήξερε αυτό ο Κωνσταντίνος όταν αγκάλιαζε με χαμόγελο τον θάνατο, γιατί ήξερε πως εισηγείτο εις την Ελευθερίαν και εις την Αιωνιότητα.

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

14 σχόλια:

  1. Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ10 Νοεμβρίου, 2018 09:29

    .
    ΕΙΣΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ! ! !
    .
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΤΣΙΦΑ !
    .
    ΠΕΘΑΝΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !
    .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
    .
    ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ………………..
    .
    ΘΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    .
    .
    ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ :
    .
    ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !
    .
    .
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
    .
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
    .
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !
    .
    .
    ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=N7sCN0aMT44


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα παιδιά και ιδίως οι έφηβοι είναι το κλειδί και σε αυτά πρέπει να απευθύνεται η ενημέρωση. Δεν ξέρω σε ποιά sites συχνάζουν.

    1. Έχουν τις ορμόνες ανεβασμένες.
    2. Θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.
    3. Μερικά μπορεί να είναι και indigo που σημαίνει ισχυρή θέληση, ανοσία στον έλεγχο του νου από σχολείο και ΜΜΕ και κάποια άλλα στοιχεία.

    Ακόμα και αν είναι δαιμονική πλάνη η θεωρία με τα indigo (καθόλου απίθανο), το γεγονός είναι ότι τα διεθνή λαμόγια προσπαθούν να δηλητηριάσουν τους πάντες με δεκάδες τοξινωμένα εμβόλια από τη βρεφική ηλικία όπου δεν έχει χτιστεί ακόμα το ανοσοποιητικό με αποτέλεσμα την εκθετική αύξηση του αυτισμού και των αυτοάνοσων και άλλων σοβαρών αρρωστιών, και έχει υπολογιστεί ότι με το ρυθμό που αυξάνεται ο αυτισμός μέχρι το 2050 τα μισά παιδιά θα είναι αυτιστικά. Πιο εύκολο να γίνουν αυτιστικά από δηλητήρια στα εμβόλια είναι τα παιδιά με υψηλή νοημοσύνη. Η υψηλή νοημοσύνη είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των παιδιών indigo. Σαν τον Ηρώδη οι εβραίοι ψυχοπαθείς προσπαθούν να "σκοτώσουν" όλα τα παιδιά για να εξουδετερώσουν τους μελλοντικούς εχθρούς τους.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα μέρη μου λένε πως νεκρός με χαμόγελο σημαίνει ότι έπονται κι άλλοι νεκροί! Ευλογημένο να είναι το χώμα που θα ποτίσει με το αίμα τους αρκεί να είναι για τη λευτεριά! Λευτεριάς λίπασμα οι πρώτοι νεκροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστές ἐπισημάνσεις.Πολύ ὁρθά συμπεράσματα.Καί κυρίως,ὁρθότατος σηματοδότησις :Ἐποχή «πρό Κατσίφα»-«μετά Κατσίφα». Γιά ὅσους ἔχουν ἐν ἐγρηγόρσει τόν νοῦν τους,ἀντιλαμβάνονται πλήρως τήν σημασίαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς!

      Ευαγγελία μου, σε ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σου λόγια, εύχομαι και η δικές μας μικρές προσπάθειες να αποδώσουν καρπούς.

      Διαγραφή
  5. Κωνσταντίνε,
    Λεβέντη μας

    Πολύ θα θέλαμε να είσαι κοντά μας και σωματικά
    Όμως τα γυμνά στήθια που δεχτηκαν τις σφαίρες του εχθρού
    ζωντάνεψαν τα δικά μας στήθια
    χιλιάδες άλλοι Έλληνες πιάνουν τον τόπο σου
    στη ιερή Πανάρχαια γη των Σελλών

    Λευτεριά τη Βόρειο Ήπειρο Άγγελε Του Θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλικάρι μου , φωτιά άναψες στις ψυχές μας , που να ήξερα ποιος ήρωας κρατούσε τη Σημαία που κυμάτιζε δίπλα μου στη λαοσύναξη της Αθήνας , φωτιά ιερή άναψες παλικάρι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου11 Νοεμβρίου, 2018 01:17

    Απόσπασμα από σχόλιο που έστειλα εδω:https://attikanea.blogspot.com/2018/11/blog-post_139.html

    "Χτυπάνε" διάλυση στην Ορθοδοξία, Αρχιεπίσκοπος, Τσίπρας και λοιποί ένθεν και ένθεν.
    Αυτό δεν ξεκίνησε τώρα, χτίζεται μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό, όταν η Διοικούσα Εκκλησία ανεχόταν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) όλα αυτά που αναφέρονται στο παρόν σχόλιο. (Το άρθρο, του οποίο δίνω το link είχε σταλεί ως σχόλιο)

    Τι να κάνουμε; Υπομονή! Έσχατοι καιροί είναι και πρέπει να ξεχωρίσει (αυτοβούλως) η ήρα από το σιτάρι. Άρα όλα αυτά πρέπει να γίνουν.
    Ώστε εν πλήρη και θεία Δικαιοσύνη ο Χριστός να "ξεριζώσει" την ήρα μέσα από το σιτάρι.

    Άκουγα στη γιορτή του την παράκληση στον αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη, έβλεπα στο video τα πανέμορφα καμπαναριά του μοναστηριού στην Πάνορμο, τα όμορφα σπιτάκια της βαμμένα με έντονα χρώματα και σκεφτόμουνα και δάκρυζα:

    Τι όμορφη ήταν η Πατρίδα μας, πόσο αγνή κι ατόφια η άδολη πίστη του απλού λαού μας (αυτός μόνον κρατάει μέσα του Χριστό και Πατρίδα, όπως ο Κωνσταντίνος “μας”!) πριν φθείρουν τα πάντα οι βρυκόλακες της Νέας Τάξης. Τίποτα όμως δε γίνεται τυχαία, όλα έχουν το λόγο τους και ένας είναι ο Λόγος όλων των λόγων, το Αίτιον όλων των αιτίων, ο Χριστός.

    Ακούστε αν θέλετε αυτό το αριστούργημα από άποψη ποιητικού λόγου και μέλους, σε μια αληθινά μοναδική εκτέλεση.
    https://www.youtube.com/watch?v=QBQdNe8v0KM&t=146s

    Θα ηρεμήσει η ψυχή σας, αν αναλογισθείτε ότι κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Απολύτως κανείς. Ούτε όλα τα τάγματα των δαιμόνων μαζί. Το προσπάθησαν εξ' άλλου και άκουσαν το "Στώμεν καλώς..." και έφριξαν!

    Προσευχηθείτε λοιπόν η Ελλάδα να είναι υπό την προστασία του (και του Χριστού βεβαίως) και θα γίνουν θαύματα και θαυμαστά, πέρα από κάθε μας προσδοκία.

    Υ.Γ. Προχθές είδα εδώ https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_10.html ότι ο Κωνσταντίνος “μας” έφερε στο δεξί του χέρι κάτω από τη σημαία, την εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. “Πέταξε” ψηλά την 28η Οκτωβρίου και ετάφη την ημέρα της εορτής του Αρχαγγέλου.
    Σημάδια! Που θα γίνονται όλο και περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου,
      πιστεύω επίσης το ίδιο, τα σημάδια θα γίνουν περισσότερα. Αυτή τη φορά δεν θα ξεφουσκώσει αυτό που μυστηριακά έχει γεννηθεί. Το βίντεο μάλιστα που μάς πρότεινες μού έδωσε και κάποια ιδέα.. Θα δεις.. σύντομα.

      Διαγραφή
    2. Δεν σας είχα διαβάσει & η αλήθεια ειναι πως είχα πολύν καιρό να επισκεφτώ το μπλοκ σας, όταν ανέβαζα αυτό, όπως & δεν είχα προσέξει τον αρχάγγελο στο μπράτσο του Κωνσταντίνου...
      https://plus.google.com/u/0/photos/photo/103322673232091997214/6621209036399162946

      Διαγραφή
    3. art ant,
      να είστε καλά. Κάτι επίσης σημαντικό ελέχθη εδώ:
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/11/blog-post_51.html

      Διαγραφή
    4. Ευχαριστώ για την δημοσίευση του σχολίου μου & την άμεση απάντηση.
      Καλή Κυριακή & καλή συνέχεια στο Ελληνοπρεπές & θεάρεστο έργο σας...

      Διαγραφή
  8. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου11 Νοεμβρίου, 2018 15:02

    Χαίρομαι αν το video που πρότεινα έγινε αιτία για μια δημιουργική ιδέα και πράξη.
    Ωστόσο, πηγαίνοντας σήμερα στο link του, δε μου έδινε κανένα αποτέλεσμα.
    Για να είμαι σίγουρη ότι δεν έγινε κάποιο λάθος ή εμπλοκή, δίνω τον τίτλο του στο you tube: Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης-ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Μέρος 2.
    (Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Δημήτριος Παπαγιαννόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή