«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Η ώρα των λύκων: οι ανθέλληνες πολεμούν ανοιχτά τους Έλληνες.

του Αιμίλιου Σάλαζαρ





Μέχρι και ο πιο άσχετος με τα πολιτικά συνειδητοποιεί πως η χώρα μας βάλλεται πανταχόθεν. Το σημαντικότερο όμως χτύπημα για την πατρίδα το 2018 ήταν η επιβολή διήμερης αποβολής σε ομάδα μαθητών Λυκείου στο Γέρακα οι οποίοι τόλμησαν την 28η Οκτωβρίου να συμπεριφερθούν σαν Ελληνόπουλα και όχι σαν κομματόσκυλα ή σαν φερέφωνα των εισαγόμενων ιδεολογιών των διαχρονικών αντιπάλων της χώρας μας – του κομμουνισμού και του φασισμού.
Ο λόγος της αποβολής ήταν πως οι μαθητές υπέπεσαν στο θανάσιμο για τους απάτριδες αμάρτημα να τραγουδήσαν ένα υπερήφανο Ελληνικό τραγούδι το οποίο ξεκινάει με τον εξής στίχο: «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα».
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Η χώρα αυτή είναι του Αλεξάνδρου. Είναι του Μελά, του Άγρα και του Αυξεντίου. Δεν είναι του Μπακούνιν και του Μαρξ και σίγουρα δεν είναι του τσίπρα. Είναι των Ελλήνων πολιτών και όχι των πρωΑλητάριων.
Όταν τα παιδιά ζήτησαν από τον καθηγητή τους την άδεια να τραγουδήσουν, ο αρχιφασίστας «καθηγητής» τους είπε πως όχι μόνο δεν τους δίνει την άδεια, αλλά τους υποσχέθηκε πως αν αυτή είναι η θέληση τους, δεν θα τους επιτρέψει να παρελάσουν. Δηλαδή το αρχιφασισταριό, απαγόρευσε σε Ελληνόπουλα να παρελάσουν στο βηματισμό των ηρωικών τους προγόνων, τραγουδώντας μέσα από τα στήθια τους τον ύμνο της Μακεδονίας. Αυτή είναι η ώρα των λύκων.

Οι ψευτοκαθηγητάδες εξήγησαν πως αυτό που συνέβη δεν ήταν τιμωρία αλλά «παιδαγωγικό μέτρο». Δεν θεωρούνται πλέον «ποινές» οι αποβολές αλλά σύμφωνα πάντα με τους άεργους ινστρούχτορες της αριστεράς και της αμορφωσιάς, λέγονται «παιδαγωγικά μέτρα». Το επόμενο βήμα είναι η επιβολή «μέτρων του σωστού πολίτη» σε κάθε διαφωνία εναντίον τους. Η αριστερίστικη ιδεοληψία έχει αποτρελάνει πολύ κόσμο και έτσι τους ευχόμαστε να πιστέψουν και οι ίδιοι τα αλλοπρόσαλλα επικοινωνιακά τους τεχνάσματα.

Σε μια προσπάθεια αλληλοκάλυψης αυτού του εθνικού εγκλήματος, οι απάτριδες ψευτοκαθηγητάδες υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους μιλώντας για απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, δηλώνοντας πως «είναι και αυτοί Έλληνες». Προφανώς. Έλληνες είμαστε όλοι. Και για να είσαι προδότης αυτής της χώρας πάλι Έλληνας πρέπει να είσαι. Αυτή είναι η νέα καραμέλα του ανθέλληνα, πως «και εμείς Έλληνες είμαστε».
Μπορεί να βγάζουμε στο κλαρί το Αιγαίο, να παραχωρούμε τα δικαιώματά μας και να βάζουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον Τούρκο φασίστα από τη μια και τα ψάρια της θάλασσας από την άλλη, έτσι ώστε να γίνει μια δίκαια μοιρασιά μεταξύ των «ευπαθών ομάδων» του «Ισλάμ» και του «περιβάλλοντος», αλλά ναι, «και εμείς Έλληνες είμαστε».
Μπορεί οι καθηγητές να έχουν χρέος να ενθαρρύνουν τα νέα παιδιά να τραγουδούν για την πατρίδα τους, και εμείς να τα τιμωρούμε και να τα τρομοκρατούμε στον βωμό της διαφορετικότητας και του εθνομηδενισμού, αλλά «και εμείς Έλληνες είμαστε».
Μπορεί μια δυσώδης μερίδα του τύπου να στοχοποιεί τους μαθητές ως φασιστάκια αλλά «και αυτοί Έλληνες είναι».
Το ίδιο κατάπτυστοι είναι βέβαια και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι οι οποίοι θεωρούν ανήκουστο αυτό που συνέβη, αλλά δεν τολμούν να κατονομάσουν ως προδοσία αυτό που συνέβη στις Πρέσπες, ξεπλένοντας έτσι το έγκλημα.
«Έλληνες και αυτοί». Όπως διαχρονικά «Έλληνες είναι» και οι πολιτικοί σε αυτόν τον τόπο.

Έτσι ξεκινάνε λοιπόν όλα. Έτσι σπάνε τα ταμπού οι προδότες. Πουλάνε τη Μακεδονία, αποβάλλουν δειλά – δειλά και με αστείες ψευτοδικαιολογίες κάποιους μαθητές, τεστάρουν τα νερά να δουν μέχρι που τους παίρνει, και μετά ξεκινάει η φανερή φίμωση για όσους αγαπούν την Ελλάδα, έτσι ώστε στο τέλος να μην μας μείνει μια σπιθαμή γης που να μπορούμε να αποκαλούμε πατρίδα. Ταυτόχρονα, οι αντίπαλοι της χώρας εξοπλίζονται και ισχυροποιούν τη θέση τους, την ίδια ώρα που οι προδότες πολιτικοί τιμωρούν, περιθωριοποιούν και αποψιλώνουν αυτούς που θα προστατέψουν την πατρίδα μας. Αν δεν είναι αυτό το άνοιγμα της Κερκόπορτας, τότε ποιο είναι;

Προς τιμήν τους όμως οι μαθητές, και ακριβώς επειδή έχουν Ελληνική και όχι ξενοκίνητη ψυχή, με την παρακάτω δήλωση ξεφτύλισαν τον Πασόκο συνδικαλιστή διευθυντή τους, τον εμετικό σύλλογο διδασκόντων, και τους ακατανόμαστους υπουργό παιδείας και πρωθυπουργό που δεν τους έστειλαν όλους σπίτια τους και οι οποίοι δεν τόλμησαν, λόγω ανθελληνικών συναισθημάτων, να υποστηρίξουν τα παιδιά: «Δεν προσβάλλαμε καμία εθνικότητα, κανένα λαό, και δεν εκπροσωπούμε κάποια κόμματα ή οργανώσεις. Εκπροσωπούσαμε καθαρά τους εαυτούς μας σαν Έλληνες και μαθητές λυκείου».

«Τραγουδώντας το τιμούσαμε τους προγόνους που έχουν κάνει ό,τι έχουν κάνει για μας».
Πώς μπορείς, ακόμα και προδότης αν είσαι, να συνεχίσεις το ύψιστο λειτούργημα της διδασκαλίας μετά από αυτό; Μαύρη ντροπή στους διδάσκοντες του μίσους για την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα, οι υποστηρικτές των παιδιών στο σχολείο τους και στην κοινωνία του Γέρακα προέρχονται από κάθε ιδεολογική πλευρά. Και αυτό είναι το φυσιολογικό, διότι είναι Έλληνες και δεν έχουν πουλήσει την ψυχή τους ούτε σε κομματάρχες ούτε στους εχθρούς της χώρας. Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα.

Αντιθέτως, το λοιπό πολιτικό σύστημα έχει ακολουθήσει  την φασιστερά τόσο χαμηλά στον ξεπεσμό όσον αφορά τα βασικά στοιχεία της ελληνικότητας, που είναι αδύναμο να αντιδράσει. Ο χορός με τους προδότες οδηγεί σε κατρακύλα και έτσι έχουν ξεχάσει τι εστί Έλληνας, τι υπηρετούν και τι προστατεύουν. Είναι χειρότεροι από συνένοχοι γιατί ξεπλένουν τους σύγχρονους Εφιάλτες.

Κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα της προδοσίας, εφόσον επικυρωθεί η ήδη επιζήμια, εθνοβόρα, κατάπτυστη «συμφωνία» των Πρεσπών που έφεραν οι προδότες Τσίπρας – Κοτζιάς – Καμμένος, τότε σύμφωνα με το άρθρο 3§4 και το άρθρο 6, θα είναι πράγματι παράνομο να μιλάμε για αποκλειστική Μακεδονία εντός Ελλάδος. Οι προδότες θα μας πάρουν τις λέξεις Μακεδονία και Ελλάδα από το στόμα.

Εδώ και δεκαετίες όποιος πολεμούσε τις πολιτικές της κυβέρνησης, ήταν πολύ απλά πολέμιος της κυβέρνησης. Σήμερα οποίος πολεμάει τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι «φασίστας». Γι’ αυτό νομίζω πλέον όταν ακούς τη λέξη «φασίστας», πρώτα σκέφτεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα τα ορκ της χρυσής αυγής. Ο Στάλιν επικρατεί του Χίτλερ αλλά πραγματικός ηττημένος είναι ο Ελληνισμός.

Τέλος, είναι κατανοητό πως πλέον το κράτος, το κόμμα του και οι δομές του μισούν την Ελλάδα, τη δημοκρατία, το γαλάζιο, τα σύνορά μας που με αίμα διασφαλίσαμε και την αγάπη για την πατρίδα.
Αλλά ευτυχώς υπάρχει κάτι το οποίο σας καίει: Οι εθνικές μας εορτές, όπως η 28η Οκτωβρίου που τα παιδιά τίμησαν, αποτελούν ύμνο στην ελευθερία και συνεπώς διαχρονική καταδίκη για τους απανταχού κομμουνιστές και φασίστες.
Ας χαίρονται λοιπόν αυτοί που πρέπει να χαίρονται, και ας κρύβονται στα ιδεολογικά τους τάρταρα οι οπαδοί του σκοταδιού και της βίας. Οι προδότες στη θέση τους.

Αυτή είναι η ώρα των λύκων. Αυτή την ώρα οι ρόλοι είναι δύο και ο ρόλος των προβάτων δεν ταιριάζει σε Έλληνες.


πηγή

8 σχόλια:

  1. Σε 20 χρόνια από σήμερα, θα εορτάζουμε και τρίτη εθνική επέτειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα να τονίσω κάτι που κατ' εμέ είναι πολύ σημαντικό : Πάνω από την Πατρίδα μας δεν πλανάται μονάχα ο ΑΝΘ-ελληνισμός αλλά κυρίως το μαύρο πέπλο του ΜΙΣ-ελληνισμού. Δεν μιλούμε γιά μιά απλή αποστροφή προς ο,τιδήποτε το ελληνικό. Βιώνουμε το αρρωστημένο και διεστραμμένο μίσος των Εξουσιαστών (Σιωνιστών τραπεζιτών κλπ). Δεν αντιτίθενται μονάχα στον Ελληνισμό και σε ο,τιδήποτε ελληνικό. Κάνουν κάτι πολύ χειρότερο : Μας μισούν παράφορα και αποζητούν να μας καταστρέψουν!!!! Αυτό το παράφορο μίσος είναι η κινητήριος δύναμη που τους ωθεί προς την ισωπέδωση και τον αφανισμό μας. Αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός τους. Ποθούν να μας κατασπαράξουν.
    Οι δύο όροι έχουν μιά πολύ λεπτή διαφορά που σε πολλούς είναι δυσδιάκριτη. Φαίνεται ότι οι όροι είναι ταυτόσημοι αλλά στην ουσία δεν είναι. Θα πρέπει να μιλούμε για ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που εννοιολογικά ως όρος - βάσει αυτών που βιώνουμε στην Πατρίδα μας - είναι πιό ακριβής, από τον όρο "ανθελληνισμός"!!! 'Εχουμε να κάνουμε με ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Αλλά ευτυχώς υπάρχει κάτι το οποίο σας καίει: Οι εθνικές μας εορτές, όπως η 28η Οκτωβρίου που τα παιδιά τίμησαν, αποτελούν ύμνο στην ελευθερία και συνεπώς διαχρονική καταδίκη για τους απανταχού κομμουνιστές και φασίστες.”

    Ποίος Ελληνας που δηλώνει φασίστας μισεί τις εθνικές μας εορτές;
    Δεν πρέπει κάποιος να απαντήσει; Ετσι στο βρόντο ο κάθε ένας γράφει ότι του κατέβει και όλοι οι υπόλοιποι …απλά γυρίζουμε την πλάτη μας;
    Εφόσον έτσι είναι , απόλυτα λογικό
    στον αγώνα (κυριολεκτικά και μεταφορικά ) Ελλας – αριστερά , το σκόρ να είναι , μηδεν – χίλια!
    Και αντί για φούλ επίθεση , ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ , οι Ελληνες παίζουμε, εδώ και εκατό χρόνια , συνεχώς άμυνα. Λογικό να μας έχουν ταράξει στα γκόλ. Και ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα.


    “Οι Εβραίοι της Ελλάδας, 2300 Χρόνια Ιστορίας και Παράδοσης”
    (Με την υποστήριξη της γερμανικής πρεσβείας της Αθήνας και του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος)
    https://www.jewishmuseum.gr/the-jews-of-greece-2300-years-of-history-and-tradition/


    Ποίος φταίει που υμνούνται , ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ που όλα είναι στο φως, τα κομμουνιστικά τέρατα , οι λήσταρχοι εγκληματίες εκατοντάδων εκατομμυρίων πολιτών κυρίως Χριστιανών ορθοδόξων ΜΕΣΑ στην Ελληνορθόδοξη Ελλάδα μας;

    Τι θα έλεγαν οι παραπάνω Εβραίοι εάν κυβερνούσε την Ελλάδα μας ένα κόμμα που θα δήλωνε καθαρά ναζιστικό, όπως καθαρά κομμουνιστικό δηλώνει αυτό που μας κυβερνά; (Με απτές πια αποδείξεις για το τι σημαίνει για την Ελλάδα μας να μας κυβερνά ένα κομμουνιστικό κόμμα).
    Πως θα σας φαινόταν εάν οι Εβραίοι παραπάνω αδιαφορούσαν για σχόλια ως το παρακάτω της πηγής; Εννοείται στην θέση του στάλιν , τον Χίτλερ.
    Οι Ελληνες γιατί ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ;
    Πότε επιτέλους θα πούμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, σε όσους τολμούν ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;

    Σχόλιο από την …πηγή.

    “Desk8 Νοεμβρίου 2018 - 4:39 π.μ.
    Οι πολιτικοι απόγονοι αυτών που συνεργάστηκαν με του Γερμανούς ναζιστες, κάνουν "κριτική" στους πολιτικους απογόνους αυτών που αντιστάθηκαν στους ναζιστές... λογικό το βρίσκω....πάντα έτσι ήταν. Μπράβο Χρίστο, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα (7:41)
    Αν δεν ήταν οι σοβιετικοι κομμουνιστές οι παραπανω πατριώτες" θα ζουσαν σήμερα στην βόρεια Αφρική. Σύμφωνα με τα λόγια του Κομνηνού Πυρομάγλου (υπαρχηγού του ΕΔΕΣ) οι Γερμανοί ναζιστες είχαν σχέδια να μεταφέρουν μαζικά ελληνικό πληθυσμό στην βόρεια Αφρικη, αν επικρατούσαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που ήθελαν για πολωνούς και αλλους από την ανατολική Ευρώπη προς Σιβηρία. Άρα οι "παραπάνω πατριώτες" ας αρχίσουν με ένα κεράκι αναμμένο στην μνήμη του Ιωσήφ Στάλιν και του κόκκινου στρατού.”

    Φταίνε ΚΑΙ οι δημοκράτες(;;;) αρθρογράφοι που ταυτίζουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό και τον ναζισμό για το θράσος των αριστερών υμνητών των ανθροπόμορφων τεράτων. Τεράτων που ο συγγραφέας Γιούρι Λινα παραλληλίζει -ταυτίζει με το Γκόλεμ.
    Ισως αυτό να φοβούνται οι Ελληνες και να μην τολμούν να κατονομάσουν τον κομμουνισμό ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ υπεύθυνο για την σκλαβιά μας!!!
    Και για όσο φοβόμαστε την αλήθεια τόσο θα βουλιάζουμε στο ψέμα με ότι αυτό συνεπάγεται για την έξοδο μας από την ...ΣΠΗΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ - ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ.
    Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.!

    ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΣΤΡΟ ΔΕΝ ΠΑΤΙΕΤΑΙ ! - Θρησκευτική ουδετερότητα του Ελληνικού Κράτους

    NEO BINTEO: https://www.youtube.com/watch?v=QzIkdPbc6l4

    ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΥΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
    ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.!

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ:

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ,
    ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,
    ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ.!

    ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΕ
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΓΗ
    ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.!

    Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΗ
    ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΦΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ: "ΟΣΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΝ"
    ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΙΡΕΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ,
    ΔΙΟΤΙ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
    ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ "ΨΕΜΑ"

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΥΠΑ,
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ,
    ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΕΞΗΣ:
    1. Ο κ. Ιερώνυμος δίνει στον κ. Τσίπρα τη ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ της Πολιτείας, δηλαδή ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ,
    μιας και η Ορθοδοξία θα είναι στην ίδια θέση με τις Αιρέσεις
    (είναι η δεύτερη μεγάλη προδοσία της Πίστης από τον Αρχιεπίσκοπο, η πρώτη ήταν στο Κολυμπάρι το 2016 )
    ΚΑΙ
    2. Ο κ. Τσίπρας δίνει στον κ. Ιερώνυμο και τη συνοδεία του, αλλά και ιεραρχικά στους Μητροπολίτες διευρυμένη ΕΞΟΥΣΙΑ - ΜΟΝΑΡΧΙΑ επί του κλήρου (οικονομική και διοικητική) ώστε να διαχειρίζονται εύκολα και να απολύουν τους ανεπιθύμητους κληρικούς κλπ.

    Παράλληλα μπαίνει η Πολιτεία συνδιαχειριστής στην τελευταία εκκλησιαστική περιουσία που απέμεινε (το 4% από το 96% που έχει ήδη προσφέρει η Εκκλησία προς βοήθεια στο Κράτος), με σκοπό την έντεχνη αποδυνάμωση της Εκκλησίας και την υποδούλωση και διάλυση της Ορθοδοξίας εν τέλει.

    ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΥΘΗΚΑΝ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ:

    ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ στον κ. Τσίπρα και
    ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ στον κ. Ιερώνυμο και τους συν΄αυτώ

    Ε - ΟΧΙ .!

    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ,
    ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.!

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ.!

    ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ
    ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.!

    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ,
    ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ.!

    ΑΜΗΝ - ΓΕΝΟΙΤΟ.!

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: "Πρέπει να φυλάξετε την Πίστη σας και να τη στερεώσετε, διότι όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.!"

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ: "'Οταν μου πειράξουν ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ, θα μιλήσω, θα'νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν.!

    ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: "Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι προγονοί μας από τους τάφους.!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 28η Οκτωβρίου ...
    Μεταξάς : ΟΧΙ!
    Αριστεροί : Το όχι το είπε ο λαός.
    Δημοκράτες πατριώτες : μούγκα στην στρούγκα

    Δημοψήφισμα 5-Ιουλίου 2015
    ΕΛΛΗΝΕΣ : ΟΧΙ
    Αριστερά : Ναί
    Δημοκράτες πατριώτες : μούγκα στην στρούγκα.

    Ιούνιος 2018
    Συμφωνία των Πρεσπών.
    ΕΛΛΗΝΕΣ : ΟΧΙ
    Αριστεροί :
    “την εξωτερική πολιτική δεν την ασκεί ο λαός αλλά η κυβέρνηση”
    Δημοκράτες πατριώτες : μούγκα στην στρούγκα.

    28η Οκτωβρίου 2018
    Αριστεροί:
    “την Ιστορία τη γράφουν οι λαοί”
    Δημοκράτες πατριώτες : μούγκα στην στρούγκα.

    Και όμως η τακτική αυτή της αριστεράς γενικά πετυχαίνει, αφού μια ικανή μερίδα Ελλήνων, με μειωμένη ικανότητα αντίληψης , ΔΕΝ αντιλαμβάνεται ότι την εμπαίζουν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον κομμουνισμό στις διάφορες παραλλαγές του.
    Μπλέ πράσινο και κόκκινο! Δημοκράτες και πατριώτες!

    Τι είναι αυτό που έχει παραχωρήσει το δικαίωμα στους αριστερούς να μας δουλεύουν χοντρό γαζί ;
    Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ!

    Ο φόβος μη μας πουν φασίστες και ναζιστές οι υπερασπιστές της εγκληματικότερης ιδεολογία που έκανε ποτέ την εμφάνιση της στον πλανήτη γη, ο κομουνισμός!

    Η συνεχής άμυνα των Ελλήνων που μας έφερε;
    Να προσθέσουν στις απαγορευμένες ιδεολογίες του φασισμού ναζισμού την χούντα!
    Την εθνική κυβέρνηση του Παπαδόπουλου , που τους μπήκε στο μάτι αφού επί κυβερνήσεως του , δεν υπήρξε κανένα ΜΑΤΙ και θα έπρεπε να τα κατασκευάσουν ως έκαναν με το Πολυτεχνείο.

    Παρόλο που πάρα πολλοί που ζούμε ακόμη , ζήσαμε την περίοδο εκείνη και ξέρουμε καλά ΤΑ ΨΈΜΜΑΤΑ με τα οποία συνεχίζει η αριστερή μεταπολίτευση να δηλητηριάζει το μυαλό των παιδιών μας ΑΛΛΑ και όσων πολλών άλλων ΔΕΝ “έχουμε πάθει αλτσχαιμερ” απο τα αναδρομικά , οι Έλληνες και πάλι ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ!!!

    Η επίθεση συνεχίστηκε ΚΑΙ τώρα απαγορεύεται και ο εθνικισμός!
    Και αντί έστω και την τελευταία στιγμή να καταλάβουμε που οδηγούμαστε και από ποίους , στρουθοκαμηλίζουμε.

    Αυτά στην δύστυχη Ελλάδα μας.
    Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο η κομμουνιστική επίθεση , μέσω της σταλινικής εκπροσώπου , συνεχίζεται ακάθεκτη ΑΛΛΑ εμείς πρέπει για μιαν ακόμη φορά να ...παίξουμε άμυνα!!!

    Μέρκελ: Η ειρήνη απειλείται από την άνοδο του εθνικισμού και του λαϊκισμού

    http://www.capital.gr/diethni/3327042/merkel-i-eirini-apeileitai-apo-tin-anodo-tou-ethnikismou-kai-tou-laikismou

    Τα παραπάνω η μερκελ.
    Οσο για τον τσίπα μίλησε σε παγκόσμιο ακρωατήριο λες και μιλούσε απο την πάλαι ποτέ κομμουνιστική κόκκινη πλατεία ( η μήπως το ξέρει πως είναι ένα και το αυτό;)
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟ
    ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ “ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ”!!!
    Μιλάμε για θράσος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;

    Αντιδρούν οι δημοκράτες και οι πατριώτες του...

    Δεν υπάρχει μωρέ Δεξιά και αριστερά.
    Μόνο Ελληνες μωρέ.
    Μόνο Ελληνες, αυτό σας λέω τόσον καιρό, ελάτε σε εμένα που σας έχω την λύση έτοιμη!!!
    Και θέλετε να σας τα πώ και χοντρά ποιός φταίει;
    Ο φασισμός και ο ναζισμός ,φταίει.
    Και θέλετε να σας πώ και κάτι ακόμα ρε ;
    Αντε να το πω.
    Θα σας το πω ρε γιατί μόνο εγω τολμάω και σας τα λεώ.
    Ο σταλινοφασισμός φταίει! Η φασιστερά!!!

    Είδες θάρρος , ο δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά, δημοκράτης πατριώτης;
    Τα λέει έξω απο τα δόντια . Τσεκουράτα.
    Αμ πως αλλοιώς θα είχαμε κανάλι , εάν κατονομάζαμε τον κομμουνισμό ως υπεύθυνο στο ...ναζιστικό και φασιστικό παγκόσμιο σύστημα που διαβιούμε!!!
    Τέτοιος δημοκρατικός φασισμός που να επιτρέπει στους εχθρούς του να τον διαπομπεύουν να τον χλευάζουν και να τον απαγορεύουν , δεν θα έχει προηγούμενο σε ολόκληρο το σύμπαν.
    Η μάλλον τέτοια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ από την επιστημονική κοινότητα ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ!

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΣ

    ΣΕΙΡΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ
    ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΗΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ

    “Σερρών Θεολόγος: Η απαγόρευση εισόδου των Ιεραρχών στα σχολεία, προσβάλει τους μαθητές και δασκάλους που τους καλούν”

    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ
    ΑΜΥΝΑ...

    ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ...ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

    "ΣΟΥΗΔΙΑ: Στέλνουν στην φυλακή 65χρονη γυναίκα γιατί επέκρινε το ισλάμ και την παράνομη μετανάστευση
    ...

    Σύμφωνα με το σκεπτικό, είναι ένοχη "εγκληματικής περιφρόνησης εναντίον ανθρώπων με μουσουλμανικές πεποιθήσεις". Η γυναίκα καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκισης.

    «Είμαι τρομαγμένη», είπε η Χριστίνα σε συνέντευξή της λίγο μετά την ετυμηγορία.

    «Είμαι τόσο φοβισμένη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα είμαι στη φυλακή με εγκληματίες; Έχω ρευματοειδή αρθρίτιδα και βαθιά κατάθλιψη και θα χάσω το διαμέρισμά μου», είπε κλαίγοντας.
    ...
    http://redskywarning.blogspot.com/2018/11/65.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ,
    ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!

    Εν εξελίξει σιωπηρά ειρηνική (δημοκρατική) γενοκτονία παγκοσμίως της λευκής φυλής και πρώτων-πρώτων των Ελλήνων. Ήδη ευρισκόμεθα εις προκεχωρημένον στάδιον αφανισμού.
    Εδόθη άνωθεν η τεχνολογία προς τούτο εις τους σατανικούς τοποτηρητάς των κρονοατλαντείων πλανητικών επικυριάρχων.
    Τα ξύλινα τείχη και οι ναοί της πολιτικής και της θρησκείας δεν παρέχουν επ' ουδενί ελπίδας σωτηρίας αλλά μόνον προϋποθέσεις μαζικού (Αρκάδι, Καψάλης) απεγνωσμένου ολοκαυτώματος.
    Είναι το έσχατον σκαλί τη απελπισίας το εναποθέτειν όλας τα ελπίδας εις τον Ύψιστον.

    Λάβετε λοιπόν άπαντες επειγόντως και πάραυτα μέτρα ετοιμασίας και συσπειρώσεως ως εάν επρόκειτο αντιμετωπίσαι τον έσχατον και πλέον άμεσον κίνδυνον της ζωής σας.
    Συνευρεθήτε, συζητήστε, οργανωθήτε, αποφασίσατε, ενωθήτε, δράσατε, αυτοαμυνθήτε καταλλήλως και ευφυώς πριν είναι πολύ αργά.
    Προτού μιαν πρωίαν ξυπνήσετε, αν προλάβετε, προ μιας τζιχαντικής λεπίδος και ενός σκουροχρόου σαρκαστικού σατανικού χαμόγελου ως τελευταία εικόνα της ζωής σας.

    Η ελευθερία δεν χαρίζεται μέσω αποχαυνωτικών ρεάλιτι, Νόμαντς και Ντάνσιγκ γουίδ δε (που)σταρς αλλά το αντίθετο. ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ως φρόνημα δια της συστηματικής καταναλώσεως τοιούτων.
    Εθνική μαχητική λεοντοτροφή χρειάζεσθε, Έλληνες, και ου κοτοπουλοτηλετροφή.

    Είητε εσείς ως άξιοι απόγονοι ευκλεών προγόνων ο επαναστατικός σπινθήρ της συντριβής του ολεθρίου νεοταξικού Αρμαγεδδώνος.

    Οι καιροί ου μενετοί.
    Δει δε χρημάτων και όπλων!
    Οι θεοί της αποφασιστικότητος, του πολέμου, της νίκης και της ελευθερίας είησαν μεθ' ημών.
    Γένοιτο!

    Υ.Γ.
    Τα υπόλοιπα είναι (ιστο)λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πές τα, γιατί νομίζουν πως η Αθηνά θα κάνει όλη τη δουλειά μόνη της..🙂

      Διαγραφή