«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Γάλλοι;.... Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;... (βίντεο)



Σχόλιο Διόδοτου: Ακούσαμε και τον κο Γιώργο Αδαλή να ρίχνει πολύ γέλιο με το "Γάλλοι" της ΕΡΤ. Εδώ, άλλο ένα ενδιαφέρον σχόλιο για τους "μπάφους" που πίνουν στο εν λόγω "Σύριζα-ΤV" :

Για πόσο χάπατα μας περνούν... οι πολιτικοί μας;;;


Η ...ΣΥΡΙΖΑ TV, που ΕΜΕΙΣ συντηρούμε με το υποχρεωτικό και νταβατζιλίδικο χαράτσι που πληρώνουμε κάθε μήνα παρακαλώ, είμαστε ΔΕΝ είμαστε άνεργοι, μας διαβεβαίωσε σε όλους τους τόνους, ότι τελικά δεν ήταν Αλβανοί αυτοί που έσκισαν την σημαία στις Δάφνες της Κρήτης, αλλά Γάλλοι κανονικοί,υπήκοοι Γαλλίας!!!!


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλ. προσπαθούν να μας περάσουν, το σανό, ότι … ήρθαν κάποιοι «Γάλλοι τουρίστες», δεν  είχαν τι να κάνουν, νοίκιασαν ένα βαν και για να περάσουν την ώρα τους και να ξεμουδιάσουν …. έσκισαν την Ελληνική σημαία, έτσι ...για πλάκα… γιατί τους τσίμπησε μύγα Μεσογείου...
Πάντως από τον …αριστερό «Γάλλο τουρίστα» με την αλβανική φινέτσα και το ...φανταχτερό «γαλλικό» πουκάμισο, προσωπικά δεν θέλω να δω ούτε το διαβατήριο, γιατί είμαι σιγουρότατος για την εθνικότητα του…
Με αυτούς τους ονειροπαρμένους που μπλέξαμε, είμαι σίγουρος ότι σε λίγο η Ελλάδα με την Γαλλία, θα μας πούν ότι είναι ΚΑΙ σε …. «εμπόλεμη κατάσταση»!!!!
Καταλάβατε; 
Ο ΜΠΑΦΟΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΖΑ TV... και το ΨΕΜΜΑ τόχουν ψωμοτύρι όλοι αυτοί οι δήθεν...
Σε τι χώρα ζούμε;;;; 
Γιατί τους ανεχόμαστε θα μου εξηγήσει κάποιος;;;
Κωνσταντίνος Μίχος
Δέστε και το ΒΙΝΤΕΟ για του λόγου το αληθές...

3 σχόλια:

  1. 'Οποιοι και να ήταν θέλουν πελέκωμα!!! Πρέπει να βρεθούν και να συλληφθούν με την κατηγορία της προσβολής εθνικού συμβόλου. Εάν παρατηρήσατε προς το τέλος της λήψης, ένας από τους κατσαπλιάδες τραβά τη σημαία με δύναμη από τον κρίκο που είναι δεμέμη και τη σκίζει.
    Κάθονταν τα μ@λ@κισμένα και βιντεοσκοπούσαν χωρίς κανείς τους να βάλει μιά φωνή. 'Εστω ένα "Ρέεεεεε!!!!" με τρανταχτή φωνή και να τους αρχίσουν στα "γαλλικά". Τι νεολαία!!!! Τι επίπεδο!!!!! 'Ενας λαός με αντανακλαστικά νεκρού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστευω η χυτρα ταχυτητος μαζευει πιεση, η βαλβιδα αποσυμπιεσης ειναι βουλομενη και καποια στιγμη θα φυγει το καπακι μαζι με τα επιπλα της κουζινας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΑΙΆΣ ΚΟΠΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ;ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΧΤΥΠΗΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ....

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ,ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ; ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΟΛΟΙ,ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ,ΡΕΘΥΜΝΟ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ,ΛΑΣΙΘΙ;

    ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ,ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ,ΔΗΜ.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ(τι λεω τώρα ε;)ΑΜΠΕΛΙΑ,ΣΤΑΝΕΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ,ΤΑΒΕΡΝΕΣ,ΜΠΑΡ,ΘΕΑΤΡΑ,ΣΙΝΕΜΑ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΎΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

    ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΆΝΝΗΔΕΣ ΒΕΡΟΙ ΟΜΩΣ...

    ΕΝΑΣ ΓΚΑΝΤΙ ΜΕ ΒΟΥΒΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!
    ΕΝΑΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΕ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΆΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΆΤΕΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ+ΑΣΠΡΟ...ΤΙ ΛΕΤΕ;ΡΙΧΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΙΠΡΑ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ,ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ....
    ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ....ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

    ΑΥΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟΝ ΑΞΕΛ.ΓΙΑΤΙ...

    ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΔΕΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΦΥΛΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΆΔΑΣ.ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΊ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,ΟΙ 'ΑΛΛΟΙ',ΤΟ ΚΡΟΝΕΙΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟΣ,ΗΤΑΝ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ.

    ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ,ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ....

    ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ ΣΗΜΑΔΕΙΑΚΑ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕ.....
    ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝ ΗΠΕΙΡΩ,ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟ ΤΕΚΝΟΝ.ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΜΕ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ "ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ" ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΙΝ,ΟΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙ ΚΑΤΣΙΦΑΔΕΣ,ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ.

    ΑΡΑ;
    Ο ΑΡΧΆΓΓΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.

    ΚΑΝΟΝΙΚΑ;ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ,ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ Τ'ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΡΑΚΟΥ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ,ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

    ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΟΙΩΣ;

    ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΗΓΙΑΣΜΕΝΟ.
    ΠΟΤΕ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΝΙΚΑΝΕ;ΜΕ ΡΩΣΣΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ+ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
    ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΤΟΥΣ.ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ.ΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΑΒΑΡΟ,Η ΣΤΟΝ ΩΜΟ;Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ.ΚΙ Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΡΧΑΊΟΣ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΣ....ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ.

    ΜΙΧΑΗΛ ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ;ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή