«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.



H Υπουργός Άμυνας των Σκοπίων είναι μέλος στο ECFR …οργανισμό που χρηματοδοτεί κυρίως ο θείος George Soros (Open Society Foundation) .

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 7Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 5

Στον ίδιο οργανισμό είναι μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ που επίσης χρηματοδοτεί ο θείος Soros, ο Μπακογιάννης, η Δαμανάκη και αυτός ο οργανισμός που έχει μέλη του Έλληνες Πολιτικούς δημοισίευε μελέτες που συκοφαντούσαν την Ελλάδα και την εμφάνιζαν ως …ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ της Ρωσίας προκειμένου να διαλυθεί η λατρεμένη Ευρωπαική Ένωση!

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 4Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 6Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 8

https://theamapati.wordpress.com/2007/11/26/261107b/

Ναι φίλοι μου ….αυτή η απίθανη χώρα στην οποία 255 βουλευτές ανατρέπουν νόμιμα εκλεγμένο Πρωθυπουργό και τον αντικαθιστούν με τον Τραπεζίτη της Goldman Sachs Παπαδήμο !

Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 2Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 3
Και τι σύμπτωση και το «αναρχικό» Indymedia Soros … ξεσπάθωσε που αποκαλύφθηκαν τα «σχέδια» της Ρωσίας που απειλούν την λατρεμένη Ευρωπαική Ένωση.
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι ... στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης. 333
Φιλελέδες, «Αναρχικοί» και Δισεκατομμυριούχοι … στις υπηρεσίες των τοκογλύφων και της Παγκοσμιοποίησης.
Όπου και να γύρεις …πράκτορες και ρουφιάνοι των τοκογλύφων.
Ας μην βασιζόμαστε σε κανέναν…παρά μόνο στον εαυτό μας και όσους ξέρουμε πολύ καλά και προσωπικά. Δεν υπάρχει άλλη δικλείδα ασφαλείας. Σε λίγο οι ρουφιάνοι και οι γλείφτες της εξουσίας θα ξεπεράσουν σε αριθμό τα ίδια τα θύματα της εξουσίας.
Οι λύκοι έγιναν περισσότεροι κι από τα πρόβατα κι ο ανταγωνισμός μεταξύ τους θα είναι λυσσαλέος.
πηγή: grothia.gr

3 σχόλια:

  1. Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος! [1]

    Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος. [2]

    Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος. [3]

    Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ καὶ ὁ πραγματικός του ῥόλος! [4]

    Τὸ ΕΛΙΑΜΕΠ κι ὁ πραγματικός του ῥόλος. [5]

    Μπαμπινιώτης, κόρες καὶ συμπέθεροι! (ΕΛΙΑΜΕΠ 6)

    Τὰ Ἐλγίνεια, ἡ Μελίνα, ὁ Ντασσέν καὶ οἱ Γεφυραῖοι. (ΕΛΙΑΜΕΠ 7)

    https://filonoi.gr/2011/02/14/4-33/

    Αυτό που γράφει για τα Ελγίνεια μάρμαρα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
    Ολοι οι Ελληνες θέλουμε να επιστρέψουν αλλά δεν ξέρουμε πως αυτό είναι παγίδα ...

    Το πιάσατε; Σεις, εγώ, όλοι μας είμαστε Εβραίοι που έχουμε ξεχάσει την καταγωγή μας! Και προκειμένου να ξαναθυμηθούμε την καταγωγή μας, μας αλλάζουνε (με δημοκρατικές διαδικασίες) τα φώτα, μέχρι να ξαναθυμηθούμε τους «πραγματικούς προγόνους μας» και να ξαναβρούμε τον «αληθινό μας εαυτό». Μόλις τον ξαναβρούμε και γίνουμε Εβραίοι ωραίοι και καλοί, και θα φύγει το ΔΝΤ και θα γεμίσουνε οι τσέπες μας λεφτά. Και επειδή πάλι σας βλέπω να με διαβάζετε με ένα στόμα ανοιχτό σαν τη Σπηλιά του Νταβέλη, σας λέω εν τω άμα και πού τα γράφει αυτά: Στην –«επιστημονική»- μελέτη του «Ιδεολογικά ρεύματα και πολιτικά αιτήματα», που δημοσιεύτηκε μαζί με μελέτες άλλων μπουμπουκιών όπως ο Βερέμης και ο Κολιόπουλος στο βιβλίο «Ὀψεις της ελληνικής κοινωνίας του 19ου αιώνα», βιβλιοπωλείο της «Εστίας», 1998 (δεύτερη έκδοση), σελίδα 36.

    Τώρα που τόσα σας είπα, σας κάνω κι εγώ μια ερώτηση: Ποιος χρηματοδοτεί τον Κιτρομηλίδη, ποιον σπόνσορα έχει, για να το κάνω πιο λιανά; Για ψάξτε… ψάξτε…ξαναψάξτε… μπράβο! Το βρήκατε! Τον Γεώργιο Δαυίδ/George David της Bilderberg/ΕΛΙΑΜΕΠ. Ποιον άλλον θα είχε, ω συνέλληνες;
    ...

    Τι τον έπιασε όμως τον Ντασσέν να βάλει σκοπό της ζωής του να ξαναφέρει Ελγίνεια στην Αθήνα; Οι Γάλλοι, να πούμε, έχουνε στο Λούβρο την Αφροδίτη της Μήλου και τη Νίκη της Σαμοθράκης, οι Γερμανοί στο Βερολίνο και στο Μόναχο ολόκληρους αρχαίους ελληνικούς ναούς από την Πελοπόννησο και τη Μικρά Ασία, η Ιταλία είναι γεμάτη από ελληνικές αρχαιότητες (και όχι μόνο από τη Μεγάλη Ελλάδα). Γιατί σώνει και καλά τα Ελγίνεια;
    Διότι, αγαπητοί μου, τα Ελγίνεια έχουνε σχέση με την αρχαία θεά Αθηνά, στη γιορτή της οποίας, τα Παναθήναια, θέλανε να πάρουνε μέρος επί των παιδιών του Πεισιστράτου (6ος αιώνας π.Χ.) και οι Γεφυραίοι. Ο Ιππίας, γιος του Πεισίστρατου, δεν τους άφησε, οπότε δύο Γεφυραίοι, ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτων, ομοφυλόφιλοι κραγμένοι, σκοτώσανε τον αδελφό του Ιππία, τον Ίππαρχο, και τελικώς φέρανε τη δημοκρατία στην αρχαία Αθήνα. (Αυτά τα λέει πολύ ωραία ο Ηρόδοτος αλλά και ο Θουκυδίδης και μας τα έχει ξαναπεί στις μέρες μας ο Κ. Πλεύρης).

    Και πάλι σας ακούω να μου λέτε: «Τι μας νοιάζει, ρε άνθρωπε, για τους Γεφυραίους; Εμείς εδώ τσουρουφλιζόμαστε, για τους γιους του Πεισίστρατου θα μας λες;» Εμ, έλα όμως που σας νοιάζει και σας παρανοιάζει. Διότι οι Γεφυραίοι, καλοί μου συνέλληνες, δεν ήταν Έλληνες. Είχαν έρθει από την Παλαιστίνη και οι Ιουδαίοι σήμερα τους θεωρούν προγόνους τους, δηλαδή αρχαίους Εβραίους!

    Καταλάβατε τώρα την αλληλουχία των γεγονότων; Εάν κατάφερναν ο Ντασσέν με τη Μερκούρη να φέρουν πίσω τα Ελγίνεια, χάρη στη γιορτή των οποίων, δηλαδή τα Παναθήναια, οι Γεφυραίοι και οι Γεφυροπούλες είχαν αφομοιωθεί στην Αρχαία Αθήνα, θα είχαν απτό, πιαστό, μπροστά στα μάτια τους το μνημείο των «Ελληνιστών Εβραίων».

    Και ακόμα, θα βαρούσανε καίρια τον Χριστιανισμό. Διότι, αγαπητοί μου συνέλληνες, τους Εβραίους σήμερα καθόλου δεν τους ενοχλεί η θρησκεία των Αρχαίων Ελλήνων.

    Ο Χριστιανισμός τους ενοχλεί, αυτόν θέλουν να εξαφανίσουν και προσπαθούνε με κάθε τρόπο να τον χτυπήσουν. Βλέπετε τι γίνεται στην Εκκλησία, πώς έχει αλωθεί, βλέπετε τι γίνεται παντού στην –πρώην- χριστιανική Ευρώπη.

    Με τα Ελγίνεια εδώ, και θα είχαν οι Εβραίοι της Ελλάδας το δικό τους μνημείο (ξαναδιαβάστε τον Ηρόδοτο) αλλά θα ξαναφούντωνε η θρησκεία του Δωδεκάθεου και θα βλέπατε τότε όχι μόνο Μουσουλμάνους να προσεύχονται στην πλατεία Κοτζιά και στα Προπύλαια, αλλά και ειδωλολάτρες να σφάζουν κατσίκια και αρνάκια πάνω στην Ακρόπολη. Ας ξαναγυρίσουμε όμως στον Μικρογιαννάκη.
    ...
    https://filonoi.gr/2011/03/16/42-2-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, τα έχω επίσης ερευνήσει εδώ και πολλά χρόνια, όλα αυτά, και θα συμφωνήσω.

      Διαγραφή
  2. Το ΕΛΙΑΜΕΠ δουλευει γι' αυτονε.

    https://uploads.disquscdn.com/images/f971c3950c78aec7bd3d7e5dc764c7fcfee389cf52ab91223e45d27cb14a63e5.jpg

    Μονο που θα του τα φερη ολα αναποδα ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή