«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Λέσβος: Εντοπίστηκε με ανάρτησή της.. η πρώτη αρ-υστέρω καθηγήτρια Λυκείου, που είναι έτοιμη να αρχίσει τα αντικαταθλιπτικά κατά των τάσεων αυτοκτονίας, που της δημιουργούν οι κινητοποιήσεις των μαθητών για την Μακεδονία. Τόσες δεκαετίες "δημοκρατικής τους γαλούχησης", πάνε στράφι..!



Ντροπή και μόνο - Ξεκίνησε κατάληψη το 1ο ΓΕΛ Μενεμένης, και αυτή είναι δημοσίευση στην ομάδα του σχολείου πρώην διευθύντριας-εκπαιδευτικού του σχολείου μόλις ενημερώθηκε.


Ντροπή και μόνο - Ξεκίνησε κατάληψη το 1ο ΓΕΛ Μενεμένης, και αυτή είναι δημοσίευση στην ομάδα του σχολείου πρώην διευθύντριας-εκπαιδευτικού του σχολείου μόλις ενημερώθηκε.

Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Ν. Λέσβου

"Όλους τους Έλληνες δάσκαλους και καθηγητές με αντικαταθλιπτικά και τάσεις αυτοκτονίας τους βλέπω.
Τόσες δεκαετίες "δημοκρατικής γαλούχησης", πάνε στράφι.
Άτιμο, ασυγκίνητο φασιστικό γονιδίωμα..."
Το βρήκαμε στο facebook από ανάρτηση φίλου. Η φωτογραφία είναι από σχολείο της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης που τελεί υπό κατάληψη για την Μακεδονία. Ο σχολιασμός για τους "δημοκρατικούς" καθηγητές...όλα τα λεφτά!!!



4 σχόλια:

  1. 4 καλοί λόγοι να γίνεις καθηγητής: Ιούνιος, Ιούλιος, Aύγουστος, καταλήψεις.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς την εν πολυ θλιψει περιπεσουσα καθηγητριαν. Ο δεκαπενταμελης Αλ6 σου τη σοι διαλογο εκανε;; Ετσι για να μαθαινουμε και εμεις οι δυσμοιροι το κατιτις, μιας και δεν ειχαμε την τυχη να σε εχουμε καθητρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα ακους βαρυγδουπες παπσριες περι ..πολυπολιτισμου ..πλουραλισμου..πολυφωνιας ( χαβρας ?)...πολυεργαλειων..και πολυπολιχαλβα Φαρσαλων..κατανοεις τι θελει η κυρια .Θελει να ..διορθωσει τα ..λαθη του Θεου !! Να ξαναφερει την . Βαβελ.Βρε Αχοι..που σπουδασε αυτη η αγραμματη ?? Αλλα σχολεια πηγαμε εμεις ?? Τι στο καλο εγινε ?? Πουθενα δεν διδαχτηκα αυτες τις σνοητες ξενοφερτες μπουρδες του .." πολυ ..."...ουτε στο σχολειο..ουτε στο δημοτικο. Ουτε στο πανεπιστημιο...ουτε στην ιστορια..ουτε στην βιολογια..ουτε στην Φυσικη...ουτε στα μαθηματικα..ουτε στην χημεια..ουτε πουθενα διαβαζοντας δεν τα βρηκα (και διαβασα παρα πολυ οσο αυτην ποτε )..Που στο διαβολο τα βρηκε αυτα τα απιστευτα τιποτε ?? Βρε μπας και παιρνει χαπια ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή