«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

H ρόμπα της ρόμπας ώ ρόμπα!..



ΒΙΝΤΕΟ για γέλια και για κλάματα! Δείτε τί είπε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ μαθητών στο Γέρακα…

 

Είναι πραγματικά απίστευτο το πώς μπερδεύουν τα λόγια τους οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όταν προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.


Ο βουλευτής της κυβερνήσεως Χρήστος Στάικος ευρισκόμενος στο Αποκαλυπτικό Δελτίο ρωτήθηκε για την αποβολή των μαθητών στο Γέρακα που τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή».

Η απάντησή του είναι ένα βίντεο που ο καθένας θα πρέπει να κρατήσει στο αρχείο του.

Δείτε το και θα καταλάβετε τί εννοούμε (γιατί τα όσα είπε ούτε ο ίδιος δεν τα κατάλαβε:

πηγή

4 σχόλια:

  1. Cynic Stoic αυτοί εδώ έκαναν κόμμα μέσα απ το youtube..."Eθνικοί Φύλακες"...για μεταξικούς τους κόβω. Έχουν κοινό. Οι εκπομπές τους χτυπάνε δεκάδες χιλιάδες προβολές.
    https://www.youtube.com/watch?v=2vRTGlGCArk

    Άραγε μπορείς να ανταγωνιστείς τον Mr. V? Έλα στείλε μέηλ.Θα αναλάβουμε μαζί το σάιτ μου και θα βγαίνουμε δυο φορές τη βδομάδα youtube, μια θα βγαίνω μόνος μου δημοσιογραφικά και μια θα βγαίνουμε μαζί και με άλλους συναγωνιστές.
    Ο καλός Bougas όλα τα συγχώρησε, τραβηξε μια με το σφουγγάρι και τα έσβησε για το καλό της πατρίδος.

    Ρε συ, τι ζημιά πάθαμε εμείς οι σινεφιλ...μια επιτροπή λέει έκλεισε όλα τα σάιτ με δωρεάν ταινίες και σειρές...κάτι μου λέει ότι είναι ευρωπαϊκή οδηγία γιατί στην Αμερική αντίστοιχα σάιτ είναι ακόμα ανοιχτά...
    https://opi.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ
    ΜΠΕΡΔΨΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΑ ΤΟΥ...


    Φτιάξτε ένα τείχος να εσωκλειστούν όσα κουμμούνια επιθυμούν τον σοσιαλισμό να ησυχάσουν απο τους φασίστες που θα είμαστε ΕΞΩ!!!
    Δεν πιστεύω να είναι ιμπεριαλιστές και να επιθυμούν να κατακτήσουν και τους φασίστες ναζιστές ακροδεξιούς που εθελοντικά θα μείνουν απέξω.
    Είπαμε εσώκλειστοι οι κομμουνιστές οικειοθελώς.
    "Εξώκλειστοι" οι υπόλοιποι οικειοθελώς και αυτοί.
    Διαλέξτε στρατόπεδο.

    Παρόλα όσα λένε οι υποστηρικτές του δημοκρατικού τόξου , ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ντε , για ΚΑΚΟΥΣ δεξιούς ,ναζί φασίστες εθνικιστές και ΚΑΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ , σε ποίο στρατόπεδο πιστεύεται πως θα διάλεγαν ΟΙΚΙΑ ΒΟΥΛΗΣΕΙ να καταταγούν;;;


    "Ῥωσσικὰ τείχη σημαίνει …καλὰ τείχη!!!

    — 9 Νοεμβρίου 2018 ἀπὸ τὸν/τὴν Δημητριάδης Κωνσταντῖνος

    Σὰν σήμερα, τὸ 1989, κάπου στὴν καρδιὰ τῆς Εὐρώπης, κάποιοι ἔῤῥιξαν ἕνα ἄλλο τεῖχος, ποὺ οἱ νικητὲς Σοβιετικοὶ εἶχαν κτίση…

    Αὐτό δέν ἦταν τεῖχος τοῦ αἴσχους; Ἐπειδή εἶχε ῥωσσικά τούβλα;;;;;;;

    Κουφάλες….

    Τοὐλάχιστον ὁ Trump ἔλεγε πὼς θέλει νὰ κάνῃ τεῖχος γιὰ νὰ χωρίζῃ τοὺς Ἀμερικανοὺς κατοίκους, ἀπὸ τοὺς Μεξικανοὺς λαθρομετανάστες….

    Οἱ Σοβιετικοὶ ὅμως ἔκαναν ἕνα τεῖχος, ποὺ χώριζε Γερμανοὺς ἀπὸ Γερμανούς….

    Δημητριάδης Κωνσταντῖνος

    Σημείωσις

    Ἄθλιοι προπαγανδιστὲς τῆς πραμάτειας τους, κατεφέροντο κατὰ τοῦ τείχους ποὺ ἤθελε νὰ σηκώσῃ ὁ Τρᾶμπ.
    Μία πραμάτειας σάπιας, ὅπως καὶ τὸ μυαλό τους.

    Μὲ ἀφορμὴ ἕνα σχόλιο ποὺ ἔκανε τὸ σταλινικὸ ἀπολίθωμα ὁ Μπογιόπουλος, στὸν ῥαδιοφωνικὸ σταθμὸ τοῦ Χατζηπαπάρα, στὶς 9 Νοεμβρίου τοῦ 2016, ἀπεφάσισα νὰ τοῦ θυμήσω τὸ παραπάνω.

    https://filonoi.gr/2018/11/09/rossika-teixh-shmainei-kala-teixh/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν κανένας κουμμουνιστής στη θέση του, θα έλεγε οι παρελάσεις θυμίζουν την εποχή Μεταξά. Ο πιο φανατικός κομμουνιστής θα πει ότι θυμίζει την ΕΟΝ γι αυτό θα πρέπει να καταργηθούν οι παρελάσεις. Για αυτό το ΚΚΕ να μην γίνει ποτέ κυβέρνηση γιατί θα είναι το τέλος του ελληνισμού σε πολλά επίπεδα. Μην ξεχνάμε ότι το ΚΚΕ_εσωτερικού-Συνασπισμός-ΣΥΡΙΖΑ είναι οι αναθεωρητές κομμουνιστές. Επίσης μετά της προσεχής εθνικές εκλογές αν τους βγαίνουν τα κουκιά (δηλαδή ψήφοι) και με πριμοδότηση την συνταγματική αναθεώρηση και την απλή αναλογική στις μεθεπόμενες εθνικές εκλογές μπορεί να επιχειρηθεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ με πιο φανερά κομμουνιστική ατζέντα από ότι σήμερα. Αυτά για όσους δεν καταλαβαίνουν τι βλέπουν όταν βλέπουν τηλεόραση. Όταν βλέπουν από κοινού Κουτσούμπα και Τσίπρα να εγκαινιάζουν μουσεία για τους αντάρτες στην Καισαριανή, στο Χαϊδάρι, στο Βύρωνα και αλλού κάτι σημαίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανατριχιαστική σκέψη..
      Ευχαριστούμε για την συμβολή σας στην αφύπνιση των αναγνωστών.

      Διαγραφή