«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Santiago Abascal, ο Ισπανός Σαλβίνι!.. (βίντεο)



ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ «ΣΑΛΒΙΝΙ» ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ


Ακολουθούντες τα βήματα του ιταλού ηγέτη Matteo Salvini που ανέτρεψε ουσιαστικά το κατεστημένο τον Βρυξελών στο θέμα τον λαθρο και όχι μόνο ο πιθανότερο νέος πρόεδρος τις Ισπανίας Santiago Abascal διακήρυξε ότι θα κάνη την Ισπανία νέα μεγάλη δύναμη έξω από τα ασφυκτικά πλαίσια τις ευρωπαϊκής ένωσης.

Όταν ο Santiago Abascal, ο ηγέτης του κόμματος Vox της Ισπανίας, κλήθηκε να εξηγήσει την πρόσφατη επιτυχία του, δήλωσε ότι ήταν «ενάντια σε αυτό που εκατομμύρια Ισπανοί σκέφτονται.» Το Vox έχει καταδικαστεί ως ακροδεξιό και λαϊκίστικό, για την ιδεολογία του κατά της λαθρομετανάστευσης και της εισβολής του Ισλάμ.

Το κόμμα προτείνει να «ξαναγίνει η Ισπανία μεγάλη».



πηγή

1 σχόλιο:

  1. Οι λαοί της Ευρώπης - φαίνεται - αρχίζουν να ξυπνούν!!! Ανεγείρονται από τον λήθαργο. Κάτι αχνοφαίνεται και στη Γαλλία... από κύκλους πατριωτών/εθνικιστών (Δεν αναφέρομαι στη Λεπέν. Αυτή είναι πουτανάκι των Σιωνιστών!!!). Οι μόνοι που δεν έχουν πάρει είδηση το τι τους έρχεται είναι οι Ελλαδίτες!!!! Κοιμούνται (ακόμα) με τα τσαρούχια ανάποδα!!! Δεν καταλαβαίνουν ούτε από γεωπολιτική ούτε από τίποτα! Ούτε καν πιό είναι το εθνικό συμφέρον αλλά και αυτό της πατρίδας!!! Πίνουν, τρώνε, χέζουν γιά την πάρτη τους!! Η Πασοκική ευημερία τούς δηλητηρίασε τόσο πολύ τα μυαλά που μονάχα μιά καταστροφή - ίσως - να τους ξυπνήσει...
    Μακάρι αυτός ο Αμπασκάλ να αποδειχθεί όντως ένας ικανός Ισπανός "Σαλβίνι" και αντάξιος των προσδοκιών εκείνων των συμπατριωτών του που έχουν επενδύσει στην αγωνιστικότητα και το όραμά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή