Η φωτογραφία μου
«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

ΜΕΓΑ ΓΑΡ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ – ΨΥΧΗ ΑΤΣΑΛΙ & ΘΑΛΑΣΣΑ… 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ - BINTEOΤο Πολεμικό μας Ναυτικό Γιορτάζει και Προετοιμάζεται για να κρατά ψηλά και πάντα Κυματιστά την Σημαία μας.
Χρόνια Πολλά στους Ναυτικούς μας ,Χρόνια πολλά στα Ναυτάκια του Αιγαίου και στα Εποχούμενα της Ξηρά.
Πάντα έτοιμοι !!!
Ο Άγιος Νικόλας να είναι πάντα στη Γέφυρα και να κρατά το τιμόνι μας…
Χρόνια πολλά στα Παιδιά της Ελλάδος

1 σχόλιο:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Δεκεμβρίου, 2018 14:40

    ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ό ΚΛΗΡΟΣ Α.Ε ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΡΑΠΙΣΕ ΤΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΕΙΟ,ΚΑΙ ΠΑΡ' ΌΛΗ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ,ΑΦΟΥ Ό ΙΔΙΟΣ Ό ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΜΟΦΟΡΙΟ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΕΙΟ.ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ "ΡΑΠΙΖΟΥΝ"ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή