«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Τα κίτρινα γιλέκα της Γαλλίας και τα επιδόματα πείνας της Ελλάδος!

γράφει ο Πλάτων Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος



Πολλοί αναρωτιούνται με μεγάλη απορία και απογοήτευση, γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται να τους στείλουν στο διάολο, όχι την κυβέρνηση αλλά όλη την σημερινή βουλή;

Η οποία βουλή πλέον είναι μια εγκάθετη  φράξια των ξένων δυναστών και  των 300 ντόπιων δυναστών.

 

Με αυτά που συμβαίνουν  δεν υπάρχει λογική εξήγηση για το τέλμα του Ελληνικού λαού;

Αυτό συμβαίνει διότι οι σύμβουλοι ξένοι και ντόπιοι, κάνουν καλά την δουλειά τους και τους πληρώνουμε εμείς για να μας σφάξουν.

Όταν ένα λαό τον έχεις σε δυστυχία και αρχίσει να διαμαρτύρεται, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του πετάς ένα ξεροκόμματο, (τα λεγόμενα επιδόματα)!

Είναι σαν να πονάς και να σου δίνουν παυσίπονο, όμως η αρρώστια με παυσίπονο δεν θεραπεύεται, όμως το παυσίπονο Επίδομα πείνας σου αφαιρεί την κραυγή του πόνου, ηρεμείς.

 

Το καλύτερο και ποιο ενεργό κομμάτι των Ελλήνων είναι άνεργο, ανασφάλιστο, χωρίς μέλλον, χωρίς ελπίδα, μαραζωμένο και αποκαρδιωμένο προσαρμόζει την ζωή του στο επίδομα, αντί να αποτινάξει την σχεδιασμένη σκλαβιά του!

Του αφαιρεί με το ξεγέλασμα του επιδόματος  πείνας, την ορμή για ελευθερία και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του, του αφαιρεί να αγωνιστή  να ανατρέψει για κάτι που θα του επιφέρει τον τελικό θάνατο, την αρπαγή της πατρίδος του.

 

Ποια η διαφορά των γαλλικών κίτρινων γιλέκων με την συμπεριφορά των Ελλήνων στις διεκδικήσεις τους;

Μια είναι η διαφορά, ότι έχουν απορρίψει παντελώς τα κόμματα και τους πολιτικούς αλήτες, για αυτό και είναι απρόβλεπτοι.

Ένας οποιοσδήποτε, πολίτης μπορεί να ξεσηκώσει ένα λαό, αρκεί να μην είναι ενταγμένος σε κάποιο πολιτικό μαντρί, κύκλωμα κομματόσκυλων.

Αυτό το πρόβλεψαν οι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι όσο αφορά την ελληνική κατάσταση.

Δώσε τους επιδόματα πείνας και ανάγκασε τους να δηλώνουν καθημερινά ακόμα και που έφτυσαν, αιτήσεις, απαιτήσεις, τρέξιμο, άγχος θα τους κρατά σε πνευματική σκλαβιά, τα επιδόματα θα είναι το παυσίπονο να μην φωνάζουν και κάνουν κινήσεις πόνου, επαναστατικές.

 

Και η δικλίδα ασφαλείας των εκτελεστών του Ελληνικού λαού είναι η μεσαία τάξη.

Αστυνομία,  στρατός, Δημόσιους Υπάλληλους, γιατρούς, ελεύθερους επαγγελματίες τους έχουν στον προθάλαμο ενός σφαγείου, που σφάζουν και εξαλείφουν την χαμηλότερη κοινωνική τάξη, τους έχουν να καθαρίζουν τα αίματα από τους σφαγμένους και να τους υπενθυμίζουν τί τους περιμένει αν διαμαρτυρηθούν!

 

Δυστυχώς  για την μεσαία τάξη, έχει πέσει στην παγίδα, ότι αυτοί είναι οι τυχεροί και θα την γλυτώσουν, αδιαφορώντας για τον θάνατο των συνανθρώπων τους, οι παρωπίδες που τους παραχωρούνται τακτικά με διάφορες δήθεν  εφήμερες παροχές, τους αποκομίζει και δεν μπορούν δουν,  ότι και το δικό τους τέλος, είναι η επόμενη κίνηση.

 

Το τέλος και στις δυο κοινωνικές τάξεις είναι να ολοκληρωθεί με την γενοκτονία και αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού από τους νομιμοποιημένους αλλόφυλους.

Την ταφόπλακα την βάζουν τα δήθεν χιλιάδες κινήματα, με τους προέδρους τους και τα μέλει τους, που όλα ενδιαφέρονται για το καλό των Ελλήνων, αλλά κατά μυστήριο τρόπο, το καλό των Ελλήνων το κάθε κίνημα, κόμμα, απόκομμα το βλέπει με διαφορετικό τρόπο και ας αφορά το ίδιο θέμα, κατά μυστήριο τρόπο ο μεν θέλει να κάνει συνεργασία με τον άλλον, αλλά δεν συμφωνεί ο άλλος.

Η διάσπαση αυτή είναι σχεδιασμένη, οργανωμένη, τίποτα να μην μπορεί να γεννηθεί που δεν θα το πάρουν χαμπάρι, που δεν θα το ελέγχουν για αυτό και τους επιτρέπουν να υπάρχουν και όχι μόνο αλλά τα χρηματοδοτούν, άλλα φανερά και άλλα κρυφά.

 

Να γιατί τα κίτρινα γιλέκα επέτυχαν να πιάσουν στον ύπνο την ελίτ της Γαλλίας!

Διότι δεν ήταν οργανωμένοι, ήταν ένας ξαφνικός θυμός, ήταν μια οργή  αγανάκτησης, όχι μόνο κατά των σφαγέων τους, αλλά και κατά αυτών που δήθεν νοιάζονταν για το καλό τους, πίσω όμως  από μια καρέκλα προέδρου.

Για αυτό όπως είδαμε, οι  κομουνιστές, σοσιαλιστές και φασίστες ήταν εναντίων τους, από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να τους καπελώσουν!

 

Οι Γάλλοι έχουν την εμπειρία της αποτυχίας της Γαλλικής επανάστασης τους, που απορροφήθηκε και μολύνθηκε σταδιακά αλλά σταθερά από την Ελίτ που επανήρθε στα πράγματα ποιο οργανωμένη.

Για αυτό επαναστατούν με απροειδοποίητα ξεσπάσματα, αδιαφορώντας στα καλέσματα από τις σειρήνες της πολιτικής απάτης και ιδιαίτερα από τα κομματιασμένα κουνήματα που το μόνο που προσφέρουν είναι να διχάζουν τον λαό.

Εδώ στην Ελλάδα , δεν θα υπάρξουν  κίτρινα μπλε, πράσινα, κόκκινα  γιλέκα αλλά μόνο ροζ κιλοτάκια, γιατί πάψαμε να αγαπάμε την πατρίδα μας και τους προγόνους μας, διότι είπαμε, όπου γης και πατρίδα, διότι είμαστε πολιτισμένοι, ειρηνοποιοί, ανθρωπιστές!

Ίσως καταφέρουμε κάτι κάποτε σε κάποια πλατεία, έξω από κομματικά επιτελεία και κομματόσκυλα, όταν θα αποβάλλουμε εντελώς το εγώ μας και γίνουμε εμείς!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

πηγή: arxaiaithomi.gr

5 σχόλια:

  1. καλα ολα αυτα αλλα μηδενα προ του τελους μακαριζεν,θα δουμε στην πορεια τι ειναι και αυτα τα γιλεκα καθότι δεν εχουν ακομα φωναξει κανενα πατριωτικο συνθημα,δεν εχουμε ακομα ακουσει να καταγγελουν την νεα ταξη πραγματων,την λαθρομεταναστευση,και γενικα ειναι ακομα αοσμοι αγευστοι,μονο το συνθημα να παραιτηθει ο Μακρον δεν αρκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μονος και στην κολαση που λενε,το εμεις ξερετε ποσες φορες εγινε μπουμεραγκ σχεδον παντα,ποιον να εμπιστευθεις ετσι οπως ειναι ο κοσμος ακομα και η ιδια η μανα μας μας λεει ψεμματα,αυτη η δουλεια θα γινεται παντα εδω κατω στο γαμημενο κοσμο μας?

    εεε ας παει στο διαολο να τελειωσουμε μια και καλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί αναγνώστες και στον συνάδελφο που ανέβασε το άρθρο να πω ευχαριστώ. Ξέρετε όταν ένας πολίτης τα βάζει με τον διάβολο, ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής. Πολύ φοβάμαι ότι θα βρουν τον τρόπο να τους διαβάλουν, διασπάσουν, να σπείρουν την διχόνοια. Μέχρι αυτήν την στιγμή, ακόμα και αν είναι κάποιος εξωγενής παράγοντας που τα παρακινεί, το αποτέλεσμα είναι υπέρ των πολιτών, κέρδος θα είναι να καταφέρουν κάτι, από το τέλμα, ακόμα και που θα κατεβάσουν το θηρίο τον Μακρον σε συζήτηση είναι κέρδος. Έχετε δίκιο να είσαστε κουμπωμένοι, αλλά ας αφήσουμε και ένα κουμπί ξεκούμπωτο, Ο Κολοκοτρώνης προδόθηκε από όσο γνωρίζω, πάνω από οκτώ φορές, όταν ξεκινούσε επαναστάσεις, ή την οργάνωσή τους! Όμως δεν λύγησε και νίκησε!!! Σε εμάς μένει να βρούμε τον τρόπο να κάνουμε τον πόνο μας οργή έξω από τα πολιτικά παράσιτα, στις πλατείες, στα λεωφορεία, στους δρόμους, στις εργασίες μας, σε όλη την επικράτεια, σε μας μένει η κραυγή μας να γίνει σεισμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ακόμα και αν είναι κάποιος εξωγενής παράγοντας που τα παρακινεί, το αποτέλεσμα είναι υπέρ των πολιτών"
      Τα είπατε όλα με αυτή τη φράση κε Κανελλόπουλε.
      Κι ευχαριστούμε για την τιμή της επισκέψεώς σας.

      Διαγραφή