«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

του Ζήνωνα Παπαζάχου

Σχόλιο Διόδοτου: Τί να σχολιάσω.. σε όσα λέει ο αρθρογράφος έχει απόλυτο δίκιο. Το εν λόγω άτομο είναι τελείως για τα μπάζα! Οι Ευρωπαίοι ομόλογοί του γελάνε, εμείς ντρεπόμαστε, κι αυτός το θεωρεί επίτευγμα ("κατάκτηση", όπως λέει χαρακτηριστικά) ότι πάει ΠΑΝΤΟΥ χωρίς γραβάτα...
Η παρούσα ανάρτηση βέβαια.. είναι απλώς το ΥΓ. (υστερόγραφο) ενός εξαιρετικού άρθρου με τίτλο "ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ", το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ
 
Ο προδότης και εγκληματίας Τσίπρας σε χθεσινή (6.12.2018) συνέντευξη στην Ρωσία, με πλήρη ασυνειδησία εκστομίζει: «Είναι κατάκτηση ότι μπαίνω σε όλα τα φόρα χωρίς γραβάτα - Από τον Λευκό Οίκο μέχρι το Κρεμλίνο»!
"Είναι κατάκτηση ότι πηγαίνω στο Κρεμλίνο, τον Λευκό Οίκο, το Βατικανό τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα" είπε ο πρωθυπουργός. "Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…"

Κανείς δεν θα πει σ' αυτόν τον αγροίκο παλιάτσο, ότι η εμφάνιση και η συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου, όταν αυτός είναι καλεσμένος και φιλοξενούμενος κάποιου ξένου ηγέτη, δεν είναι προσωπικό του γούστο; Ότι οφείλει για λόγους ευγενίας και τακτ, να συμμορφώνεται με την εμφάνιση και συμπεριφορά του προσώπου που τον κάλεσε, αλλιώς θεωρείται ότι προσβάλει τον οικοδεσπότη; Ότι δεν εμφανιζόμαστε όπως μας καπνίσει και μάλιστα, όταν συμβαίνει να ζητάμε κάτι από ένα οικοδεσπότη; Ότι ακόμη και το πως θα σηκώσεις το ποτήρι για ευχές, το πως θα καθίσεις στην καρέκλα, το πως θα απευθυνθείς στους γύρω σου, και μάλιστα όταν είσαι φιλοξενούμενος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υψηλό δείκτη ευγένειας και εξυπνάδας. Ότι δεν μπορείς να επιδεικνύεις στις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις μία εικόνα, που παραπέμπει και θυμίζει την αγροίκη και βάρβαρη συμπεριφορά των σφαγέων καπεταναίων του ΚΚΕ, όταν έσφαζαν τους Έλληνες με κονσερβοκούτια.
Ότι δεν είναι "μαγκιά" η αδιαφορία, η αναισθησία και η γαϊδουριά στην γνώμη του οικοδεσπότη, ο ενδεικνυόμενος τρόπος για διεθνείς συνομιλίες; Γιατί τότε γίνεσαι διεθνές νούμερο και σε βλέπουν και σε σχολιάζουν όλοι με "κατανόηση".
 
Μήπως εδώ έχουμε πάλι την γνωστή έλλειψη επαφής του Τσίπρα με το περιβάλλον, ένα τυπικό δείγμα μιας προϊούσας σχιζοφρενικής διεργασίας;
Πολλά τα ερωτήματα και βέβαια δεν περιμένουμε να τα καταλάβει ένας αγροίκος χωριάτης κομμουνιστής, που πρόδωσε την χώρα του και επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με κάθε καρυδιάς καρύδια. Τελικά δεν υπάρχει πιο απαίσιο είδος ανθρώπου από ένα "έλληνα" κομμουνιστή.  



Σχόλιο Διόδοτου 2 : 
Ομολογώ πως δεν το έχω χωνέψει ακόμα. Εννοώ την περιχαρή συμμετοχή του Τσίπρα μαζί με το άλλο "πράγμα" που παριστάνει το δήμαρχο, εκεί στο Μαρακές. Νιώθω σαν να μού έχουν παίξει μια άρρωστη φάρσα. Το ότι τόλμησαν και το έκαναν έτσι προκλητικά, τον απαράδεκτο αυτό λόγο του αχρείου πάνω στο έδρανο.. όλα αυτά που αποδεικνύουν, κι οι δυο τους μάς φωνάζουν κατάμουτρα, ότι ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.. όλο αυτό... ξεπερνάει κάθε αντίθετο από το τί νιώθω πως είμαι εγώ φτιαγμένος.
Ειλικρινά λυπάμαι...
                                                                                                  K-T


 Public Image Limited - Home





Better days will never be
Better days will never be
Better days will never be
Now what does this mean
It means we get the best scenes

When politics talk, the ends of power meet
Nice to be wanted, safe and protected
The ends of power when politics talk

Better days will never be
Better days will never be
Better days will never be
Better days will never be
Home sweet home, home, home
Now

Let's talk politics

Every dog has it's day
For me (for me)
I don't believe (I don't believe in anything)
Better days ahead (one more war)
Will never be (I do believe no more)
I don't believe in (no long goodbye)
Anything (nuclear day)
Better days will never be
Better days will never be
Better days will never be

Spare no man, match bomb for bomb
War, all is fair in war
When the ground is soft with hot blood
Spare no man

Better days will never be (match bomb for bomb)
A scorched Earth (flatten the Earth, this home sweet home)
No charity (burn evreything, from lust to dust)
No weak pity (no charity, no weak pity)
From lust to dust (all is fair in war)

Home sweet home
Home sweet home
Home sweet home
Home sweet home
Home sweet home


Bill Laswell / John Lydon

7 σχόλια:

  1. τι τα γραφεις αυτα αφου ο Τσιμπλας ειναι δημιουργημα των γραβατωμενων καραγκιοζηδων,και οτι κανει κατοπιν εντολων το κανει και οτι λεει ακτοπιν εντολων το λεει,αντι λοιπον να χαλας μελανι για τον μαλακα ψαξε να βρεις απο πισω του ποσοι γραβατωμενοι τον κατευθηνουν τον κοπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H υποδοχη του ηταν η αρμοζουσα υπηρετικου προσωπικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωρίζει κανείς αν ο Πούτιν υπέγραψε στο Μαρόκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι κομμουνιστές ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΕΣΙΑ τους ,
    ΚΑΙ με το παρουσιαστικό τους ,
    απλώς δηλώνουν την πλήρη ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΗ υποταγή τους , στους τραπεζίτες αφέντες τους και στους υψηλά ιστάμενους εκπροσώπους του διεθνούς κεφαλαίου!

    Δεν το ξέρετε πως στους ΔΟΥΛΟΥΣ δεν επιτρέπεται να παρουσιάζονται με το ντύσιμο που εμφανίζονται οι κύριοι τους.
    Αυτό είναι ολο κι'όλο.
    Ούτε εμάς εξευτελίζουν ούτε τους οικοδεσπότες τους.
    Εξάλλου ένας καραξεφτίλας δεν μπορεί αν εξευτελίσει κανέναν!
    Απλώς δείχνει το ποιόν του.

    Εκτός αυτού είναι παγκοίνως γνωστό πως οι κομμουνιστές – όχι μόνον οι ελληνόφωνοι - ΔΕΝ ανήκουν (για αυτό και ΔΕΝ είναι προδότες) και ΔΕΝ εκπροσωπούν το έθνος στο οποίο το παγκόσμιο κεφάλαιο τους έχει τοποθετήσει προσωρινά και δια της βίας επι της κεφαλής των γηγενών!
    Το οποίο έθνος ληστεύουν λεηλατούν ξεπουλούν καταπιέζουν εξαθλιώνουν και εξοντώνουν με φρικτά βασανιστήρια.
    Θα μπορούσε ποτέ να συμβαίνουν και τα δύο αυτά ταυτόχρονα;
    Και γηγενείς και εξόντωση του γένους τους; Δεν είναι ένας για να τον πούμε εφιάλτη. Είναι πολλοί!
    Αρα;
    ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι κομμουνιστές ΔΕΝ ανήκουν στο ίδιο έθνος με τους γηγενείς , το οποίο απλά καταδυναστεύουν, έχοντας εισχωρήσει σε αυτό αντιγράφοντας – μόνο αυτό ξέρουν- και πάλι τον μέγιστο των μεγίστων εχθρών τους , τους Ελληνες . Ητοι με τον Δούρειο Ιππο!
    Και αυτό σε παγκόσμια κλίμακα.
    Για αυτό και δεν επιτρέπεται οι αισχρότεροι των αισχρότερων ιμπεριαλιστές κομμουνιστές να κατηγορούν ούτε στο ελάχιστο κανέναν άλλον λαό για ιμπεριαλισμό!

    Μετανάστευση...
    Έτσι νομίζουν, οι ελληνόφωνοι ΚΑΙ ΜΗ κομμουνιστές , πως εκδικούνται εμάς που δεν τους επιτρέψαμε να μας σκλαβώσουν στο κομμουνιστικό στρατόπεδο και να μας βασανίσουν εξοντώσουν με την ησυχία τους , προωθώντας την οικοδόμηση του σοσιαλισμού και προετοιμάζοντας το έδαφος για τον παγκόσμιο κανιβαλισμό , συγγνώμη τον κομμουνισμό ήθελα να γράψω.

    Καμία Αγγλία δεν μας βοήθησε να απαλλαγούμε από τους σφαγείς μας αριστερούς.
    Νεκρούς μας ήθελαν οι Άγγλοι από το 1821 και παρακαλούσαν να κάνουν πράξη το όνειρο τους οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές μετά των χρησίμων ηλιθίων Ελλήνων.
    Τελικά απεδείχθει περίτρανα πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ χρήσιμοι ηλίθιοι ήσαν ελάχιστοι!
    Δεν τα κατάφεραν τότε και τώρα το προσπαθούν, ο ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟΣ θρόνος και οι δούλοι τους αριστεροί , μέσω του εποικισμού της Ιερής Ελληνοχριστιανικής Ελλάδος μας.

    Πάλι τα απαίσια μούτρα τους θα φάνε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος περίμενε πως θα εξευτελιζόταν ο κομμουνισμός, που τον είχαν ηρωοποιήσει στην Ελλάδα οι αργυρώνητοι κονδυλοφόροι του διεθνούς κεφαλαίου, κατ’αυτόν τον ΕΞΑΊΣΙΟ , ΘΕΪΚΟ θα έγραφα τρόπο ;
    Κανείς μας δεν το φανταζόταν.
    Προσπαθούν οι αλόνυτοι –τα ελαχιστότατα τυπάκια , τα τίποτα , αυτοί έχουν απομείνει – να σώσουν τον παγκόσμιο κομμουνισμό δια της γνωστής μεθόδου ...δεν είναι αυτοί αριστεροί , όπως δεν ήταν και οι πασόκοι, όπως δεν ήταν και οι δημαρ , όπως...,
    αλλά ματαιοπονούν και το ξέρουν όλοι οι Ελληνες εκτός από τους “παστωμένους”!

    Ούτε καν επιτρέπεται στους ελληνόφωνους αριστερούς ,ΔΗΘΕΝ κυβερνήτες της Ελλάδος , να παρουσιάζονται όπως όλοι οι άλλοι πολιτικοί!
    Πρέπει να φαίνεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ και ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΑ στις παγκόσμιες οθόνες τι ΖΩΝΤΑΝΑ είναι!
    Ούτε καν τους επιτρέπεται να ομιλούν στην γλώσσα που ξέρουν.
    Ακόμα και εκεί θα πρέπει να αυτοεξευτελίζονται στον μέγιστο βαθμό...τρώγοντας την ουρά της καμήλας!
    Εκτός του ότι δεν ξέρουν και δεν μπορούν , το κυριότερο είναι πως
    ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ
    την καθωσπρέπει στάση και εμφάνιση , κοστούμι με γραβάτα , ομιλία κλπ..
    Δεν είναι πως δεν θέλουν!

    Τους το απαγορεύει Η Θεία Οικονομία!
    Αλλά και να τους το Επιτρέψει θα είναι για να εξευτελιστούν ακόμα περισσότερο.
    Θα είναι σαν γιούφτοι με γραβάτα και σαγιονάρα.
    Σαν ξανθιά βρομά (απο εκεί κατάγονται οι κομμουθνισές;;;) με γόβα στιλέτο...

    Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα, τα οποία καθημερινά θα αποδεικνύουν το ποιόν της αριστεράς , έτσι που να κατανοήσει και ο τελευταίος Έλληνας χρήσιμος ηλίθιος πόσο λάθος έκανε στην πολιτική του επιλογή.
    Πόσο λάθος έκαναν οι γονείς του, οι παππούδες του (οι περισσότεροι που δηλώνουν αριστεροί εν έτει 2018 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , εξαιτίας του συμμοριτοπολέμου παραμένουν αριστεροί) , να στρέψουν τα όπλα κατά των αδελφών τους Ελλήνων παρακινούμενοι από τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα του παράφρονα μαρξ και των δολοφόνων τροτσκι λενιν σταλιν μετά των ζαχαριάδη φλωράκη γλέζου θεοδωράκη βαφειάδη και λοιπούς αριστερούς που “δεν κυβέρνησαν” κλπ.!

    Υ.Γ.
    Σίγουρα θα παρατηρήσατε πως η απαγόρευση της γραβάτας και όχι μόνο , έχει αρχίσει και επεκτείνεται και στους άλλους δούλους τους! Στους γαλάζιους και πράσινους κομμουνιστές!
    ΟΛΟΙ τους θα εξευτελιστούν σε αφάνταστο βαθμό έτσι που να γίνουν πράξη τα Λόγια των Αγίων μας.
    Οτι γράφει δεν ξεγράφει...

    “Ρωτούσαν τον σύγχρονο άγιό μας γέροντα Παΐσιο τι θα γίνει με τους πολιτικούς στην Ελλάδα και αυτός απάντησε χαρακτηριστικά:

    «Μη φοβάστε. Ο Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν όμως πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική.

    Ο κόσμος θα τους σιχαθεί και θα τους κυνηγήσει.

    Όπως ένα μπαλόνι φουσκώνει και ξαφνικά σκάει, έτσι θα σκάσουν κι αυτοί»...!”

    https://agioskosmasoaitolos.wordpress.com/2015/09/22/%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%90%cf%83%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%ce%bf-%ce%ba%cf%8d%cf%81/#more-20584

    ΑΠΛΑ ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή