«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ας τα ξανακάνουμε πενηνταράκια...





Το γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν μερικοί ότι έχουν προωθηθεί στο παιγνίδι, από την δική μας (την καλή πλευρά), νέοι παράγοντες που τα κάνουν μπάχαλο στα σχέδια της παγκοσμιοποίησης των σιωνιστών... δεν το καταλαβαίνω. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, το βρίσκω και κάπως ύποπτο αυτό.

Γράψαμε κάποια πράγματα πριν από λίγες ημέρες, περί Μπάνον, Τραμπ, Πούτιν κλπ..
Έχουν τώρα εμφανιστεί διάφοροι, οι οποίοι δεν ενοχλούνται από το ρεύμα σκέψης αλα Τραϊανού, μάλιστα το υιοθετούν. Αλλά ενοχλούνται από τα "κίτρινα γιλέκα" τα οποία λέει δημιούργησαν οι σιωνιστές για να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος στην Ευρώπη και να επιταχύνουν την επιβολή της παγκόσμιας διακυβέρνησης. [ Τα κίτρινα γιλέκα υιοθετήθηκαν εντωμεταξύ.. με αφορμή έναν νόμο περί υποχρεωτικής κατοχής των οδηγών, δύο γιλέκων, δηλωτικό του γραφειοκρατικού αυταρχισμού ]. Ή ότι όλα αυτά που γίνονται στη Γαλλία είναι στάχτη στα μάτια του λαού, για την συνθήκη ‘’μετανάστευσης’’ που θα υπογράψουν στις 10 Δεκεμβρίου.  Όλα σχεδιασμένα από τον σιωνισμό των Χαζάρων οι οποίοι είναι μίγμα Γερμανών και Αγγλοσαξόνων.

Τί είναι οι Χάζαροι;;..
Θα βάλω τα γέλια.
Οι Χάζαροι είναι Χάζαροι, ξεκίνησαν από την Κασπία και απλώς αναμείχθηκαν και υποδύθηκαν τους Σάξωνες και τους Γερμανούς.
Καταθέτω σχολιασμό περί Τραϊανού, από σχολιαστή στο OΔΥΣΣΕΙΑ TV, που δείχνει ότι τον έχει διαβάσει όσο πρέπει ώστε να καταλάβει τον πραγματικό του ρόλο:

"Ο ΕΑΜ β' , ο υμνητής του σφαγέα των Ελλήνων κομμουνιστή Βελουχιώτη,τώρα μάλιστα.
Και μόνο ως ΕΑΜ που παρουσιάζεται θα έπρεπε να σας κινήσει υποψίες.
Ποίοι χρηματοδότησαν το ΕΑΜ;΄
Σας λένε τίποτα οι Αγγλικές λίρες;
Το μίσος των Αγγλων προτεσταντών απέναντι στην δεξιά την ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ κοσμοθέαση που εκφραζόταν δια μέσου του Βασιλικού στέμματος στην Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας, σας λέει κάτι;
Το μίσος όλων των παραπάνω για την ορθοδοξία και το Ελληνικό γένος ,συνδυάστε το με τις απόψεις του ΕΑΜ Β για την ορθοδοξία και έχετε ασφαλή συμπεράσματα μπροστά στα μάτια σας!

Αυτού ιδέα είναι πως επειδή χρηματοδοτήθηκε και ο Χίτλερ από τους τραπεζίτες, ως οι
κομμουνιστές , όλα ήταν στημένα από τους Εβραίους.
Και πως το αποδεικνύει αυτό;
Απλούστατα διότι χαμένη λέει βγήκε η Ευρώπη στο έδαφος της οποίας διεξείχθη ο Β.Π.Π.!
Γιατί χαμένη;
Διότι κέρδισε η Αμερική που έτσι πάτησε πόδι στην Ευρώπη και έχασε η Αυτοκρατορική Αγγλία!
ΜΑ είναι δυνατόν να πιστεύεται τέτοιες υπεραπλουστεύσεις οι οποίες απλώς συσκοτίζουν και αποκρύπτουν έντεχνα τον πραγματικό ένοχο που δεν είναι άλλος από τον Αγγλικό προτεσταντισμό - τον εχθρό της Ορθοδοξίας και του Ελληνικού γένους - από το 1821 που ΔΕΝ απελευθερωθήκαμε.
Αυτό έκανε η Αγγλία ανέκαθεν, όχι τώρα!
Εδειχνε , δια των σπερμολόγων της, αλλού για αλλού , γα να μπερδεύονται οι αδαείς!
Κύριοι το σίγουρο είναι πως δεν είστε καθόλου αδαείς, για να πιστεύεται τον κάθε εφημεριδογράφο που σήμερα μετετράπη σε ιστοτοπογράφος!
Μόνο και μόνο επειδή είναι αντιορθόδοξος θα έπρεπε να είστε άπειρα επιφυλακτικοί με όσα ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ αλλά εξαγάγει ως "λογικά" συμπεράσματα.

Γράφει και αλήθειες ισως για τους κομμουνιστές αλλά είναι και αυτό ένα κόλπο της επιβουλής.
Οι άνθρωποι της θα γράφουν και κάποιες ανώδυνες για αυτούς αλήθειες!
Πότε;
Όταν αυτές έχουν ελάχιστη αξία όπως τώρα.

Εξάλλου μην ξεχνάτε πως έσπρωξε συριζα με χίλια έστω και... ως αναγκαία επιλογή για να ξεσκεπαστεί το σύστημα."

Ο ανωτέρω σχολιαστής βέβαια, επικεντρώνεται στο θρησκευτικό κομμάτι, το οποίο δεν είναι το μόνο. "Νέα Τάξη Πραγμάτων" πάνε να επιβάλλουν οι Σιωνιστές κι όχι απλώς να περιορίσουν ή εξαφανίσουν την Ορθοδοξία. Και δεν είναι ο προστεντατισμός το ζητούμενό τους. Ίσως είναι, στον τρόπο που σχεδιάζεται να βλέπουν όλοι οι λευκοί πληθυσμοί που θα απομείνουν, την νέα εικόνα της Ευρώπης. Το κύριο όμως ζητούμενό "τους" είναι να κάνουν την Ευρώπη ισλαμική. Και μελλοντικά.. πανθρησκευτική Ευρώπη τσιπαρισμένων μιγάδων, φτηνών εργατών.

Όλα αυτά λοιπόν δεν τα βλέπουν;...

..και συνεχίζουν να παπαγαλίζουν κάποιοι σχολιαστές στον Διόδοτο, ότι οι νέες προσωπικότητες που δείχνουν να γκρεμίζουν το Νεοταξικό Σιωνιστικό όνειρο (δηλ. Τραμπ, Πούτιν, Σαλβίνι κ.ά..) είναι στην πραγματικότητα δικοί τους (των σιωνιστών δηλ.) γιατί οι νεοταξίτες σιωνιστές κάνουν επανασχεδιασμούς;.. Συνηγορεί λέει και η καθεστωτική Wikipedia σε αυτό. Περιμένατε μήπως.. και την "καθεστωτική Wikipedia" να μην τούς παρουσιάζει, με στοιχεία περί των οφειλών τους στο σύστημα αυτό, για πιόνια του σιωνισμού; Αφού το ζητούμενο των σιωνιστών είναι να αποκαθηλώσουν τους νεοεμφανισθέντες αυτούς επικίνδυνους ηγέτες, στα μάτια των λαών.

Η αλήθεια όμως είναι ότι..

"Διεξαγεται ενας πολεμος στην Αμερικη και Ευρωπη μεταξυ Πατριωτων και Διεθνιστων (Globalists). Tα κομματα ειναι πλεον ιστορια. Καιρος ν' αφησουμε κατα μερος την καφενειακη ατακα "ελα μωρε, ολοι το ιδιο ειναι" και ν' αφουγκραστουμε το διεθνες ηχογραφημα.

Η αυτοκρατορια των Ροτσιλντ ποδηγετει τον κοσμο 200 χρονια τωρα. Αρχιζει να δειχνει σημαδια κοπωσεως. Η ηγετικη ομαδα χανει μελη. Οι Ροκφελερ, Μπρεζινσκυ, Μακεην, πατηρ Μπους μας αφησαν χρονους. Υπαρχουν ακομη Κισινγκερ και Σορος, ο οποιος εχει γιο. Εδω σημειωστε ομως οτι οι γιοι των μεγαλων δεν ειναι ποτε ακριβες αντιγραφο. Όπως με τους τραγουδιστές στην Ελλάδα.. Θυμαται κανεις τον γιο του Διονυσιου; Ολοι θυμουνται ομως τον Σαλονικιο.

Ερχονται τεκτονικες αλλαγες.Αφουγκραστειτε καλα τι συμβαινει απο το Λος Αντζελες μεχρι το Βλαδιβοστοκ.". 


Τάδε έφη Ahoy, εις εκ των οξυδερκέστερων σχολιαστών στο ιστολόγιό μας. Και μάλιστα αυτό το "200 χρόνια", πρέπει να μάς δώσει να καταλάβουμε ότι δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.. όλα να ανατραπούν μονομιάς και η κυβέρνηση της Ιταλίας π.χ. ή ο Τραμπ να πιάσουν και να συλλάβουν όλους τους αριστερούς πράκτορες των σιωνιστών και να κόψουν αμέσως εθνικά νομίσματα. Δεν είναι τόσο απλό. Η διείσδυση έχει βγάλει γερές ρίζες. ΟΗΕ. ΝΑΤΟ κ.ά. θεσμοί.. είναι ακόμα υπό τον έλεγχο των νεοταξικών, οι οποίοι θα είναι και οι κατεξοχήν υπεύθυνοι εάν διακοπεί η επίπονη αλλαγή που επιχειρούμε στον κόσμο, με κάποιον Αρμαγεδδώνα. Το ΝΑΤΟ τους.. θα είναι αυτό που θα χύσει αίμα, και όχι ο Πούτιν ή ο Τραμπ. Και δεν νομίζω να αποφευχθεί κιόλας κάτι τέτοιο, παρόλες τις προσπάθειες που γίνονται.

 ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.. ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ' ΤΟΥ ΟΗΕ. 

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.. ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ..  ΟΥΤΕ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕ 🙂, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.. ΑΛΛΑ ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ!

ΚΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΣΑΝΕ ΟΤΙ  ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Δεν θα σάς κουράσω άλλο.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΥΛΟΓΑΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.

Έχει από εμάς καμιά νομιμοποίηση ο Τσίπρας για ό,τι  υπογράφει;;.. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! Ο κόσμος τον ψήφισε για να σκίσει μνημόνια. Δεν τον ψήφισε ούτε για να ανακατευτεί με το Σκοπιανό, ούτε για να κάνει την Ελλάδα ισλαμική.

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



12 σχόλια:

  1. Εχεις απόλυτο δίκιο για τον Τραιανού. Διάβαζα Τραιανού πολύ πριν ανακαλύψω τον Εργδημεργ, εσένα και κάποια άλλα μπλογκς. Στράβωσα και με την παρακίνηση του για τον Σύριζα και για το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος που μετά έγραψε ότι έκαναν λάθος. Είχε προτείνει να απέχουμε όλοι από το δημοψήφισμα τέλος πάντων. Σε πολλά από τα άρθρα του έγραψα σχόλια εναντίον όσων πρότεινε ή υποστήριζε, δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ. Και προφανώς έβαλαν το όνομα μου στον αυτόματο γιατί ότι και αν έγραφα δεν δημοσιευόταν έκτοτε. Πειραματίστηκα γράφοντας κάποια στιγμή κάτι "καλό" ούτε και αυτό δημοσιεύτηκε, άρα; Θεωρώ τον τραιανού και την ομάδα του εντελώς δούρειο ίππο του συστήματος που ΦΥΣΙΚΑ ως όλα αυτά τα πρακτοράκια γράφουν και αλήθειες σαν τυρί της φάκας. Μπράβο σε όλους όσους ξεμπροστιάζουν τους βρωμιάρηδες που θεωρούν ότι θα βασιλεύουν εις βάρος των Ελλήνων εσαεί. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ "ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΣ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ"!
    Εξάλλου η στιγμή που ζούμε είναι το να φανερωθούν όλοι οι βρωμιάρηδες σε όλα τα επίπεδα ακόμα και ανάμεσα μας, εννοώντας τον λαό. Για να τελειώνουμε οριστικά με τους χαζάρους πεστε τους, νεοταξίτες; γεφυραίους; άτλαντες; ερπετά κλπ συνονθυλεύματα που μας έχουν .... αιώνες τώρα.
    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δπ είσαι η ίδια που είπες ότι έχεις ενθύμηση από προηγούμενες ζωές; Αν ναι, πως μπορούμε κι εμείς να κάνουμε το ίδιο;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είμαι αλλά γιατί ρωτάς; από τα σχόλια σου και από τα σχόλια πολλών ΕΛΛΉΝΩΝ εδώ μέσα όλοι ενθυμείσθε ποιοι είστε πιστεύεις ότι είναι τυχαία η αφύπνιση σου και το επίπεδο που είσαι; Όχι βέβαια, απλά όταν οι Έλληνες στριμωχτούν πολύ και όταν θα είναι η ώρα θα υλοποιήσουν πράγματα και θάματα να είσαι σίγουρος για αυτό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ, αφύπνισις και υλοποίησις! Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται όλες τις στιγμές που οι νεοταξίτες και οι υπάλληλοι τους θέλησαν να τους βγάλουν έξω ούτε είναι τυχαίο που αυτή τη φορά η Ελλάδα δεν θα σώσει την Ευρώπη χύνοντας και άλλο Ελληνικό αίμα, αυτή τη φορά θα ξεσηκωθούμε όταν θέλουμε εμείς για εμάς. Η κυτταρική μνήμη είναι μέσα σου και περιμένει τη στιγμή να την ανασύρεις για να βοηθήσεις την Ελλάδα μας. Έχω εμπιστοσύνη στους Έλληνες παρόλα όσα λέγονται για να μας διαιρέσουν και να μας απογοητεύσουν είναι η προπαγάνδα που δυστυχώς πολλοί Έλληνες πρώτης κυρίως γραμμής πέφτουν στην παγίδα τους. Έχω εμπιστοσύνη στον Κώστα και σε σένα και σαν και εσάς είμαστε πολλοί, χιλιάδες.
      Φαντάσου τώρα ένας Κατσίφας τους πανικόβαλε, χίλιοι Κατσίφες - Έλληνες πρώτης γραμμής - και από πίσω τους οι άλλοι Έλληνες τι έχει να γίνει. Με λάθος λαό τα βάλανε και σε λάθος στιγμή. Στο τέλος τους. δπ

      Διαγραφή
    2. Αν δεν πιστεύουμε απλά στην μετενσάρκωση αλλά το ξέρουμε ότι υπάρχει από προσωπική εμπειρία/ενθύμηση, τότε τιθασεύεται νομίζω ο φόβος του θανάτου και ανοίγει ο δρόμος για την Υπέρβαση. Επίσης μερικοί μπορεί να εμπλεκόμαστε σε παρόμοιες καταστάσεις ξανά και ξανά από ζωή σε ζωή, αν ναι τότε με την ενθύμηση ίσως σπάσουμε τον κύκλο. Δηλαδή ίσως κάνουμε κάτι δραστικά διαφορετικό και απρόβλεπτο αυτή τη φορά και πάρουμε τελείως διαφορετικά μαθήματα, που για τα μαθήματα είμαστε εδώ στην τελική, η ανεξέταστη ζωή δεν αρμόζει σε άνθρωπο - Σωκράτης.

      Ο Κατσίφας έγραψε ιστορία σαν μάρτυρας. Αλλά ο Λεωνίδας όταν ξεκίνησε από τη Σπάρτη για να πάει στα στενά των Θερμοπυλών δεν πήγε για να αυτοκτονήσει. Πήγε για να νικήσει. Αντιμέτωποι με υπέρτερες δυνάμεις οι προγόνοι δεν είπαν είμαστε Έλληνες εμείς και κανείς δεν μας νικά, αλλά αντίθετα οι άριστοι εξ ημών έψαξαν για τακτικούς και στρατηγικούς πολλαπλασιαστές ισχύος. Πχ:

      - Τα στενά των Θερμοπυλών όπου οι αριθμοί δεν σήμαιναν τίποτα.
      - Τη Σαλαμίνα όπου ο περιορισμένος χώρος εμπόδιζε τους ελιγμούς των μεγάλων πλοίων.
      - Τα στενά των Δερβενακίων από τον Κολοκοτρώνη.

      Πολλαπλασιαστής ισχύος ήταν και η καινοτομία των ελεύθερων σκοπευτών στην Αμερικανική επανάσταση, κάτι για το οποίο δεν ήταν έτοιμος ο Αγγλικός στρατός και είχε μεγάλες απώλειες από τους καλά εκπαιδευμένους στη σκόπευση με τα μακρύκανα κυνηγούς, μέχρι να εκπαιδεύσουν και οι Άγγλοι σκοπευτές και να εξοπλιστούν κατάλληλα αλλά ήταν πια αργά και οι Άγγλοι έχασαν τον πόλεμο. Βέβαια οι ιδρυτές των ΗΠΑ ήταν όλοι μασόνοι, να τα λέμε κι αυτά. Οπότε τι πραγματικά συνέβη και πήραν δρόμο οι Άγγλοι, ένας ΜΑΤΣ το ξέρει.

      Το ζητούμενο δεν είναι άλλοι μάρτυρες σαν τον Κωνσταντίνο αλλά η νίκη. Για άλλη μια φορά πρέπει οι καλύτεροι εξ ημών να ψάξουν για πολλαπλασιαστές ισχύος.

      Κυβερνοπόλεμο;
      EMP;
      Υπόγεια συνεργασία με Ρώσους;
      Εντοπισμός πρακτόρων και ρουφιάνων με ψυχικά μέσα;
      Remote viewing;
      Remote influencing;
      Manifestation (οραματισμός);

      Γιώργος

      Διαγραφή
  3. Αυτό εδώ, ίσως σημαίνει κάτι:

    Ο "Γάλλος" μεγαλοϊδιοκτήτης ΜΜΕ, Bernard-Henri Levy, σφοδρός υπέρμαχος των εισβολών σε Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Γεωργία, Νότια Οσετία, της Αραβικής Άνοιξης και του Μαϊντάν της Ουκρανίας, υποστηρίζει αναφανδόν τον Μακρόν, και λέει πως οι διαδηλωτές πρέπει να παταχθούν με κάθε μέσον.

    https://tokoutsavaki.blogspot.com/2018/12/maidan_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε Κωστα διαβαζω το ιστολογιο ΔΙΟΔΟΤΟΣ οπως και το ΕΑΜ Β ΥΔΡΟΧΟΟΣ περιπου 2,5χρονια τωρα.Δεν θα κανω τον δικηγορο του Τραιανου γιατι νομιζω οτι δεν χρειαζετε.Θελω ομως να γραψω οτι οταν ο Τραινου αρθρογραφει για την Μακεδονια με τοσα ατρανταχτα επιχειρηματα, ε δεν τον λες οτι δεν ειναι πατριωτης.Οταν με στοιχεια που κανεις δεν καταρριπτει΄΄ξεστραβωνει'' τον κοσμο για τον παγκοσμιο σιωνισμο και τα πλοκαμια του,δεν ειναι απεναντι μας Κωστα.Οντως παρακινει τον κοσμο να ψηφισει Συριζα,εξηγωντας ομως οτι πρεπει να ΄΄εμποδισουμε το καθαρμα Τσιπρα να αποδρασει΄΄και το συστημα να εχει παιξει ολα τα χαρτια του.Ξεσκεπαζει καθαρματα που στα ματια του κοσμου ηταν ηρωες.
    Κωστα, εγω βλεπω στον αγωνα της ενημερωσης που κανεις,δεν ειναι απεναντι σου ο Τραιανου.Δεν ειναι απεναντι μας.Αλλου ειναι ο εχθρος.
    Κανεις δεν συμφωνει σε ολα ακομα και με την γυναικα του η τα παιδια του.
    Και θα ηθελα κλεινοντας να παροτρυνω εσενα, να παρεις πρωτοβουλια μαζι με αλλα πατριωτικα μπλογκ,για την αναδειξη μιας συντονιστικης ομαδας που να μπορει να συντονιζει
    και να καθοδηγει.
    Μπαμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με ενδιαφέρει η δημιουργία τέτοιας ομάδας, άσε που νομίζω ότι δεν θα πετύχαινε γιατί παρεισφρέουν σε τέτοιες απόπειρες διάφοροι με διαφορετικές γνώμες, άλλοι με εγωισμό και τάση για αρχηγιλίκι, άλλοι ρουφιάνοι ή κρυφοί πράκτορες και μας 'δένουν' μετά όλους μαζί.
      Προτιμώ να δημιουργώ αφυπνίζοντας, νέους Κατσίφες, που έστω και χίλιοι να δημιουργηθούν από ανάλογα πατριωτικά ιστολόγια.. το πήρε ο οξαποδώ όλο το προδοτικό σύστημα της Ελλάδος και τους εξωτερικούς μας εχθρούς μαζί. Όπως τα λέει η "δπ" δηλαδή, πάρα πάνω.

      Για τον Τραϊανού έχεις δίκιο σε αρκετά από όσα λες, αλλά θα σου πω και το εξής, το οποίο ευτυχώς ή δυστυχώς μού δίνεις την αφορμή να το πω, ενώ δεν σχεδίαζα κάτι τέτοιο ως τώρα:

      Όταν έβαλε τις δυο αναρτήσεις που προέτρεπαν στο να ψηφίσει ο κόσμος Συριζα, εγώ και 4-5 άλλοι, με τα πραγματικά μας ονοματεπώνυμα, του εξηγήσαμε ευγενικά (γι αυτό και αναρτήθηκαν τα σχόλιά μας) πως κατά 90% δυστυχώς πρέπει να πέφτει έξω και καλύτερα να απέσυρε αυτή την παραίνεση. Εγώ του είπα πως θα κολλήσουν στην καρέκλα για πολλά χρόνια και θα καταστρέψουν την Ελλάδα σε χειρότερο βαθμό από τον Γιωργάκη Παπανδρέου.

      Δεν μάς απάντησε και από τότε έως τώρα δεν έχω καν μπει στον κόπο να δω εάν υπάρχουν ακόμα αυτά τα σχόλια..

      αδιαφόρησε για τις εκτιμήσεις μας, έκανε πραγματική ζημιά στο εκλογικό σώμα, και δεν κουβαλάει απλώς μέρος της ευθύνης, αλλά κινεί απολύτως δικαιολογημένα και πολλές υποψίες.

      Να είσαι καλά Μπάμπη!

      Διαγραφή
  5. θα σε μαλωσει ο λιακοπουλος φιλε, που λες για σιωνιστες και το αντιπαλον δεος που είναι καποιοι αρχηγοι κρατων και λαοι που θελουν να τους ανατρεψουν.
    ο λιακοπουλος λεει για 2 αδελφοτητες ασπρη μαυρη που και οι δυο θα μας σκλαβωσουν με frid, μονο που η λευκη το παει λαου λαου ενω η μαυρη θελει παγκοσμιο πολεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά που υπάρχουν και τα βιβλία του σε μπόλικα σπίτια, για να έχουμε για προσάναμμα μην ξυλιάσουμε όταν γίνει πόλεμος.

      Διαγραφή
  6. Κώστα για δες αυτό δπ
    https://filonoi.gr/2018/12/09/xeiroteros-fobos-apo-enan-nekro-hroa-den-yparxei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιολογότατο άρθρο!
      Θα δημοσιεύσω λίγο από την αρχή του, αλλά επειδή δεν μπορώ να περάσω κάποιους συνδέσμους που έχει.. θα παραπέμψω για την συνέχεια στης Φιλονόης.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  7. Ας αρχισουμε με ενα βιβλιο.

    Park, Joseph Hendershot "British Prime Ministers of the Nineteenth Century, Plolicy and Speeches" N.Y. New York, University Press, 1916.

    Αμεσως μετα το Βατερλο η Αγγλικη Αυτοκρατορια ηγορασθη απο τους Ροτσιλντ. Δυο εκ των σημαντικωτερων κτησεων της Νεας Αυτοκρατοριας η νηπιακη Ελλαδα και η Αμερικη ευρεθησαν υπο στυγνη χαζαρικη κατοχη. Στην Ελλαδα η ηρωικη προσπαθεια του 21 επνιγει στο αιμα και με τη δολοφονια του Καποδιστρια επεσε η αυλαια. Οι χαζαροι Πρωθυπουργοι της Αγγλιας ανεφεροντο στους λογους των στο κοινοβουλιο, οπως λεει το βιβλιο στην Ελλαδα ως χωρα Αγριων η οποια επρεπε να διοικηθη βασει των νομων που εχουμε θεσπισει για τους Αγριους.

    Στην Αμερικη ο αγωνας του Patrick Henry-Give me Liberty or Give me Death- κατεσταλη αιματηρως και μετα την εξουδετερωση των Jackson και Jefferson o δρομος για την απολυτη κυριαρχια ανοιξε διαπλατα. Το 1876 εθεσπισθη νομικα βασει του Αγγλοσαωνικου δικαιου η UNITED STATES OF AMERICA,INC. Με δικο της συνταγμα (εταιρικος κανονισμος) και πρωτευουσα την Ουασινκτον.Μενει να φαγωθη η Ρωσσικη Αυτοκρατορια των Τσαρων.Πρεπει να δημιουργηθουν μυθοι ωστε το ποπολο να πεση στα μαλακα και σιγα, σιγα. Δημιουργειται λοιπον ο μυθος του Ρωσσου μουζικου και αποκρυπτουμε επιμελως τη δυστυχια του Αγγλου μουζικου ο οποιος εκεινει την εποχη κοιμωτανε με τους αρουραιους. Ολα ειναι ετομα για την μεγαλη επιθεση. Χρειαζεται χρημα. Πανευκολο για τα χαζαρικα μυαλα. Αγοραζουμε τη FED και φωναζουμε τον Τροσκη απο το Μπρουκλην και του δινουμε διαταγες για συγκεκριμενη αποστολη και αλλαγη κατοικιας.

    Τον 19ον αιωνα ειχαν μπει βαθεια θεμελια για πλανητικη κυριαρχια και τον 20ο αιωνα η λεξη Πλανηταρχης εχει μπει στο καθε νοικοκυριο σαν καθημερινη κουβεντα...

    Φθανει αισιως το 2000 και γυριζουν ολα τουμπα. Βγαινει στην τηλεοραση ο Γελτσιν και με το καλημερα μας λεει εγω φευγω και αυτος ο κοντος διπλα μου ειναι ο νεος σας Προεδρος..

    Το σοκ ηταν μεγαλο για την ανθρωποτητα και αμεσως καλλιεργηθηκε η υποθεση ειναι ολοι ιδιοι. Ειναι ομως ετσι; Τον περααμενο αιωνα ο αρχηγος ειχε να συντονισει ενα δυο ηγετες υπαλληλους τωρα εχουν γινει παρα πολλοι και ετσι εχει αποδυναμωθει ο βαθμος της βεβαιοτητος το που ανηκουν και ο συντονισμος ειναι πολυ ποιο δυσκολος. Με λιγα λογια ο τραχανας εχει απλωθει σε μεγαλη εκταση και απαιτει μακρα περιοδο συνεχους ηλιοφανειας για επιτυχες αποτελεσμα.. Συννεφακια ομως εχουν ηδη αρχισει να φαινοντε στο οριζοντα. Προμυνηεται βροχη και οχι τραχανας.

    Στα δικα μας, ο τιτλος ΕΑΜ Β ειναι επιεικως ατυχεστατος διοτι χρησιμευει ως κολυμπηθρα του Σιλωαμ για το ΕΑΜ Α,, ενος ακρως ανθελληνικου σχεδιου εκπονηθεντος απο τον Μπεναρογια και τον Ουινστον Τσωρτσιλ για την καταστροφη της Ελλαδος..

    Για τους νεους της Ελλαδος λεω οτι στο ταμπλετ δεν ειναι μονο τα τεκταινομενα στο Ναμος η τι εκανε η Βανα Μπαρμπα η η Κορινθιου. Ειναι κρυμμενη εκει μεσα σε πολλες μορφες και η ψυχη της Ελλαδος. Μια μορφη ειναι και ο στοιχος.

    Ηταν μια σπιθα στην αρχη
    και μιας βροχης η σταλα
    κι' εγινε η σπιθα πυρκαγια
    και πελαγος η σταλα.

    Αθανατος Ελληνας στοιχουργος..Φυλαχθειτε απο το δογμα της ΝΤΠ"It is better to be a living hore than a dead hero" Ο Κατσιφας τους το πεταξε στα μουτρα και θα μειωει στην αιωνιοτητα. Την hore δεν την θυμαται κανεις ακομη και living.

    ΑπάντησηΔιαγραφή