«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΣΒΟΛΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ Γ' Π.Π. ...

Σχόλιο Διόδοτου: Κάποιοι «άλλοι» ρυθμίζουν τον χρόνο και τα πράγματα, ώστε προς το παρών ο παγκόσμιος πόλεμος να παραμένει "Ψυχρός";;...



Ο Γ'ΠΠ θα γίνει αν το θελήσουν οι εξωκοσμικοί επικυρίαρχοι, και ΔΕΝ θα γίνει αν δεν το θελήσουν. Όταν αναπτύσσονταν οι Αμερικάνικοι πύραυλοι Trident με εκτόξευση από υποβρύχιο και πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές, συνεχώς κάτι πήγαινε στραβά και αποτύχαιναν οι εκτοξεύσεις, ή δεν γίνονταν καθόλου. Εξαντλώντας όλα τα κατασκοπικά και άλλα μέσα και μη βρίσκοντας εξήγηση, πήγαν στους «τρελλούς» ενός άκρως απόρρητου τμήματος της CIA που προσπαθούσε να κατασκοπεύσει χρησιμοποιώντας άτομα με ενορατικό χάρισμα.

Η απάντηση που πήραν ήταν ότι υπήρχαν παρεμβάσεις από εξωκοσμικά όντα. Ανέπτυσσαν και οι Ρώσοι ανάλογο όπλο. Όταν αυτό ήταν έτοιμο, σταμάτησαν οι παρεμβάσεις και το πρόγραμμα Trident προχώρησε κανονικά.


πηγή (ανώνυμος,  Ιαν. 02, 2019 @ 00:26:38)

10 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=OVW814MV7W4


    χρονια πολλα ας γινει οτι θελει η Ελλαδα θα νικησει παλι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ "ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΑ ΟΝΤΑ" , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ,ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ Ή ΠΡΑΞΕΩΝ....ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ....ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ....ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΕ....ΤΙ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΑΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ....ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ"

      Θέλεις να πεις Σοφούλα μου πως έπρεπε ΜΟΝΟ να δηλώνουμε εκφράσεις αγάπης και προσευχές για την προστασία του κόσμου, ενώ αντιθέτως..με αυτό που κάνουμε δυναμώνουμε το κακό;

      Δεν ξέρω αν πρέπει να συμφωνήσω. Αυτό το έργο θεωρώ πως ΜΟΝΟ από τους υπερβατικούς, αυτούς που έχουν διαλέξει τον δρόμο της αγιωσύνης μπορεί να επιτευχθεί. Εμείς είμαστε κοσμικοί. Μόνο να αμυνόμαστε και να το πολεμούμε γνωρίζουμε. Και μια προσευχή και ένα σπαθί είναι η άμυνά μας.

      ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΠΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ WASTE OF TIME ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΩΣΤΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ Σ΄ΑΥΤΟ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ; ΟΤΑΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ; ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ "ΑΠΑΝΤΑΣ"...ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ.... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ....ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ; ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ... ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ....ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ... ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ...

      Διαγραφή
  3. waste of time... ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ... ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ; ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ , Μ΄ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΑΛΛΑ Μ, ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ...ΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφούλα μου,
      πρέπει να ομολογήσω πως έχεις κάποιο δίκιο.
      Το κακό νικιέται μόνο με το καλό, που λέει κι ένας φίλος μου ψάλτης.
      Πολεμώντας το με μίσος.. απλά το μιμούμαστε.

      Οι πληροφορίες μας τουλάχιστον αφυπνίζουν..
      Ξέρω πως γίνεται αργά αργά αυτό,
      ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.
      ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ! ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΙΚΑ!

      Ευχαριστώ για την προσφορά σου στους αναγνώστες μου. Είναι σωστό ΟΛΑ να τα έχουμε υπ'όψιν μας.

      Διαγραφή
  4. Φίλε Κώστα αν κάποιο λαθροορκ μπει σπίτι σου και προσπαθήσει να σε βιάσει και να σε σκοτώσει μην αντισταθείς. Η αντίσταση το δυναμώνει. Απόλαυσε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λες ειρωνικά, όμως στην συζήτηση με την φίλη μου τη Σοφία μιλούσαμε καθαρά μόνο για το "πληροφοριακό πεδίο".
      Όσο για τα λαθροόργκ.. ας κοπιάσουν και θα φάνε καλά.....

      Διαγραφή
    2. Το πληροφοριακό είναι αλληλενδετο με το κοσμικό. Η αλήθεια σε αυτή την διάσταση είναι κτηνώδης και ωμή..

      Διαγραφή