«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Στον Τουρκικό τύπο η αποχώρηση Καμμένου

"Μπουνταλά χουνέρι"!  🤣🤣🤣



5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ13 Ιανουαρίου, 2019 20:22

    Ό αλήτης Ό Καμμένος έριξε στεφάνι στα Ίμια.Το ελικόπτερο όύτε κάν σταμάτησε να ίπταται πάνω στα Ίμια,αλλά συνέχισε να πετάει,έτσι Ό βρωμιάρης έβγαλε άφοβα,ή μάλλον πολύ φοβισμένα την υποχρέωση.Για όσους δούν το βίντεο θα δούν απλά το γουρουνάκι να αφήνει το στεφάνι απ'τα χέρια του.Τόση υποκρισία και παλιανθρωπιά σε αφήνει άναυδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "..θα δούν απλά το γουρουνάκι να αφήνει το στεφάνι απ'τα χέρια του"

    Πέρυσι το έριξε από καράβι, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΗΣΙΔΕΣ, σε στυλ σαν να πετάει κρίκο στο λουνα-παρκ. Είχαμε ρίξει πολύ γέλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλομελέτα τα -ξανά- αυτά τα επαγγέλματα Αυτόλυκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ ΧΑΖΑΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΕΦ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΛΕΥΤΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ "ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ"= Ο ΠΑΝΟΣ, ΛΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡ'ΕΜΙΡ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!!!

    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΑΡ ΤΣΑΝΤΙΡ ΞΕΦΤΙΛΣΟΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΕΒΡΑΊΟΥ ΝΤΟΝΜΕ ΤΣΙΠΡΑ;ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!
    ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ MODUS OPERANDI ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ;
    ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΏΠΗΣ.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΑΡΈΝΘΕΣΗ.

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΘΟΤΙ ΒΛΑΞ ΠΡΌΔΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΕ!;!
    ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΜΙΡΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΈΡΙΞΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ+ΚΑΜΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ....ΑΠ' ΑΥΤΌΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛ ΘΑΝΙ ΤΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΑΣΑΛΙΩΤΑ.

    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Ο.Υ.Α. ΝΑ ΙΣΧΥΡΊΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ SAGRADA FAMILIA ΤΗΣ ΕΜΙΝΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΑΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΣΟΥΤΖΟΥΚΜΠΑΞΕ ΤΗΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΛΕΥΤΕΡΑ...

    ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.Ο ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ "ΦΩΤΕΙΝΟΣ" ΕΝΕΦΑΝΊΣΘΗ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΔΑΦΟΣ-Ο ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕ-ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΛΕΛΕΔΕΣ ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ ΑΦΟΥ ΚΡΥΦΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥΣ 8 ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΒΝΤΑΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝ.

    ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΊΡΝΕΤΕ.
    ΕΜΙΡ=ΚΟΥΡΤΙΝΑ Α
    ΕΜΙΝΕ=ΚΟΥΡΤΙΝΑ Β
    Ο.Υ.Α. ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ=ΚΟΥΡΤΙΝΑ Γ
    ΑΝΔΡΟΜΈΔΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ=ΚΟΥΡΤΙΝΑ Δ

    ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ;
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ MATRIX 5 ΚΥΡΙΕΣ;ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ,Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ΣΕΡΕΝΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΧΗΡΑ ΤΖΕΙΚΟΜΠ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΓΟΥΊΚ...

    ΑΣ ΠΟΥΜΕ...
    ΕΚΕΙΝΗ Η ΜΆΤΡΙΞ 5 ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΗ ΚΑΡΓΙΑ...

    ΚΑΙ...
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.Ο ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!
    Ο ΓΥΙΟΚΑΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΖΑΒΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝΕ-ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΙΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΤΑΛΕΝΤΑ- ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΣΒΑΡΤΖ/ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ.

    ΝΙΚΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

    ΚΑΙ....
    ΝΑΙ!ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡ,ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ,ΡΟΤΣΙΛΝΤ=ΣΟΡΟΣ,ΚΑΙ ΠΑΥΑΤ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ.ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΩ".
    Π.Χ.ΠΑΥΑΤ/ΠΑΓΙΕΝ!ΕΥΓΕ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ!👍👷

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΔΕΛΦΟΙ" ΕΚΕΙ ΕΞΩ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώωωω!!! Ορώ ενθάδε έτερον μέλος του γυναικείου "φάν κλάμπ" μου! Lol!!!

    Καμιά φορά, αγαπητή Ρίτα, ο λόγος, οι λέξεις, ο ήχος αποκαλύπτουν πράγματα, που δεν φαίνονται αλλοιώς. Κάτι ήξερε ο μακαρίτης ο Κυράγγελος που συνέδεε ομόηχα (καί αδιαφόρως γλώσσας), απλώς επειδή ήταν ομόηχα - καί χωρίς επί της ουσίας να έχουν σχέση.

    (Υγ: Εάν ο Παγιάτ είναι όντως μετενσάρκωση του ντέ Παγιέν, θα φανεί κυρίως από τις επαφές του με σοφούς του καιρού μας. Μέχρι στιγμής, όμως, παρατηρώ πως περιορίζεται στα διπλωματικά καί πρακτορικά του καθήκοντα - καί φυσικά, ο Εφραίμ της Βατοπεδίου που συναντήθηκε μαζί του, δεν μπορεί να λογίζεται "σοφός" ή "νέος Ψελλός"!
    Ίδωμεν, όμως.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή