«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

ΤΣΙΠΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΓΙΛΕΚΑ!

γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου



Ας “ψιθυρίσει” κάποιος στον Τσίπρα πως αν κυρωθεί από τη Βουλή αυτό το “βδέλυγμα”  και βγουν οι Μακεδόνες με γιλέκα  κάθε Σαββατοκύριακο στους δρόμους, ευθύς θα τα φορέσουν οι Κρητικοί και οι Μανιάτες, επειδή είναι οι πιο πατριώτες. Παρευθύς οι εκπαιδευτικοί για τους λόγους τους και οι συνταξιούχοι για τους δικούς τους. Από κοντά οι μικρομεσαίοι γιατί τους έχουν αφανίσει οι φόροι κι από πιο κοντά οι οφειλέτες και οι γιατροί που τους έχουν εξευτελίσει. 2.500 ασθενείς θα έχει υπό την ιατρική του επίβλεψη (αν είναι δυνατόν!) ο κάθε οικογενειακός γιατρός, με αμοιβή περίπου 1.200 ευρώ το μήνα.

Και το κοινό αίτημα θα είναι: “ΦΥΓΕ ΤΣΙΠΡΑ”

Εκτός εάν, για να εκτονώσει τα πράγματα, κάνει ότι έκανε μόλις “πέρασε” το βδέλυγμα του τρίτου μνημονίου: προκηρύξει αμέσως εκλογές. Όμως τώρα, οι πρόωρες εκλογές δεν τον συμφέρουν, γιατί θα φύγει μεσ’ την πυρκαγιά που άναψαν τα δικά του και τα εξαγορασμένα «ΝΑΙ»  στο βδέλυγμα!

Οπότε, από μας εξαρτάται. Αν διαπιστώσει ότι ο ελληνικός λαός όχι μόνον δε θα σταματήσει, αλλά θα εντείνει τον αγώνα εναντίον του, όσο και να το θέλει δε θα μπορέσει να παραμείνει στην εξουσία. Αυξανόμενη φθορά θα είναι γι αυτόν η κάθε μέρα  που θα παραμένει στην εξουσία, μετά από κάθε «καυτό» Σαββατοκύριακο.

Το μηνύματα που θα σταλούν από το συλλαλητήριο της Κυριακής θα είναι πολύ σημαντικά. Και το ότι “θα συνεχιστεί ο αγώνας με γιλέκα”, ακόμα κι αν περάσει η κατάπτυστη συμφωνία, είναι το πιο σημαντικό από όλα.

΄Εχω σκαρώσει και ένα ωραίο συνθηματάκι. Αυτό εδώ:

ΤΣΙΠΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ (ο φευτο-νταής)
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΓΙΛΕΚΑ!

Σε όποιον αρέσει το υιοθετεί. Δέκα «συλλαλούντες» να το φωνάξουν, θα γενικευτεί αμέσως!

Επειδή όμως ο Τσίπρας, ως παμπόνηρος που είναι, μπορεί την Πέμπτη το πρωί, 17/1/2019, να εισάγει το βδέλυγμα προς κύρωση, καλόν είναι οι Μακεδόνες, αλλά και όλοι οι Έλληνες που αγαπάμε την Πατρίδα, να του στείλουμε με κάθε μέσο που μπορούμε, φυσικά  μέσω των αυθόρμητων συλλαλητηρίων που θα γενικευθούν αμέσως μόλις αναγγελθεί αυτή η είδηση, αλλά και μέσω  ιστολογίων, εντύπων μέσων, ακόμα και  μέσω πρόχειρων αφισών, ότι ο αγώνας δε θα σταματήσει…  ακόμα και αν κυρωθεί η συμφωνία.

Μέχρις ότου ο ίδιος και η κυβέρνηση του  γκρεμοτσακιστούν και  μας αδειάσουν τη γωνιά. Έχει να αναδείξει πολύ καλύτερους η Πατρίδα σε αυτή τη «γωνιά», έστω και αν τώρα είναι όλοι στη σκιά.  Ο Θεός, που πάντα προστατεύει την Ελλάδα, θα τους φέρει «εις φως», το δικό του ΦΩΣ!


1 σχόλιο:

  1. δεν ειναι φασιστας ο τσιπρας σαν τον ηρωα φασιστα μεταξα προς θεου ρε παιδια!
    φασιστας σημαινει αγωνιστης και πατριωτης τιμιος ακεραιος ηθικος οπως οι ηρωες φασιστες κολοκοτρωνης καραισκακης παυλος μελας

    αντιφασιστας ειναι σταλινας εαμοβουλγαρος εθνοπροδοτης μισελληνας διεθνιστης
    τοσες λεξεις εχουμε, χρησιμοποιηστε τες σωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή