«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Εθνικιστές καίνε την κατάληψη "Σχολείο" των πρακτόρων του Σόρος - ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ.


Σχόλιο Διόδοτου: Εύλογα θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος: "Πρέπει να ενθαρρύνουμε εθνικιστικές ομάδες νέων που καίνε τέτοιες φωλιές πρακτορισμού και ανθελληνισμού, οι οποίες θα ξαναξεπηδήσουν σε άλλο κτίριο, όσα κι αν κάψουν;" Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Το διεθνές φίδι που διόρισε κάποιους καθοδηγητές των "απλυταριών", για την ώρα μπορεί από τη βάση να πολεμηθεί, μονάχα με τέτοιους τρόπους. Με τέτοια μέσα είχαν ξεκινήσει, πριν κορυφωθούν, και οι αγώνες των Κοντρεάνου και Παύλου Μελά. Κι εξάλλου, το να τρομοκρατήσουμε αυτά τα απλυταριά -τα οποία τρίχες χρήματα βάζουν στην τσέπη, απλά τους εκμεταλεύονται οι χρυσοπληρωμένοι καθοδηγητές- θα τα αποθαρρύνει από το να συνασπίζονται και να συναθροίζονται σε τέτοιους χώρους, μην και καούν κάποια στιγμή ζωντανοί. 
Γενικά, αποδείχτηκε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μόνο με το σταυρό στο χέρι και το παραμύθι της δημοκρατικής συγκαταβατικότητας. Πρέπει να γίνουμε πιο ριζοσπαστικοί. Και όχι στο γήπεδο του συστήματος που ονομάζεται πλατεία Συντάγματος, τα συλλαλητήρια γενικώς, ασκεπείς και σταμπαρισμένοι στον εναγκαλισμό του πύθωνα, τα συνθήματα και τις "μοναχά λεκτικές" απειλές του τύπου "Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή". Πρέπει κάποια στιγμή να καούν τα χιλιάδες πατζάκια τους και πραγματικά! Πρέπει να αρχίσει ο κλεφτοπόλεμος που οδήγησε στην επανάσταση του '21, και σε πολλά σημεία. Με λάθος λαό τα έβαλαν, που πάντα στην αρχή έμοιαζε κοιμώμενος και υποταγμένος.





Επίθεση από ομάδα περίπου 80 εθνικιστων δέχτηκε πριν από λίγο και για ακόμα μία φορά η κατάληψη «Σχολείο», στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η τρίτη φορά που λαμβάνει χώρα μια τέτοια επίθεση, ενώ στην πόλη πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις για το Μακεδονικό.

Επίθεση και στη Φοιτητική Λέσχη του ΑΠΘ, οδοφράγματα στην οδό Τσιμισκή.







πηγή: grothia.gr

1 σχόλιο:

  1. Αναρτηση εμπνευση! Κολοκοτρωνης επελαυνει. Θελει να πη δυο λογακια στον κ. Νιμιτς και στα απλυταρια που ταιζει.

    http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/commitees/identity/makedonia_mas.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή