«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κι άλλες "ρόμπες των ρομπών τις ρόμπες ώ ρόμπες" 🤣 🤣 🤣

Σχόλιο Διόδοτου: Μετά την αποκλειστική μας ανάρτηση, εδώ, για τους Fake Followers (μαϊμού ακολούθους) των Τσίπρα και Μπαγκσμπάνυ στο twitter, μάς ήρθε νέος κατάλογος με γνωστά φυντάνια. Σιγά ρε Χατζηνικολάου.. έσπασες κοντέρ! 🤣 Μπορεί βέβαια εμείς εδώ να σπάμε πλάκα με αυτό.. οι άνθρωποι αυτοί όμως.. έχουν σοβαρό πρόβλημα για να καταφεύγουν σε τέτοια κόλπα. Ανασφάλεια, απελπισία, έλλειψη αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης, μπορεί να φαίνονται ότι συμβάλλουν πρώτα σε αυτή την εξαπάτηση, αλλά η βάση τους είναι η ματαιοδοξία. Η κάτω του μετρίου πραγματική τους αξία και το σοκ που υπόκεινται καθημερινά στην συνειδητοποίηση αυτής της αλήθειας.. τους καθιστά θύματα τα οποία χρήζουν άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης, και όχι να τους κάνουμε μπούλινγκ εμείς εδώ, με τέτοιες αναρτήσεις...  🤣 
 
 

Πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι "έχουν θέμα" !

..με την αποκάλυψη για ψεύτικους λογαριασμούς.
 
Απίστευτο κι όπως φαίνεται αληθινό !

Η συντριπτική πλειονοψηφία των ακολούθων των πολιτικών αρχηγών και πολύ γνωστών δημοσιογράφων, όπως καταγράφεται, είναι ψεύτικοι λογαριασμοί - Fake Followers σε πολύ μεγάλο ποσοστό !

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η χρήση ψεύτικων λογαριασμών ακολούθων γίνεται για λόγους προβολής και  υποστήριξης του προφίλ που κάνει την χρήση που αναφέρεται.

Τελικά όλα Fake ... δυστυχώς ... στην "αυτοκρατορία της ψεύτικης φήμης" !

Οι αρχαίοι λατίνοι έλεγαν :
"Mundus vult desipi, ergo decipiatur" - μτφρ. ο κόσμος θέλει να εξαπατηθεί, άσ' τον λοιπόν να εξαπατηθεί.

Δείτε την αναφορά :


  • Αλέξης Τσίπρας – 80,7% ή αλλιώς 420,000 ψεύτικους followers



  • Κυριάκος Μητσοτάκης – 82,2% ή αλλιώς 160,000 ψεύτικους followers




  • Άδωνις Γεωργιάδης – 84,2% ή αλλιώς 178.000 ψεύτικους followers



  • Φώφη Γεννηματά – 57% ή αλλιώς 17.300 ψεύτικους followers




  • Πάνος Καμμένος – 68,9% ή αλλιώς 66.000 ψεύτικους followers




  • Σταύρος Θεοδωράκης – 45,7% ή αλλιώς 5.800 ψεύτικους followers






Αλλά και οι δημοσιογράφοι μας δεν υστερούν ...


Δείτη την αναφορά :

  • Νίκος Χατζηνικολάου – 90% ή αλλιώς – 567.000 ψεύτικους followers



  • Άρης Πορτοσάλτε – 81,3% ή αλλιώς 99.200 ψεύτικους followers



  • Κώστας Βαξεβάνης – 88,1% ή αλλιώς 374.000 ψεύτικους followers



  • Μπάμπης Παπαναγιώτου – 41,9% ή αλλιώς 7.500 ψεύτικους followers





  • Γιάννης Λοβέρδος – 48% ή αλλιώς 9.200 ψεύτικους followers





  • Κωνσταντίνος Μπογδάνος – 54% ή αλλιώς 17.500 ψεύτικους followers




το είδαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου