«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Η ΆΛΛΗ ΆΠΟΨΗ: Grothia.gr - Σεβασμός στους ήρωες με τις κουκούλες που σας προστατεύουν από σταλινικά Ματ και αναρχικούς!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

10 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια για το αρθρο
    ετσι ακριβως ειναι
    πρεπει εμεις οι ελληνες εθνικιστες να μιμηθουμε τους θανασιμους εχθρους του λαου μας τους αριστερους μισελληνες αναρχοκομουνιστες, να γινουμε μαχιμοι και με ιερο μισος να πολεμησουμε το κομουνιστικο κατοχικο καθεστως του 74
    οι σφαλιαροφαγοι δεξιουληδες και λοιποι αστουληδες να κανουν στην παντα να περασει η εθνκιστικη μαχιμη νεολαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεφτείτε και πόσο μας εκθέτει διεθνώς ένας μαύρος με εβραϊκή μύτη σαν τον Καραγκιόζη να παριστάνει το Μακεδόνα απόγονο του ξανθού Μέγα Αλεξάνδρου. Άκρως βολικός επικοινωνιακά για τους εχθρούς μας.

    Αν είχε στάλα Ελληνικό αίμα μέσα του θα κρυβόταν να μην μας εκθέσει. Αλλά δεν πιστεύω ότι δεν ήξερε τι έκανε.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρετε ότι αν γίνει μπάχαλο θα πέσει πάνω μας το ΝΑΤΟ, Γερμανία, Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία και Σκόπια όλα τα μογγόλια μαζί για αυτό βρήτε άλλο τρόπο ποιο πονηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διηνέκη ελπίζω να μην ξεχνάς, αγνώστους δεν εμπιστευόμαστε. Ξέρεις ένα τραγούδι που λέει "love is in the air"; Καμία σχέση.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    2. Ούτε γνωστούς εμπιστευόμαστε Γιώργο. Εμένα, η καριόλα η πρακτοράτζα τού Ραχωβίτσα, το πουτανάκι το ολγάκι με το μικροσκοπικό «ο», μ' έπιασε κότσο κανονικό στην αρχή.

      Να προσέχετε.

      Η εμπιστοσύνη, χτίζεται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ. Παίρνει χρόνια και δάκρυα.

      Διαγραφή
    3. Ετσι ειναι Διηνεκη, εχεις δικιο. Σπανιες οι περιπτωσεις που η τυχη το φερνει να αποδειξει ο ενας στον αλλο την πιστη του, απο την αρχη.
      Λεξη κλειδι ειναι το 'γνωστοι' που ειπες. Κι απεχει παρασαγκας απο το 'φιλοι' που κι αυτο πρεπει να περασει απο χιλια-σαραντα κυματα για να αναδυθουν οι πληρεις πιστοποιησεις ανιδιοτελειας κι εμπιστοσυνης.
      Σπανιες οι φορες που επιβεβαιωνεται οτι ο αλλος ειναι τοσο ιδιος με εσενα για να τον εμπιστευτεις απο νωρις κατα ενα 95-99%

      Διαγραφή
    4. Και ολα εχουν να κανουν με την ανατροφη απο το σπιτι. Ποσο μεγαλωνουν τα παιδια να ειναι ντομπρα, τιμια, να σεβονται τις αλλες προσωπικοτητες ανεξαιρετως φυλου, να νοιαζονται για τον φιλο.

      Διαγραφή
  4. Κοιτάξτε τα μούτρα του, εχει ολα τα αφρικανικά χαρακτηριστικά και μετά ποιός Ελληνας θα εβαζε τον κώλο του πάνω στο κενοτάφειο του Αγνώστου Στρατιώτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. "Χτυπάει τα μπατσόνια, ο μαύρος, ο σκύλος ο black ταμ ταμ τάααμ!!!!"

    Ρε σεις υπάρχει Νάουσα στην Αφρική;;;; Γιά διαφωτίστε με!!!

    http://trelogiannis.blogspot.com/2019/01/blog-post_196.html


    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή