«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Αυτός είναι ο χάρτης των χωρών -με μπλε χρώμα- που πρώτες, μέσα σε 24 ώρες, αναγνώρισαν ως νόμιμο πρόεδρο της Βενεζουέλας κάποιον που μια βδομάδα πριν δεν γνώριζε κανείς (!)

Σχόλιο Διόδοτου: Αυτή τη στιγμή, στις μπλε χώρες έχουν προστεθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία, ενώ η Ιταλία έχει προστεθεί στις χώρες με κόκκινο χρώμα. Η Ελλάδα, ενώ φαίνεται αχρωμάτιστη.. στην πραγματικότητα ο πρωθυπουργός της συντάσσεται για την ώρα με το κόκκινο χρώμα. Φαίνεται η ταύτισή του με τον Μαδούρο, στην ανικανότητα να ανορθωθεί μια χώρα σε επίπεδο Τσάβεζ. Σύντομα όμως τα αφεντικά του Τσίπρα θα τον κάνουν ντα ντα και θα τον φέρουν στον ίσιο δρόμο.. των μπλε χωρών.


Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας!

 

Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεουέλας!

Ο Αμερικανό-σπουδαγμένος νεαρός πράκτορας που οργάνωνε διαδηλώσεις κατά του Μαδούρο…αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας και οι ΗΠΑ τον αναγνώρισαν άμεσα ως νόμιμο ηγέτη της χώρας.
Ο ίδιος πράκτορας … βρήκε «διαφθορά» στην ΚΡΑΤΙΚΗ εταιρία πετρελαίων… αυτήν που προσφέρει στους κατοίκους της Βενεζουέλας τη βενζίνη και το πετρέλαιο προς ένα λεπτό …το λίτρο.
Ενώ αν την ξαναβάλουν στο χέρι οι τοκογλύφοι και αρχίσουν να χρεώνουν 1,5 ευρώ το λίτρο…η «διαφθορά» θα εκλείψει…


Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας!7

Αυτοί είναι οι καλοί μας «σύμμαχοι» και οι υπηρέτριές τους στην Ελληνική Βουλή. Θα δουλεύουν σκληρά όλοι οι χαφιέδες της Δύσης μέχρι τα αφεντικά τους να αρπάξουν τους φυσικούς πόρους παντού στον κόσμο και να εκβιάζουν υπογείως ολόκληρους λαούς.

Χουάν Γκουαϊδό: Ο πράκτορας των τοκογλύφων που αυτο-ανακηρύχθηκε Πρόεδρος της Βενεζουέλας!11


πηγή

4 σχόλια:

  1. Αυτά κάνουν οι απανταχού της γης κομμουνισμοί!

    Πτωχεύουν τις χώρες!
    Οι πολίτες είναι σε άπειρη δυσαρέσκεια με το δικτατορικό κομμουνιστικό καθεστώς και έτσι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος οι σύντροφοι τους ψευδοφιλελε αριστεροί (ΛΙΜΠΕΡΑΛ , τροτσκιστές κομμουνιστές αποκαλούμενοι και νεοφιλελεύθεροι) , να τις λεηλατήσουν με την ησυχία τους!
    Δυστυχώς με τις ευλογίες πολλών απλών καλοπροαίρετων πολιτών και μάλιστα δεξιών πεποιθήσεων ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ υπέρ της ελεύθερης αγοράς , του υγιούς ανταγωνισμού , της ατομικής ιδιοκτησίας, της ελευθερίας κλπ. που δεν εννοούν να καταλάβουν πως το παιχνίδι παίζεται , εάν κρίνουμε ΚΑΙ από τα πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα ΚΑΙ από ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ,με σημαδεμένη τράπουλα.
    ΟΛΕΣ οι χώρες με πρώην κομμουνιστικά καθεστώτα ΛΕΗΛΑΤΗΘΗΚΑΝ κατά τον ίδιο τρόπο!
    Ανέλαβαν ΛΙΜΠΕΡΑΛ =ΚΡΥΠΤΟ τροτσκιστές κομμουνιστές που προώθησαν τις “ιδιωτικοποιήσεις” έχοντας τον λαό με το μέρος τους , εφόσον (ο λαός) είχε απηυδίσει από τον ΦΑΝΕΡΟ κομμουνισμό και τους ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΑΔΕΣ!

    Δικαιολογημένα έχει απηυδίσει ο λαός στις σοβιετίες!
    ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ που δεν αντιλαμβάνεται ( ο δεξιός) πως δεν φταίει π.χ. η κρατική εταιρεία πετρελαίου
    ΑΛΛΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!
    Και πως λύση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ!
    ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!

    Τα ανατολικά κράτη διαλύθηκαν λεηλατήθηκαν!
    Το ίδιο και η κομμουνιστική Ελλάδα μας. Λεηλατήθηκε ωσονούπω διαλύεται!
    ΠΟΛΕΜΟΣ ανησυχητικός για την παγκόσμια ασφάλεια και απειλητικός για τα ισχυρά κράτη – που εμφανίζονται ως μέγιστοι εχθροί , ΗΠΑ ΡΩΣΙΑ Ε.Ε. ΚΙΝΑ , - και την παγκόσμια ΕΛΙΤ που μας σπρώχνει προς τον παγκόσμιο τραπεζο μονοπωλιακό καπιταλισμό = ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ , ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ !

    Υ.Γ.
    Απλά στα φανεροκομμουνιστικά καθεστώτα χρησιμοποιούν για τα σχέδια τους οι τραπεζίτες τους επονομαζόμενους νεοφιλελέ στην ουσία μια απο τα ίδια, ΛΙΜΠΕΡΑΛ τροτσκιστές κομμουνιστές και
    στα κρυπτοκομμουνιστικά , ως το δικό μας , χρησιμοποιούν τους αριστερούς!

    Και στις δύο περιπτώσεις ο λαός τσιμπάει ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ , οτι μέτρα και εάν πάρουν (βλ. συριζα) , θεωρώντας τους προηγούμενους κυβερνήτες εκ διαμέτρου αντίθετους ιδεολογικά , απο τους επόμενους που του σερβίρουν οι ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ!
    Οι τραπεζίτες που και με τους προηγούμενους και με τους επόμενους ψευδοκυνβερνήτες (βλ. τσίπρα) ο στόχος παραμένει ο ίδιος!
    Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!


    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας δούμε όμως.. πέρα από αυτό το άρθρο.

    Παίζονται αρκετά πολύπλοκα παιχνίδια εκεί, τα οποία αφορούν το πετρέλαιο. Η εξωτερική εικόνα είναι ότι η Ρωσία υποστηρίζει τον Μαδούρο, ενώ οι Σιωνιστές ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, θέλουν να εγκαταστήσουν εκεί σιωνιστική μαριονέτα (Γκουαϊδό).
    Παράλογο και περίεργο όλο αυτό ε;

    Εντωμεταξύ, η Ρωσία, μέσω της ιδιωτικής πετρελαϊκής εταιρείας Rosneft, χρηματοδοτεί με 3,1 δις δολαρια την κρατική πετρελ. εταιρεία της Βενεζουέλας, την PDVSA, για να μην βαρέσει πτώχευση.
    Τί παίζεται λοιπόν;

    Κατά την γνώμη μου.. παίζεται το εξής:
    Το θέμα είναι πού θα περιέλθουν στο τέλος τέλος τα συμφέροντα που απορρέουν από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας (μάλλον και του υπολοίπου ορυκτού πλούτου της χώρας που είναι πολύ υψηλός): Στους Σιωνιστές (βαθύ εβραιο-αριστερό αμερικανικό κράτος μετά της εβραιο-γερμανικής Ευρώπης) ή στην τροφοδότηση της οικονομίας της ευρασιατικής ένωσης του Πούτιν μετα της ΕΘΝΙΚΗΣ αμερικανικής οικονομίας του Τραμπ..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΠΣ!!!!!! (ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ):

      http://www.offtherecord.net.gr/2019/02/03/%ce%bf-%cf%84%ce%b6%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b4%ce%ad%cf%87%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%cf%87%cf%84%ce%ac-%cf%8c%cf%84/

      Διαγραφή
  3. Ας αρχισουμε απο το τυπικον. Γιατι Γκουαιδαδ; Η φωτο δινει την απαντηση.

    https://twitter.com/timephonehack/status/1092466151630794753.

    Παμε τωρα λιγο ποιο βαθεια. Απο την εποχη της απολυτου κυριαρχιας των ΗΠΑ(1950) μεχρι σημερα εχουν περασει εβδομηντα χρονια και κουβαλαει πολλες λαβωματιες. Βιετναμ. Λιβυη, Ιρακ. Συρια, Ουκρανια. Η Ευρασια εν τω μεταξυ εχει μεγαλωσει πολυ και εχει αχρηστευσει την θεωρια ΜακΚιντερ, Μπρεζινσκι, Κισινκερ. Ειναι αδυνατο να περικυκλωσεις ενα τοσο μεγαλο γεωγραφικο χωρο. Επι πλεον Ρωσσια, Ιραν ειναι μεγαλες πετρελαικες χωρες.

    Προσφατως οι χωρες της Ευρασιας απεφασισαν να διακινουν το μεταξυ τους πετρελαιο στα νομισματα τους. Βομβα στα θεμελια του οικονομικου οικοδομηματος των Σιωνιστων. Ευθεια απειλη στο Δολαριο ως αποθεματικου νομισματος. Η συμφωνια Μπρετον Γουντς(1945) επεβαλε οι πετρελαικες συναλλαγες να γινοντε μονον σε δολαρια και ετσι το δολαριο μετεβληθη εις χρυσον.

    Σημερα ομως περαν της Σαουδικης Αραβιας δεν ελεγχει στον ιδιο απολυτο βαθμο αλλα σημαντικα κοιτασματα. Καταρ, Ιρακ, Λιβυη εχουν αρχισει να χορευουν καντριλλιες και κανεις δεν ξερει σε ποια γκομενα θα κατσει η μπιλλια. Ετσι λοιπον Βενεζουελα. Ειναι μια απελπις κινηση καταδικασμενη σε αποτυχια. Οι καραγκιοζηδες που ειναι γυρω απο τον Τραμπ απετυχαν στη Νικαραγουα και θα πετυχουν στη Βενεζουελα που εχει πολυ μεγαλυτερες ζουγκλες και 35 εκ. κατοικους; Η αποδολαριοποιηση δεν σταματιεται, το θηριο εχει λαβωθει θανασιμα, απλως ο ιατροδικαστης δεν εχει περασει ακομη για την εκδοση του πιστοποιητικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή