«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Σχόλιο Διόδοτου: Ακούστε εδώ καθίκια! ..Εξωτερικοί και εσωτερικοί εχθροί των Ελλήνων.. Γνωρίζετε ήδη καλά πού θα τον χώσετε στο τέλος τον υβριδικό πόλεμο που έχετε εξαπολύσει εναντίον μας. Και επειδή έχει τόσο παραλογισμό, τα αποτελέσματα θα είναι εντελώς αντίθετα από όσα αναμένετε. Το κάθε σίχαμα που έχετε δημιουργήσει για να απειλήσει τη ζωή μας, θα του παίρνουμε το κεφάλι στεγνά! Κι όσους από εμάς αν φυλακίσετε, εσείς πάντως την φυλακή την έχετε σίγουρη! Και εσάς συγκεκριμένα, ελληνόφωνα καθίκια, σύντομα θα σάς αδειάσουν οι προστάτες σας "του εξωτερικού". Σε λίγο θα τρέχουν να περισώσουν τα δικά τους τα ασυμμάζευτα, οπότε.. σίγουρα τα ελικόπτερα θα σάς χρειαστούν, προκειμένου να αναγκαστείτε να φτυαρίζετε σκατά στους υπονόμους. 
[η πρώτη φωτό από εδώ και η δεύτερη από εδώ] 

Σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις που αποσκοπούν στην εμπέδωση του φόβου στην ελληνική κοινωνία

Ο υβριδικός πόλεμος αποτελεί ένα σύνολο εχθρικών επιχειρήσεων εν καιρώ ειρήνης, που αποσκοπούν στην αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού της αντίπαλης χώρας, ώστε οι πολίτες της να αδυνατούν να την υπερασπιστούν σε περίπτωση συμβατικού πολέμου. Ο κύριος στόχος του υβριδικού πολέμου είναι η εδραίωση και η διαιώνιση του φόβου στον πληθυσμό. Αυτό επιτυγχάνεται αποκλειστικά με την πολιτική ενθάρρυνση της εγκληματικότητας, την αφαίρεση της ιδιωτικής περιουσίας και την υπερφορολόγηση.

Άλλα μέσα του υβριδικού πολέμου είναι η καταστροφή των ιδεολογικών εθνικών θεσμών μέσω της αποδυνάμωσης του θρησκευτικού, ιστορικού και γλωσσικού πλαισίου της χώρας, η εμπέδωση της συλλογικής βαρβαρότητας με τη θεσμοθετημένη υποβάθμιση της παιδείας, της συλλογικής αισθητικής, της αρχιτεκτονικής και του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και η πολιτική ενθάρρυνση του εποικισμού του εθνικού χώρου με αλλογενείς πληθυσμούς με διαφορετικά ήθη και έθιμα από αυτά των αυτόχθονων πληθυσμών, που αποσκοπεί στην πλήρη διάλυση των συλλογικών κοινωνικών δομών. Επίσης, σημαντικό όπλο του υβριδικού πολέμου είναι και η καλλιέργεια του αισθήματος της συλλογικής και ατομικής «θυματοποίησης», όπου ο θύτης δικαιολογεί τις πράξεις του θύματος, με σκοπό την αποδυνάμωση του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης και της διάθεσης για άμυνα σε περίπτωση στρατιωτικής επίθεσης από άλλη χώρα.

Είναι προφανές ότι ο εγχώριος στρατός του υβριδικού πολέμου ελέγχεται από τρίτες χώρες ή πανίσχυρα οργανωμένα οικονομικά διεθνή συμφέροντα. Αποτελείται από πολιτικούς σχηματισμούς, ομάδες παρακρατικών οργανώσεων και ΜΚΟ, ενώ στις «ειδικές δυνάμεις» που θα εξασκήσουν τη συστηματική προπαγάνδα και θα φροντίσουν να κρατούν εν υπνώσει τον πληθυσμό είναι οι ακαδημαϊκοί και οι «διανοούμενοι». Οι πολιτικοί σχηματισμοί έχουν ως αποστολή να φέρουν τους κατάλληλους νόμους στο Κοινοβούλιο ώστε να εξασφαλίζουν τη διαρκή και επιτυχή έκβαση του υβριδικού πολέμου.

Επί παραδείγματι, η πολιτική παρότρυνση «οι πολίτες να προσποιούνται τον κοιμισμένο» σε περίπτωση εισβολής κακούργων, κυρίως αλλοδαπών, στις οικίες τους καθώς και οι ψηφισθέντες από το Κοινοβούλιο νόμοι άμεσης απελευθέρωσης κακοποιών καταδικασμένων για βαριά εγκλήματα ύστερα από σύντομο χρονικό διάστημα κράτησης στα σωφρονιστικά καταστήματα, εκτός από τον προφανή σκοπό που έχουν, αφενός, να εμπεδώσουν τον φόβο στην κοινωνία ώστε να παραλύσει η όποια διάθεση πολιτικών αντιδράσεων στη θεσμοθετημένη ληστεία και τη βία του κράτους και, αφετέρου, να αθωώνουν τον πολιτικό στρατό των θυτών στην κοινή συνείδηση, εμπεριέχουν και μία καλά κρυμμένη -και γι’ αυτό επικίνδυνη- συνιστώσα, που εθίζει τους πολίτες να προσποιούνται τους «κοιμισμένους» στην εξάσκηση βίας, για να μην αντιδράσουν στην περίπτωση που ο στρατός άλλων χωρών θα επιτεθεί για να καταλάβει βραχονησίδες, νησίδες, νησιά και εθνικό χώρο ή όταν χώρες θα αρπάζουν τα περιουσιακά στοιχεία των ιδιωτών και τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας, προς όφελος των δικών τους πολιτών.

Ο θάνατος από πυροβόλο όπλο του άοπλου Ελληνα πολίτη, οικογενειάρχη και πατέρα δύο παιδιών μετά την εισβολή των ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά, επειδή αντιστάθηκε υπερασπιζόμενος της οικογένειά του, ο δωδεκάωρος βιασμός μιας κόρης μπροστά στη μάνα από δύο αλβανικά κτήνη στο Περιστέρι, η απελευθέρωση ύστερα από σύντομη παραμονή στη φυλακή του πλέον καταζητούμενου στον κόσμο Γεωργιανού εγκληματία, ενώ είχε καταδικαστεί σε δεκατετραετή κάθειρξη για εγκλήματα στην Ελλάδα, ο προπηλακισμός από το πολιτικό σύστημα του ογδοντάχρονου συνταξιούχου που πυροβόλησε Αλβανό ληστή και η προσαγωγή του στα δικαστήρια με χειροπέδες, ο χαρακτηρισμός του θανάτου του ήρωα πιλότου στη Σκύρο ως «εργατικό ατύχημα» και ο θάνατος 125 πιλότων μετά το 1974 από πτώση αεροσκαφών και τουρκικά πυρά, η προσάρτηση των Ιμίων στην Τουρκία άνευ στρατιωτικής αντιδράσεως σήμερα και αύριο και άλλων βραχονησίδων και νήσων, καθώς και η μετά ικεσιών παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια φαινομενικά αποτελούν ασύνδετα μεταξύ τους γεγονότα.

Στην πραγματικότητα όμως συνιστούν τα επιμέρους στοιχεία και τα αποτελέσματα του επιτυχούς υβριδικού πολέμου της αποσάθρωσης του κοινωνικού ιστού στη χώρα μας, με εντολοδόχους εκτελεστές το εγχώριο πολιτικό σύστημα, ώστε να καμφθούν το επιθετικό πνεύμα και η διάθεση του λαού μας για αντίσταση στην καθολική λεηλασία της ζωής μας και την αρπαγή της χώρας μας.

*Διδάκτωρ Φυσικής του πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών


11 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2019 19:52

    Κατάρα,το σχόλιό σου,όλα τα λεφτά.Μόνο να μας φοβούνται τους απομένει.Το λάθος τους είναι που νομίζουν ότι μας διέλυσαν.Ξέρεις τι λέει ο λαός.Αυτός που έπιασε πάτο δεν φοβάται τίποτα.Τώρα,μόνο η δίψα για αίμα μας έμεινε.Τα γαμοτόμαρα που μάς φτωχοποίησαν θα πληρώσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2019 21:21

    https://youtu.be/bpgBMdM-9Hs.Και όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EEEEEEETΣI !!!!!!!!!!!

      Κι αυτοί που έγραψαν τότε το τραγούδι και τους το έστειλαν.. ΗΞΕΡΑΝ τί έκαναν..........

      Διαγραφή
    2. Και εννοείται ότι ο στίχος κρύβει "καλούδια" που σήμερα πια τα κατανοώ...

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετικόν άρθρο! Και το σχόλιο βεβαίως - βεβαίως! Το έστειλα παντού μπας και... πάντα ελπίζω να κατανοήσουν τι μας συμβαίνει το εύχομαι και πιστεύω ότι πλέον είμεθα πολλοί περισσότεροι από ό,τι χρόνια πριν. Σε αυτό έχετε συμβάλει όλα τα πατριωτικά μπλογκ και μόνο αυτά με τα άρθρα σας. ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Φεβρουαρίου, 2019 23:01

    Αφιερωμένο με πολλά"σημεία στίξεως",στίς πιο βαθειές μας σκέψεις.https://youtu.be/bUHgz8KOzyM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιά να θυμηθούμε έναν Παμμέγιστο 'Ελληνα...

    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/02/1995.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε 02.25 Εισαι αληθινος πατριωτης. Περπατας σε σωστα μονοπατια. Νασαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ συμπολεμιστή Ahoy σε ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια, να υγιαίνεις και να μακροημερεύεις! Ως πολύτεκνος πατέρας έχω συνείδηση της αποστολής μου και αγωνίζομαι να αφήσω μιά καλή παρακαταθήκη στα παιδιά μου κάνοντάς τους κοινωνούς της Ελληνικής Παιδείας και των δικών μας αξιών. Αυτό είναι όλο.

      Ιωάννης(Αq)

      Διαγραφή