«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!! [ΒίΝΤΕΟ]

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ...
... Είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΠΌ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ που αριστεροτερα να μην γινεται. Συνέντευξη του Π. Θεοδωρίση την 6/2/2019 στο Οικονομία & Αντιθέσεις του ΕΓΝΑΤΙΑ TV.


[ Σημείωση από τον λογαριασμό "Αλήθειες και Ψέμματα" του YouTube:
Το μουσικό υπόστρωμα ακούγεται έως το 4.31, οπότε και μπαίνουμε στην ουσία της συνεντεύξεως και για λίγο πριν το τέλος. Δυστυχώς για να βγάλλω την μουσική πρέπει να επεξεργασθώ από την αρχή το βίντεο και να το ανεβάσω εκ νέου. 'Ετσι όμως θα χάσει τη δυναμική διάδοσης του από όσους το έχουν δει και το προωθούν και άλλους για να έχουν ενημέρωση. Οπότε θα σας ζήταγα να κάνετε λίγη υπομονή γιατί λέγονται πολλά και σημαντικά για τη ζωή και το μέλλον όλων μας. ]

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ, ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΩΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ makeleio.gr

    https://www.youtube.com/watch?v=Pszsz6qmZKI

    Α2 25 Δοσιλόγοι Μητσοτακης και SS

    https://www.youtube.com/watch?v=IR5j6Chrzgs

    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=F_vpUIjFSv0

    Τράγκας για Δοσίλογους, Ταγματασφαλίτες, Μαυραγορίτες

    https://www.youtube.com/watch?v=fQWrke3M678

    ΑπάντησηΔιαγραφή