«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Με «βόμβες κοπράνων» απάντησαν τα Κίτρινα Γιλέκα στους αστυνομικούς...! (Εμείς, γιατί πάμε με ... άδεια χέρια στα συλλαλητήρια;;;)

Άλλα κόλπα απο τα Κίτρινα Γιλέκα στη Γαλλία... 

   


Κι εμείς εδώ  στο Ελλαδιστάν, τι στο διάολο πάμε στην διαδηλώσεις και στα συλλαλητήρια, με... άδεια χέρια;;;

Όταν τα σκατόμπατσα μας... "τρατάρουν" ληγμένη χημικά και ξύλο, εμείς γιατί να μην τους "τρατάρουμε"... ΣΚΑΤΑ;

ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΑΝΤΙ... 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ... ΚΑΙ ΔΥΟ... ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ... ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή 

 


Οι διαδηλωτές με τα «Κίτρινα Γιλέκα» βρήκαν έναν πρωτότυπο και παράδοξο τρόπο για να αντιμετωπίσουν τους Γάλλους αστυνομικούς: χρησιμοποίησαν βόμβες με κόπρανα…
Τη χρησιμοποίηση του βρομερού αυτού όπλου των διαδηλωτών ανακοίνωσε η αστυνομία της Μασσαλίας που παραδέχτηκε πως τρεις αστυνομικοί… λερώθηκαν με τις βόμβες αυτές των «Κίτρινων Γιλέκων».
 
Το ίδιο επιβεβαίωσε ο επικεφαλής της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Rudy Manna στην εφημερίδα «La Provence» που δημοσίευσε και λεπτομέρειες των επιθέσεων καθώς και φωτογραφίες.
 
Τα… πυρομαχικά των διαδηλωτών 🙂
 
«Οι αστυνομικοί τα είχαν στα μαλλιά τους, στα παπούτσια τους, έπρεπε να αλλάξουν την ένδυσή τους. Μου είπαν πως ουδέποτε άλλοτε είχαν νιώσει τόσο ταπεινωμένοι» είπε ο Manna. 
«Και δεδομένου ότι ήταν προχωρημένο το απόγευμα, τα ντους δεν λειτουργούσαν στον βόρειο αστυνομικό σταθμό, έπρεπε να καθαριστούν με κρύο νερό στο γκαράζ» πρόσθεσε.

Σύνταξη: Κ. Μπετινάκης
 

5 σχόλια:

  1. Ήμουν ο πρώτος που το έγραψα στην Ελλάδα.
    Δεν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό και χωρίς να χυθεί αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως το έλεγε ο Γιάννης Βογιατζής όχι ο τραγουδιστής , αλλά ο ηθοποιός στο "γοργόνες και μάγκες"; " Εν τω τηγανίω τους μετέφερες; εν τω τηγανίω; "
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 χρόνια μπροστά από την Γαλλία... Άρα πόσα χρόνια μπροστά από το Γιδιστάν;;;;

    http://mavrifatria.blogspot.com/2009/09/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..όταν βγαίνει και είναι κάπως νερουλό"
      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΜΕ!!!

      Καλώς ΄ηρθες φίλε!

      Διαγραφή