«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Αφγανοί και άλλοι μουσουλμάνοι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται…



    Με Αφγανούς και μουσουλμάνους συντίθεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγο.  Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά τις 16.00 περίπου όπου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ  κατέληξε στα πρώτα 16 ονόματα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές.

    Στην πρώτη θέση "φιγουράρει" το όνομα του Δ.Παπαδημούλη ο οποίος τείνει να γίνει "ισόβιος" ευρωβουλευτής, του Γ.Μουζάλα που "έσωσε" την Ελλάδα απο την παράνομη μετανάστευση, όπως φυσικά και του Αφγανού Γιονούς Μουχαμαντί και του μουσουλμάνου Μουσταφά Οφούκ.

    Σχολιάζοντας τις επιλογές ο Δημήτρης Τζανακόπουλος νωρίτερα είπε.
    «Η πολιτική μας στις ευρωεκλογές είναι να οικοδομηθεί ένα μέτωπο ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, ενάντια στη λιτότητα, αλλά και στην ακροδεξιά και με αυτή την έννοια θα προσπαθήσουμε να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα δίνει σάρκα και οστά σε αυτόν τον πολιτικό στόχο, θα αποτυπώνεται σε αυτό η στρατηγική επιλογή για ένα ευρύτατο μέτωπο δυνάμεων, από την Αριστερά της Αριστεράς μέχρι τη σοσιαλδημοκρατία, το οποίο θα μπορέσει να αποτελέσει και ανάχωμα στην άνοδο ακροδεξιών δυνάμεων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
    Στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκαν ονόματα από το υπουργικό συμβούλιο χωρίς όμως να αποκλείεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα.          
    Όλα τα ονόματα 


    1. Παπαδημούλης Δημήτρης
    2. Κουνεβα Κωνσνταντίνα
    3. Κουλογλου Στέλιος
    4. Κουρουμπλης Παναγιώτης
    5. Πουμπλίδης Δημήτρης
    6. Άννα Τσάτσου – Παπαδημητρίου
    7. Κώστας Αρβανίτης (ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ)
    8. Μυρσίνη Λοΐζου
    9. Ολγα Νάσση (πρόεδρος ομογενών στην Ιταλία)
    10. Χριστάκης Γιώργος
    11. Πελεγρίνης Θεοδόσης
    12. Γιαννης Μουζάλας
    13. Γκιονους Μουχαμαντί (Αφγανός πρόεδρος ΜΚΟ Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων)
    14. Ιωάννα Κοντούλη
    15. Φωτεινή Σκοπούλη  (πρώην υφυπουργός υγείας με τη ΔΗΜΑΡ)
    16. Μουσταφα Οφού


    pronews.gr

5 σχόλια:

  1. Σήμερα το πρωί κατέβαινα την Ευγενίου Καραβία προς Αχαρνών. Παρατήρησα σε μια ολοκαίνουργη πολυκατοικία αριστερά μου, που ήταν χρόνια άδεια κάτι που μου έκανε εντύπωση. Είδα ένα Γερμανικό φορτηγό απ έξω που ξεφόρτωνε έπιπλα, στρώματα, ηλεκτρικές κουζίνες κλπ Μετακόμιση δεν ήταν. Τόσα στρώματα και έπιπλα ξεφορτωνόντουσαν για όλα τα άδεια διαμερίσματα οχι για ένα. Γιατί Γερμανικό φορτηγό και γιατί αυτός ο μεγάλος αριθμός σε στρώματα, έπιπλα και συσκευές? Ποιός τα αγόρασε ή τα νοίκιασε τα άδεια διαμερίσματα? Ποιός τα επιπλώνει? Ποιούς θα φέρουν να κατοικήσουν σε αυτή την πολυκατοικία? Αλλοδαπούς? Ποιός πληρώνει? Η πολυκατοικία βρίσκεται δίπλα σε ένα γκαράζ πολύ κοντα στην Αχαρνων. Εδώ χρειάζεται κάποια έρευνα ώστε να δημοσιευτεί η αλήθεια, να μάθει ο κόσμος τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχω δει όλα αυτά, αλλά τί να πρωτογράψω. Κάθε μέρα διασχίζω πρωί και Μετά τις 3 την Αχαρνών και τα παραπλεύρως στενά. Ντάκα, Καμπούλ, Τυνησία, Μαρόκο, χάλι που σε κάνει να σκέφτεσαι μόνο ένα πράγμα: Να είχες τους πολιτικούς όλους των 15 τελευταίων ετών μπροστά σου και να τους γαζώνεις με σφαίρες!

      Διαγραφή
    2. Των τελευταίων 15 μόνο? Πολύ καλόκαρδο σε βρίσκω

      Διαγραφή
  2. Όταν βυθίζεται το καράβι, λέγεται, πως πρώτα την κοπανάνε τα τρωκτικά.
    Ο τρία μνημόνια ψηφίσας είναι η απόδειξη.
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή