«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

«Στρατός ενόπλων με 2.000 όπλα θα υπερασπιστεί το άβατο των Ρομά!» - Τί λέει η ΕΛ.ΑΣ. (είδηση από 13/6/2017)

Σχόλιο Διόδοτου: Νά τα μααας...... πρωί πρωί ανήμερα των εκλογών.. πατώ κατά λάθος την προτεινόμενη καρτέλα της Google με ειδήσεις.. και μπερδεύτηκα νομίζοντας πως διαβάζω σημερινή είδηση. Τίποτα όμως δεν θεωρώ ότι γίνεται τυχαία αγαπητοί μου. Άντε, ας το πούμε "Το Πεδίο" (μιας κι έγινε πια της μόδας η έκφραση), μού έφερε στα μάτια, είδηση του Pronews, από τον Ιούνιο (!) του 2017. Είδηση να σού ανοίγει η διάθεση.. Ή μήπως είναι ένα πλάγιο μηνυματάκι από το "κακό" μάτριξ, που προστατεύει τον Αλιέκσι.., να κάτσουμε στ'αυγά μας και να μην ξεψαρώσουμε ό,τι εκλογικά αποτελέσματα κι αν προκύψουν... Α όλα κι όλα.. ο ΚωστάκηςΤαύρος από το 2011, στα μπλογκς, σάς έλεγε: "Η κ@λόφαρα αυτή έχει τα κλειδιά των αποθηκών με τα καλάσνικοφ (από αυτά που υποτίθεται ότι κατασχέθηκαν κατά την είσοδό τους με λαθρεμπορικά στο Αιγαίο), για να τα χρησιμοποιήσει και να πουλήσει/μοιράσει στα λαθροτζιχάντια και σε κ@λόπαιδα οργανώσεων, εναντίον μας". Ό,τι έκανε σε κάθε πόλεμο κι εξέγερση Ελλήνων. Από τις αρχές των μνημονίων μάλιστα, η κ@λόφαρα αυτή έχει διπλασιαστεί σε πληθυσμό, αφού εισήχθησαν καμιά 200.000 από Γαλλία, Σκόπια, Ρουμανία κ.ά. μέρη και παράλληλα έχει πέσει και σύρμα προς αυτούς, από τον αόρατο εχθρό, να γεννοβολάνε σαν κουνέλια και να τούς παρέχονται επιδόματα, τα οποία θα πιάσουν τόπο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Αλιέκσι.  Και φυσικά.. είναι χειρότεροι από τους εισαγώμενους μουσουλμάνους, που ούτε σουνίτες είναι όλοι, ούτε τζιχαντιστές. Οπότε.. αγαπητοί μου του Δημοσίας Τάξεως και Στρατού, που σάς βλέπω να προβληματίζεστε σαν νοικοκυρές, με την εξέλιξη αυτή, άλλο δεν μένει παρά να βομβαρδίσετε τις αποθήκες αυτές που λέτε πως έχετε εντοπίσει. Εκτός κι αν βασίζεστε σε άλλους να βγάλουν τα καυτά αυγά απ'το τσουκάλι όταν αρχίσει το μακελειό εναντίον των Ελλήνων...


13/6/2017
Γράφει: Γιάννης Πετρίδης

Πάνω από 2.000 αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα, μεταξύ των οποίων, ΑΚ-47, επαναληπτικές καραμπίνες, πιστόλια των 9 χλστ. και των 0,45'', αλλά και 38άρια, εκατοντάδς χιλιάδες σφαίρες όπως και δεκάδες χειροβομβίδες είναι στην κατοχή των τσιγγάνων του καταυλισμού του Μενιδίου και αυτός είναι ο βασικός λόγος ο οποίος η περιοχή χαρακτηρίστηκε ως "άβατο" από τον ίδιο τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Οπως αναφέρει ασφαλής πηγή της ΕΛΑΣ "Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό, αλλά και το είδος των όπλων. Σίγουρα είναι πάνω από δύο χιλιάδες. Εχει αναφερθεί και η ύπαρξη περίστροφων 0,357'' Magnum. Η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη. Μόνο τώρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχουν βγει τουλάχιστον 500 όπλα από τις κρύπτες και κυκλοφορούν στους δρόμους.

Μια μαζική είσοδος αστυνομικών δυνάμεων θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα αφού όλοι θα πυροβολούσαν όλους. Θα είχαμε κανονικές οδομαχίες. Και το κακό με τους Ρομά είναι ότι πυροβολούν πολύ εύκολα, χωρίς να υπολογίζουν συνέπειες!  Πρέπει να κάνουμε σποραδικές τακτικές επισκέψεις και να τους αποδυναμώσουμε σιγά-σιγά. Τα κεφάλια τα ξέρουμε.

Στο  αναθεωρημένο σχέδιο αστυνόμευσης στη Δυτική Αττική περιλαμβάνει καθημερινές περιπολίες στο Μενίδι, στον Ασπρόπυργο, στη Φυλή και στα Μέγαρα αλλά θα έχουμε απώλειες. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Εχουμε πέσει επανειλημμένα σε ενέδρες Ρομά, κυρίως όταν πλησιάζουμε τους αρχηγούς που κάνουν το εμπόριο των ναρκωτικών και των νοθευμένων ποτών. Δεν είναι μόνο θέμα αριθμού ανδρών που θα διαθέσουμε, αλλά και απωλειών. Ελπίζω η πολιτική ηγεσία να είναι έτοιμη ακόμα και για νεκρούς, εκατέρωθεν. Αλλά ομελέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά..."

 

5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Μαΐου, 2019 15:09

    ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΩΣΤΑ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ,ΟΙ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΙ ΒΓΑΖΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝΕ,"ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝΕ Τ'ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ".ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΗ ΚΩΛΟΦΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ!
      ..ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΑΦΙΣΣΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΥΦΤΟΚΤΟΝΙΑΣ"
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    2. Το ίδιο το ελεεινό και διαφθαρμένο ελλαδίτικο κράτος δεν μεριμνά γιά την ασφάλεια των πολιτών του, πόσω δε μάλλον να την κατωχύρωση. Μέσα στα πλαίσια αυτής της κατωχύρωσης εμπίπτει η άδεια οπλοκατοχής/οπλοχρησίας στα πλαίσια υπερασπίσεως της ατομικής ασφάλειας, της οικογενειακής εστίας και των μελών του. 'Οπως ίσως θα γνωρίζετε, στην Ελλάδα, οι νόμοι περί οπλοκατοχής/οπλοχρησίας είναι πολύ αυστηροί και έχουν μεγάλες ανακρίβειες. Πασαλίματα. Δεν επιτρέπεται επ' ουδενί η κατοχή όπλου (πιστολιού ή τυφεκίου με ραβδώσεις - όπως Αμερική!!! κατά την παλιά διαφήμιση) αλλά επιτρέπεται η κατοχή καραμπίνας έπειτα από έκδοση αδείας κυνηγίου. 'Εχουν εκτοξευθεί, στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια (επί διακυβερνήσεως σύριζα. Τυχαίο;;;) οι πωλήσεις λιόκανων (κατά το κοινώς λεγόμενον) στις αστικές περιοχές, σαφώς γιά λόγους προστασίας και ασφάλειας. Γιά τι άλλο θα τα ήθελαν, γιά κυνήγι στο Αιγάλεω ή στη Γλυφάδα;;;
      Ας θυμηθούμε τον τιτάνα γέροντα Πατροκοσμά ο οποίος είχε πει ότι "Θὰ σᾶς ζητήσουν τὰ ντουφέκια· νὰ ἔχετε διπλά· νὰ δώκετε τὸ ἕνα καὶ νὰ κρατήσετε τὸ ἄλλο. Ἕνα ντουφέκι 100 ψυχὲς θὰ γλυτώση". Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα αδελεφοί μου. Εάν τυχόν σου την πέσουν τίποτα σκατόγυφτοι με ΑΚ, που από κατασκευής έχει ταχύτητα πυρών (muzzle velocity) 715 m/s και προσπαθήσεις να τους τη βγεις με μιά καραμπίνα (φερ' ειπείν Mossberg 500) που έχει ταχύτητα πυρών 404m/s. Τότε ο αγώνας κρίνεται άνισος. Βέβαια αυτό ξεπερνιέται με το πως θα κινηθείς έναντι του εισβολέα. Αδέλφια έχομε πόλεμο! Τον οποίο οι περισσότεροι, δυστυχώς, δεν έχουν πάρει γραμμή.

      https://pbs.twimg.com/media/D7am43VX4AA-fGV.jpg

      http://www.amynastospiti.gr/proeklogiko-editorial/

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. Ό,τι όπλα και να δώσουν στις γυφτόκοτες, ΚΟΤΕΣ θα παραμείνουν. Η κατσαρίδα δεν γίνεται πολεμιστής.

    Ακούστε τώρα μια ιστορία από αυτές που δεν βγαίνουν ποτέ στα δελτία ειδήσεων:


    Πρίν 3 χρόνια στις φυλακές Πατρών είχαν συνεννοηθεί οι σκατόγυφτοι με τα αλβανά να μακελέψουν τους Έλληνες κρατούμενους. Έφτιαξαν λοιπόν αυτοσχέδια μαχαίρια και έβγαλαν τα πορτάκια από τα κομοδίνα και με κολλητική ταινία τα έκαναν ασπίδες.

    Το αποτέλεσμα ήταν να φάνε την ΠΟΥΤΣΑ της αρκούδας. Ένας κωλόγυφτος νεκρός και δεκάδες τραυματίες. Όλη την νύχτα οι τουμπανιασμένοι από το ξύλο γύφτοι έκλαιγαν και παρακαλούσαν τους δεσμοφύλακες: "Βοήθεια... Σώστε μας... Μας πήραν τα μαχαίρια και θα έρθουν να μας σκοτώσουν".

    Πριν ξημερώσει, η διεύθυνση είχε ετοιμάσει τα χαρτιά και τα οχήματα των μεταγωγών. 35 πουτσόγυφτοι στάλθηκαν σε άλλες φυλακές για να γλυτώσουν τις συνέπειες αυτού που είχαν ξεκινήσει οι ίδιοι...


    ΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ! ΧΑΡΗ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή