«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.



Ένας ασφυκτικός κλοιός γύρω από το Ιράν από τους “καλούς” …οι οποίοι κατηγορούν το Ιράν ότι ετοιμάζεται να χτυπήσει Αμερικανικούς στόχους.

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.

Μετέφεραν πυραύλους patriot, βομβαρδιστικά Β52 και αεροπλανοφόρα έξω από το Ιράν …και θα φταίει το ΙΡΑΝ αν κάνει πως υπερασπίζεται τα σύνορά του.
Οι τοκογλύφοι θα εκμεταλλευτούν τον Τράμπ για να τελειώνουν με το Ιράν που εξακολουθεί να απειλεί το Ισραήλ, που τους χάλασε τα σχέδια στη Συρία και που ανέτρεψε την κυβέρνηση-μαριονέτα των τοκογλύφων στην Υεμένη. Μένει μία προβοκάτσια, μια false-flag operation και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.2Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.3
Εκτός από τις ΗΠΑ …τώρα και το Ισραήλ «κινδυνεύει» από μία Ιρανική επίθεση. Κι όλοι μαζί θα επιτεθούν «αμυνόμενοι» στο Ιράν που έχει και πολλά πετρέλαια …

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.4

Και μετά από τόσες κοινές ασκήσεις που έκανε η περήφανη Ελλάδα με τους δολοφόνους του Ισραήλ …ο Ελληνικός Στρατός είναι πανέτοιμος να ξαναβάλει πλάτη στη Νέα Τάξη … συμμετέχοντας στην άνανδρη επίθεση εναντίον ενός λαού που ποτέ δεν έβλαψε τη χώρα μας.
Συμπτωματικά πάντα …το ISIS που ποτέ δεν ακούμπησε Ισραηλινό …απειλεί και το ΙΡΑΝ… Πως γίνεται να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τους ίδιους εχθρούς με το Ισραήλ άραγε;

Φταίει το Ιράν επειδή υπερασπίζεται τα σύνορά του και τα πετρέλαια του από την Σιωνιστική απειλή.444


grothia.gr



1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΠΙΑ

    ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ-ΙΣΡΑΗΛ

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή