«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ...

ΤΊ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ????.....
[ ZOYN ANAMETAΞΎ MAS...! ]

16 σχόλια:

  1. Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
    Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τον δήμο Αθηναίων
    Νάσος Ηλιόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης
    Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της Ν.Δ. συγκεντρώνει το 43% των ψήφων, ενώ ακολουθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 16,9%. Στην τρίτη θέση έπεται ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποσπά το 13,8% των εκλογικών προτιμήσεων....
    Στην τέταρτη θέση, τέλος, αναδεικνύεται ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συγκεντρώνει το 9,9%. Υπενθυμίζεται ότι στον β' γυρο των δημοτικών εκλογών θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι, με τα δύο υψηλότερα ποσοστά.Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος της Ν.Δ. συγκεντρώνει το 43% των ψήφων, ενώ ακολουθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος με ποσοστό 16,9%. Στην τρίτη θέση έπεται ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποσπά το 13,8% των εκλογικών προτιμήσεων. Στην τέταρτη θέση, τέλος, αναδεικνύεται ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συγκεντρώνει το 9,9%. Υπενθυμίζεται ότι στον β' γυρο των δημοτικών εκλογών θα αναμετρηθούν οι υποψήφιοι, με τα δύο υψηλότερα ποσοστά.

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/05/blog-post_863.html

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΧΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΟΣ ......

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mιλάμε για Singular Logic που αυτή τη φορά το τερμάτησε με νοθεία άνω του 10%.
      Γι αυτό βλέπεις Δούρου (φόνισσα του Ματιού), Ηλιόπουλο και άλλα συριζαϊκά σκουπίδια στον δεύτερο γύρο.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Μαΐου, 2019 22:30

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΩΣΤΑ,Ό ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η singular logic,ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ.ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛ(Η)ΙΣΤΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.Η ΝΟΥΔΟΎΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΑ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΑΣ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ,ΙΙΙΙΙΣΩΣ,ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΑΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ,ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ.ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ......."ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ,ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΙΙΙΙΙΖΕΙ ΠΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩ ΣΤΙΓΝΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Μαΐου, 2019 23:07

      ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝΕ ΞΑΝΑ,ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΆΠΗΛΟΙ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΚ ΚΟΕΝ,ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΑ ΚΟΛΛΑΡΑ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,Ή ΣΚΛΗΡΗ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ!

      Διαγραφή
  3. Έτοιμοι όλοι να βρίσετε τον Ελληνικό λαό έτσι; Η νοθεία μικρή πιστεύετε ότι είναι ωρέ Έλληνες; Οι ελληνοποιημένοι λαθροτέτοιοι που μετακινούνται όπου τους πουν επειδή δεν είναι καταγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζουν όπου διαταχθούν με ταυτότητες; οι γύφτοι; αμ έτσι θα άφηνε το σύστημα τις εκλογές καθαρές; και βρίζετε το ΞΑΝΑΛΕΩ για άλλη μια φορά τον λαό; Υποτίθεται πως εσείς γνωρίζετε τι παίζει. ΕΛΕΟΣ με την εις βάρος του Ελληνικού λαού αυτοκριτική αφ'υψηλού ή από χαμηλά βεβαίως βεβαίως λόγω απογοήτευσης και χαμηλών δονήσεων από όσα σας περνάνε και τσιμπάτε φυσικά. Εδώ κάνανε το ΟΧΙ ΝΑΙ εν μία νυκτί και σεις περιμένατε να βγουν οι υποψήφιοι υπέρ των Ελλήνων επί εποχής δοσίλογων και αφεντικών τους. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΔΠ,
      δεν είπα κάτι για τους Έλληνες, είπα..;
      Αλλά μιας και το ανέφερες.. οι λάθρο ψήφισαν τον Βελόπουλο για ευρωκοινοβούλιο, με 4%;

      Διαγραφή
    2. "..λαθροτέτοιοι που μετακινούνται όπου τους πουν επειδή δεν είναι καταγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους και ψηφίζουν όπου διαταχθούν με ταυτότητες"

      Αυτό εντωμεταξύ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Μόνο με εκλογικούς καταλόγους παίζει το σύστημα. Απλά βγήκαν πολλά ΦΕΚ είπαμε.. που για την Αθήνα δεν ήταν δυνατό να προλάβουν να δώσουν δικαίωμα ψήφου σε περισσότερα από 10.000 λάθρο.

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Μαΐου, 2019 00:22

      ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ Ό ΛΑΟΣ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΝΔ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;ΚΚΕ ΠΟΙΟΙ;ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΙΟΙ;ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΙ;ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ,Η singular logic ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;Ό "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ" ΠΟΤΕ;ΔΥΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΚΑΝΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΛΕΙΣΑΝΕ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΡΙΟ.ΚΩΛΟΦΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ."ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ"ΕΛΕΓΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ "ΓΕΡΟΣ".ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΡΑΒΟΙ;ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΦΤΑΙΕΙ Ό ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ;

      Διαγραφή
  4. Ειναι θλιβερη η εικονα των σημερινων εκλογων. Ενας αλλοτε υπερηφανος λαος εχει μετατρπει σε προβατο που στωικα περιμενει την σφαγη του τη Λαμπρη.

    Και ολα αυτα να συμβαινουν οταν το συνθημα του Σαλβινι στην επιθεση του κατα της διεφθαρμενης Ευρωπης ειναι "Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΡΩΜΗ ΜΟΝΟ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Μαΐου, 2019 09:15

      ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΣΦΑΙΡΑ ΥΠΑΡΞΗΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ,ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

      Διαγραφή
  5. Κατ΄εμέ το σύστημα αφήνει να φαίνονται τα πραγματικά ποσοστά - ίσως πραγματικά - όποιου δούρειου ίππου είναι δικός τους και ο Βελόπουλος είναι δικός τους. Δεν μίλησα για σένα Κώστα σχετικά με το ότι είπες για τον λαό. Οι εκλογικοί κατάλογοι με τους ψηφοφόρους αλλάξαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αυτό εννοώ, τους πάνε όπου χρειάζονται ψήφους. Από το εξωτερικό είπαν ότι η νοθεία για τα μικρά κόμματα που ήταν άπειρα επίτηδες για να μπερδέψουν τον κόσμο είναι μεγάλη, τώρα όλα αυτά τα ποσοστά του 0, κάτι θα πάνε στους ελληνόφωνους κλπ. πρώτα κόμματα. Έχω μια απορία πιστεύατε ότι θα αφήσουν οι ελληνόφωνοι και τα αφεντικά τους να φανούν αληθινά ποσοστά και δεν θα κάνουν διαμέσου των μαγειρεμένων αποτελεσμάτων μια ψυχολογική επίθεση επιπέδου στους Έλληνες; Και τι εννοείτε ότι θα μας κυβερνήσουν υπάλληλοι του ρότσιλντ κλπ κλπ έχουμε εθνικές εκλογές και θα άλλαζε η κυβέρνηση; ένα τεστ ήταν και για αυτούς και για εμάς. Δεν καταλαβαίνω πράγμα. Α και για να ξεκαθαρίσουμε σε εμάς εδώ από τους 100 συνταξιούχους πήγαν οι 20. Λόγω δυσκολίας των εκλογών σε 4 κάλπες. Δηλ δεν ψηφίσαν οι πιότεροι από τα 70 και πάνω. Τέλος πάντων. Δικαίωμα του καθενός να νιώθει απογοητευμένος, θυμωμένος ή ότι άλλο και κακώς μίλησα υπέρ του λαού μου και των Ελλήνων. ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ΔΠ,
      συζήτηση κάνουμε. κανείς δεν θέλει να αποπάρει τον άλλο.
      Όσο για τα "μαγειρέματα" που είπες.. σε λίγο θα δεις μια φωτοσοπιά από τον Αυτόλυκο, ειδικά για τον Διόδοτο, ..ΛΟΥΚΟΥΜΙ! 🙂
      Ok, ξεκίνησα απόψε λίγο απαισιόδοξα κι εγώ.. αλλά ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΑΛΙΕΞΙ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ, ΘΑ ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ;.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ.

      ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΤΟ ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟΝ". ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΛΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΝΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΔ ΜΕΤΑ ΦΩΦΗΣ.

      ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ.. ΤΟ ΑΛΙΕΚΣΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ...

      Διαγραφή
  6. Χωρις αστεια και πολυ σοβαρα σας λεω ,πως υπαρχουν ιστορικες πηγες και μαλιστα αξιοπιστες , οτι ο Χριστος εγραψε τουλαχιστον μια επιστολη σε καποιον ηγεμονα ενος κοντινου βασιλειου ονοματι Αβγκαρ - Αβγαρος στα Ελληνικα ο οποιος ενδιαφεροταν για τον Ιησου και πιστευε σε αυτον . Θελοντας λοιπον να τον δει απο κοντα εστειλε δικο ανθρωπο με γραμμα οπου προσκαλουσε τον Χριστο να ερθει στο βασιλειο του και μαλιστα τον προεοδοποιουσε πως θελουν να τον σκοτωσουν . Τοτε ο Χριστος ζητησε και εγραψε μια επιστολη οπου του Ελεγε πως δεν μπορει να ερθει σε αυτον γιατι επρεπε να επιτελεσει την αποστολη του ( σταυρικο θανατος και ανασταση ) και να ξαναγυρισει
    στον πατερα του . Ο ανθρωπος του Αβγαρου προσπαθησε μαλιστα να του κανει την προσωπογραφια αλλα παραδοξως αυτο ηταν εντελως αδυνατον , διοτι το προσωπο του Χριστου συνεχως αλλαζε . Τοτε ο Ιησους ειπε να του φερουν ενα προσωψιο και αφου το εβαλε στο προσωπο του αυτο αποτυπωθηκε θαυματουργικα στο υφασμα και ο Χριστος του ειπε : Πηγαινε το στον κυριο σου ! Η ιστορια αυτη αναφερεται με πολλες λεπτομεριες απο τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο πορφυρογεννητο . Επισης εχει γυριστει και ντοκιμαντερ γιαυτο το θεμα και απο οτι φαινεται δεν ειναι κανενας μυθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχαριστούμε πολύ!

      Διαγραφή
  7. Παρακαλώ συλλογιστείτε μια σκέψη μου ,με δεδομένα τα εκλογικά αποτελέσματα και στηριζόμενοι στις πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών που ανέδειξαν οι κάλπες ,την πιθανότητα λόγω του ενός μηνός προθεσμία από της βουλευτικές εκλογές ,με κεντρικό γνώμονα να εκφραστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα η ξεκάθαρη πατριωτική δυναμική που ομολογούν όλοι τους ,να γίνει η προσπάθεια συνεργασίας όλων με τον πρώτο .Με μοναδικό όρο την ονομαστική ψηφοφορία κάθε εσωτερικής διαδικασίας για όποια θέματα προκύψουν .Θέλω να επισημάνω την όσο το δυνατόν δημοκρατική διαδικασία με τα πρότυπα της αρχαίας – νέας – Ελλάδας .
    Το προτείνω και λόγω της πιθανής συμμετοχής της επόμενης βουλής σε αποφάσεις δεξιά όπως κοιτάμε το χάρτη για τα Ελληνοτουρκικά ,βόρεια με τους άλλους νότια ,με τους άλλους και αριστερά εδώ και χρόνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή