«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Λίγα -πολύ λίγα- λόγια.. και σταράτα, από τον Διόδοτο, περί δημοτικών εκλογών - Ιωάννης Νασιούλας (βίντεο)




Υπάρχουν πολλοί που έβγαλαν φλύκταινες μόλις είδαν την ανάρτησή μας που προτρέπει τους Αθηναίους να ψηφίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη. Γιατί;.. Σάς έδωσε κανείς από όλους αυτούς του "δημοκρατικού τόξου", την ευκαιρία να δοκιμάσετε, όχι για πρωθυπουργό, αλλά απλά για δήμαρχο τον νέο αυτόν;.. Τον οποίο ακόμα και πρώην ψηφοφόροι του Τσίπρα, κρυφά μέσα τους θα τον ήθελαν για δήμαρχο, μήπως και κάνει την Αθήνα πιο ασφαλή πόλη;.. Εδώ άλλοι (και συγγραφείς) σάς προέτρεπαν να δοκιμάσετε κατευθείαν για πρωθυπουργό έναν πρώην κνίτη καταληψία μολώτοφ φέροντα.  Και μάλιστα βάλανε και τον συγχωρεμένο δράκουλα να χειροκροτάει μέσα στη Βουλή αυτόν τον ανόητο και επικίνδυνο σαραντάρη, λέγοντας "Ήρθα στη Βουλή να χειροκροτήσω το αγόρι μας στον πρώτο του λόγο".  

Όλοι αυτοί είναι οι εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων: Οι φυλές των "πασοκο-συριζαίων" κομμουνιστών και "φιλελε-ψευτοδεξιών" κομμουνιστών. Αυτοί οι οποίοι έπρεπε να έχουν γίνει παρελθόν προ πολλού, ξαναήρθαν στον αφρό, με τη βοήθεια και συγγραφέων (βλ. μυστικών υπηρεσιών) όπως ο Παναγιώτης Τραϊανού -ΕΑΜ (!) Β', Υδροχοϊσμός. Με πατριωτικό ένδυμα και ατελείωτα σεντόνια μπλα μπλα μπλα, ενδιαμέσως Πουτινο-φοβία, Βυζαντινο-φοβία κ.ά.., φέρανε στην εξουσία τους κατσαπλιάδες κομμουνιστές, και με το δήθεν σκεπτικό "να δοκιμαστούν για να αποκαλυφθεί και ο σταλινισμός της αριστεράς, να μπει μετά στο περιθώριο". Λες και δεν ξέρουμε ότι οι κομμουνισταί κατσικώνονται για πολύ, και πέφτουν εφόσον έχουν πια καταστρέψει μια χώρα..

Εν πάσει περιπτώσει, στην παρούσα ανάρτηση θέλω να σάς παρουσιάσω, με δύο βίντεο τα οποία μάς έστειλε ο αγαπητός σχολιαστής μας "Ιωάννης Αq", μία νέα ελπίδα για την Θεσσαλονίκη, τον υποψήφιο Δήμαρχο  Ιωάννη Νασιούλα, με το πολύ καθαρό βλέμμα, ο οποίος δήλωσε πως θα εργαστεί για να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και θα αγωνιστεί κατά της προσπάθειας να βγάλουν τον Χριστό από το Σύνταγμα. Aπολαύστε τον!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


Εκλογές 2019-Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ιωάννης Νασιούλας, επικεφαλής συνδυασμού "Νέα αρχή για τη Θεσσαλονίκη". (TV100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Δημοσιογράφοι: Παναγιώτης Κρινής, Βάσω Λυκουρίνου.)




Ο Ιωάννης Νασιούλας συζητάει με τον Απόστολο Μακρυανίδη στον METROPOLIS 95.5 για τις σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας, την εκκλησιαστική περιουσία, τον Σταυρό στην Ελληνική Σημαία και την αναθεώρηση του Συντάγματος. 17/11/2018. Εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΙΑ


25 σχόλια:

  1. Μάλλον ο “εμφύλιος” δεν τους βγαίνει. Ξαναζεσταμένο φαγητό. Εξάλλου ποιος Έλληνας θα πάει με τους αριστερούς ιδίως τώρα πια που τους είδε και ο τυφλός και μάλιστα όταν θα είναι μαζί τους και οι αλλοδαποί; Σιγουράκι. Σε μια εβδομάδα θα είναι τελειωμένοι ΟΛΟΙ οι ..τοξότες!

    Αλλο σχέδιο...


    Ένας παλιός χαμηλόβαθμος στρατιωτικός, από όταν πήραν οι σταλινικοί κομμουνιστές την εξουσία το 2015 , ναι από τότε, είχε πει.
    “Οι κομμουνιστές που πήραν την εξουσία πολύ δύσκολα θα την παραδώσουν!
    Είναι ικανοί και πόλεμο να στήσουν με την Τουρκία , προσυνεννοημένα πάντα, απλώς για να ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!”

    Ο λοχαγός Πετρόπουλος της Λαϊκής κίνησης πολιτών σε πολλά βίντεο του αυτό λέει συνεχώς. Εάν πάμε σε εκλογές ! Εάν...
    Αφήνει σαφέστατα να εννοηθεί πως δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνουν εκλογές!

    Εμείς πόσες φορές δεν έχουμε αναφέρει πως ναι μεν τα αποτελελε΄σματα κατασκευάζονται στα εκλογομαγειρεία αλλά ως ένα βαθμό και πως εάν τελικά οι εκλογές δεν βολεύουν την εξουσία θα τις καταργήσει;

    Ο Έλληνας ξύπνησε!
    Όσο και εάν υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να μας βρίζουν, οι Έλληνες ξυπνάμε και πια δεν πιστεύει κανείς τους “μονομάχους” , νουδου-πασοκ-κκε, ακόμα και εάν τους ψηφίζει!!!
    Ίσως λοιπόν να έφτασε η ώρα να καταργηθούν οι εκλογές!

    Εμένα η άποψη μου είναι πως τις εκλογές ΔΕΝ τις θέλει κανένας από το συνταγματικό τουλάχιστον τόξο!
    Έχουν όλοι καταλάβει... πως τους έχουμε καταλάβει!

    Μία μεγάλη ἱστορία ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!
    https://filonoi.gr/2014/11/18/mia-megalh-istoria-eksoysias/

    (Κάτι ηλίθιοι ως είναι οι κομμουνιστές και κάτι ””””””””ακροδεξιοί””””””””” που τους έδωσαν την “εξουσία” οι εξουσιαστές , οι οποίοι ως είναι ευκολονόητο δεν αναφέρονται στην ανωτέρω λίστα, είναι για λύπηση και ο νοών νοείτω.

    Μάλλον όμως κατάλαβε και η νομενκλατούρα πως δεν πρόκειται αυτοί οι ηλίθιοι να αποτελέσουν τα εξιλαστήρια θύματα για να γλιτώσουν όσοι δεν πρέπει!
    Ισως και να κατάλαβαν πως ο κόσμος μίκρυνε και τα ...πλαστά διαβατήρια δεν βοηθάνε...

    Μετά απο τα παραπάνω και άλλα πολλά , εσείς στην θέση της εξουσίας τι θα κάνατε;

    Υ.Γ.
    Νομίζω πως εάν τύχει να ακούσουμε τους εξουσιαστές κομμουνιστές να μας απευθύνονται πατριωτικά εθνικά και Ορθόδοξα - ως έκανε ο στάλιν, διότι διαφορετικά δεν θα πολεμούσαν οι Ρώσοι - εμείς θα πρέπει να το γυρίσουμε στο τσάμικο , στο κομμουνιστικό....
    Ότι έλεγαν οι αριστεροί το 1940 όταν είπε το μεγάλο όχι ο Εθνάρχης Μεταξάς να πρέπει να πούμε εμείς οι Ελληνες σήμερα!
    (Οι Ελληνες και ποτέ ξανά κανείς Ελληνας να μην μας αναφέρει ως νεοέλληνες).

    Οι εργάτες δεν έχουν πατρίδα , το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του , ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός ...!
    Να πάνε να πολεμήσουν τα αφεντικά !
    Εμείς οι αντιρατσιστές Ελληνες τα ταξικά μας αδέλφια δεν τα πολεμάμε!
    Να πάει να πολεμήσει ο Ορφέας η Δάφνη ο Ερνέστο, ο Κωνσταντίνος ο Φοίβος ο Παύλος Η Σοφία και οι λοιποί!


    Υ.Γ.
    Ας τους δοκιμάσουμε.
    Ας ΠΑΜΕ και μια φορά ανάποδα απο εκεί που μας πάνε...
    Ας δούμε πως θα αντιδράσουν εάν αρχίσουμε απέναντι στις πολεμικές κραυγές των μμε να αντιδρούμε με χλευασμό ειρωνείες και ...παρατράγουδα.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δυναμική ανόδου της "Ελληνικής Αυγής" σε Δήμους και Περιφέρειες έχει τρομοκρατήσει το σύστημα. Ως εκ τούτου το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την δήλωση του συνδυασμού της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλονίκη" και κατ΄ ουσίαν απαγορεύει την συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.
    Πρόκειται περί ξεκάθαρης μεθόδευσης καθότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δημοσκοπικές και στοιχηματικές εταιρείες δεν αναφέρουν καν το όνομα της παράταξης, όπως επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης με αυθαίρετη απόφαση ενάντια σε κάθε πρόβλεψη του νόμου απαγόρευσε την συμμετοχή μας από όλα τα δημοτικά ενημερωτικά ΜΜΕ.
    Τέλος, δεν είναι τυχαίο ότι η απόφαση αυτή έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανησυχία του συστήματος περί ανόδου της λεγόμενης Ακροδεξιάς εξαιτίας του Μακεδονικού ζητήματος. Μας αποκλείουν, επειδή μας φοβούνται, όμως η απόπειρα φίμωσης της μοναδικής πατριωτικής φωνής θα πέσει στο κενό.
    Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για Μακεδονία Ελληνική και Θεσσαλονίκη Γαλανόλευκη!
    Αρτέμης Ματθαιόπουλος


    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhlwsh-artemh-matthaiopoulou-gia-ton-apokleismo-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn#ixzz5neXoUxka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. " “Οι κομμουνιστές που πήραν την εξουσία πολύ δύσκολα θα την παραδώσουν!
    Είναι ικανοί και πόλεμο να στήσουν με την Τουρκία , προσυνεννοημένα πάντα, απλώς για να ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!”

    Λοιπόν για να μιλήσουμε σοβαρά....για το αν θα γίνουν εκλογές, και πότε, και ποιό κόμμα απόκομμα θα βγει πρώτο.....καθώς και για το ΑΝ θα γίνει πόλεμος με τους Τούρκους......ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ (Τον CHIPRA ο Ρότσιλντ τον διόρισε).!!
    Ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε ρόζ ούτε λαμέ ούτε φωσφοριζέ.!!!
    Στο Αιγαίο ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ δίχως να έρθει εντολή από πέραν του Ατλαντικού.!! Ελλάς και Τουρκία είναι υποπόδια άλλων και προτεκτοράτα άλλων.!!

    Επίσης κάτι άλλο πολύ βασικό...όλοι σας κάνετε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ...μιλάτε για κομμουνιστές και μπλα μπλα οι κομμουνιστές, και το άλλο οι κομμουνιστές, και μπλα μπλα οι φασίστες και το άλλο οι φασίστες, μπλα μπλα μπλα μπλα και βάζετε λάθος ταμπέλες....ενώ θα έπρεπε να λέτε ότι ο Φοινικοβαβυλώνιος CHIPRAS είναι της ίδιας φυλής και θρησκεύματος τόσο με τον ΖΑΕΦ όσο και με τους άλλους Φοινικοβαβυλώνιους εντός Ελλάδος.!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...τόσο απλά.!!! Το κομμουνιστές και το φασίστες είναι για πέφτει η στάχτη στα μάτια, για να "θολώνουν" το τι είναι...και είναι ο ΕΧΘΡΟΣ.!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ, ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.!!! ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΤΙΣΑΝ.....ΕΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.!!!ΜΟΝΟ ΦΟΙΝΙΚΟΒΑΒΥΛΩΝΙΟΙ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα
      Ο Καποδίστριας, νομίζω πως ήδη το γνωρίζεις, αγαπητέ Λύκαστρε,
      ήθελε να κάνει το κτίριο που προϋπήρχε στο σημείο αυτό -προ της ανεγέρσεως μεγάρου για τον Όθωνα- σταύλο και αχυρώνα. Μήπως γνώριζε κάτι από αυτά που μάς έγραψες και απλά είπε κάτι απλά για μασώνους;

      Διαγραφή
  4. " Ο λοχαγός Πετρόπουλος της Λαϊκής κίνησης πολιτών σε πολλά βίντεο του αυτό λέει συνεχώς. Εάν πάμε σε εκλογές ! Εάν..."

    Λαική Κίνηση Πολιτών Αττικής ;; Η μήπως πρέπει να λέμε ΛΑΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ;; Όταν κάποιος μιλάει για ιδέες και ελληνισμό, τότε και οι ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, αλλά και η ΖΩΗ του θα πρέπει να συνάδουν με αυτά που λέει.!!Δεν γίνεται να μας το παίζει κάποιος υπέρμαχος της φυλετικής καθαρότητας των Ελλήνων, και μόλις κλείνει η κάμερα και τα φώτα στα γραφεία της οργάνωσής του, να επιστρέφει σπίτι του για να συμφάγει και να συγχρωτιστεί με έναν αλλόφυλο Πακιστανό, την Ελληνίδα σύζυγό του και το βρεφικής ηλικίας παιδί τους.!!!ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ στην φυλή , και ον κάμερα να μιλάμε για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ δεν γίνεται.!!
    Η κόρη του του λεγόμενου «δασκάλου» της ΛΑΚΙΠΑ Σπύρου Σταυρόπουλου,είναι η δεν είναι παντρεμένη με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. WTF!
      Ευχαριστούμε γι αυτές τις πληροφορίες αγαπητέ Λύκαστρε.

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.
      Δεν βρίσκω πάντα τον χρόνο να ερευνώ όλα τα ονόματα του πολιτικού βίου που υπάρχουν στα σχόλια.

      Διαγραφή
    3. 'Οντως, WTF χίλιες φορές!!! Κόντεψα να πέσω από την καρέκλα μου διαβάζοντας γιά τα όμορφα που μας περιέγραψε ο Λύκαστρος γιά την οικογένεια του Σπυρίδωνος Σταυροπούλου και τα περί συγχρωτισμού της με αλλοφύλους!!! Εθνικιστής, ο "δάσκαλος"!!! Προσωπικά θα το ψάξω έτι περαιτέρω γιά να διαπιστώσω εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο διότι ομολογώ ότι μου έχει κάτσει ως ψαροκόκκαλο στο λαιμό!!! Βέβαια, από την άλλη γιά να είμαστε και δίκαιοι, δεν έχει ουδένα λόγο ο κατά τα άλλα συμπαθής μπαρμπα-Σπύρος να είναι απολογητής και "spokesman" των όποιων επιλογών και παραστρατημάτων της θυγατέρας του.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  5. "Η κόρη του του λεγόμενου «δασκάλου» της ΛΑΚΙΠΑ Σπύρου Σταυρόπουλου,είναι η δεν είναι παντρεμένη με ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ;;;"

    Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο ,είπε ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας …και δεν βρέθηκε κανείς ...
    Εάν ΛΥΚΙΣΤΡΑΤΕ το πάμε έτσι δεν θα βρεθεί ένας Ελληνας η ξένος του οποίου τα λόγια να συνάδουν απόλυτα με τις πράξεις του , πόσο μάλλον με τις πράξεις των οικείων του.
    Σε αυτό που λέει ο λοχαγός , για τις εκλογές, η άποψη σου είναι πως θα κάνουν ότι τους πεί η Αμερική. Δεν είπε κανείς πως ότι κάνουν οι μπλε πράσινοι κόκκινοι κομμουνιστές το κάνουν χωρίς την σύμφωνη γνώμη των αφεντικών τους.

    “ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…”
    Αρκεί να βρεθεί ένας Ελληνας βουλευτής που να είναι Ελληνας και όλο το σκεπτικό σου ανατρέπεται. Αυτές είναι οι αφορμές που ζητούν οι αριστεροί διεθνιστές…
    Οσο για τους δεξιούς φασίστες αριστερούς κομμουνιστές προχθές ανήρτησε ο ιστότοπος αυτός ένα άρθρο του Στρατή Μυριβήλη…
    Τόσα χρόνια οι αριστεροί δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί τους δεξιούς , φασίστες δοσίλογους γερμανοτσολιάδες τους ανεβάζουν ναζι δολοφόνους τους κατεβάζουν.
    Εμείς να κρατάμε το στόμα μας κλειστό …για να μην παρεξηγθηθούν οι αριστεροί των οποίων τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος!
    Αυτήν την χάρη δεν θα τους την κάνω. Εσύ κάνε ότι θέλεις δικαίωμα σου.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " Εάν ΛΥΚΙΣΤΡΑΤΕ το πάμε έτσι δεν θα βρεθεί ένας Ελληνας η ξένος του οποίου τα λόγια να συνάδουν απόλυτα με τις πράξεις του , πόσο μάλλον με τις πράξεις των οικείων του. "

    Κοίταξε να δεις, ουδείς τέλειος, και όλοι έχουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας. Όμως όταν κάποιος θα έρθει και θα μου μιλήσει περί ηθικής θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να είναι ηθικός και να ζει ενάρετα. Όταν κάποιος θα έρθει να μου μιλήσει περί δικαίου, τότε θα πρέπει να είναι δίκαιος ο ίδιος σε ότι κάνει.Αυτοί που βγαίνουν μπροστά και δημιουργούν κόμματα και ζητάνε την ψήφο του Έλληνα θα πρέπει να είναι και στην ζωή τους και στις πράξεις τους αυτά που λένε.!! Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνο να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια. Αλλιώς ας μην ζητάνε την ψήφο μας....

    " Σε αυτό που λέει ο λοχαγός , για τις εκλογές, η άποψη σου είναι πως θα κάνουν ότι τους πεί η Αμερική. Δεν είπε κανείς πως ότι κάνουν οι μπλε πράσινοι κόκκινοι κομμουνιστές το κάνουν χωρίς την σύμφωνη γνώμη των αφεντικών τους."

    Το θέμα είναι πως ότι κάνουν, μικρό η μεγάλο...γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν εντολής από τα αφεντικά τους. Αυτοί όλοι δεν έχουν μόνοι τους το δικαίωμα ούτε να φτερνιστούν δίχως να το ξέρουν και να το εγκρίνουν οι πάτρωνες τους. Αλλιώς είτε θα πάθουν κανένα "ατύχημα" , είτε θα τους στείλουν στο σπίτι τους στην καλύτερη των περιπτώσεων. Πριν τοποθετηθούν εκεί που τοποθετήθηκαν, έδωσαν όρκο υποταγής , και τα αφεντικά τους γνωρίζουν όλα τα κρυμμένα και σκοτεινά μυστικά τους. Όπως για παράδειγμα κάποιος έχει πολλά χρέη , και τον εκβιάζουν με αυτό, άλλως είναι οπισθογεμείς (αν σου πω ποιος αρχηγός κόμματος είναι θα ζαλιστείς), άλλως έχει πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, άλλος είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά κ.λ.π.Και το βασικότερο όλων , όλοι είναι μασόνοι....ακόμα και ο πατέρας του chipra ....από μικρό έπαιρνε τον γιό του στη Στοά. Οπότε, από μικρός ξέρει ο Αλίεκσι τα κατατόπια του κτιρίου της Αχαρνών & Σουρμελή... Από κει τον ήξερε και η Παναγιωταρέα, όταν έχρισε τον καταληψία του ‘90 πρωθυπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. " Αυτήν την χάρη δεν θα τους την κάνω. Εσύ κάνε ότι θέλεις δικαίωμα σου."

    Προσωπικά ο γράφων τα χώνει σε ΟΛΟΥΣ.!! Καθότι δεν είμαι ούτε αριστερός, ούτε φασίστας, ούτε δεξιός, ούτε χουντικός, ούτε βασιλικός κ.λ.π. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Για παράδειγμα το 1922 που χάσαμε την Μ.Ασία και τα εκατομμύρια του Ελληνισμού εκεί ΔΕΝ κυβερνούσαν αριστεροί.!! Το 1974 με την εισβολή στην Κύπρο που χάσαμε το μισό νησί, ΔΕΝ κυβερνούσαν αριστεροί στην Ελλάδα.....το 1945 που τελείωσε ο Β.Π.Π και είμασταν τρομάρα μας με την πλευρά των νικητών, και χάσαμε ελληνικά εδάφη που τα ελευθερώσαμε χύνοντας ελληνικό αίμα ΔΕΝ κυβερνούσαν αριστεροί....και ερχόμαστε στο σήμερα που επί αριστερής Κυβέρνησης (τουλάχιστον έτσι λένε, διότι έχουν δεξιές τσέπες) παραδώσανε το όνομα της Μακεδονίας, και ποιος ξέρει τι άλλο θα δώσουν μέχρι να πάνε στα τσακίδια.!!
    Βλέπουμε λοιπόν , ότι κυριολεκτικά στην ιστορία μας ΔΕΝ έχει σημασία να κυβερνάνε δεξιοί η αριστεροί η Χουντικοί...εμείς πάλι ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΜΕ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ...ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.!! Άρα τι φταίει για αυτήν την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;; Οι πολιτικές ιδεολογίες η μήπως κάτι άλλο;; Εγώ πιστεύω ότι φταίει κάτι άλλο....ο ΕΧΘΡΟΣ μας ΚΥΒΕΡΝΑ εδώ και πολλές δεκαετίες.!!! Είτε είναι κρυμμένος πίσω από αριστερά κόμματα, είτε από δεξιά κόμματα, είτε πίσω από Συνταγματάρχες ( Ο Ιωαννίδης ήταν όργανο των σιωνιστών, μέσω του άντρα της αδελφής του, του Γιατρού Αλαζράκη. Ο Αλαζράκης ήταν πράκτορας της Μοσάντ από την εποχή που βρισκόταν στο Βελγικό Κονγκό.)

    Όπως καταλαβαίνει κανείς η ΠΡΟΔΟΣΊΑ πάει σύννεφο , σήμερα τουλάχιστον για μένα δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι δεξιός η αριστερός η φασίστας....ο γράφων θέλει μόνο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.!! Ο χειρότερος εχθρός των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι εκτός απο τους ΜΗ Έλληνες πολιτικούς, είναι και ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας που πάει και ψηφίζει τον εχθρό των Ελλήνων. Και αυτό οι Έλληνες το ....γνωρίζουν.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " Εμείς να κρατάμε το στόμα μας κλειστό …για να μην παρεξηγθηθούν οι αριστεροί των οποίων τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος!"

    Κανένα στόμα δεν θα κρατήσουμε κλειστό...ειδικά εγώ τα λέω έξω απο τα δόντια, αλλά για να ξέρεις ΔΕΝ υπάρχουν ούτε αριστεροί ,ούτε δεξιοί....ο εχθρός δεν πιστεύει σε φτιαχτές πολιτικές ιδεολογίες, που έφτιαξε ο ίδιος για να κυβερνά πιο άνετα τους ηλίθιους.!! Ο πατέρας του CHIPRA , οι οικογένεια Παπανδρέου, το Μητσοτακέικο, η γυναίκα του Παττακού, ο γαμπρός του Ιωαννίδη....η μάνα του CHIPRA και ένα σωρό άλλοι που τώρα δεν γίνεται να τους γράψω όλους, ανήκουν στην ίδια "φυλή".!!!! Εθνοφυλετικά το πάνε αυτοί...βάση του έθνους και της φυλής τους δουλεύουνε και όχι βάση πολιτικής ιδεολογίας.!!! Για αυτό και το πάμε από Εθνική καταστροφή σε καταστροφή σε αυτήν την χώρα...διότι σας "ταΐζουν" ιδεολογίες, κόμματα, ομάδες, παπάντζες και εσείς τους πιστεύετε και πάτε και τους ψηφίζετε.
    Για ψάξτε λιγάκι και την καταγωγή του Μιχαλάκη...και του Λιάκου να δούμε τι "λαγό" θα βγάλετε.!!

    Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ και μάλιστα ο Άγιος Ιωάννης της Ελλάδος και τον δολοφονήσανε.!!! Για τον Καποδίστρια λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aν ήταν ναός του Κρόνου στο σημείο που είναι τώρα η βουλή ξέρετε τι σημαίνει αυτό... ανθρωποθυσίες και βασανισμοί και ότι ο χώρος έχει μαγαριστεί ενεργειακά. ΄Aλλα στοιχεία που θα βρούμε για αυτό το θέμα; Nα σας πω κι ένα γεγονός. Στη βιβλιοθήκη της βουλής υπάρχει ένα βιβλίο ενός γνωστού θεοσοφιστή που δεν στο δίνουν να το διαβάσεις αν πας εκεί και το ζητήσεις.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετικός Λύκαστρος και μεγαλειώδης στην απλότητα του
    ''ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ'' πιστεύω ότι αυτό τα λέει όλα. Τι να προσθέσει κάποιος ή σε ποιο σημείο να διαφωνήσει παρεκτός αν είναι μη 'Ελλην, ελλαδίτης, πρακτοράκι, ελληνοποιημένος ή διαβρωμένος πλήρως που δεν έχει ενθυμηθεί - αν και μεταξύ μας οι Έλληνες έχουν ενθυμηθεί πια , τι στο καλό; ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ.....
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1)
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
    Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη που τοποθέτησα το σχόλιο μου στην παρούσα ανάρτηση. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε. Ευκολονόητο είναι πως ταιριάζει άριστα με το θέμα
    Συναγερμός στο Πεντάγωνο: Τρία σενάρια για τις προκλήσεις της Τουρκίας
    και εκεί είχα σκοπό να το τοποθετήσω.
    Λυπάμαι που έγινα αιτία και ζητώ συγγνώμη και από τον σχολιαστή "Ιωάννης Αq", διότι η υποψηφιότητα του ΝΑΣΙΟΥΛΑ θα έπρεπε να αναδειχθεί και να σχολιαστεί και όχι η υποψηφιότητα του λοχαγού Πετρόπουλου . Ο οποίος εκτός των άλλων από ότι έχω αντιληφθεί σε δημοτικές - ευρωεκλογές , ΔΕΝ βάζει υποψηφιότητα. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με.

    @ΛΥΚΙΣΤΡΑΤΕ

    Δεν ξέρω γιατί από όλο το σχόλιο μου διάλεξες να σχολιάσεις ούτε καν τον ίδιο τον λοχαγό Πετρόπουλο αλλά τον συνεργάτη του Δάσκαλο.
    Ούτε καν τον Δάσκαλο ΑΛΛΑ τον γάμο της κόρης του δάσκαλου του συνεργάτη του λοχαγού!!!
    Την πράξη(!!!) της κόρης(!!!) , της κόρης του Δάσκαλου!
    Του Δάσκαλου ο οποίος είναι συναγωνιστής με τον λοχαγό!!!

    Πες μου όμως ειλικρινά. Αξίζει τον κόπο να επικεντρωνόμαστε σε τέτοιες λεπτομέρειες;
    Θα ήμασταν σοβαροί εάν αρχίζαμε να ψάχνουμε εάν πράγματι η κόρη του συνεργάτη ( ο στενότερος και βασικότερος ο ιδεολόγος θέλεις , ότι θέλεις) , του Πετρόπουλου είναι παντρεμένη με Πακιστανό η μήπως δεν είναι Πακιστανός και είναι Ρώσος η Γερμανός η ότι άλλο;;;
    Θα ήμασταν σοβαροί εάν αρχίζαμε να ψάχνουμε εάν ο λοχαγός διαμένει στο ίδιο διαμέρισμα με την κόρη του Δάσκαλου και ως εκ τούτου καθημερινώς συντρώγουν μετά του Πακιστανού συζύγου της;
    Όποιος μας διαβάζει ΚΑΙ δεν έχει , εκτός των άλλων, να πληρώσει αύριο τον ΕΝΦΙΑ* δικαιολογημένα δεν θα σκεφτεί
    «Των οικιών υμών εμπιπραμένων υμείς άδετε»
    (Παρένθεση απείρως ουσιαστικότερη. Για αυτά θα έπρεπε να συζητάμε, για να δούμε προς τα που θα πρέπει να πάμε, δεξιά η αριστερά.
    Τον ΕΝΦΙΑ “που ήταν προσωρινός”! Βλέπεις (και εσύ ΔΠ) γιατί τους αποκαλώ ΟΛΟΥΣ (μπλε πράσινους κόκκινους ) κομμουνιστές;
    Διότι μας παίρνουν την περιουσία μας. Αυτήν την φορά όχι με εμφύλιο**** αλλά με φόρους ότι δηλαδή έκαναν και ο λένιν με τον τρότσκι.
    Η αριστερή πολιτική υποστηρίζει θεωρίες “κοινοκτημοσύνης” και αναδιανομής , λάθος είναι και αυτό; Με ποια λογική λοιπόν λέτε δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά κοσμοθεώρηση;)

    Εάν μας διάβαζαν κάποιοι άλλοι Έλληνες , θα έλεγαν η δεν θα έλεγαν ότι και εμείς λέμε για τα μμε; Δηλαδή “για κοίτα ρε οι άνθρωποι με τι ασχολούνται για να μας αποπροσανατολίζουν. Για ηλίθιους μας περνάνε;”

    Βεβαίως θα του ταίριαζε απόλυτα του Δάσκαλου το “δάσκαλε που δίδασκες” αλλά μέχρι εκεί. Ποίων τα παιδιά δεν έχουν πάει αντίθετα σε ότι αφορά στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο , στα όσα οι γονείς τους συμβουλεύουν , ιδίως κατά την νεαρά αυτών ηλικίαν; Δυστυχώς ο γάμος και τα τέκνα δεν είναι κάτι για το οποίο μπορείς να μετανοήσεις. Άπαξ και έγινε καταγράφετε στο ιστορικό σου και το κουβαλάς μαζί σου ακόμα και εάν το μετανιώσεις.

    Να ξεκαθαρίσω κάτι προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον λοχαγό και πολύ περισσότερο τον δάσκαλο. Ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά κάτι. Δεν στηρίζω κανένα δεξιό κόμμα κανένα εθνικιστικό! Πόσο μάλλον αυτούς που υποτίθεται πως τα εκφράζουν η τα εκπροσωπούν.
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ πως οι πράξεις ΜΑΣ πρέπει να συμφωνούν με τα λόγια ΜΑΣ άλλως είναι κενά περιεχομένου.
    Τον Μόνο που είχε αυτό το ηθικό ανάστημα και Του οποίου Ο Λόγος ταίριαζε απόλυτα με τις πράξεις του ήταν και παραμένει Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας.
    Ας Τον αναζητήσουμε ΟΛΟΙ όσοι θέλουμε να ονομαζόμαστε Έλληνες , ως και το πρώτο σύνταγμα των Ηρώων που μας απελευθέρωσαν όριζε και όλα θα λυθούν ως δια μαγείας.


    Επανέρχομαι στο θέμα που ξαναλέω κακώς έβαλα εδώ.

    Εμένα η άποψη μου είναι πως τις εκλογές ΔΕΝ τις θέλει κανένας από το συνταγματικό (=ΑΡΙΣΤΕΡΟ) τουλάχιστον τόξο!
    Έχουν ΟΛΟΙ* καταλάβει... πως τους έχουμε καταλάβει!

    Μία μεγάλη ἱστορία ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!
    https://filonoi.gr/2014/11/18/mia-megalh-istoria-eksoysias/

    *ΟΛΟΙ αυτοί και η καταγωγή τους και η ιδεολογική πολιτική σταδιοδρομία τους εντός του συνημμένου άρθρου.

    “Για παράδειγμα το 1922 που χάσαμε την Μ.Ασία και τα εκατομμύρια του Ελληνισμού εκεί ΔΕΝ κυβερνούσαν αριστεροί.!! Το 1974 με την εισβολή στην Κύπρο που χάσαμε το μισό νησί, ΔΕΝ κυβερνούσαν αριστεροί στην Ελλάδα.....το 1945 που τελείωσε ο Β.Π.Π και είμασταν τρομάρα μας με την πλευρά των νικητών, και χάσαμε ελληνικά εδάφη που τα ελευθερώσαμε χύνοντας ελληνικό αίμα ΔΕΝ κυβερνούσαν αριστεροί!”

    Νομίζω πως ολόκληρη η μεταπολιτευτική αριστερή προπαγάνδα βρίσκεται συμπυκνωμένη στην παραπάνω παράγραφο.
    Εάν θέλει ο κύριος Κώστας , ας το κάνει κεντρικό θέμα ούτως να μας πουν και αρκετοί άλλοι γνώστες της ιστορίας , πολύ καλλίτεροι από εμένα και από ότι φαίνεται και από εσένα , την άποψη τους.
    Απλά για να γίνω κατανοητός σου επισημαίνω πως μια καταστροφή (μπενι σελόν φιλελεύθερος ΕΧΘΡΟΣ Της ΔΕΞΙΆΣ) προετοιμάζετε χρόνια πριν και δεν γίνετε π.χ. να φταις εσύ που ανέλαβες τα ηνία της χώρας μας εκλογές σήμερα (διάβαζε1922) για το μνημόνιο.
    Τον εθνικόφρονα Παπαδόπουλο η Αμερική (διάβαζε προτεσταντική με ότι αυτό σημαίνει, Αγγλία) με την βοήθεια του δημοκρατικού(=κομμουνιστικού) τόξου τον έριξε και ΔΕΝ έχασε την μισή Κύπρο αλλά μόνον το 4%. Το υπόλοιπο 30% ο κομμουνιστής “εθνάρχης” καραμαν αλης μετά των συνοδοιπόρων του “προοδευτικών”!
    Για περισσότερα σε σχέση με το 1922

    Νὰ ποιὸς ἦταν ὁ Βενιζέλος.

    https://filonoi.gr/2012/08/01/na-poios-htan-o-benizelos-2/

    Άπειρες συζητήσεις άπειρες χαμένες εργατοώρες για αυτά τα θέματα και η κατάληξη

    Επιγραμματικά...

    Ἡ ἀριστερὰ καὶ τὸ τέρας
    12 Μαΐου 2019
    ...
    Θὰ ἤθελα νὰ μάθω, γιατί ὑποτιμᾶται τόσο πολὺ ἡ γνωστὴ ἀπὸ παλαιά, δυνατότης τῆς ἀριστερᾶς νὰ ἀναδιπλώνεται, νὰ φεύγῃ ἀπὸ τὶς εὐθύνες της, νὰ κατασκευάζῃ ἐχθρούς, νὰ ὀρθώνῃ ψευδοδιλήμματα καὶ νὰ στήνῃ δικαστήρια ψευδοκατηγόρων μὲ τὸ κύρος τῆς πλειοψηφίας πάντα νὰ τὴν συνοδεύῃ. Διότι εἰλικρινά, δὲν γνωρίζω.
    https://filonoi.gr/2019/05/12/h-aristera-kai-to-teras/

    Υ.Γ.
    Ξέρω κανά δυό πολιτικούς σχηματισμούς που λένε:
    Δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά . Μόνο κόκαλα Ελλήνων Ιερά.
    Αν ψάξουμε παραπάνω αυτούς που τα λένε....δεν χρειαστεί να πάμε σε κόρες συμβούλων τους....

    Πράγματι οι Έλληνες θα έπρεπε να υποστηρίζουν
    “Έθνος πατρίδα θρησκεία οικογένεια”
    Όσοι δεν υποστηρίζουν τα παραπάνω είναι Έλληνες;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κομμουνιστης και Ελληνας εννοιες ασυμβατες. Βαλαωριτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. " Εμένα η άποψη μου είναι πως τις εκλογές ΔΕΝ τις θέλει κανένας από το συνταγματικό (=ΑΡΙΣΤΕΡΟ) τουλάχιστον τόξο!
    Έχουν ΟΛΟΙ* καταλάβει... πως τους έχουμε καταλάβει!"

    Φυσικά και έχουν καταλάβει ότι τους έχουμε καταλάβει. Αλλά νομίζεις ότι τους νοιάζει;; Αυτοί την δουλειά που τους ανέθεσαν να κάνουν, την έκαναν.!! Χέστηκαν για το παρακάτω...η εντολή τους ήταν να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας για αυτό και τους έφεραν στην εξουσία, για να κάνουν αυτό που οι άλλοι φοβότανε να το κάνουνε διότι σκέφτονταν το πολιτικό κόστος.!! Αυτοί δεν τους νοιάζει το πολιτικό κόστος...είναι πωρωμένοι.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. " Νομίζω πως ολόκληρη η μεταπολιτευτική αριστερή προπαγάνδα βρίσκεται συμπυκνωμένη στην παραπάνω παράγραφο."

    Σου μοιάζω για αριστερός;;; Μην κάνεις αυτό το λάθος, είμαι κάτι πολύ χειρότερο, απο το να είμαι αριστερός, δεξιός, φασίστας, χουντικός....είμαι κάτι το οποίο το σύστημα ΦΟΒΑΤΑΙ...είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Αυτά που λες για τον Εβραίο Βενιζέλο μου είναι γνωστά από τότε που ήμουν παιδί.!! Για να δούμε πόσα γνωρίζεις εσύ για την Χούντα και τον Παπαδόπουλο.!!
    Για να ξέρουμε όλοι τον ρόλο της Χούντας και των ξένων:
    Ομάδα Παπαδόπουλου: (Μακαρέζος, Σταματελόπουλος, Βέρρος)
    Προσκείμενη στο μπλοκ του εσωτερικού Αμερικανικού κεφαλαίου - Αμερικανικής στρατογραφειοκρατίας - ανεξάρτητων πετρελαϊκών του Τέξας υπό την Οξιντένταλ του Χάμμερ - Άγγλων Ολλανδών (Ολλανδοαγγλικής Shell + Αγγλικής BP) - ΕΣΣΔ. Πολιτικός εκπρόσωπος ο Νίξον.
    Ομάδα Ιωαννίδη - Λαδά: (Μπουλούκος, Στειακάκης, Μανουσακάκης, Καρατζάς, Θεοφιλογιαννάκος, Γαλατσάνος, Αραπάκης, Ντερτιλής, Παπαποστόλου)
    Προσκείμενη στο μπλοκ της Aramco, δηλαδή των πολυεθνικών του πετρελαίου. (Esso, Mobil, SoCal, Texaco και η στενά συνεργαζόμενη Exonn) - Ισραήλ - (Μοσσάντ) - NSA με πολιτική εκπροσώπηση στην Αμερική τους Αϊζενχάουερ και Κέννεντυ.
    Ομάδα Παττακού: Λέκκας, Καρύδας, Πατίλης, Ασλανίδης Στις υπόλοιπες Αμερικανικές πολυεθνικές και εν μέρει στην Aramco. Ο Παττακός είχε σχέσεις και με την ομάδα Παπαδόπουλου από τα παλιά και με την ομάδα Ιωαννίδη - Λαδά από τον καιρό της ένταξής του στον <>.

    Αυτά που γνωρίζω..ελάχιστοι εντός Ελληνικού χώρου τα γνωρίζουν.!!! Και ναι είναι πολύ γνωστό τι λούγκρα ήταν ο οπισθογεμείς φρυδάς καρα-αλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. " Τον εθνικόφρονα Παπαδόπουλο η Αμερική (διάβαζε προτεσταντική με ότι αυτό σημαίνει, Αγγλία) με την βοήθεια του δημοκρατικού(=κομμουνιστικού) τόξου τον έριξε και ΔΕΝ έχασε την μισή Κύπρο αλλά μόνον το 4%."

    Εθνικόφρονας από τα lidl ήταν και αυτός, όπως και ο Μιχαλάκης.!!Υπηρέτες ξένων μυστικών υπηρεσιών.Στην ΠΡΟΔΟΣΙΑ που έκαναν όλοι στην Κύπρο, τα γεγονότα δεν τα γνωρίζεις.....Περίπτωση να αφεθούν τα Φάντομς να χτυπήσουν τον Τουρκικό στόλο δεν υπήρχε και γι' αυτό είχαν φροντίσει οι πεμπτοφαλαγγίτες αξιωματικοί και των τριών όπλων. Αν το επιχειρούσαν, θα αναχαιτίζοντο η θα κατερρίπτοντο από τα Εγγλέζικα αεροσκάφη. Το ίδιο ίσχυε και για τα υποβρύχια.Και αυτό το γνώριζαν ΟΛΟΙ στην Χούντα. Η προδοσία είχε συντελεστεί σε πολιτικό επίπεδο, πολύ πριν από το στρατιωτικό.
    Τα υποβρύχια δεν υπήρχε περίπτωση να βυθίσουν τα αποβατικά, γιατί ολόκληρη η στρατιωτική ηγεσία ήταν προσκείμενη η στους παλαιοπολιτικούς η στην Αμερικανική φράξια της χούντας, η στον Κωνσταντίνο. Και όλοι αυτοί, είχαν συμφωνήσει στη ρήση Καραμανλή, .

    Με την προδοτική Χούντα αποσύρθηκε η Μεραρχία και δόθηκε αφορμή στους Μογγόλους να εισβάλλουν, χωρίς να φτάσει στο νησί, ούτε ένα πλοίο η ένα αεροπλάνο να βομβαρδίσει. Ακόμα και η αποστολή Νίκη έγινε μόνο και μόνο για να κρατηθεί το αεροδρόμιο, ώστε να φυγαδευτούν συγκεκριμένοι προδότες.Η άστοργη μάνα Ελλάς δεν έχει σταματήσει να προδίδει την Κύπρο, από το τέλος του Β΄Π.Π. μέχρι σήμερα.
    Από τον Αμερικανόδουλο Παπάγο και τον σκατόψυχο Καραμανλή που το είχε πάρει εργολαβία, μέχρι τον Αγγλοπροσκυνημένο Παπαδόπουλο και τον υπάλληλο της ΣΙΑ Ιωαννίδη. Και φυσικά η προδοσία τραβάει σερί μέχρι σήμερα, με τις εξωνημένες μεταπολιτευτικές Κυβερνήσεις.

    Αυτά που γνωρίζω...αν καθίσω και τα πω...θα βουίξει το πανελλήνιο ειδικά με αυτούς που το παίζουν "εθνικιστές"....διότι οι αριστεροί τουλάχιστον δεν πουλάνε εθνικισμό και πατριωτιλίκι στα πρόβατα, το λένε καθαρά τι είναι....άσχετα αν ο αποβλακωμένος λαός δεν καταλαβαίνει.

    Υ.Γ Επειδή λοιπόν είμαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και δεν έχω ψηφίσει κανένα προσκυνημένο κομματόσκυλο, μπορώ λοιπόν να τα χώνω σε όλους.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. " Αν ψάξουμε παραπάνω αυτούς που τα λένε....δεν χρειαστεί να πάμε σε κόρες συμβούλων τους...."

    Σίγουρα δεν θα απολογηθεί ένας γονιός για το αν η κόρη του έχει παντρευτεί Πακιστανό.Αλλά αν αυτός σαν σωστός γονιός την είχε αναθρέψει ΕΛΛΗΝΙΚΑ , αυτή όταν θα έρχονταν η ώρα για να διαλέξει σύντροφο ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ.
    Δεν γίνεται δηλαδή κάποιος που μιλάει και κόπτεται περί φυλής και Έθνους....η κόρη του να ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΥΕΙ την φυλή και το αίμα της με αλλόφυλο.!! Τι σόι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ τότε της έδωσε;;;;
    Αν και θα μου πεις Έλληνας γεννιέσαι, ΔΕΝ γίνεσαι μετά από ανατροφή.!! Μήπως λέω μήπως το έχουμε το μπασταρδεματάκι στο αίμα τους ως σόι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΥΚΑΣΤΡΕ ,
    Αναφέρεσαι σε λεπτομέρειες . Ομάδες στρατιωτικών , ονόματα εταιρειών που τους στήριζαν αεροπλάνα και υποβρύχια …
    Εχεις απόλυτο δίκιο , δεν τα γνωρίζω ΑΛΛΑ και δεν με ενδιαφέρουν!
    Λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρουν ,αυτές οι λεπτομέρειες και κανέναν άλλον Ελληνα πλήν ίσως ελαχίστων ειδικών ερευνητών.
    Ακόμα όμως και αυτοί οι ειδικοί σε έναν κόσμο που το ψέμα κυριαρχεί και με κλειστούς φακέλους στα αρχεία των κρατών που εμπλέκονται με το Κυπριακό , δεν θα έβρισκαν άκρη. “Το έργο το έχω παρακολουθήσει” αρκετές φορές και έχει καταντήσει άκρως κουραστικό. Απλά αναφέρω πως ο κομμουνιστής καραμαν αλης με την συμφωνία της Ζυρίχης το 1959 και Λονδίνου , έβαλε στο παιχνίδι τους Τούρκους. Καμία σχέση οι συνταγματάρχες με αυτήν.

    Γνωρίζεις πολλές λεπτομέρειες , άλλες τόσες περιγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμό που αθωώνουν τελείως την επαναστατική κυβέρνηση των συνταγματαρχών.

    http://www.knossopolis.com/21η-απριλίου-1967

    άλλες εδώ
    “Ποιός ἔφερε τήν χούντα τό 1967;

    Ἡ ἀπομάκρυνσις τῆς Μεραρχίας, κατὰ τοὺς πολλούς, ἤ τῶν 5.000 Ἑλλήνων στρατιωτῶν, κατὰ τοὺς Συνταγματάρχες, συνέβη κατόπιν τῶν γεγονότων τῆς Κοφινοῦ, ὅπου, κατὰ δήλωσιν τῶν Τούρκων[6] ἔγινε σφαγή.
    Σήμερα ὅλο αὐτὸ τὸ σκηνικὸ βέβαια κατεῤῥίφθη…”

    https://filonoi.gr/2015/04/21/poios-efere-thn-xoynta-to-1967/

    Άλλες πηγές τα βιβλία του Πλεύρη και πολλές άλλες που σίγουρα θα έχεις και εσύ.

    Τι θα πρέπει να πιστέψει κάποιος από όλα τα παραπάνω;
    Αυτό που βλέπει.
    Τι βλέπουμε;
    Πως για την καταστροφική (και αυτό εκ της ασφαλεστάτης μεθόδου του αποτελέσματος) “δημοκρατική” (= ΑΡΙΣΤΕΡΗ) μεταπολίτευση , η επταετία των συνταγματαρχών είναι το μαύρο πρόβατο. Για να μισούν αυτοί τον Παπαδόπουλο ως τον χειρότερο εχθρό τους ,να συναγελάζονται και να αθωώνουν όλους τους προδότες που έχουν πουλήσει, όχι το 4% της Κύπρου, αλλά ολη την Ελλάδα μας μαζί και με την Κύπρο ολόκληρη , αυτό σημαίνει πως οι συνταγματάρχες αγαπούσαν το Ελληνοχριστιανικό έθνος μας το προστάτευαν από τα νύχια τους και δεν το πρόδωσαν!

    Εάν ήταν προδότης ο Παπαδόπουλος θα πέθαινε στην φυλακή;

    Δεν ξέρω κανέναν Ελληνα που να πρόδωσε συνειδητά την πατρίδα μας και να μην επέλεξε αντί για της φυλακής τα σίδερα , να γλεντήσει τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας του σε εξωτικούς παραδείσους !
    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτός απεναντίας, αντί να μας υβρίζει “νεοέλληνες” ραγιάδες προδότες βολεμένους σανοφάγους κλπ., όπως θα είχε κάθε δικαίωμα , έφτιαχνε κόμμα μέσα στην φυλακή και μας προειδοποιούσε για όλα αυτά τα οποία εμείς σήμερα βλέπουμε να συμβαίνουν. Είμαι σίγουρος πως το ξέρεις και γνωρίζεις και το διάγγελμα του! Εμείς τι κάναμε; Ψηφίζαμε όπως ψηφίζουμε …δημοκράτες ! Διότι δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά …όλοι ίδιοι είναι…

    Για τα επιτεύγματα της επταετίας στην Ελλάδα μας δεν νομίζω να χρειάζεται να γράψω τίποτα. Στις πρώην κομμουνιστικές χώρες φυτοζωούσαν μέσα στον τρόμο και εμείς εδώ φτιάχναμε περιουσίες διασκεδάζοντας …σπάζοντας πιάτα στα μπουζούκια ! Αδιάψευστος μάρτυρας οι Ελληνικές ταινίες της εποχής για όσους δεν τα έζησαν και τους παραμυθιάζει η νομενκλατούρα , οι “προοδευτικοί” προδότες πωλητικοί δημοσιοκάφροι και εργατοπατέρες που ζούν από την αριστερή φοροληστρική αναδιανομή !
    Αυτό είναι το ευχαριστώ της τεράστιας πλειονότητας των Ελλήνων που τα έζησαν όλα αυτά κατά την διάρκεια της επταετίας προς τους συνταγματάρχες. Να υβρίζουν με τα χειρότερα λόγια οι “δημοκράτες προοδευτικοί” αριστεροί τους πρωτεργάτες της επανάστασης που μας γλίτωσαν ΚΑΙ από τον κομμουνιστικό όλεθρο το 1944-49 δίνοντας κυριολεκτικά την ζωή τους για να γλιτώσουμε εμείς από την κομμουνιστική τυραννία και εμείς όχι μόνο να μην υπερασπιζόμαστε ΤΟ ΔΙΚΙΟ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά να τους χαρακτηρίζουμε και προδότες!!!

    Λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα.Το έγραψα και πιο πάνω, “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω” ! Σίγουρα έγιναν λάθη , σίγουρα θα υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν γίνει πολύ καλλίτερα. Αλλά άλλο αυτό και άλλο συνειδητοί προδότες του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας !!!Πάμπτωχοι πέθαναν όλοι στην φυλακή και εμάς μας άφησαν ΜΗΔΕΝ ΧΡΕΟΣ! Τους αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός ;;;

    Εάν ναι ας μην παραπονιόμαστε που δεν βρίσκονται σήμερα άλλοι σε υπεύθυνες θέσεις για να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά…


    Χαίρομαι που συμφωνούμε πως δεν φταίει ο Λοχαγός για τις επιλογές της κόρης του συνεργάτη του. Από έναν άνθρωπο όπως εσύ που γνωρίζεις από ότι φαίνεται πολλές λεπτομέρειες για πολλούς εθνικιστές , το να προσάπτεις μια τέτοια κατηγορία για τον Λοχαγό είναι μάλλον προς μέγιστη τιμή του εφόσον δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο επιλήψιμο!
    Και χαίρομαι διότι λέει αρκετά σωστά πράγματα που αξίζει να τα προσέξουμε.

    Επειδή μου έγραψες για τους σημερινούς προδότες της Μακεδονίας μας και μόνο για αυτό , σου επισημαίνω πως το συνημμένο άρθρο ΔΕΝ κάνει λόγο για τους συριζαίους αλλά για τους φαινόμενους “άρχοντες” . Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθούμε με τους σταλινικούς τσιπροκαμένους , αναλώσιμοι είναι. Μα εντελώς αναλώσιμοι αδιάφοροι στους
    “…Ο Ἀντώνιος Μπενάκης καὶ ἡ Ἀλέξανδρα Μαξίμου…”
    οι γενάρχες των φαινομένων “αρχόντων μας” με τους οποίους ασχολείται το συνημμένο άρθρο. Είναι ένα καλό άρθρο ειδικά για όσους πιστεύουν πως δεν υπάρχουν συνομωσίες. Πως για όλα φταίμε εμείς οι Ελληνες που ψηφίζουμε λάθος κόμματα.

    Ολη η ουσία!

    “Φυσικά και έχουν καταλάβει ότι τους έχουμε καταλάβει. Αλλά νομίζεις ότι τους νοιάζει;;”
    Τι πιστεύεις λοιπόν πως θα πρέπει να κάνουμε για να τους νοιάξει;
    Αυτό πιστεύω πως ενδιαφέρει περισσότερο από όλα τα άλλα σήμερα, την πλειονότητα των Ελλήνων που εν είμαστε ερευνητές ιστορικοί.

    Υ.Γ.
    Ολοι οι Βασιλείς , πρωθυπουργοί που υποστήριζαν έθνος πατρίδα θρησκεία οικογένεια , δηλαδή την ΔΕΞΙΑ ιδεολογία ,(αμφιβάλλει κανείς πως αυτά χαρακτηρίζουν την δεξιά κοσμοθέαση;) είτε δολοφονήθηκαν είτε πέθαναν στην φυλακή είτε εξορίστηκαν ανεπιστρεπτί!

    Ιωάννης Καποδίστριας, δολοφονήθηκε, από τους Αγγλους;;;
    Βασιλεύς των Ελλήνων Γεώργιος Α , δολοφονήθηκε ,από τους Αγγλους;;;
    Βασιλεύς Κωνσταντίνος Α πέθανε εξόριστος στην Ιταλία, από τους Αγγλους;;;
    Μεταξάς Ιωάννης δολοφονήθηκε , από τους Αγγλους;;;
    Παπαδόπουλος Γεώργιος πέθανε στην φυλακή από ποίους;;;

    ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΔΕΞΙΟΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ;
    Κατά τα άλλα οι Αγγλοι υποστήριζαν την δεξιά στην Ελλάδα …
    Και υπάρχουν ακόμα Ελληνες που πιστεύουν δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά…

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΑΙΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μην ξεκινησετε τωρα διενεξη του αν υπαρχει ή δεν υπαρχει δεξια και αριστερα. Επι Γαλλικης (μασωνικης) "Επαναστασεως" φτιαχτηκαν και αυτοι οι οροι.
    Ο κος "Δεξια Ελλας" μαλλον εννοει την εθνικοφροσυνη λεγοντας"δεξια".
    Οσο για τους Απριλιανους.. δια στοματος Κιτσίκη ακουστηκε οτι τον Απριλιο εκεινο, ηταν δύο πραξικοπηματα ετοιμα να γινουν, ή το ενα ή το αλλο. Το ενα το ειχαν ετοιμασει αμερικανοι και το αλλο υπηρεσιες της Αγγλιτσας.
    Και ξαφνικα λεει, κατω απο τη μυτη τους, ξεπεταχτηκε ελληνικο πραξικοπημα πατριωτων Ελληνων Συνταγματαρχων.
    Γι αυτο.. τί να πιστεψεις τελικα..
    Μην αναλωνεστε, με οσο επιβεβαιωμενα κι αν φαινονται τα στοιχεια σσς, σε περαιτερω διαξιφισμους επι του θεματος.

    Ειρηνη Υμην 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.
    Αφιερωμένο στον οικοδεσπότη και στον αγαπητό Λύκαστρο, επίσης σε όλους τους Έλληνες πέρα και πάνω από κάθε χρωματιστή παρωπίδα του συστήματος.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή