«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Μάο-Αλιέκσι ξανα μπουζουριάζει πατριώτες στην συγκέντρωσή του... (βίντεο)




9 σχόλια:

  1. Ἐννοεῖται...Πῶς ἀλλιῶς θά προστατέψῃ τούς πολίτες του τσιγγάνους καί μετανάστες; Δέν τό εἶπε ὁ ἴδιος ἐν Θεσσαλονίκῃ ;

    Ἄντε,Καληνύντα Ἕλληνες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Μαΐου, 2019 08:39

    ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ.''ΜΠΡΑΒΟ''ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΖΗΛΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΚΩΣΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ,ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΥΠΗΡΕΤΕΣ) ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Σύστημα είναι πέρα γιά πέρα σκατόψυχο και εκδικητικό. Μοχθηρότατο! 'Οταν θέλει να κάνει τη δουλειά του δεν το έχει σε τίποτα να προσφέρει τους πολίτες της επικράτειάς του ακόμα και θυσία στον Μολώχ (βλ. Μάνδρα και Μάτι - θα επακολουθήσουν και άλλα).

    Λοιπόν, είμαι απολύτως πεπεισμένος, ότι όλη η δουλειά έγινε πρωτίστως εξαιτίας αυτού εδώ του συμβάντος :

    https://www.youtube.com/watch?v=tkegvJmppog

    Γιά να μην ξανατολμήσει ο 'Ελλην πολίτης και ξαναπροσβάλλει οποιοδήποτε κόπρανο που πρόσκειται στον σκληρό πυρήνα της (παρα)κρατικής εξουσίας. Πρέπει το Σύστημα προκειμένου να διασώσει την εικόνα του, με κάθε τρόπο, να μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Ακόμα και εάν αυτό σημαίνει την κατάφορη παραβίαση του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης αλλά και προσβολή της προσωπικότητας και τσαλακώματος της αξιοπρέπειας οποιουδήποτε εξ ημών. Το Σύστημα προσφεύγει σε μεθόδους "σπασίματος" του τσαμπουκά. Η ελληνική σοβιετική αστυνομία αποδείχτηκε πέρα και από πρόθυμη να κάνει τη βρομοδουλειά εις βάρος των πολιτών, που υποτίθεται ότι έχει ως αποστολή να προστατέψει. Είναι απόλυτα αληθινός ο Διηνέκης όταν μιλά και ξανμιλά γιά "Ραχωβιτισμό". Εκείνος το έζησε στο πετσί του. Από τούδε και στο εξής θα φροντίσει το Σύστημα ώστε τον "παρακρατισμό" (=Ραχωβιτισμό) να τον βιώσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλο και περισσότεροι 'Ελληνες, με σκοπό να κάτσουν "φρόνιμα"... Κυβερνά, κυβερνούσε και θα κυβερνά το παρακράτος.

    Ετούτα εδώ είναι η παλαιότερη ψυχρολουσία που είχε δεχτεί το Σύστημα (και δεν του άρεσε καθόλου!) :

    https://www.youtube.com/watch?v=_A7lKfh7LGE

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ Μ...ΠΑΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΥ..Α ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...
      ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Από την πλευρά μου Κώστα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιά το "λεξιλόγιο"... Προσωπικά είμαι πολύ χειρότερος στη γλώσσα όταν καταπιάνομαι με θέματα που αφορούν αυτά τα κόπρανα! Κοιτώ να μην ασχολούμαι γιά μην εκτρέπομαι διότι πέφτει συχνά γερή παντόφλα από την κυρά λόγω παιδιών...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    3. Τελικά ο "Ραχωβιτισμός" εθριάμβευσε!!! Το παρακράτος δικάζει τους 'Ελληνες Πατριώτες... Καμαρώστε "Κράτος Δικαίου"!!!

      http://perimajestic.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  4. Εχοντας εξουδετερωσει Τσαρο και Καιζερ οι μποσελβικοι εβραιοι ιδρυουν το 1920 τη Σχολη της Φρανκφουρτης και δινουν την εντολη να ισοπεδωθη και το τελευταιο απομειναρι Δυτικου Πολιτισμου, η Αμερικη. Το ποιος κερδισε μετα τον 2ΠΠ ειναι οχι αυτος που προσπαθουν να μας πεισουν.

    Στο βιντεο η σημερινη καταντια του Σηατλ, μια πολη διαμαντι πριν απο λιγα χρονια. Αξιζει τον χρονο σας. Οι βιαστικοι πατωντας πεντε λεπτα εδω πεντε λεπτα εκει θα παρουν μια καλη ιδεα.

    Παληα το "Δημοσιως Ουρειν" στο Σηατλ αποτελουσε πλαμμεληματικη πραξη που επεσυρε αμεση συλληψη και προστιμο. Μη πληρωμη του προστιμου οδηγουσε σε αυτοματη μετετροπη σε ποινικο αδικημα.

    Σημερα ουτε καν συλλαμβανονται γιατι οι δικαστες πεταν την υποθεση εξω. Θυμιζει κατι απο Ελληνικυ Δικαιοσυνη;

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2937&v=bpAi70WWBlw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Μαΐου, 2019 23:41

    Αδερφέ Αhoy,πολύ σωστό και πικρό το σχόλιό σου.Μην ξεχνάμε ότι μέσω του Βατικάνιου "rat line"σβήστηκε το παρελθόν πολλών φανατικών ναζί και μελών του κόμματος.Σκέψου ότι ό άνθρωπος πού βομβάρδισαν με τα όπλα του,V1 και V2 και παρ' ολίγον τα V3,ο Βέρνερ φόν Μπράουν,έκανε το πυραυλικό σχέδιο για το φεγγάρι,πραγματικότητα.Ό υπερκατάσκοπος του Χίτλερ,Ράινχαρντ Γκέλεν την CIA,Ό Χάνς Ούλριχ Ρούντελ βοήθησε στην σχεδίαση των μαχητικών Α-10,Ή σχεδίαση από ναζί,των βομβαρδιστικών Β-2 spirit, η φυγάδευση και προστασία του Γιόζεφ Μένγκελε και τα παράνομα πειράματά του στό χωριό Καντίντο Γκοντόι και άλλα τόσα,"ών ούκ έστι αριθμός".Ή ναζιστική Γερμανία δεν έχασε τον πόλεμο ποτέ.Απλά,σαν κολλητική και θανατηφόρα ασθένεια,άλλαξε ξενιστή.Καί όχι μόνο από τους Αμερικανούς.Μήν ξεχνάμε ότι στον πόλεμο της Κορέας,στον ουρανό πολεμούσαν όχι Αμερικανοί ή κάποιοι άλλοι,αλλά οι κατασκευαστές FOKE WULF,εναντίον MESSERSCHMITT..Για να μήν γράψουμε τι καλά πού πέρναγε ο κατασκευαστής τών στούκας.Πάλι καλά που ό στρατηγός Πάτον δεν έζησε για να δείτε αυτήν την χαίνουσα πληγή.Θα τον θανατώνανε με σουρεαλιστικό τρόπο σε έναν πάσσαλο,καίγοντάς τον ζωντανό,χίππηδες,ακούγοντας το "Aquarius".Καλή σου νύχτα αδερφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή