«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Οι κουρασμένοι

γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Σχόλιο Διόδοτου: Κι άλλη ανάρτηση από το ιστολόγιο του αγαπητού Λευτέρη σήμερα... Αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε μετά από το τρελλό γέλιο που ρίξαμε...







Καλά, ε;
Είμαι βέβαιος ότι θα το έχετε τριπλοακουσει κιόλας, ότι ο κάπο ντι τούτι κάπι των ροζοκόκκινων πολιτικών συμμοριών [στην ισλαμογρεκία αποκαλείται και "πρωθυπουργός"] πέρσι τον Αύγουστο και λίγες μερούλες μετά τη φρίκη στο Μάτι, έκαμε πλωτές διακοπές, σε πολυτελέστατο σκάφος, ιδιοκτησίας πασίγνωστου εφοπλιστή, ο οποίος δεν ζει πια...

Απ όσο ξέρω μάλιστα ο γνωστός εφοπλιστής δεν πέθανε επειδή τον ματιάσανε για τη θαλαμηγάρα του.
Άλλωστε πέρυσι που είχε συμβεί η κρουαζιέρα, όλα γινήκανε εν κρυπτώ και ουδείς είχε υποψιαστεί ότι, κοτζάμ πρωθυπουργός μιας χώρας υπό διαρκή κατάρρευσιν και φορτωμένος με 100+ νεκρούς στην ανύπαρκτη συνείδηση του, θα είχε τα μούτρα [και τα κέφια] να σουλατσάρει στα πέλαγα μετά της συμβίας του [άλλη αναίσθητη κι αυτή!]

Το πράγμα αποκαλύφθηκε εσχάτως, όταν η χήρα του μεγαλοεφοπλιστή, εξαναγκάστηκε καθώς άκουσα να το αποκαλύψει, επειδή κάποιος από το πλήρωμα [γιατί η κοτεράρα είχε και πλήρωμα!] πλάσαρε τις φωτογραφιες στους δημοσιογράφους!
Και φυσικά έγινε το έλα να δεις...

Και όπως συμβαίνει συνήθως εδώ στην Ισλαμογρεκία, οι προσπάθειες των ζάπλουτων πρωταγωνιστών του επεισοδίου, για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, προκαλούν περισσότερο γέλωτα, από τη γελοιότητα [ή αν θέλετε την αθλιότητα] του ίδιου του γεγονότος.  
Γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ η χήρα κυρά εφοπλιστίνα, βγήκε στις τηλεοράσεις και μας είπε εμάς των αχαμνών, ότι η ίδια προσκάλεσε τον κακόμοιρο τον κυρ Τσιπρούλη για πριβέ διακοπές με τη σκαφάρα της των 34 μέτρων, επειδή λέει τον είχε δει κουρασμένο!

Εμ' φυσικά θα ήταν κουρασμένο το παιδί, μανδάμ...
Εδώ μου διοργάνωνε μεταμεσονύχτιο σώου μετά της κυρίας Δούρου και του κυρίου Τόσκα, για να πείσει τους χαχόλους του ότι δούλευε σκληρά ώστε να μην υπάρξουν τάχα μου νεκροί στο Μάτι, ενώ την ίδια ώρα μέχρι και η αντίστοιχη ΕΡΤ της ερήμου Καλαχάρι, ενημέρωνε τους Βουσμάνους ότι υπήρχαν κιόλας δεκάδες νεκροί κι ότι ο αριθμός τους μεγάλωνε συνεχώς.

Εύκολο το χεις να λες ψέμματα κατα συρροήν και κατ' εξακολούθησιν σε εκατομμύρια τηλεθεατές;
Από τον δέκατο νεκρό και πάνω - ε, όσο να' ναι - κουράζεσαι.

Γι αυτό σας λέγω ρε κοροϊδάρες...
Τι ελπίδα να έχει ένα έθνος, όπου το πάσα ένα κουρασμένο "παιδί του λαού" μετά από τα 100 πρώτα θύματα του, απλώνει την κορμάρα του, στις θαλαμηγές της πλουτοκρατίας, με την οποία όπως αποδείχνεται στη συνέχεια, είναι κώλος και βρακί!
Γιατί δεν νομίζω να φαντάζεστε ότι ο γαλάζιος βεζύρης που ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν οι παγκόσμιοι νονοί, στη θέση του ροζοκόκκινου βεζύρη, θα αποσυρθεί σε μοναστήρι, αν τυχόν και του σκάσουν 100+ πτώματα, στην πρώτη πυρκαγιά του επόμενου καλοκαιριού;
Καλά και σας χαιρετάω...
Για να μην σας πω ότι ο γαλάζιος βεζύρης, μπορεί να σκάσει μύτη σε κρουαζιέρα στο Σαιν Τροπέ, με το ίδιο κότερο που ο νυν βεζύρης έκοβε βόλτες στα νησιά του Ιονίου.

Βλέπετε, όπως οι γκάγκστερς είναι όλοι ίδιοι, ασχέτως γλώσσας και εθνικότητας, έτσι και οι μεγιστάνες του πλούτου, που κουνάνε τα σχοινάκια των γκαγκστερς, είναι επίσης το ίδιο γαλαντόμοι, με όποιον υποταχτικό τους κουραστεί...
Κι αν παρακουραστεί, δεν έχουν κανέναν πρόβλημα.
Τονε στέλνουν σπιτάκι του και δανείζουν την κοτεράρα τους, στον επόμενο, μέχρι να παρακουραστεί κι αυτός.

Θαλαμηγοί να υπάρχουν και πρωθυπουργοί - ουουουου... Όσοι θέλεις!  


 Η κοτεραρα που βλέπετε διατίθεται σε κουρασμένους πρωθυπουργούς, για να ξανανιώσουν

Μήπως κυρία μου να τη δανείζατε και στον κ. Μακρόν;

Γιατί δεν τον βλέπω καλά μετα τα κίτρινα γιλέκα [μην κάψει και το Λούβρο, από την κουραση του]

Εξόν και αν εισαστε κατά των διαφυλετικών σχέσεων και σας πιανει αηδία μόνο που συλογιεστε,

οτι ο Γαλλος προεδρας μπορει να φωτογραφιζεται με τιποτα χρωματιστους στην κρεβατοκαμαρα σας

[αν και δεν το νομιζω να εχετε τετοιες ρατσιστικες πεποιθησεις...]
  

Και πάμε τώρα στο ρεπορτάζ, για να καταλάβετε τι συνέβη

Παρακαλώ ταπεινά τα ελληνικά hoaxes και τον πάσα ένα σερίφη του διαδικτύου, σε περίπτωση που κάτι τις από όλα όσα ανα-δημοσιεύω εδώ, εντάσσεται στα Fake News να με ενημερώσει πάραυτα.
Εγώ δηλαδή, τα ξεπατίκωσα ετούτα εδώ από γνωστες-γνωστότατες ιστοσελίδες, με την καλή μου την καρδιά και δεν παίρνω όρκο ότι λέγουν την "αλήθεια" [ήγουν το τι αρέσει στους δερβέναγες της πληροφορίας - νομίζω;] 

Από τη "σοβαρή" Καθημερινή
  
Aντιδράσεις προκαλεί η επιβεβαίωση εκ μέρους της κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε χρησιμοποιήσει σκάφος της οικογένειας για τις διακοπές του τον Αύγουστο του 2018.
Η κ. Παναγοπούλου δήλωσε χθες ότι ο εκλιπών σύζυγός της, εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος, είχε παραχωρήσει τη θαλαμηγό «Odyssey» στον Αλέξη Τσίπρα και στην οικογένειά του διότι «τον έβλεπε κουρασμένο».
«Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να ξεκουραστεί για μια εβδομάδα αθόρυβα όπου θέλει. Και αν μου το ξαναζητήσει να βοηθήσω θα το κάνω», προσέθεσε η κ. Παναγοπούλου μιλώντας στον ιστότοπο του «Πρώτου Θέματος».
Υποστήριξε πως θεωρεί ηθικά άμεμπτη την παραχώρηση του σκάφους στην πρωθυπουργική οικογένεια και προσέθεσε πως ο σύζυγός της – που έφυγε από την ζωή τον Φεβρουάριο – ήταν υπεράνω διαπλοκής και ανήκε σε μία «ελίτ ηθικής».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο αργότερα, η κυρία  Παναγοπούλου αναφέρει ότι ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί πως μία απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας θα έφθανε στο σημείο μιας «τόσο θλιβερής πολιτικής εκμετάλλευσης».
Αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι δημόσια γνωστό ότι εδώ και τρία χρόνια έχω τη χαρά να είμαι κοντά στον πρωθυπουργό ως συνεργάτης του σε θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Διασποράς, ενώ εδώ και ένα και πλέον έτος είμαι άμισθη σύμβουλός του προκειμένου να συνδράμω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάταση της Ελλάδας μετά την οκταετή εθνική περιπέτεια.
Ως συνεργάτης του είχα τη χαρά να οικοδομήσω σχέση φιλίας και εκτίμησης μαζί του, που μου επέτρεψε να τον καλέσω σε φιλοξενία, τόσο τον ίδιο και την οικογένειά του όσο και άλλους συνεργάτες του, σε κάποιες από τις λιγοστές στιγμές ανάπαυλας που το πρόγραμμα του θα το επέτρεπε.
Δυστυχώς αυτά τα τρία χρόνια δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, παρά μόνο μια φορά, σε μια πολύ περιορισμένη στιγμή θερινής ανάπαυλας, στο σκάφος που ανήκε στον θανόντα σύζυγό μου, Περικλή Παναγόπουλο.
Δεν μπορούσα να φανταστώ πως μία απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας θα έφθανε στο σημείο μιας τόσο θλιβερής πολιτικής εκμετάλλευσης.
Από πότε άραγε είναι μεμπτό να φιλοξενείς κάποιον με τον οποίον έχεις γνωστή, δημόσια και θεσμική σχέση συνεργασίας και εκτίμησης..."

kathimerini 





Ποια είναι όμως ρε παιδιά αυτή η κυρά εφοπλιστίνα, που έχει με τον πρωθυπουργό: γνωστή, δημόσια και θεσμική σχέση συνεργασίας και εκτίμησης..."
[Τι "γνωστή", κυρά μου; Σιγά μην σε ήξερε το πόπολο εσένα, προτού σκάσει η μπόμπα για το κότερο!]


Σχετικά με την κυρία του εκλιπόντος κυρίου εφοπλιστού [του κοτεράτου]  


[Η κ. Κατερίνα Παναγοπούλου] γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στην Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης και στο Πανεπιστήμιο Paul Valery στο Montpellier της Γαλλίας, τμήμα Ξένης Λογοτεχνίας. Είναι παντρεμένη με τον Πατριάρχη της Ελληνικής Ναυτιλίας Εφοπλιστή Περικλή Σ. Παναγόπουλο. Είναι μητέρα ενός γιου και κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα. Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά, εργάσθηκε στον Τουρισμό, ασχολήθηκε με το εμπόριο και υπήρξε για πολλά χρόνια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Είναι:
• Πρέσβυς της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play) διαπιστευμένη από το Υπουργείο Πολισμού το 1998.
• Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Διεθνούς Επιτροπής του Ευ Αγωνίζεσθαι (International Committee for Fair Play) από το 2005.
• Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».
• Επίτιμο μέλος του Ευρο-Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών (Euro American Women’s Council).
• Επίτιμο μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Φίλων Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
• Επίτιμο μέλος της Βυρωνικής Εταιρείας.
• Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων της Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (ΟΠΑ).

Είναι η πρώτη και μοναδική Ελληνίδα, που έλαβε το 1ο Βραβείο της Ευρώπης «Γυναίκα και Αθλητισμός 2012» από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στο Los Angeles, τον Φεβρουάριο του 2012.

Άλα τις, η κυρία! Μιλάμε μόνο προεδρίνα του Ολυμπιακού δεν την έχουνε κάμει ακόμα...
Ωστόσο ανάμεσα σε όλα αυτά τα ωραία και φιλανθρωπιστικά που κάμει για το καλό όλων μας, υπάρχει και κάτι τις ακόμα, που δεν αναφέρεται εδώ.
Τι;
Μα η βράβευση της από την πασίγνωστη οργάνωση Rotary.
Τύποις, μία διεθνή οργάνωση εθελοντικής προσφοράς, για την οποία οι κακές γλώσσες λέγουν πολλά και που φυσικά εγώ, ένας μκρός μπλογκερίνος δεν τολμώ ούτε να αναφέρω, καθότι οι ψείρες της φυλακής με πειράζουν στον εγκέφαλο... 
Ιδού και το ανάλογο αρθράκι, μετα φωτογραφίας περικαλώ...



ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ , ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι και ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΠΑΣΓ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, πραγματοποιήθηκε ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ πανηγυρική ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΙΑΝΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΑΘΗΝΑ ΒΟΡΡΑΣ, ΑΘΗΝΑ ΦΙΛΟΘΕΗ ΚΑΙ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ,οι οποίοι ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ την δραστήρια Προεδρο της Καλλιπατειρας...

Α, και να μην ξεχάσω να σας πω ότι εκτός από την κυρία του μακαρίτη εφοπλιστού, οι ροταριανοί το 2017 είχαν βραβεύσει και την πρέσβειρα του Ισραήλ...
Αυτό φυσικά το αφήνω χωρίς σχόλια

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, την περασμένη Τρίτη (28-11-2017), ο Ροταριανός Όμιλος Αθηνών τίμησε την πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα κυρία Irit Ben-Abba. Η Πρέσβειρα κ. Ben-Abba μίλησε με θέμα : «Σχέσεις Ισραήλ-Ελλάδος», κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην ιστορία των δύο λαών και επικεντρώνοντας την ομιλία της στις σχέσεις των δύο χωρών, που καλύπτουν όλους τους αναπτυξιακούς τομείς, κατά τις τελευταίες δεκαετίες, καθώς και τις θετικές προοπτικές συνεργασίας στο μέλλον.  Πρώτο Θέμα


Αυτά λοιπόν για την κυρία πλουτοκρατία και τις θαλαμηγάρες της, που τις δανείζει σε όποιον δείχνει κουρασμένος.
Και φυσικά τώρα θα μου πεις, όπως το λέει άλλωστε και η κυρια...
- Γιατί ρε; Κακό είναι δηλαδή μια ζάπλουτη να δανείζει το κότερο της σε ένα παιδί του λαού, να μάθει κι αυτό το άμοιρο τι σόι απολαύσεις έχει ο καπιταλισμός, μπας και του κοπούν οι ψευδαισθήσεις;
Δες το ως εκπαιδευτική εκδρομή, που λέγουν και οι προφεσόροι σαν την κυρια πρωθυπουργού.


Τι να πω κι εγώ;
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μετά από όλα αυτά, βρήκε ευκαιρία ο κυριος Αδωνις Γεωργιάδης να ξεσπαθ΄ωσει.
Και τι μας λέγει;
Μας λέγει ότι η συγκεκριμένη πρ΄ξαη του πρωθυπουργού ήταν παράνομη!
Ιδου...

Από τον Άδωνη Γεωργιάδη...

Μία νέα διάσταση προκύπτει για τις πολυτελείς διακοπές του Αλέξη Τσίπρα με τη θαλαμηγό της οικογένειας Παναγοπούλου το περασμένο καλοκαίρι στο Ιόνιο, καθώς ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός θα πρέπει να έχει δηλώσει το ταξίδι στο πόθεν έσχες του.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε πως η Κατερίνα Παναγοπούλου ανέφερε πως παραχώρησε το υπερπολυτελέστατο σκάφος της και το πλήρωμά του στον Αλέξη Τσίπρα και την οικογένεια του για μία εβδομάδα, άρα πρόκειται για δωρεά. Αυτό όμως απαγορεύεται για έναν πρωθυπουργό, ο οποίος είναι υποχρεωμένος οποιαδήποτε δωρεά, δώρο η παροχή σε είδος δέχεται άνω των 200 ευρώ να την δηλώνει στο πόθεν έσχες του.

Ο κ.Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά «ο πρωθυπουργός της χώρας και κάθε μέλος της κυβέρνησης είναι υποχρεωμένος να δηλώνει οποιαδήποτε δωρεά, δώρο η παροχή σε είδος δέχεται άνω των 200 ευρώ. Είναι σίγουρα πάνω από 100.000 ευρώ την εβδομάδα για σκάφος 34 μέτρα με πλήρωμα. Στοn πρωθυπουργό δεν μπορείς να κάνεις παραχώρηση. Δεν υπάρχει φιλοξενία στον πρωθυπουργό».

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ αν του κάνει κάποιος δώρο πάνω από 200 δολάρια, εκείνος το δίνει στο πρωτόκολλο, γιατί απαγορεύεται να το πάρει ο ίδιος».

Στη συνέχεια ο κ.Γεωργιάδης είπε αν ο κ.Τσίπρας δεν έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του την παραχώρηση του υπερπολυτελούς σκάφους από την εφοπλιστική οικογένεια, είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και θα πρέπει να ελεγχθεί. «Τώρα πρέπει να δούμε αν ο Τσίπρας τις έχει δηλώσεις αυτές τις διακοπές και πρέπει να τις έχει δηλώσει ο λογιστής του ως τεκμαρτό εισόδημα.

Αν αυτό δεν έχει γίνει στο πόθεν έσχες του έχει κάνει ψευδές πόθεν έσχες είναι ποινικά κολάσιμη πράξη και πρέπει η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου να τον ελέγξει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν αυτή που μείωσε από 140 στα 40 εκατομμύρια ευρώ τις εισφορές των εφοπλιστών και στον πρωθυπουργό παραχωρήθηκε σκάφος εφοπλιστών για τις διακοπές τους. «Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί όσο είναι πρωθυπουργός να παίρνει δώρα από φίλους. Η κυρία Παναγοπούλου και ο αείμνηστος σύζυγός της είναι εφοπλιστές. Ο Τσίπρας μείωσε την εισφορά στους εφοπλιστές από 140 εκατομμύρια στα 40. Και ποιος μας λέει ότι δεν κατέβασε κατά 100 εκατομμύρια την εισφορά των εφοπλιστών γιατί ήθελε να επιστρέψει τη χάρη στην κυρία Παναγοπούλου. Υπάρχει μεγάλο ζήτημα ποινικό εάν ο Τσίπρας δεν έχει δηλώσει αυτό το ταξίδι».
Parapolitika

Μπράβο κυρ Γεωργιάδη μου
Αειντε λοιπον να σας δω και να σας καμαρωσω τους γαλάζιους, αν και οταν καταφερετε να ριξετε τους τσιπρουλινους και να αρπαξετε την εξουσια.
Τοτε θα βανετε μπροστα για να αποδοθει δικαιοσυνη στα τοσα εγκληματα τους, ή θα κανετε παλι τοςυ Κινεζους, οπως τους κανατε και με τον γνωστο γονο Παπανδρεου;
Ή μηπως σας λεω τιποτα hoaxes;


Μεταξύ μας ρε παιδιά, γιατί η κυρία δεν παει για ευρωβουλευτίνα;

Δηλαδη η κυρια Λοϊζου ηταν καλυτερη; 





3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ? ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ. ΑΠΟ ΗΘΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ
    ΚΑΤΙ Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Ν.Ε
    ΚΑΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ
    ΚΑΤΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ
    ΚΑΤΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΜΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΠΑ;;

    ΩΠΑ;;;
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ;
    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ...
    ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΧΡΉΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΕΑ....
    ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕ...
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΑΤΑΝΟΓΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ;;;;

    ΚΙ Ο ΥΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΥΊΔ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚΙ,ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΤΟΝ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΑΑΑΧ!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!ΤΟΝ ΠΙΝΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ!!!
    ΚΙ Ο ΚΡΟΥΖ ΤΗΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ο ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙ....

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΆΝΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ,ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ....

    ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΘΥΣΊΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ.

    ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ....

    ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΎΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΤΑ ΚΌΤΕΡΑ " ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή