«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Όχι ρε, δεν έχει γίνει νοθεία...!



Την Κυριακή πήγα να ψηφίσω στο χωριό μου.

Επιμένω βλέπετε να έχω τα δικαιώματα εκεί για να μπορώ να το επισκέπτομαι.

Μια παρέα 4 ατόμων με όρεξη να στηρίξουμε έναν φίλο κι ένα συγγενικό μου πρόσωπο, ψηφίσαμε κι οι τέσσερις τους δύο ίδιους υποψηφιους στην Περιφέρεια.

Λέγαμε στην παρέα αστειευόμενοι πως στο χωριό το απομακρυσμένο οι γνωστοί μας θα βρούνε μόνο τα δικά μας 4 ψηφοδέλτια.


Σήμερα πίνοντας καφέ αποφασίσαμε τυχαία να δούμε τα αποτελέσματα στον Δήμο Πινδέων και στο εκλογικό κέντρο του χωριού για να τα φωτογραφίσουμε και να τα στείλουμε στους φίλους και να τους «πειράξουμε» λεκτικά για το πως φτάσαμε τόσα χλμ ορεινά για τη στήριξή τους.
 
ΜΑΝΤΕΨΤΕ τι βρήκαμε!

ΜΗΔΕΝ ψήφοι και στους δύο και μάλιστα με ΜΗΔΕΝ άκυρα ψηφοδέλτια, όλα έγκυρα όπως αναφέρει το αρχείο της Περιφέρειας.

Νιώσαμε θυμό κι είπαμε να πάρουμε στο Πρωτοδικείο να ρωτήσουμε πως γίνεται να έχουμε ψηφίσει 4 άνθρωποι 2 υποψηφιους και να μην έχουν καταγραφεί οι ψήφοι.

Μια υπάλληλος που σήκωσε το τηλ (και δε δέχτηκε φυσικά να μας δώσει το όνομά της) μας απάντησε με αγενές τόνο κ ύφος «έχουμε τόση δουλειά με την καταμέτρηση που μας καθυστερείτε και δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε σε τίποτα.
Δεχτείτε ό,τι γράφουμε!».

ΟΧΙ, δεν το δεχόμαστε!
Θα το καταγγέλλουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και τίποτα ας μη βγει.

Φιλική συμβουλή: Μη νοθεύετε αποτελέσματα στα χωριά και μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. Εκτίθεστε. 50 άνθρωποι ψηφίσαμε και ξέρουμε ποιους σταυρώσαμε και καμιά φορά «σπάει ο διάολος το ποδάρι» και το μαθαίνει κι ένας 51ος. Ο εισαγγελέας!


πηγή 


Σημ. Διόδοτου: Ευχαριστούμε πολύ την αναγνώστριά μας Δ.Π. για την είδηση αυτή
 

1 σχόλιο:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ31 Μαΐου, 2019 00:06

    Άν αυτό συμβαίνει σε κάθε χωριό,σκέψου τα μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα,τί γίνεται.Ελλάς το μεγαλείο σου.Δηλαδή,μονά-ζυγά δικά τους.Έως πότε θα μακροθυμεί ο Θεός γιά να μάς γλυτώσει από τα ερπετά που χρόνια τώρα απομυζούν το αίμα μας.Πότε θα έρθει ή λύτρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή