«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Προσοχή! Κίνδυνος στην Ροδόπη και στην Ξάνθη.

του Γιώργου Φαρμάκη



Οι χθεσινές εκλογές, έβγαλαν ξεκάθαρο νικητή.

Η ΝΔ του Κ.Μητσοτάκη κέρδισε τον ΣΥΡΙΖΑ με τουλάχιστον 9,5 μονάδες διαφορά. Θα εστιάσουμε όμως, σε κάτι που κανένας δεν πρόσεξε εχθές.

Στην Ροδόπη, το Μουσουλμανικό κόμμα ΚΙΕΦ είναι πρώτο και έχει ανεβασμένο ποσοστό, που ξεπερνά το 36%. Τι σημαίνει αυτό; Οι Γκρίζοι Λύκοι έχουν εισχωρήσει στο ελληνικό έδαφος. Ελέγχουν το ΚΙΕΦ και το γεγονός αυτό, δεν θα πρέπει να περάσει ασχολίαστο.
Το ΚΙΕΦ έχει ανεβασμένο ποσοστό και στην Ξάνθη, όπου πιάνει ένα 19%.
Πρέπει να δώσουμε την απαραίτητη προσοχή. Το τουρκικό προξενείο, λειτουργεί κατά της Ελλάδας. Το ελληνικό Κράτος, έχει την υποχρέωση να προστατέψει τους Έλληνες από την Άγκυρα. Οι Έλληνες Μουσουλμάνοι θα πρέπει να προστατευτούν, διότι οι Τούρκοι προσπαθούν να τους πάρουν μαζί τους.

Η επόμενη κυβέρνηση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτό το μεγάλο πρόβλημα.

Δυστυχώς, τα εκλογικά αποτελέσματα “πήραν όλη την δημοσιότητα” και κανένας δεν είδε το πρόβλημα που υπάρχει στην Ροδόπη και στην Ξάνθη.
Δεν πρέπει να αφήσουμε το τουρκικό προξενείο, να αλωνίζει μέσα στην ελληνική επικράτεια. Ποιος προστατεύει τους Έλληνες πολίτες; Υπάρχει κάποιος που δεν βλέπει τον κίνδυνο που υπάρχει;

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας!
el.gr


katohika.gr


Σχόλια από τα Κατοχικά Νέα:


  1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:
     
    Ποιο Τουρκικό προξενείο ΔΟΥΛΕΥΕΙ εναντιον της Ελλαδος;; Πλάκα κάνετε;;; Το ανθελληνικο κράτος δουλεύει εναντιον της Ελλαδος. Αυτη ειναι η αληθεια. Ποιος επέτρεψε να συμβεί ολο αυτο;;; Μη ρίχνουμε τις δικές μας μακακιες σε αλλους. Οι αλλοι την δουλεια τους κανουν. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε. Εμεις δινουμε πάνω απο 60% σε ανθελληνικά κόμματα. Σε κόμματα που έλεγαν πως οι Μουςουλμανοι της Θράκης κλπ μπορούν να λενε πως ειναι Τούρκοι, αν αυτο θελουν. Λοιπον;;; Γιατι φωνάζουμε τωρα;;; Μονο θόρυβο κανουμε και τιποτα αλλο!
  2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:
     
    Αλήτες προδότες αριστεροί ποτέ ξανά αριστερά
  3. ΝΕΜΕΣΙΚΟΣ says:
     
    Ναι ακομα οι ελληνεζοι πιστευουν οτι ο κουλης ειναι η δεξια που θα κατατρωπωσει το αλ6!!! οπού μαζί ψηφίζουν μνημόνια, μαζί ισλαμικά τεμένη, μαζί σύμφωνα ομοφυλοφυλοφιλων. Αυτές οι εκλογές απέδειξαν ότι ο ελληνεζος βλέπει πολύ τηλεόραση. καληνύχτα Ελλαδισταν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου