«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Σχόλιο Διόδοτου: Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας ότι: Με αυτή την ανάρτηση ξεκινάμε και μια σειρά αναρτήσεων, όπως ήδη έχει ξεκινήσει και με δημάρχους, στις οποίες θα παρουσιάζουμε πατριωτικά κόμματα για τις Ευρωεκλογές. Τα κριτήριά μας θα είναι τόσο αυστηρά, ώστε υπάρχει πιθανότητα να βρούμε μόνο άλλο ένα, ίσως και κανένα, άλλο πατριωτικό κόμμα που να φαίνεται της προκοπής, ειλικρινές και πραγματικά ανεξάρτητο, μετά από την σημερινή παρουσίαση του "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ". 



Μελετήστε την ιστοσελίδα του κόμματος εδώ.

Παραθέτουμε και σχόλιο ανωνύμου (στο ιστολόγιο 'ΕργΔημΕργ'), για το κόμμα αυτό:

Εδώ και 1,5 χρόνο είμαστε διαρκώς πάνω σε αναμμένα κάρβουνα,ζώντας στην Μακεδονία ! Όλο το καλοκαίρι του 2018,το περάσαμε μεταξύ Λευκού Πύργου και Μεγάλου Αλεξάνδρου,στην παραλία μας,κάνοντας πορείες,κινητοποιήσεις,δράσεις,συλλαλητήρια με τον κάθε πικραμένο(κυριολεκτικά και μεταφορικά,που…είδε φώς και βγήκε)που διοργάνωνε την όποια κινητοποίηση,μην δίνοντας σημασία για το τί πρεσβεύει,αρκεί που αγωνιζόμασταν με όποιον τρόπο είχαμε στην διάθεσή μας…Πώς να διαχειριστείς αυτόν τον μέγα θυμό; Αυτήν την βαρειά θλίψη; (σε πολλούς ευάλωτους,γύρισε σε κατάθλιψη κανονικά)και αυτήν την ιερή αγανάκτηση ; κάπου όλα αυτά έπρεπε να τα διοχετεύσουμε…και ζούμε στα κάγκελα από εκείνη την μαύρη ημέρα της 17ης Ιουνίου 2018 στις Πρέσπες…..

Τρέξαμε στα κορφοβούνια σαν στις ιστορικές ταινίες με τον »Παπαφλέσσα» και τους »Σουλιώτες» έμοιαζαν τα πλάνα από τα βίντεο στο Πισοδέρι,εκείνη την μαύρη ημέρα της υπογραφής της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,αναζητήστε τα για να δείτε πώς κυνηγούσαν οι ΜΑΤατζήδες τους πατριώτες που σκαρφάλωναν στον λόφο κατακόρυφα,με μόνο όπλο την σημαία,και πόσα χημικά φάγαμε κι εκεί και στο συλλαλητήριό μας στην ΔΕΘ 8/9/18,που έριχναν πάνω σε παιδιά,ιερωμένους,Αγιορείτες μοναχούς,μοναχές,ηλικιωμένους…Μάλιστα,πέταγαν έτσι τα χημικά ώστε να εγκλωβιστεί ο κόσμος σε συγκεκριμένο μέρος,στην παραλία,για να τον απομακρύνουν από τα εγκαίνια της ΔΕΘ που ήλθε ο καταραμένος προδότης να κάνει….Ενας φίλος μου πετάχτηκε στην θάλασσα,υπάρχουν ντοκουμέντα…ΜΑΤατζής μας έβριζε και μας προκαλούσε σαν χουλιγκάνος,ανθέλληνας :» Τι έγινε Βούλγαροι; κουραστήκατε ; Καλά δεν σας γ…..άει ο Τσίπρας;» …Ενας τους,πέταξε βολίδα πάνω στον Αγιορείτη που περιέφερε την εικόνα της Παναγίας για ευλογία και προστασία,και την τρύπησε…στοχευμένα !(http://www.oparlapipas.gr/2018/09/neo-video-kanena-ta-mat-eikona-th-exoyn.html)…παιδάκια τσίριζαν,έκλαιγαν,μία μόνη γυναίκα με την σημαία της Βεργίνας στην πλάτη στήθηκε απέναντι από τους ΜΑΤατζήδες δίχως να προκαλεί,απλώς στάθηκε παλικαρίσια απέναντί τους, απλώνοντας την σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας,και σαν να σεληνιάστηκαν,πήγαν 4-5 πάνω της και την πέταξαν κάτω…..Δεν έχουν τελειωμό οι μαύρες μνήμες…έγραψα τις πιο »θυμωμένες» μου…
 
Ακολούθησαν οι ακτιβιστικές μας δράσεις,να πηγαίνουμε σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και να τραγουδάμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ή σε άλλες που γιουχάραμε τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ σε όλη την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ όπου κι αν ήλθαν…..
Κι όλοι οι Έλληνες,σε όλη την Ελλάδα,έκαναν το ίδιο από την πρώτη στιγμή μετά την ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !
 
Πίστευα πως ήταν καλό που θα ερχόταν η ΝΔ στην κυβέρνηση και θα ακύρωνε αυτην την προδοσία,μα….τελικά δεν είναι έτσι,σύμφωνα με τις εξαγγελίες του αρχηγού της,επομένως…..ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΟΣΟΥΣ ΝΑΙ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ…ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ !
 
Προσωπικά,βρήκα το κόμμα που θα ψηφίσω στις ευρωεκλογές,κατά τύχη,μέσα στο facebook πριν ένα μήνα περίπου,όταν ένας »φίλος’,’ μας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του,με ένα νέο μικρό κόμμα που κι αυτός,τώρα,πρόσφατα γνώρισε και ο οποίος 1,5 χρόνο αγωνιζόταν για την πατρίδα μας,και για την Μακεδονία μας,κι έτσι τον είχα γνωρίσει κι εγώ…Είναι ένας μορφωμένος αληθινά, Έλληνας πατριώτης που ζεί πλέον,στην Ομογένεια και θα τον ψηφίσω για δυό λόγους : Πρώτον,τον εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από τους »δηλωμένους» , ανθέλληνες,και δεύτερον,ως μοχλό πίεσης προς την ΝΔ που »φέρεται» δημοσκοπικά,πως θα είναι το 1ο κόμμα !Όλοι οι συναγωνιστές εδώ στην Μακεδονία,ελπίζαμε πως θα ενωθούν όλα ή τα περισσότερα έστω,μικρά,πατριωτικά κόμματα εν’όψη του Σκοπιανού,μα δυστυχώς,εφόσον αυτό δεν συνέβη,στρέφουμε την προσοχή μας,αναγκαστικά στο 1ο κόμμα που μέλει να κυβερνήσει ! 

Θέλω πάρα πολύ να τιμωρήσουμε εκλογικά τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ Ή ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ και θα είναι μία τέτοια καλή ευκαιρία-αν θέλει ο Θεός-να δυναμώσουμε τον πατριωτικό χώρο τόσο,στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ώστε να πάρουν το μήνυμα για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές τον Οκτώβριο,έτσι,υπό την πίεση του εκλογικού σώματος που θα ψηφίσει πατριωτικά κόμματα,αναγκαστεί να ΣΥΝΕΤΙΣΘΕΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΉ ΤΟΥ,ΕΊΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΒΟΎΛΗΣΗ ΜΊΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ !
 
Όσοι λοιπόν συμπορεύεστε,πράξτε το ίδιο,είτε ψηφίζοντας το,από εμένα εδώ,προτεινόμενο κόμμα »ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ»(Ανδρέας Σταλίδης είναι ο »φίλος» που σας έλεγα) είτε άλλο πατριωτικό κόμμα,όχι ακροδεξιά,αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΆ !
 
Εύχομαι να μας φωτίσει όλους ο Θεός και η Παναγία….ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου