«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ο Roger Waters, το θρυλικό μέλος των Pink Floyd, μιλάει ελληνικά! ..και καλεί την Κατερίνα Ντούσκα, να είναι αυτή που θα υψώσει το ανάστημά της και θα δεχθεί την παράκληση των Παλαιστινίων να μην συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ. (βίντεο + Pink Floyd Reunion Concert 2005)





[ Είδαμε το βίντεο εδώ. Σχετικό δημοσίευμα: bdsgreece.net - Φέτος δεν πάμε Eurovision – ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Σχετικές αναρτήσεις στον Διόδοτο: εδώ και εδώ]


 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ WATERS ΓΙΓΑΝΤΑ!
..και γνωρίζουμε πως γνωρίζεις επίσης ότι.. οι Παλαιστίνιοι είναι απόγονοι αρχαίων Κρητών. Και πολλά τέτοια σχετικά για τη χώρα μας, γνωρίζετε από παλιά εσύ και οι υπόλοιποι Floyd...
 --------------------------------------------------

Pink Floyd - Live, The Reunion Full Concert 2005, Hyde Park-London 

 

 

7 σχόλια:

  1. Οι πούστηδες οι 'Αγγλοι!!! 'Εχουν κάνει πουτάνα τον πλανήτη και το παίζουν και ανθρωπιστές!!! Δεν έχουν - λέει - κανένα δικαίωμα οι Παλαιστίνιοι εξ αιτίας των Εβραίων... ΟΚ, να συμφωνήσω! Μ@λ@κα Waters, όταν η χώρα σου με τα πρακτόρια της, το στρατό της και τον τετράπαχο σούπερ μισέλληνα (ιουδαϊκής καταγωγής) πρωθυπουργό σας καταστρέφατε τη χώρα μου, προκαλώντας το λιμό του χειμώνα του '41-42 κάνωντας εμπάργκο με το ναυτικό σας στα λιμάνια της Πατρίδας μου ώστε να μην πλησιάσει κανένα πλοίο με σκοπό τον ανεφοδιασμό τού πληθυσμού με τρόφιμα, εμείς δεν είχαμε διακιώματα;;; 'Οταν τα βαρέα βομβαρδιστικά τύπου Λάνκαστερ της αεροπορίας σας βομβάρδισαν και βύθισαν το πλοίο που είχε πιάσει ντόκο στο λιμάνι της Χίου και το οποίο περιείχε ιατροφαρμακευτική βοήθεια και τρόφιμα. Γιατί το κάνατε αυτό;;; Εμείς δεν είχαμε δικαιώματα;;; ‘Όταν, αποχωρήσετε (και υποχωρήσατε) από το μέτωπο της κεντρικής Μακεδονίας (Αλιάκμονα) δηλώνοντας ότι δεν πολεμάτε για τους ‘Ελληνες, εμείς δεν είχαμε δικαιώματα;;;. ‘Όταν αντί να υπερασπιστείτε το νησί της Κρήτης την κάνατε, για ακόμη μια φορά, με ελαφρά από την πίσω πόρτα (Σφακιά) για να γλιτώσετε το τομάρι σας, με αποτέλεσμα να πέσομε στα χέρια των γερμανικών και ιταλικών τεράτων, εμείς δεν είχαμε δικαιώματα;;; ‘Όταν στα τόσα και τόσα που πράξατε ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ μας, στο τέλος μάς πετάξατε στη φωτιά ενός Συμμοριτοπολέμου, εκφράζοντας κατ’αυτόν τον τρόπο την απέραντη την ευγνωμοσύνη σας ως ”Σύμμαχοι” για την στήριξη που σας παρείχαμε. Εμείς, τενεκέ, πρακτόρι Waters ως άνθρωποι, ως χώρα και ως έθνος ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;; Και έχουν οι Παλιαστίνιοι;;; Που στο κάτω-κάτω της γραφής ως σύμμαχοι των γερμανών με την περιβόητη “ARABISCHES DIVISION”, συμμετείχαν σε σφαγές Ελλήνων στην ‘Ηπειρο, στο Δίστομο και αλλαχού!!! Αυτά δεν τα λες!!! Γιατί μεταπολεμικά δεν μας υποστηρίξατε ΠΟΤΕ για τις πολεμικές αποζημιώσεις;;; ΠΟΤΕ, όμως!!! Λοιπόν, τον ανθρωπισμό σου “shove it up your arse” όπως θα σου έλεγα στη γλώσσα σου εάν σε συναντούσα από κοντά!!! Καληνύχτα κομμουνίσταρε Ουότερς!!! Να χαίρεσαι τα λεφτουδάκια που παίρνεις από τις υπερδιεθνείς Μικιό (ΜΚΟ). 'Αλλη φορά, μαθήματα "ψευτο-ανθρωπισμού", υποδείξεις και τρολαρίσματα να πας να κάνεις αλλού και όχι σε εμάς τους ‘Ελληνες!!!

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω καμία σχέση να έχει ο Γουότερς με τα πρακτοριλίκια που φαντάζεστε. Είναι ο μόνος που άφοβα έχει χτυπήσει τη μιλιταριστική πολιτική της Μ.Βρετανίας, τις προηγούμενες δεκαετίες. Ξέρω πως είναι αριστερούλης και πως βρίζει τον Τραμπ για το τοίχος, αλλά στα θέματα της Α.Μεσογείου, Λιβάνου, Παλαιστίνης νομίζω σκέφτεται σωστά. Κι αυτά για τους Παλαιστινίους που είπατε δεν τα γνωρίζω. Θα το ερευνήσω.

      Εν πάση περιπτώση, νομίζω λάθος να απευθύνεστε σε αυτόν σαν να είναι η πονηρή Αγγλία, την οποία έχει χεσμένη.

      Τη φιλελληνική δράση τριών μελών τουλάχιστον των Pink Floyd, μαζι και του Γουότερς, την έχω ερευνήσει διεξοδικά.

      Δεν είναι όλοι Νταλάρες στο εξωτερικό...

      Διαγραφή
    2. Κώστα, του(ς) τα ψέλνω διότι μου ήρθαν στο μυαλό κάτι “Live Aid” και συναφή φαιδρά ψευτο-ανθρωπιστικά πανηγύρια της δεκαετίας του ’80, όπου πολλοί “ευαίσθητοι” τύπου Μπομπ Γκέλντοφ (αν θυμάσαι) από τη μία διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους για τα δικαιώματα του κάθε ταλαιπωρημένου ανά τον πλανήτη και από την άλλη ήταν “υπεράνω” χρημάτων. ‘Ολα τα κράτη της της Δύσης είναι βουτηγμένα στο αίμα μέχρι τα μπούνια. Σκόρπισαν και συνεχίζουν να σκορπίζουν τον θάνατο στην περιοχή της Μέσης Ανατολής (και όχι μόνο), και όπως πάει, σε λίγο θα φέρουν τον πόλεμο στην αυλή του σπιτιού μας. Σου βγαίνουν μετά κάτι σπάνιοι τύποι σαν τον Ουότερς, που επέτρεψέ μου να αμφιβάλλω ότι έχει την Αγγλίτσα “χεσμένη”, όπως μου λες, και μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού και πολιτικής ευαισθησίας. Ποιοί;;; ‘Ολοι οι γκλαμουράτοι κομμουνιστές, αρνισίθεοι, αντίχριστοι και αντίφα! Κανένας λεχρίτης από αυτούς όλους και ΠΟΤΕ, δεν άρθρωσε λέξη “περί δικαιωμάτων” για τους ‘Ελληνες και την Ελλάδα. Είτε στο παρελθόν είτε τώρα επί μνημονίων. Δεν βγήκε ουδείς να μιλήσει για την πολύχρονη λεηλασία που υφιστάμεθα ως έθνος από τους Σιωνιστές/κομμουνιστές διεθνείς τοκογλύφους. Ήμασταν μια ζωή οι ριγμένοι! Βγαίνουν και μιλούν για την Ελλάδα αναλισκόμενοι σε παπαριές. Η χώρα που γέννησε τη “Ντιμόκρασυ” και τη “Φιλόσοφυ” και άλλα τέτοια φαιδρά αλλά από ουσία μηδέν. Προσωπικά δεν γνωρίζω για τα “φιλελληνικά” αισθήματα του συγκεκριμένου τραγουδιστή ή των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος. Εάν μπορείς να μας διαφωτίσεις έτι περαιτέρω μιάς και το έχεις ψάξει, όπως λες, θα το εκτιμούσα. Προσωπικά δεν μπερδεύω την καλλιτεχνική αξία και προσφορά των συγκεκριμένων στο μουσικό στερέωμα με τις όποιες κοινωνικές δραστηριότητές τους και “ευαισθησίες” τους. Με ενοχλεί και στηλιτεύω την χονδροειδή υποκρισία μερικών εξ αυτών.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    3. Όσο για κάτι τύπους σαν τους Γκέλντοφ και Μπόνο και Π.Γκάμπριελ και Στινγκ.. δεν το συζητώ.. εντεταλμένα πρακτοράκια των σιωνιστ-αριστερών διεθνιστών με τον μανδύα του ανθρωπιστή οικολόγου.

      Στην ανάρτηση αυτή
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/04/roger-waters-pink-floyd.html#more
      κάθε άλλο παρά με το μέρος των αιμοσταγών σιωνιστών νατοϊκών φαίνεται να είναι ο Γουότερς...
      Σου είπα δεν είναι όλοι Νταλάρας.. Δεν εμφανίστηκε πάνω από 5% των καλλιτεχνών διεθνώς να υποστηρίξει τον Άσσαντ.

      Με εμάς.. πόσο να ασχοληθούν..οι Φλόιντ... τουλάχιστον έτσι ενεργά...
      Νομίζεις πως δεν γνωρίζουν ότι έχουν κάνει την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι/φωλιά τους οι ατλαντοκρόνιοι σιωνιστές, από τα χρόνια του Περικλή ακόμα;

      Στα σχόλια της ίδιας ανάρτησης θα βρεις και κάποια στοιχεία για το πόσο τους ενδιαφέρει των Φλόιντ, προσωπικά η Ελλάδα. Ίσως κάτι περισσότερο κι από την αγάπη του Νίτσε για την Ελλάδα. Ίσως και για θέματα που άπτονται της συνωμοσιολογίας. Να καταλαβαίνουν φερ'ειπείν θέματα Ιερής Γεωγραφίας, άπαξ και ερευνούσαν παλιά συγκαλύψεις για το διάστημα και την διάσπαρτη ελληνική ονοματολογία εκτός Γης.

      https://www.youtube.com/watch?v=-yf85whLpUU

      Διαγραφή
    4. Ορθογραφικό μου λάθος: εν πάση περιπτώσει

      Διαγραφή
    5. Σ'ευχαριστώ Κώστα γιά την ανταπόκριση! Το άρθρο γιά τους Pink Floyd στον Διόδοτο το είχα διαβάσει αλλά, ειλικρινά, δεν το θυμόμουν καθόλου. Το "Castellorizon" με εξέπληξε...το κομμάτι δεν το γνώριζα.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. Σε άλλο σχόλιο σου είπα να ζητήσεις συγγνώμη από τον αδερφό μας, που τον αδίκησες. Εδώ οφείλω να σου πω ένα "ευχαριστώ", γιατί στο μπλογκ σου μαθαίνω. Άκου "Castellorizon"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή