«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΦΟΒΟΥ

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, ότι καταβάλλεται από το Ανθελληνικό Σύστημα, το οποίο μάς έχει επιβληθεί με κάθε μέσο (κρατική καταστολή, ψυχολογικό πόλεμο κλπ.), μία νέα προσπάθεια θεσμοθετήσεως ισορροπιών φόβου. Μόνο που τους έχω δυσάρεστα νέα. Την ισορροπία τρόμου που θέλουν να δημιουργήσουν, δεν είμαστε πια χαζοί όπως νομίζουν, να μην καταλαβαίνουμε ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥΣ. 
Δεν φοβάται πια αυτός που έχει χάσει σχεδόν τα πάντα, αλλά αυτός που επωφελήθηκε της κρίσης για να ικανοποιήσει περισσότερο τη λαιμαργία του, πράττοντας ακόμα πιο ανέντιμα για να του φουσκώσουν κάποιοι τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και για να μετατρέψει σε φρούριο το ανίερο σπίτι του σε ακριβά προάστια. Οι κίνδυνοι λοιπόν και οι φόβοι να χάσει τα πάντα, είναι δικοί του. Οι πιο φοβισμένοι στην ελληνική κοινωνία είναι το σινάφι του. Και ο μεγαλύτερος φόβος τους είμαστε εμείς.



Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ατενίζουμε άνευ οιουδήποτε φόβου τους πάσης φύσεως εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους που γιγάντωσαν στην πατρίδα μας, με τη συμβολή των αρχών-προδοτών (άφρων ο αδιακρίτως άφοβος). 

Και μπορεί σε κάποιες πόλεις και νησιά της χώρας (π.χ. Κυκλάδες, Βόλο, Ναύπλιο, Χανιά) να μην έχουν κάποιοι αντιληφθεί το μέγεθος των κινδύνων σε όλο τους το μεγαλείο, όπως δηλαδή συμβαίνει στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στη Θράκη και στην Αθήνα, που σημαίνει ότι μέρος των εκτιμήσεών τους είναι εκτός πραγματικότητας. Αλλά έστω κι έτσι -και νά 'ναι καλά το "Μακεδονικό" (κυριολεκτώ) και ο πολυπαρεξηγημένος Αλέξανδρος που ξαναχτύπησε στις καρδιές μας- οι Έλληνες ξεμπέρδεψαν με το φόβο, και να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους οι πάσης φύσεως προδότες, ότι τούς την έχουμε στημένη και δεν ξεχνάμε την παραμικρή λεπτομέρεια της πολυμέτωπης προδοσίας τους. Ζούμε για να τους χώσουμε στη φυλακή ισόβια, και αν επαναφέρουμε την θανατική ποινή.. πολλούς από αυτούς να τους ψήσουμε με ευχαρίστηση στην ηλεκτρική καρέκλα.

Υπάρχουν κάποιοι συμπατριώτες λοιπόν, που χειρίζονται άριστα το γραπτό λόγο, δεν έχουν όμως αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει πια λόγος να ψειρίζουμε το παρελθόν της ελληνικής ιστορίας και να κάνουμε συγκρίσεις. Και προσοχή: Να ψειρίζουμε είπα, όχι να μην μελετούμε. Τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει άρδην. Οι λαοπλάνοι και οι δημαγωγοί έχουν πάψει πια να είναι το ευάλωτο σημείο των απανταχού συνειδητοποιημένων και αφυπνισμένων Ελλήνων. Ούτε ψευτο-εθνικιστές πολιτικοί, ούτε κρυφο-φαναριώτες ανθελληνικών εκκλησιαστικών κύκλων μπορούν να κατευθύνουν τα πράγματα σε πονηρές ατραπούς και τον αγριεμένο πλέον Έλληνα σε ηττοπαθή στάση. Μέχρι και φίλοι μου ιστολόγοι που μέχρι πρότινος είχαν αλλεργία με τις θρησκείες 🙂..  έχουν έκπληκτοι διαπιστώσει ότι τα πιο ετοιμοπόλεμα παλληκάρια στους κύκλους τους, απεδείχθησαν οι της θρησκείας και όχι κάτι δήθεν βαθμοφόροι στρατιωτικοί της "απολλωνίου στοάς"...


Δεν θα σάς κουράσω περισσότερο, στο να καταδείξω το ζουμί της υπόθεσης. Οι δύο μεγαλύτεροι κίνδυνοι που έχουν βγει πια από το περιτύλιγμα και είτε στην πραγματική τους είτε στην πλασματική τους διάσταση άρχισαν να χάσκουν πάνω από τις ζωές μας, είναι α) η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών και οι τοπικές μαφίες βαλκάνιων και αφρικανικών μπουμπουκιών και κυρίως των, τριπλασιασμένων σε πληθυσμό στη δεκαετία των μνημονίων, ρομά-γύφτων. β) η λαιμαργία της Τουρκίας, σε Θράκη, Αιγαίο, Κύπρο.

ΕΠΕΙΓΕΙ να προετοιμαστούμε τάχιστα για αυτά που έρχονται (μια ιδέα μπορείτε να πάρετε και εδώ), αλλά οφείλουμε να μην παραβλέπουμε και ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί με την επιβολή (άκυρων βέβαια στη δική μας συνείδηση και προδοτικών)  νόμων, οι οποίοι υποτίθεται ότι έχουν επιτύχει να μάς δέσουν τα χέρια πισθάγκωνα και μάς έχουν καταστήσει άοπλους και κυριολεκτικά ξεβράκωτους στ'αγγούρια.

Ας τους αφήσουμε να πιστεύουν ότι τα κατάφεραν. Πέραν αυτών όμως, και για να κλείσω, θα αναφερθώ σε δύο πραγματάκια, τα οποία αφορούν τις συνέπειες του να αμυνθείς απέναντι σε όλη αυτή την δολοφονική πλέμπα που μάς τριγυρίζει στις μεγάλες πόλεις και τα νησιά.. και στο θέμα της "γενικής επιστρατεύσεως" που  "θα παιχτεί σύντομα στους κινηματογράφους"  🙂 ... 


Για την περίπτωση εισβολής στο σπίτι σας, βρωμα-ρομπότ, λαθροσκουπιδιών και άλλων εγκληματικών στοιχείων, με δολοφονικές διαθέσεις.. προτείνουμε, όχι να κάνετε πως κοιμάστε, αλλά.. σημεία στίξεως (από τα αθόρυβα), καλό σχοινί για δέσιμο της βάρκας, γερές μαύρες σακούλες και μακρινό σκουπιδότοπο. Μετά.. μην τον είδανε οι ανθελληνικές αρχές τον Παναγή τους...  🙂

Στο θέμα γενικής επιστρατεύσεως.. θυμηθείτε το φιάσκο του 1974, τα 24ωρα ταλαιπωρίας των επιστρατευμένων που ποτέ δεν τους έντυσαν και δεν τους έδωσαν όπλο.
Μόνο που τότε.. ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΉΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΚΡΙΔΟΜΟΥΣΛΊΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ (ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΡΩΜΆ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΧΕΔΙΟΥ.
Άντε λοιπόν τώρα να επιστρατευτείς από το ανθελληνικό κράτος για ένα στημένο, με την συμμετοχή του ιδίου, πολεμικό επεισόδιο, στο οποίο μέχρι να φτάσεις (χλωμό κι αυτό) στο πεδίο πυρός.. δεν πρόκειται να σού δώσουν όπλο στο χέρι, γιατί ξέρουν ότι θα το κρατήσεις και για το κ@λαράκι τους. Κι εντωμεταξύ η οικογένειά σου να είναι εκτεθειμένη στους παραπάνω κινδύνους.

ΠΑΣ ή ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΣ..; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ, ΠΏΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΟΥ "Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ"..; ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ".. ΑΛΛΆ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ.. Ή ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ; ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΕΧΘΡΟΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟΙ;
ΛΟΙΠΟΝ..
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ..
..ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΥΡΩΣΕΙ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.


Σκεφτείτε τα όλα αυτά πολύ. Με τη θεωρία μόλις τελειώσαμε. Πλησιάζει η ώρα της δράσης.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΠΑΝΟΠΛΙΑ.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

12 σχόλια:

  1. Ξάνθη: Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ και τουρκικά στα σχολεία θέλει ο Κ. Μητσοτάκης

    https://www.youtube.com/watch?v=7lplf5ykLrU

    (Τουλάχιστον) 6 λόγοι «γιατί όχι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    https://www.youtube.com/watch?v=lg82UBXGsec

    Δείτε, σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα, το αντεργατικό μένος και τις επιδιώξεις της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4/74/7/11 /11
    ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ

    Κανείς δεν μιλάει για την μεγάλη προδοσία που γίνεται στην Ελλάδα, που ξεπουλάμε με τον εφαρμοστικό νόμο ( διαβάστε τον νόμο με σχόλια εδώ ) τους αρχαιολογικούς χώρους, τα δάση μας, τις παραλίες, τα λιμάνια, τον ορυκτό μας πλούτο και φυσικά όλες τις ΔΕΚΟ κοψοχρονιά, για να εκταμιεύσουμε 50 δις, όταν χωρίς να πειράξουμε μισθούς και συντάξεις ούτε να αυξήσουμε το ΦΠΑ, μπορούμε να βρούμε τα 50 δις περικόπτοντας τις αλόγιστες δαπάνες για τους λαθρομετανάστες.

    ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς
    Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών

    Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!

    Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.

    ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
    ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
    Το άρθρο 120 του Συντάγματος ενεργοποιήθηκε
    Ζήτω η Ελλάς
    Αναρτήθηκε από ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟ
    http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/2011/07/50-50.html

    http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    https://www.youtube.com/watch?v=AO8_Dzq7YtI

    Ελληνας Σπαρτιατης

    Δημοσιεύτηκε στις 4 Φεβ 2016

    Δεν αντιπροσωπεύω κανένα πολιτικό κόμμα και δεν υποστηρίζω κανένα!

    Αφυπνιστικό βίντεο, παρακαλώ διαδώστε το με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας μας.

    Είναι καιρός να ξυπνήσουν όλοι οριστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ποια σημεία στίξεως αναφέρεστε; Σε αυτά που σχηματίζουν αυτό;

    …..____________________ , ,__
    ……/ `—___________—-_____] – - – - – - – - ░ ▒▓▓█D
    …../_==o;;;;;;;;_______.
    …..), —.(_(__) /
    ….// (..) ), —-”
    …//___//
    ..//___//
    .//___/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "αυτό".. ποιο;
      Δεν βλέπω κάτι συγκεκριμένο. Μόνο ανακατεμένα σημεία στίξεως

      Διαγραφή
    2. Η ευρηματικότης σας κύριε Ανώνυμε 19/06/2019 -06:55 είναι τουλάχιστον α π ί σ τ ε υ τ η.
      Θερμά συγχαρητήρια.
      Ποτέ δέν θα μπορούσαμε να φαντασθούμε μία τέτοια ...εκρηκτική "σύζευξη" μαζικών σημείων στίξεως!
      ΕΥΓΕ κύριε.

      Διαγραφή
    3. 🤣🤣🤣

      Kε Καποδίστρια, καλώς ήρθατε στο μαγαζί 🤣🤣
      Θεού θέλοντος, εύχομαι να σάς συναντήσω το Σάββατο στην Κηφισιά
      https://odysseiatv.blogspot.com/2019/06/blog-post_320.html#more

      Διαγραφή
  5. Έτσι ακριβώς κύριε αρθρογραφε ,εάν θα μείνω πίσω σαν πολιτοφυλακας ,επειδή είμαι ενεργός σε εργασία ,μαύρο φίδι που τους έφαγε ,οποίος κινηθη κατά ανυπεράσπιστων ,ηλικιωμένων και ασθενών.Τομαρια που έχουν ξεσκίσει τα πάντα στην πατρίδα μας ,ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΩΜΙΛΟΥΝ ,δεν υπάρχει περίπτωση ,καμμιά μα καμμιά ,ο Αριστομαχος ,να βρεθη σε χαράκωμα ή άλλου με ριψασπίδες ,προδοτες ,μισελληνες ,θα τους καρφώσω με την μανλιχερ σαν κοντοσούβλι ,εμείς δεν φοβόμαστε πια ,ο φόβος είναι πεπερασμένος, στο αίμα μας ρέει αίμα ελληνικό, ούτε από μαστουρωμενα τζιχαντια βου ,Γου ,δου ,κλάσεως.Αυτοι φοβούνται ,σας το λέγω μετά πλήρους επιγνωσεως ,τι θα κάνουν οι γύφτοι ; πλιατσικό και βιαιοπραγίες ;αααχαχαχα ! μόλις βγούν οι σπάθες και οι κουμπουρες ,να δης πως θα εξαφανισθουν.Μεινετε ψύχραιμοι ,αποφασισμένοι και ανασκουμπωμενοι.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα ,Κωστή,Μητροπέτροβας στο βόλι ,Νικηταράς στο σπαθί και απαρτη ψυχή.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ θα 'θελα να 'χεις δίκιο, αλλά μάλλον υπερεκτιμάς τους συμπατριώτες μας. Αν τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι νοθευμένα, τότε οι αφυπνισμένοι είναι οικτρή μειοψηφία. Όμως, όταν έρθει η ώρα, ευχομαι ολόψυχα να διαψευστώ.
    Την αγάπη μας στον Διηνεκή ΜΑΣ. Ευψυχία και καρτερία αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εξαιρετικό άρθρο από έναν αληθινό Ελληνα που ευτυχώς δεν έχει κολλήσει μιζέρια ή μεθοδευμένες ηττοπαθείς τάσεις που προσπαθούν με κάθε μέσο να εμφυτεύσουν στον Ελληνικό λαό οι Ελληνόφωνοι και τα τσιράκια τους. Εξαιρετικές και οι προτάσεις του για καιρό πολέμου όπως διευκρινίζει σαφώς στα γραφόμενα του.
    Οι πραγματικοί Έλληνες αυτή τη στιγμή σηκώνονται και ουχί έρπουν απογοητευμένοι και πιστεύουν ότι τους σερβίρει ο καθείς που αμφιβάλλει για τον εαυτό του ή είναι βαλτός για να αποδυναμώσει την πίστη μας για τον Συνέλληνα.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή