«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ




Η χώρα μας είναι προδομένη από παντού. Έχει περιέλθει εντελώς δε, στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών, μέσω της εγχώριας ελίτ και των πολιτικών, πρωτοστατούντων των Κωνσταντίνου Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου. Ο "εθνάρχης" Καραμανλής είχε την κατεπείγουσα εντολή να μάς βάλει και στην Ευρώπη, ώστε να αποφευχθεί οποιοσδήποτε μελλοντικός κίνδυνος να συμπλεύσωμε με την Ρωσία, διότι διέβλεπαν την σημερινή της εξέλιξη. Γι αυτό δε, και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαρχής προορισμένη για πολυφυλετικό κομμουνιστικό πολυκράτος των σιωνιστών τραπεζιτών.

Στην Ελλάδα έχουμε φτάσει σήμερα, οι εθνικόφρονες πατριώτες να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και να θεωρούμαστε επικίνδυνοι δονκιχώτες. Ο δε εξτρεμισμός είναι λαμπρό πεδίο δράσης μόνο των ανθελλήνων αριστερών και αμείβονται καλά γι αυτό. Αν δοκιμάζαμε εμείς κάτι τέτοιο, θα μάς είχαν εξατμίσει πριν καν το σκεφτούμε, εφόσον έχουν στρατολογήσει ρουφιάνους ακόμα και μέσα στις οικογένειές μας.

Τα σενάρια Ελληνοτουρκικού Πολέμου είναι στημένα για περισσότερο από 120 χρόνια, μέχρι να έρθει η στιγμή να κοπεί η πίττα που περιλαμβάνει τις δύο χώρες και την Κύπρο μαζί. Αλλά καλύτερα από εμένα, πάνω στο θέμα αυτό, θεωρώ ότι έχουν βρει μιαν άκρη του νήματος, ο κύριος Αδαλής και ο φίλος Λύκαστρος, εδώ.

Θεωρούσαμε για αρκετό καιρό, εδώ στον Διόδοτο, ότι ο αδύναμος κρίκος της όλης υπόθεσης είναι ο Ερντογάν, ώστε να πάρουν μια άλλη τροπή τα πράγματα (αντί του διεθνούς σχεδιασμού δηλαδή) και ένας πραγματικός ελληνοτουρκικός πόλεμος να δημιουργούσε προϋποθέσεις και ευκαιρία για ένα κυρίαρχο ελληνικό κράτος, έξω από τη σιωνιστική σκακιέρα και σύμμαχο με την ομόδοξη Ρωσία. Όλα όμως συνηγορούν ότι ο Ερντογάν ήταν απλά ένας πράκτορας πολλών ταχυτήτων, του οποίου η αποστολή φτάνει στο τέλος της, και μία από τις αποστολές του, από κοινού ατζέντα Βρυξελών, Καταριανών κ.ά. ήταν να σπρώξει στο εσωτερικό της Ευρώπης, αλλά κυρίως στην Ελλάδα, εκατομμύρια σουνιτικού ισλάμ από όλη τη Μ.Ανατολή, με τη μάσκα των "σιιτών Σύρων προσφύγων", ώστε να μπει, επιτέλους για τους σιωνιστές, μπροστά το σχέδιο του κόμη  Richard Coudenhove-Καλλέργη, στην Ευρώπη.
Μακάρι να πέφτω έξω στην νέα αυτή εντύπωση που μού δημιουργείται για τον Ερντογάν, και όντως να είναι ο τρελλός που θα μάς σώσει.

Κάθε, μα κάθε μέρα, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές μάς κλείνουν το μάτι, ενημερώνοντάς μας για τα σχέδιά τους (μιας και νιώθουν παντοδύναμοι και άνευ φόβου ότι θα μπορούσαμε εμείς μια χούφτα δονκιχώτηδες να τα ανατρέψουμε). Φυσικά και δεν έγινε από λάθος το πλάνο με τη σημαία της "ανεξάρτητης Κρήτης", στα Χανιά, παρουσία του ΠΔ Πάκη (εδώ).

Περί σχεδίων διαμελισμού της Ελλάδος και της Τουρκίας, καθώς και περί ελληνοτουρκικού πολέμου, παραθέτω κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις του φίλου Μπουγά (από εδώ) :

 « ... Εμείς για το μέλλον σχεδιάζεται να διαμελιστούμε. Διαίρει και βασίλευε που θέλουν να εφαρμόσουν οι μεγάλες δυνάμεις σε όλα τα Βαλκάνια. Η Κρήτη ανεξάρτητη, η Μακεδονία στην βαλκανική ομοσπονδία υπερ Ισραήλ, η Θράκη στο κράτος της Θράκης ή κι αυτή στην βαλκανική ομοσπονδία. Κι επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο η Ήπειρος να προσαρτηθεί στη μεγάλη Αλβανία. Ο μόνος τρόπος να μην διαμελιστούμε στο μέλλον είναι να αποκτήσουμε πυρηνικά ώστε να καταλάβουν οι μεγάλες δυνάμεις ότι δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας.
 

Και η Τουρκία πάει για διαμελισμό ως σχέδιο, υπ’ αυτή την έννοια έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινούς εχθρούς.
 
Ελληνοτουρκικός πόλεμος…: Αν οι Τούρκοι έρθουν να τρυπήσουν στην ελληνική ΑΟΖ πρέπει να βυθιστεί η πλατφόρμα. Αυτός ο πόλεμος θα είναι δώρο για τους Έλληνες και μπορεί κάπως να μας αναζωογονήσει και να καθυστερήσει τα όσα σχεδιάζονται εις βάρος μας. Στρατιωτικά μπορούμε να τον κερδίσουμε, αλλά λόγω έλλειψης πολιτικής ηγεσίας μπορεί να χάσουμε στα σημεία, δηλαδή να χαθούν κάποια νησιά ή κι άλλο κομμάτι της Κύπρου. Θεωρώ ότι δύσκολα η Τουρκία θα κάνει μια τόσο επιθετική κίνηση».


Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος από όλους εμάς στα πατριωτικά ιστολόγια, που προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε τα σχέδια των διεθνών εξουσιαστών, θα πέσει περισσότερο ή λιγότερο μέσα στις εκτιμήσεις του. Τουλάχιστον, προσπαθούμε να μην είμαστε φερέφωνα των συστημικών μέσων ενημέρωσης και δη των ψευτοπατριωτικών ιστοσελίδων υψηλής αναγνωσιμότητας, που παρέχουν φρούδες ελπίδες εκεί που δεν πρέπει, ή εντεταλμένη απογοήτευση σε θέματα που η πραγματική τους ερμηνεία είναι πολύ διαφορετική.

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα ανάρτηση επί συναφών θεμάτων, είναι και της φίλης Πελασγικής (εδώ), με τίτλο "Ὅλα εἶναι τόσο κοντά ! ! !". Εννοώντας μάλλον πως φαίνεται να είναι πολύ κοντά οι μέρες που θα κλειδώσει η επιτυχία των σχεδίων τους στην Ελλάδα. Και καθρεφτίζει η ανάρτηση αυτή, μία από τις ημέρες που μάς παίρνει κι εμάς από κάτω, όλος αυτός ο ζοφός και το σκοτάδι που σκεπάζει τη χώρα, με τον φερετζέ της "ξεγνοιασιάς", των πάρτυ, των καλοκαιρινών διακοπών κλπ.. Μάς τσαντίζει το πόσο επιδέξια προβατοποιούν τον κόσμο κάθε μέρα και πιο πολύ, κι αυτό πάει να μάς καταβάλλει. Κακώς όμως.. γιατί παραβλέπουμε το γεγονός πως οι προσπάθειές μας όχι μόνο θα αποτελέσουν σπόρο, αλλά ήδη όλο και περισσότεροι αναγνώστες μας δραστηριοποιούνται στους κύκλους τους, στα προσωπικά τους φιλικά και εργασιακά περιβάλλοντα. Κατατίθενται δυναμικά στο χώρο των σχολίων, δημιουργούνται συμμαχίες που σπάνε κάποιους παραπάνω κώδικες, δημοσιεύεται σε μορφή άρθρου η γνώμη τους και έπονται αναδημοσιεύσεις που την πάνε ακόμη παραπέρα.

Έχει δημιουργηθεί μία άτυπη συμμαχία αφυπνιστικών ιστολογίων. Κάποιοι ιστολόγοι ή αναγνώστες προσπαθούν να γνωριστούν κι από κοντά. Κάτι, βαθειά μέσα στον Έλληνα, θέλει να τον φέρει σε επαφή με όμοιούς του, για να μην τον καταπιεί αυτός ο ζοφός, το ψέμμα και τα πλαστικά χαμόγελα των κομπάρσων του συστήματος.

Κι όλα αυτά.. την στιγμή που στην Ιταλία πέταξαν με τις κλωτσιές τον Τζόρτζ Σόρος από συνέδριο.

Άντε και στα δικά μας! 🙂


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

18 σχόλια:

  1. 1)
    “κίνδυνος να συμπλεύσωμε με την Ρωσία, διότι διέβλεπαν την σημερινή της εξέλιξη. Γι αυτό δε, και δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση, εξαρχής προορισμένη για πολυφυλετικό κομμουνιστικό πολυκράτος των σιωνιστών τραπεζιτών.”

    Εάν στην θέση του “διέβλεπαν” βάλουμε “προκαθορήσει” , τότε πολλά αλλάζουν. Ακόμα και ως προς τους συμμάχους μας...

    Η δική μου άποψη είναι πως το τείχος του Βερολίνου δεν έπεσε αλλά το έριξαν.
    Και βέβαια δεν το έριξαν για να ελευθερωθούν από τον κομμουνισμό οι ΑνατολικοΓερμανοί αλλά για να σκλαβώσουν σε αυτό το αριστερό σύστημα , όλη την Ευρώπη, όλον τον πλανήτη.
    Όλα τα Ευρωπαϊκά δυτικά κράτη και όλα τα “απελευθερωμένα” Ανατολικά , μετά τη Ρωσίας εννοείται.
    Λαμβάνοντας υπόψη μας πως η Κίνα έχει κομμουνισμό, ρίξτε μια ματιά στον χάρτη

    https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=17G6WsSCy4oPq5JH74jgi4rw8uhA&ie=UTF8&t=p&oe=UTF8&msa=0&ll=33.95064453918801%2C77.59861318809513&z=2

    Με την φιλελεφτ πολιτική της Αμερικής να τρέχει προς τον κομμουνισμό με χίλια , είναι αυτή (η Αμερική) που μαζί με την Αγγλία Γερμανία ενήργησαν για την εγκαθίδρυση κομμουνιστικού καθεστώτος στην Ρωσία, επιτυγχάνοντας έτσι την κατάλυση της τελευταίας σοβαρής εστίας αντίδρασης (Αυτοκρατορική Χριστιανική ορθόδοξη Ρωσία με αυτόνομη εθνική τράπεζα) έχει σχεδόν κοκκινίσει όλη η γη.

    Ο χίτλερ τους χάλασε τα σχέδια.
    Οι Έλληνες αντιδράσαμε επίσης και σταματήσαμε τον κομμουνισμό στα Βόρεια σύνορα μας.

    Η άλλη ,η επίσημη σχολή, θέλει τον λένιν επαναστάτη αντίπαλο της υποτιθέμενης* δεξιάς καπιταλιστικής δύσης (Αγγλία Αμερική) , οι οποίοι Αγγλοι Αμερικάνοι ,μας βοήθησαν να αποτινάξουμε τον κομμουνιστικό ζυγό (τον οποίο τώρα δεν τον θεωρούν ζυγό αλλά δημοκρατία) και τον Χίτλερ μέρος του σχεδίου των τραπεζιτών για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας φασιστικής ναζιστικής η νεοφιλελεύθερης δικτατορίας.
    (Πρωτοδιδάξας της συνομωσίας , χίτλερ – τραπεζιτών –στάλιν , ο ένθερμος υποστηρικτής του κομμουνιστή βελουχιώτη και αντίχριστος τραϊκλανού (αυτό σου το έκλεψα)).

    Οι δυο τρεις αυτές σχολές είναι δυνατόν ποτέ να ενωθούν και να φέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα οι ενέργειες τους;
    Ο ένας θα τραβάει κατά την Δύση και οι άλλοι κατά την Ανατολή.
    Αποτέλεσμα ;
    ΧΑΟΣ!

    Η δική μου άποψη;
    Οπού λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.
    Μας χρειάζεται ΗΓΕΤΗΣ που να αποκηρύξει ΦΑΝΕΡΑ τον φασισμό ναζισμό κομμουνισμό , να Πιστεύει στον Τριαδικό Θεό μας και πάλι φανερά να ζητήσει βοήθεια από Την Υπεραγία Θεοτόκο μας για να τον βοηθήσει να απελευθερώσει την Ελλάδα μας.
    Όλοι οι πραγματικοί Έλληνες θα συνταχθούμε μαζί του ανεξάρτητα από το ποια σχολή ασπάζονται οι επιμέρους αρχηγίσκοι , οι οποίοι είναι αυτοί που μας διχάζουν
    ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
    (Ο Έλληνας που άλλοι τον θέλουν ραγιά άλλοι βλάκα άλλοι νεοέλληνα και άλλοι πάλι αναμένουν να γίνει οικονομολόγος , ιστορικός , πολιτικός γεωστρατηγικός αναλυτής ...για να μην τον κοροϊδεύουν όποιοι πολιτικοί θεωρούν αυτοί (οι σπουδασμένοι) ως λαοπλάνους!!!
    Το ότι μέσα στους ίδιους τους σπουδαγμένους π.χ. οικονομολόγους υπάρχουν δέκα διαφορετικές απόψεις τους διαφεύγει ...
    Θέλουν αμεσοδημοκρατία λένε! Αν γίνετε και ηλεκτρονική! Η τεχνολογία λεέν έχει προχωρήσει πολύ για να πηγαίνουμε στις κάλπες! Κάθε πρόβλημα και ...ψήφος ηλεκτρονική!
    Αυτό που θέλει και ο Σόρος)

    "Ὁ Soros ἀπαιτεῖ «ἄμεσο δημοκρατία».
    22 Ἰουνίου 2016

    Κι ἐφ΄ ὅσον τὸ ἀπαιτεῖ σπεύδουν ὅλα τὰ τρισάθλια κουδουνισμένα νὰ προσκυνήσουν καὶ νὰ μᾶς τὸ ἐπιβάλουν ὡς …δημοκρατικὴ ἐπιλογή, ἔχοντας φυσικὰ καταλάβει οἱ κατάλληλοι ἄνθρωποι τὶς κατάλληλες θέσεις. Μόνον ποὺ ἐπεὶ δὴ τὸ ὄνομα Soros δὲν ἀκούγεται καὶ τόσο καλά, οἱ σχετικὲς χρηματοδοτήσεις πραγματοποιοῦνται …πλαγίως. Μέσῳ Μ.Κ.Ο. καὶ ἄλλων ὁδῶν, τῶν ὁποίων ἀγνοοῦμε τὶς ἄκρες.
    (Ποιός ξεχνᾶ τίς καταγγελίες γιά τίς χρηματοδοτήσεις τῶν «σπιθῶν» τοῦ μίκη ἀπό …πέραν τοῦ Ἀτλαντικοῦ κέντρα;)"
    ...
    https://filonoi.gr/2016/06/22/o-soros-apaitei-amesh-dhmokratia/
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σορος και ποίοι άλλοι;
    Μπαρουφάκηδες κκεδες γλεζος και ουκ ολίγοι άλλοι
    ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ
    (ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑ)

    “Άμεση Δημοκρατία και Αταξική Κοινωνία
    Η Μεγάλη πορεία της Ανθρωπότητας προς την Κοινωνική Ισότητα και τον Ουμανισμό.

    Πρόλογος Μανώλη Γλέζου

    Για να ξέρουμε πού βαδίζουμε είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε από πού ερχόμαστε και τι ζητάμε από την ιστορική μας αφετηρία μέχρι σήμερα.

    Στο βιβλίο αυτό, ο συγγραφέας μάς ταξιδεύει στις εξισωτικές κοινωνίες και τον «Πρωτόγονο Κομμουνισμό», την Αθηναϊκή Δημοκρατία, την Ιδανική Πολιτεία του Πλάτωνα, την Άριστη Πόλη του Αριστοτέλη, τα πρωτοχριστιανικά κοινόβια, το «Κράτος του Θεού», την Αγροτική Επανάσταση της Αγγλίας, την Κομμούνα της Θεσσαλονίκης,...

    μέχρι τα σύγχρονα κοινωνικά κινήματα των αντικαθεστωτικών, των ‘αγανακτισμένων’,

    της Άμεσης Δημοκρατίας και της αλληλέγγυας και αχρήματης οικονομίας,

    που σηματοδοτούν τη σταθερή πορεία της Ανθρωπότητας προς την Άμεση Δημοκρατία και την Αταξική Κοινωνία,

    αφήνοντας την ίδια την Ιστορία να αναδείξει και να υποδείξει αυτή την εξελικτική πορεία ως τη μοναδική και ολοκληρωμένη απάντηση στη σημερινή καθολική συστημική κρίση,

    στη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και στον φασιστικό παγκοσμιοκυβερνητικό ηγεμονισμό της.”
    ...
    http://www.enallaktikos.gr/ar1355el_amesi-dimokratia-kai-ataksiki-koinwnia.html


    *Καπιταλισμός – κομμουνισμός , οι δύο όψεις του ιδίου αριστερού νομίσματος. Δήθεν αντίπαλοι στην ουσία ο ένας “πολεμάει” τον άλλον μέχρι που ο καπιταλισμός θα νικηθεί δημοκρατικά από τον παγκόσμιο κομμουνισμό. Διότι ως γνωστόν σύμφωνα με τους θεωρητικούς αγνούς αριστερούς ο κομμουνισμός είτε θα επικρατήσει δημοκρατικά είτε δεν θα επικρατήσει καθόλου.
    Είμαστε σε αυτό ακριβώς το στάδιο.

    Θα επιτρέψουμε να επικρατήσει ο κομμουνισμός “δημοκρατικά”;

    Υ.Γ.

    Πως το έγραψε ο κομμουνιστής γλέζος στον πρόλογο της αταξικής κοινωνίας;

    νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, καπιταλιστική βαρβαρότητα και στον φασιστικό παγκοσμιοκυβερνητικό ηγεμονισμό της.”

    Τι άλλο προπαγανδίζει;

    ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    Τι προπαγανδίζει το ΚΚΕ στο τελευταίο συνέδριο του;

    ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΚΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ;

    ΑΧΡΗΜΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ!

    Τα αφυπνιστικά αυτά ιστολόγια τι γνώμη έχουν για τις συμμαχίες των πατριωτών στις οποίες πρωτοστατούν οι “μπιτακοι-καζακοι-αυφαντήδες” και άλλοι κομμουνιστές υποστηρικτές της ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "Δεξιά Ελλάς",

      σήμερα δεν σχολίασες απλώς...
      ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΣ!

      Άργησα να σού απαντήσω, γιατί ανεβάζω μεν σχόλια με το κινητό, τρέχω δε σαν τον Βέγγο σε επείγουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις, και θα ξεμπερδέψω κατά τις 12 το βράδυ.
      Όταν επιστρέψω στο σπίτι όμως.. σε βλέπω για αυριανό αρθρογράφο του Διόδοτου, για δεύτερη φορά 🙂

      Σε ευχαριστούμε για τον χρήσιμο και εύστοχο συνδυασμό θεμάτων και στοιχείων, που τραβούν το χώμα από την ίδια λαγουδότρυπα.

      Διαγραφή
    2. Ίσως όμως κάνω μια προσπάθεια να φτιάξω ανάρτηση και με το κινητό..σε λίγο🙂

      Διαγραφή
  3. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου20 Ιουνίου, 2019 20:46

    Οι Τούρκοι θα “ανοίξουν επεισόδιο” με την Ελλάδα το βράδυ της 7ης Ιουλίου με το κλείσιμο της κάλπης ή κατά τις 9μμ που όλοι θα είναι μπροστά στις οθόνες, ας το έχει υπ' όψη (έστω ως ενδεχόμενο) το αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων. Ακριβώς επειδή οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται κάθε κενό και “χτυπούν” ξαφνικά, όταν εμφανιστούν τρύπες.
    Και επειδή ο Τσίπρας θα έχει λάβει το μπουγέλωμά του από τον ελληνικό λαό και επειδή ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται, θα είναι πάρα πολύ επικίνδυνος να δημιουργήσει “τετελεσμένα” για όσο (έστω και ελάχιστο) χρόνο παραμείνει στην καρέκλα του μετά τις εκλογές.
    Η νέα κυβέρνηση έχει, άραγε, έτοιμο έναν άξιο και ελληνόψυχο υπουργό εθνικής Άμυνας; Και έχει απόφαση να μη “σφυρίξει” τη λήξη του αγώνα μέχρι να νικήσει η Ελλάδα, ώστε να μην οδηγηθούμε σε (και μάλιστα δυσμενείς για μας) διαπραγματεύσεις; Επειδή αν δοθεί δυνατότητα χρονική έκτασης των εχθροπραξιών στις Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι βέβαιο ότι θα νικήσουν τις τουρκικές , έστω και με σημαντικές απώλειες. Μπρος στην ακεραιότητα και την Ελευθερία της πατρίδος μας δεν μετρούν οι απώλειες, αλλά το τελικό αποτέλεσμα.

    Όλα αυτά τα ερωτήματα θα τεθούν, άραγε, από κάποιον “ έντιμο” δημοσιογράφο στην προγραμματισμένη τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών του παρόντος Κοινοβουλίου; Ή θα είναι ακόμα και τα ερωτήματα “στημένα” από το σύστημα; Για τις "απαντήσεις" δεν το συζητάμε!

    Υ.Γ. Αγαπητέ "Διόδοτε" (Κώστα), αυτό το σχόλιο το έστειλα ηδη σε σχετικό άρθρο στο "Ας μιλήσουμε επιτέλους".gr Θα το στείλω και σε όσα περισσότερα πατριωτικα ιστολόγια μπορω. Πρέπει να φθάσει και ως το ΓΕΕΘΑ. σκέπτομαι μήπως πρέπει να τους στείλω αυτό το μήνυμα με FAX.
    Είναι, για το δικό μου χαρακτήρα, προτιμότερο να εκτεθώ οτι με γέλασε η διαίσθηση μου, παρα να κρατήσω αυτη τη διαίσθηση για τον εαυτό μου και να μας πιάσουν οι Τουρκοι (και ο Τσίπρας!) στον ύπνο. Αν, γίνει επίθεση εκείνο ακριβώς το βραδυκαι ακολουθως δουμε κινήσεις προδοσίας εκ μερους (ίσως όλου) του πολιτικού κατεστημένου, πρέπει να είμαστε όλοι ετοιμοι να βγούμε στους δρόμους και να αντιδράσουμε, όπως μπορούμε, ΑΜΕΣΑ. Και όχι να περιμενουμε "διοργανωτες και συντονιστικά"(της πεντάρας) να μας βγάλουν στο δρόμο και καληνύχτα (Ελλάδα) κι έφεξε!
    Εξ 'αλλου πολλές φορές αν χαθεί, λόγω ευρείας δημοσιότητας, το απρόοπτο (το πιάσιμο στον υπνο), η εξαπίνης έφοδος "ένθεν και ένθεν" ματαιώνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως σημαντική η επέμβασή σου Κατερίνα μου, το φαξ για ΓΕΕΘΑ ακόμα πιο θαρραλέα κίνηση. Κάτω από εναν τέτοιο τίτλο, με αποδέκτη το Επιτελείο, διαμόρφωσέ το να το αναρτήσουμε.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητή Κατερίνα
      νομίζω αυτό το "...ας το έχει υπ' όψη (έστω ως ενδεχόμενο) το αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων", θεωρώ ότι είναι λίγο τραβηγμένο! Δεν είναι ούτε γατάκια, ούτε πρωτάρηδες αλλά ούτε και βλάκες να μην γνωρίζουν πως θα εκτιμήσουν μιά κατάσταση. Απλούστατα, όπως και με τους πολιτικούς, συμβαίνει ΚΑΙ οι ένοπλες δυνάμεις να λαμβάνουν απευθείας εντολές είτε από κέντρα εξουσίας που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικρατείας ή ακόμα και από πρεσβείες (και ο νοών νοήτω...). Δες τι έγινε με την Κύπρο το '74 και σχημάτισε μιάν εικόνα γιά το τι θα μπορούσε να γίνει και τώρα. Υπάρχει όμως και μια άλλη παράμετρος που θα έπρεπε να λάβομε σοβαρά υπόψιν μας.

      ‘Εχει σημασία σε τέτοιες στιγμές, η χώρα, να διαθέτει ικανότατους και ατρόμητους αρχηγούς στόλου, αεροπορίας ή στρατού ώστε με τη στάση τους να καμφθεί πάσα αντίρρηση ή αμφισβήτηση από πλευράς του πολιτικού προσωπικού για το εάν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας διαθέτουν την ικανότητα αλλά και τα μέσα να αντιμετωπίσουν ακόμη και την περίπτωση πολεμικής κλιμάκωσης.
      ‘Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτέλεσε η στάση του Κουντουριώτη προς τον ανήσυχο Βενιζέλο για το εάν η Ελλάς μπορούσε να αντιμετωπίση τις πολεμικές προκλήσεις των τούρκων. Αντιγράφω από το εξαίρετο αφιέρωμα του ΓΕΕΘΑ στους Βαλκανικούς Πολέμους 1912-13.
      “… Ή δυσχερής θέσις, εις την οποίαν είχε περιέλθη ή Ελλάς, συνεζητείτο εις αλλεπάλληλα πολεμικά συμβούλια. Εις εν εξ αυτών, του οποίου προήδρευεν ό Πρωθυπουργός, εκλήθη και ό νέος Αρχηγός του Στόλου του Αιγαίου, ό πλοίαρχος Κουντουριώτης. Εις το δραματικό εκείνο συμβούλιoν το άτρομο θάρρος του νέου Αρχηγού και ή πεποίθηση του εις την νίκην κατώρθωσε να εμπνεύση την γενικήν έμπιστοσύνην. Επέτυχε να διαλύση τους επιτελικούς ενδοιασμούς και να εδραίωση την πεποίθηση, ότι και με άσθενέστερον υλικόν οι καλοί ναύται νικούν πάντοτε. Μετέδωσε την φλογεράν του πίστιν και ύψώνων την ήρωικήν του ψυχήν υπεράνω των σοφών υπολογισμών των γραφείων ανελάμβανε την ευθύνην να κυριάρχηση του Αιγαίου με τον υπάρχοντα στόλο, χωρίς άλλας επαυξήσεις της τελευταίας ώρας, εκτός εκείνης, πού είχεν ήδη πραγματοποιηθή διά της αγοράς των τεσσάρων άντιτορπιλικών τύπου Λέοντος. Μεταξύ άλλων, o Παύλος Κουντουριώτης υπογράμμισε στον Ελευθέριο Βενιζέλο τα παρακάτω:
      “Εγώ κύριε Πρόεδρε δεν καταγίνομαι με το χι συν ψι και τας γωνίας αποκλίσεως. Ξεύρω να πω ένα πράγμα. Καράβια άνευ ικανού εμψύχου υλικού, είναι μόλυβδος βαρύς βυθιζόμενος εντός ύδατος. Σας διαβεβαιώ ότι με τα καράβια που έχομε θα κάμουμε καλά τη δουλειά μας”.

      (Τέλος Α' μέρους)

      Διαγραφή
    3. (Β' μέρος)

      Εις το προπολεμικόν εκείνο συμβούλιον ένίκησεν ο Κουντουριώτης την πρώτην του νίκην. Και ό Κυβερνήτης της Χώρας, πού αντιμετώπιζε το δυσχερέστατον πρόβλημα, αν ή Ελλάς θα βαδίση μέ τούς άλλους συμμάχους, αν ό Ελληνικός στόλος θά ήδύνατο νά εξασφάλιση τό κράτος της θαλάσσης, άπαραίτητον προϋπόθεσιν της συμμαχικής επιτυχίας, ευρήκεν είς τήν ρωμαλέαν εύψυχίαν τοϋ Κουντουριώτη τήν ψυχικήν διαπασών πού τοϋ έχρειάζετο.
      Αποδέχεται με ενθουσιασμόν και εύγνωμοσύνην την βεβαίωσιν τοϋ Αρχηγού τοϋ στόλου, μεταλαμβάνει της πίστεως του και με πατριωτικήν συγκίνησιν τοϋ σφίγγει τό χέρι. Ό κΰβος έρρίφθη. Ή Ελλάς θα έλάμβανεν μέρος είς τον Βαλκανικόν πόλεμον. Για την επίδραση που είχε στον Πρωθυπουργό η στάση του Κουντουριώτη εκείνη την ημέρα, είναι χαρακτηριστική η επιστολή που του έστειλε ο Ελ. Βενιζέλος 21 χρόνια μετά, στην επέτειο της ναυμαχίας της Έλλης, την 3η Δεκεμβρίου 1933.

      Του έγραφε:

      “Φίλτατε Ναύαρχε.
      Είκοσι ένα χρόνια κλείουν σήμερα από την ημέρα, που με την ναυμαχία της Έλλης εξησφάλισες την κατά θάλασσαν υπεροπλίαν της Ελλάδος και των συμμάχων της και έτσι εξησφάλισες την τελικήν νίκην των. Όλοι οι Έλληνες σου είμεθα ευγνώμονες διά την νίκην σου αυτήν. Περισσότερον από όλους εκείνος, που γνωρίζει, ότι χωρίς την αδάμαστον αποφασιστικότητά σου και την πίστιν σου εις την κατά θάλασσαν νίκην μας, δεν θα απεφασίζαμεν να λάβωμεν μέρος εις τον πρώτον Βαλκανικόν Πόλεμον, με αποτέλεσμα ότι, αν μεν νικούσαν οι Σέρβοι και οι Βούλγαροι, τα όριά μας θα έμεναν οριστικώς εις την Μελούνα ή το πολύ θα έφθαναν στον Αλιάκμονα, αν δε νικούσαν οι Τούρκοι, η ζωή των ομογενών της Αυτοκρατορίας θα απέβαινεν ανυπόφορος. Με εξαίρετον τιμήν και αγάπην Ελευθ. Κ. Βενιζέλος”

      Το τι σχεδιασμό τελικά έχουν κάνει οι ένοπλες δυνάμεις μονάχα αυτές το γνωρίζουν. Δεν είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα, πιστεύω να κατάλαβες το πνεύμα μου. 'Οσο γιά το τηλεοπμοιότυπο στο ΓΕΕΘΑ ξανασκέψου το καλά εάν θα αποτελέσει τελικά μιά σόφρων κίνηση.

      Με εκτίμηση

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  4. Ο Αχιλλέας παραδίδει το νεκρό σώμα του Έκτορα μετά από έντεκα ημέρες και οι Αχαιοί ξεκινούν ξανά της εχθροπραξίες.
    Ο πόλεμος θά πάρει πράσινο φως … οι θεοί θα διαχωριστούν σε στρατόπεδα!!!!!
    οι Αχαιοί είναι έτοιμοι.
    Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για να ξεκινήσει κ αυτός βρέθηκε ο Ερντογάν (Πάρις)
    Ο Πάρις ο κατάλληλος άνθρωπος έκανε το βήμα με την βοήθεια της Έριδας για το γεωπολιτικό και θρησκευτικό πόλεμο οι θεές, η Ήρα, η Αθηνά και η Αφροδίτη πρεσβεύουν ένωση εκδίκηση, σοφία, ομορφιά ερώτα.
    ( σκοπός, σχέδιο, αποτέλεσμα)
    NATO, ΑΘΗΝΑ, ΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ καταστροφή του status.
    Τους Αχαιούς υποστηρίζει η Αθηνά, ο Ήφαιστος, η Ήρα, ο Ποσειδώνας και ο Ερμής, ενώ τους Τρώες ο Απόλλωνας, ο Άρης, η Άρτεμη και η Αφροδίτη.
    Η σοφία του ΘΕΟΥ εκτός μαχών!!!!! Δύο θεές.
    Η Θεά Δήμητρα Θεά της γης, της γεωργίας.
    Η Θεά Εστία.
    Έντεκα οι ήμέρες έντεκα και οι μήνες … …..Οκτώβριος 2019 οι Αχαιοί ξεκινούν!!!!!!!!!
    Έντεκα ημέρες άταφος ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο πατέρας του παρακάλεσε τις αλβανικές αρχές να τού δώσουν την σωρό του παιδιού του.
    Δεν είμαι υπέρ πολέμων αλλά ο ρόλος του Έλληνα αυτός είναι.... διότι δεν μπορείς να αλλάξεις τόν κόσμο αν δεν υπάρχει έργο πολέμου.
    Ο άνθρωπος δεν μπορεί διά της δικαιοσύνης χωρίς τον ΘΕΟ.!!!!!!!!
    μια εκτίμηση ενός γεγονότος.
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου μεγάλε UYI!!!

      Σωστός!
      Ξύπνα το πόπολο αγόρι μου..!

      Διαγραφή
  5. η συμπαντική ΣΚΕΨΗ ή ο ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ μου ΕΧΕΙ ΜΙΑ ακόμα αναφορά επί του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΠΡΩΜΈΝΟΥ που ίσως αυτά που παρουσιάζονται εδώ και εκεί να έχουν σημαντική βάση και να μας ΕΝΟΧΛΟΎΝ διότι η κληρονομιά του ονόματος ΕΛΛΗΝΑΣ επιφέρει δυσκολίες το τι είναι ΕΛΛΗΝΑΣ όταν μας ονομάζουν π.χ γυφτοπιάσματα περί καταγωγής, θέλω να πω ότι υπάρχει ένα αρχαίγωνο σύνολο το οποίο διαμορφώνει το άλλο σύνολο, ανάμεσα σε αυτά τα δύο υπάρχουν σημεία ΕΝΩΣΗΣ αλλά και συγκρούσεις.
    .....το σταθερό (ΕΛΛΗΝ) σύνολο πάντα δέχεται και αποβάλει. στην μήτρα εισέρχομαι και εξέρχομαι
    στην ελλάς εισέρχομαι και εξέρχομαι
    η μήτρα αποκωδικοποιεί και διαμορφώνει την είσοδο του εισερχομένου, το οποίο εξέρχεται κωδικοποιημένο και ελεύθερο να αποκωδικοποιήσει κατά την έξοδο του τον κώδικα της μήτρας.
    Αν αυτό έχει μετουσιωθεί από Α σε Β ή παρέμεινε Α.
    Έτσι ο αρχαίγωνος ΕΛΛΗΝ δεν μπορεί να ΕΙΝΑΙ ίδιος με τον αρχαίγωνο της ΜΗΤΡΑΣ αλλά επηρεάζει ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ σύνολο που θα εισέλθει με την σειρά του στην μήτρα.
    οπότε!!!!!!!
    Ήρα, η Αθηνά και η Αφροδίτη
    πρεσβεύουν ένωση εκδίκηση, σοφία, ομορφιά ερώτα.
    ( σκοπός, σχέδιο, αποτέλεσμα)
    NATO, ΑΘΗΝΑ, ΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ- καταστροφή του status.
    ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑ- εκπλήρωση του ΕΡΩΤΑ ή μη εκπλήρωση του ερώτα…..!!!!!!!!
    ΤΟΥΡΚΙΑ (Πάρις) - ΕΛΛΑΔΑ(Αθηνά) - ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΝΑΤΟ ΡΩΣΙΑ ΚΙΝΑ (Αφροδίτη) ΕΝΩΣΗ παγκόσμια (Ήρα)
    Τα δυο αδερφάκια μόνα !!!!!!!!!!!!11111111;;;;;;;;
    ΗΡΑΚΛΗΣ και ΗΦΑΙΣΤΩΣ ποιος ο πρώτος και ποιος ο δευτερός .......και η μαμά ΗΡΑ που στο ΤΕΛΟΣ τα ΑΓΑΠΗΣΕ !!!!!!!
    ΗΡΑΚΛΗΣ (ΔΙΑΣ) όταν γεννήθηκε το παιδί, ο Ερμής το έβαλε κρυφά στο στήθος της κοιμισμένης Ήρας, για να θηλάσει, ώστε να αποκτήσει αθανασία.
    ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ΗΡΑ) φερόμενος να γεννιέται από την Ήρα με παρθενογένεση και ένας από τους 12 Θεούς του Ολύμπου.
    Τα δυο αδερφάκια μόνα !!!!!!!!!!!!!!
    Οι Έλληνες κ οι Εβραίοι στην χρονική στιγμή είναι ένα κ αυτό στο πολιτικό και γεωπολιτικό παιχνίδι διότι ο ένας είναι εντελώς διαχειρίσιμος (Έλληνας) προς το Ισραήλ με γενικότερα σημεία στον κοινωνικό πολιτικό γεωπολιτικό με αποτέλεσμα να είναι ο παράγων ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη για την σύγκρουση και το αποτέλεσμα των εξελίξεων το οποίο θα εκμεταλλευτεί το Ισραήλ.
    ο ψυχολογικός ήρωας !!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;
    ο ψυχολογικός ήρωας ΕΛΛΗΝ
    ο ρόλος του Ισραήλ είναι η ενεργοποίηση του αυτού του ήρωα όσο και παράξενα ακούγεται διότι αυτός δεν έχει δικαίωμα, έχει αλλού!!!!!
    Τώρα υπάρχει μια ύποπτη συμμαχία κάτω από τα μάτια του Αγαμέμνονα καί αφού οι Αχαιοί παραμένουν 10 χρόνια απραξίας μνημόνιο τώρα ο Αχιλλέας θα δράσει και η ιστορία ξεκινά από την αρχή.
    use your illusion ....πόσο ψευδαίσθηση;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΧΕΓΟΝΟΣ ΑΡΧΕΓΟΝΟ γράφεται η λέξη. Μιλώντας για αρχαίους Έλληνες γνωρίζουμε την ορθογραφία που συνεπάγεται ετυμολογία κλπ κλπ
      Συγνώμη για την διόρθωση αλλά μου έβγαλε το μάτι και ως ορθογραφία και ως σημασία της λέξης. Το αι στο ε αλλάζει την σημασία.
      Ταπεινά
      ΔΠ

      Διαγραφή
  6. ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ:

    "Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ..."
    https://www.youtube.com/watch?v=iynxoQbjN-g

    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE...!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=UqaLtwzEiR4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ

    "Τα αφυπνιστικα αυτα ιστολογια τι γνωμη εχουν για τις συμμαχιες των πατριωτων στις οποιες πρωτοστατουν οι "μπιτακοι-καζακοι-αυφαντηδες" και αλλοι κομμουνιστες υποστηρικτες της ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥΣ"

    Ακριβης μαγνητικη τομογραφια του καρκινωματος που ειναι γνωστον ως κομμουνισμος. Ευγε!

    Ο Μπεζβενωφ, βαθυς γνωστης του κομμουνισμου, μας λεει πως ο κομμουνισμος εκμετελευεται τους χρησιμους ηλιθιους για την πολιτικη/πολιτιστικη αλωση της κοινωνιας. Βλεπε Μπουταρης, ΚΝΕ, Εξαρχεια, κτλ.

    https://www.youtube.com/watch?v=wN8ifx6r3W8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην λετε οτι θελετε, αν θελει ο Τουρκος ή ο οποισδηποτε να μας επιτεθει και να ειναι σιγουρος για την νικη του θα το κανει Αυγουστο που αδειαζουν Αθηνα-Θεσ/νικη και ΕΔ-ΣΑ υπολειτουργουν λογω αδειων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κομμουνισμος αλεθει στα γραναζια του και χρησιμοποιει καθε ευγενικη ιδεα η ιδεολογια διαστρεβλονοντας και μεταλλασσοντας κατα το δοκουν τα νοηματα.Για παραδειγμα:Ο αναρχισμος εχει στην πλειονοτητα του παρεξηγηθει απο την Ελληνικη αλλα και την παγκοσμια κοινη γνωμη καθοσον εχει συνδεθει με τον Μαρξισμο και τον Μηδενισμο αλλα και με αλλα παρακμιακα και αντιδημοκρατικα πολιτικα ρευματα. Με ευθυνη βεβαιως ΚΑΙ του παγκοσμιου αναρχικου κινηματος αν σκεφτουμε οτι δεν αντεδρασε καταλυτικα στο πατερναλιστικο καπελωμα του Μαρξισμου κυριως.Επισης ,εχουμε ξεχασει τον περιφρονητικο και αρνητικο τροπο που ο Μπακουνιν αντιμετωπιζε τον Μαρξ.Για μερικους διανοητες οι αναρχικοι στην αυθεντικη τους πολιτικη εκφραση δεν ειναι παρα ακραια προωθημενοι φιλελευθεροι και εραστες της ελευθεριας!!! Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οι ιδρυτες και οι διαμορφωτες του αναρχισμου ηταν διανοουμενοι της μεγαλοαστικης ταξης δυο δε και οι σημαντικοτεροι απο αυτους ηταν πριγκηπες και ευγενεις(Κροποτκιν,Μπακουνιν).......... Ενα αλλο παραδειγμα υπουλου εισοδισμου του κομμουνισμου(με παρεπομενο αποτελεσμα την σπιλωση της διαλεκτικης αυτης ειναι η προσπαθεια εγκολπωσης του ακραιφνους Ελληνικου Θεσμου της Αμεσης Δημοκρατιας. Ενος θεσμου της Αρχαιας Ελλαδας που καμμια μα καμμια σχεση δεν ειχε με παρομοιες ανελευθερες ιδεολογιες. Σημερα αν κοιταξουμε στο INDYMEDIA η ακομα αν ψαξουμε τα ουρλιαχτα μισους της παγκοσμιας ΑΝΤΙΦΑ, του Ρουβικωνα και του καθε Μαρξιστοειδους θα δουμε ολοκληρες αναλυσεις ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ για την Αμεση Δημοκρατια της Αρχαιας Ελλαδας. Αυτο ομως που αβιαστα αναδυεται στα κειμενα αυτα ειναι η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ και ο ΕΤΕΡΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ. Κλεινοντας θελω να τονισω οτι ολα αυτα δεν μπορουν να χαριστουν στο οπλοστασιο του ιδεολογικου εχθρου.Η Ελβετια αλλωστε ειναι ενα παραδειγμα λειτουργικοτητας αυτου του θεσμου κατι τιμητικο για μας οταν ενας μεγαλος Ελληνας ο Ι. Καποδιστριας συνεβαλε τοσο καθοριστικα στο πολιτευμα της χωρας αυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστω πολύ γι αυτές τις διευκρινήσεις τις οποίες εχω κάνει και ο ίδιος πέρισυ στο ιστολόγιο, καθόσον υπήρξα στο παρελθόν ενδελεχής μελετητής του αναρχισμου, μεσα απο εκδοσεις του 'Ελεύθερου Τύπου' αλλά και άλλων.

      Συγχαρητήρια και πάλι και ευχαριστούμε!

      Διαγραφή