«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Σφοδρή επίθεση Άγκυρας σε Ελλάδα-Κύπρο: «Προετοιμαστείτε για έναν “καυτό” Ιούλιο» – «Απασφάλισαν» οι Τούρκοι



Σαφή προειδοποίηση μας έστειλε Τούρκος καθηγητής και σύμβουλος του τουρκικού ΥΠΑΜ για τις επερχόμενες εξελίξεις σε Κύπρο και Αιγαίο, εν μέσω μεγάλης έντασης λόγω των συνεχών παραβιάσεων τουρκικών αεροσκαφών στα ελληνικά νησιά μας. 


Ο  Δρ Gürkan Kumbaroğlu  μας προειδοποιεί ότι ο Ιούλιος  θα είναι πολύ ένας «καυτός» μήνας λόγω της παράδοσης των ρωσικών πυραύλων S-400 και των βουλευτικών εκλογών στην χώρα μας.
Μίλησε για νέο ψυχρό πόλεμο ο οποίος διεξάγεται στην Α. Μεσόγειο, για τον οποίο η Τουρκία έχει ήδη  λάβει τα μέτρα της,  για να μην βρεθεί αντιμέτωπη με άσχημες εξελίξεις, ειδικά σε περίπτωση που η όλη κατάσταση μετατραπεί σε πολεμική ρήξη.

«Η ελληνοκυπριακή κυβέρνηση έχει αρχίσει να γίνεται πολύ απειλητική και δείχνει προκλητική συμπεριφορά, ειδικά το τελευταίο διάστημα, κάτι που δεν αλλάζει  βραχυπρόθεσμα, επειδή υπάρχουν διάφορες μέρη που υποκινούν την ελληνική πλευρά.
Ακόμα και σκάνδαλα έλαβαν χώρα σε μια τελετή παράδοσης που διοργάνωσε το ΝΑΤΟ, κάτι που ήταν αρκετό για να δώσει και άλλο θάρρος στους Ελληνοκυπρίους.


Αν και δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, η Κύπρος είχε προσκληθεί σε αυτή την τελετή, αναγκάζοντας την Τουρκία να αποσύρει την στρατιωτική της αντιπροσωπεία.

Δεν είχαμε όμως  μόνο την εκδήλωση του ΝΑΤΟ, η κ. Μογκερίνι, ενθάρρυνε τους Ελληνοκύπριους να εκδώσουν ένταλμα σύλληψης  του πληρώματος στο πλωτό γεωτρύπανο Ποερθητής. Επίσης η στάση των ΗΠΑ, του Ισραήλ, της Αιγύπτου, της Ιταλίας και της Ιορδανίας είναι εναντίων μας σίγουρα.
Στην πραγματικότητα είναι όλοι απέναντι μας σε κάθε περίοδο και ως εκ τούτου μερικές φορές μας προκαλούν ακόμα πιο πολύ», τόισε ο Τούρκος καθηγητής .
Ο Τούρκος σύμβουλος μιλά για εχθρούς της Τουρκίας (Ισραήλ, Αίγυπτος, Κύπρος, Ιορδανία), οι οποίοι  εναντιώνονται στα σχέδια  της Τουρκία, ενώ την ίδια στιγμή ΗΠΑ/ΝΑΤΟ δημιουργούν στρατιωτικά σχέδια με την Κύπρο.
Οι πύραυλοι  S-400 εκτιμά ο ίδιος όμως ότι θα είναι το «κλειδί» για να φοβερίσει  η Άγκυρα το ΝΑΤΟ και τους αντιπάλους της, προειδοποιώντας για την τοποθέτηση συστοιχίας κοντά στο Ακούγιου με σκοπό τον έλεγχο της  ΝΑ Μεσογείου και Κύπρου.
Το άλλο πυραυλικό σύστημα S-400 θα τοποθετηθεί στα μικρασιατικά παράλια  «κλειδώνοντας»  το Αιγαίο,  απειλώντας ξεκάθαρα την Ελλάδα.
Επίσης με την τοποθέτηση μία ακόμη συστοιχίας S-400 στο Χατάι, η Τουρκία θα είχε έλεγχο της Συρίας στοχοποιώντας και τις κουρδικές δυνάμεις.

Ο Kumbaroğlu τόνισε επίσης για Ελλάδα και Τουρκία: «υπάρχει μια τεράστια πίτα που αφορά την ενέργεια στην περιοχή. Δεν πρέπει να  συνεχίσουμε σε αυτά τα βήματα και αντί να τρωγόμαστε οφείλουμε να τα βρούμε, διότι όλοι θα επωφεληθούν από αυτό.»
Η Ελληνοκυπριακή πλευρά και η Ελλάδα, ξεκίνησαν και κλιμάκωσαν την ένταση και πρέπει να εγκαταλείψουν αυτή τη στάση το συντομότερο δυνατό και να ξεκινήσουν την διαδικασία ανεύρεσης λύσης, βασιζόμενες στο σχέδιο του TANAP, ερχόμενες  σε ένα σημείο όπου όλοι θα μπορούν να κερδίσουν από την ενέργεια», ανέφερε ο ίδιος.

Το σκηνικό μυρίζει μπαρούτι διότι  έχουμε υπηρεσιακή  κυβέρνηση, περιορισμένης εμβέλειας,  λόγω επικείμενων βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα.
Οι Τούρκοι προσπαθούν να ασκήσουν ψυχολογική βία ώστε να επέλθει συμφωνία τύπου Πρεσπών, διότι εκτός όλων των άλλων βιάζονται και οι ενεργειακοί κολοσσοί από τις ΗΠΑ που θέλουν να κάνουν την δουλειά τους, μιας και τα χρήματα είναι απλά τεράστια.

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ

Σε 52 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα Τετάρτη, δέκα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που πέταξαν στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Στον ελληνικό εναέριο χώρο εισήλθαν 6 τουρκικά F- 16, τρία κατασκοπευτικά CN-235 και 1 ελικόπτερο.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, σημειώθηκαν και οκτώ παραβάσεις των κανόνων κυκλοφορίας στο FIR Aθηνών, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις η διαδικασία της αναχαίτισης των τουρκικών αεροσκαφών εξελίχθηκε σε εμπλοκή των ελληνικών με τα τουρκικά μαχητικά.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις εκ των ανωτέρω παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν τα τουρκικά F-16 στις 10:08 πάνω από το Φαρμοκονήσι στα 27.000 πόδια, στις 10:09 πάνω από το Αγαθονήσι στα 25.000 πόδια και στις 10:12 πάνω από τη νήσο Κουνέλι στα 25.000 πόδια.

Όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η άσκηση του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού με όνομα «Καταιγίδα 2019», η οποία διεξάγεται σε όλο το εύρος του Αιγαίου, με 60 και πλέον πλοία να συμμετέχουν σε διάφορα σενάρια που περιλαμβάνουν και μονάδες του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας.

Τα σενάρια αυτά έχουν τραβήξει την προσοχή των Τούρκων, οι οποίοι προσπαθούν να αποκτήσουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα με συνεχείς πτήσεις των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και συλλογής πληροφοριών CN-235.

Είναι χαρακτηριστικό πως χθες οι παραβιάσεις των αεροσκαφών της γειτονικής χώρας στο Αιγαίο έφτασαν τις 100… παρά μία (99).
Σε επίπεδο μονάδων και σε αντιστοιχία με τους αριθμούς και τα μεγέθη που παρατάσσει ο Ελληνικός Στόλος, η παρουσία του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού είναι ισχνή.
Ελάχιστες μονάδες με τις μεγαλύτερες να είναι επιπέδου κορβέτας παρακολουθούν, ή προσπαθούν να παρακολουθήσουν από απόσταση τις ενέργειες των Ελλήνων.
Η άσκηση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (14/06), με την επιθεώρηση της αρμάδας από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες μέρες οι πλειοψηφία των μονάδων που συμμετέχει τώρα στην άσκηση επισκέφτηκε ακριτικά νησιά στέλνοντας μήνυμα ισχύος και συνεχούς παρουσίας.


 pentapostagma

21 σχόλια:

  1. Θα ρωτήσω για άλλη μια φορά - και όχι εσάς Έλληνες - ΘΑ ΜΑΣ ΟΠΛΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;;;;;; Σε συνεννοημένη κατάσταση μεταξύ σας βέβαια αλλά το ερώτημα παραμένει ΘΑ ΜΑΣ ΟΠΛΙΣΕΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΟΠΛΑ έστω στον φτιαχτό δικό σας πόλεμο;
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άιντε να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος..!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Ιουνίου, 2019 22:34

      Μήν περιμένετε ούτε ελατήριο όπλου,απ'αυτό το προδοτικό κράτος.Ότι μπορεί,μόνος του ο καθένας.Δεν περιμένουμε την Τουρκία.Είμαστε ήδη σε πόλεμο.

      Διαγραφή
  2. ΔΠ : ΘΑ ΜΑΣ ΟΠΛΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ;;;;;;

    Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση αγαπητή ΑΠ. Ακόμα και την επιστράτευση που θα κάνουν, θα την κάνουν όχι διότι θα έχουν σκοπό να πάμε σε πόλεμο...αλλά διότι με τον αντρικό πληθυσμό μαντρωμένο και κλεισμένο σε συγκεκριμένα στρατόπεδα....ο άμαχος πληθυσμός θα μείνει έρμαιο στα μουσουλμανικά ορκς , που είναι πάνω από 5.000.000 εντός της πατρίδας μας. Θα πρέπει να εξοπλιστεί μόνος του ο κάτοικος της χώρας....και να μην κοιτάει μια που έπιασαν οι ζέστες πως να τρέχει στις παραλίες επιδεικνύοντας τα χοντρά του και μαλθακά κωλομέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικα παντως, δεν προκειται να αφησω γυναικα και παιδια πισω για να τους "προσεχουν" το (οποιο) κρατος και οι μουσαφιριδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι προφητείες* και τα σενάρια πολέμου έδιναν και έπαιρναν πριν το 2015 που πήραν την εξουσία οι κόκκινοι κομμουνιστές. Μετά ως δια μαγείας σταμάτησαν.
    Τώρα ξανα αρχίζει ο πόλεμος...

    *Οσα έχουν προφητευτεί από τους Αγίους μας θα γίνουν. Άλλο αυτό και άλλο η καθημερινή προβολή τους από τις εφημερίδες και τα αντίχριστα ΜΜΕ όπως έκαναν το 2012-2014 που μας έστελναν κάθε ημέρα για προμήθειες στα σουπερ μαρκετ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ξανα αρχίζει ο πόλεμος...

      Οι δεξιοί δηλαδή οι Βασιλικοί μετά τον Β.Π.Π. ήξεραν πως ο Καραμανλής ΔΕΝ ήταν δεξιός και υπέρμαχος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας.
      Όμως τον ψήφιζαν διότι με αυτόν έλεγαν "έχουμε ησυχία , δεν έχουμε πόλεμο"!

      Πολλοί λένε πως ο τσίπρας έχει την στήριξη της καραμανλικής πτέρυγας αλλά "δεν είναι σίγουροι"!!!
      (Χωριό που φαίνεται με κολαζούζο τον καμμένο.
      Aλλά αυτός είναι ...ακροδεξιός δεν είναι νεοδημοκράτης καραμανλικός!!!)

      Βρε μπας και το παιχνίδι των πολέμων είναι καραμανλικά στημένο έτσι που να ψηφίσουμε συνετά και δημοκρατικά αριστερά για να ...έχουμε τουλάχιστον ησυχία;;;;

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  5. To ότι θα στηθούν στο εκτελεστικό απόσπασμα οι άμεσα εμπλεκόμενοι προδότες - πράκτορες και υπάληλοι ξένων κρατών και μυστικών οργανώσεων που παριστάνουν τους πολιτικούς και τους ηγέτες είναι αυτονόητο . Αλλά τι να το κάνουμε όταν πολλοί απο τους συγγενείς και τους φίλους μας θα έχουν δολοφονηθεί ή βιαστεί απο τις λαθροισλαμοπουτάνες( χρήσιμα βόδια τους λέω εγώ , και ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη απο αυτά τα χρήσιμα και άκακα ζώα ) των παραπάνω και των αφεντικών τους που μας τους έμπασαν μέσα στην χώρα με το έτσι θέλω , και με μιά αστυνομία επίορκη , όπως και επίορκα σώματα ασφαλείας που την μιά μεταμφιέζονται σε αναρχικούς και την άλλη στιγμή ξαναγίνονται "αστυνομικοί" των ΜΑΤ με την ταυτότητα στο χέρι προκειμένου να αμαυρώσουν ακόμη και νόμιμες διαδηλώσεις του Ελληνικού λαού , θεωρώντας οι ίδιοι τους πως κάνουν μια δουλειά που είναι όπως του χασάπη ή του ταξιτζή και όχι λειτούργημα ! Αλ' έστι δίκης οφθαλμός ! Έχουν και αυτοί παιδιά έτσι δεν είναι ; Όταν τους τα βιάσουν ή τα σκοτώσουν οι προστατευόμενοι των παραπάνω προδοτών τους οποίους υπηρετούν με τόσο ζήλο , φανατισμό και θράσος παραβιάζοντας τον όρκο που έδωσαν ας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους όλα αυτά όταν θα σκούζουν - για τα δικά τους παντα παιδιά - ενώ για τα παιδιά των άλλων κάνουν τις πάπιες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεγάλη ευθύνη δυστυχώς όμως έχει και ο ίδιος ο Ελληνικός λαός για όλη αυτήν την κατάσταση ! Για πηγαίνετε σε κανένα καφενείο και ανοίξτε συζήτηση για τα πολιτικά και θα δείτε . Τα παθήματα δεν έγιναν καθόλου μαθήματα . Όλοι μα όλοι , σχεδόν είναι έτοιμοι να διώξουν τους προηγούμενους ωλετήρες για να ξαναφέρουν τους πρό προηγούμενους που έχουν επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης με διάφορες αστείες δικαιολογίες του τύπου : Μήν ψηφίζεις άλλο κόμμα μικρό ή μεγάλο γιατί θα πάει χαμένη η ψήφος σου . Δηλ. να ψηφίσουμε ξανά τα διεφθαρμένα και ανυπόληπτα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνούσαν πιό πριν απο τα τωρινά άθεα και εθνομηδενιστικά προδοτικά φασιστοεϊδή , διότι λέει το κακό θα είναι μικρότερο !!! Δέν κυτάζουν να διώξουν και να τιμωρίσουν τους ενόχους , αλλά τους επιβραβέυουν και απο πάνω ! Με λίγα λόγια "γέλασε ο Μανωλιός κι έβαλε το φέσι του αλλιώς". Αμ για τους άλλους τι να πείς ; Πού νομίζουν πως με την αποχή τους απο τις εκλογές κάνουν κάτι ; Καθώς και με τα άλλα τα σαΐνια που δεν ψηφιζουν με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας αλλά με το κομματικό συμφέρον , την προκατάληψη , το βόλεμα και την ιδεοληψία αδιαφορόντας για το μέλλον των δικών τους παιδιών και των ιδίων και μετά κλαίγονται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Μεγάλη ευθύνη δυστυχώς όμως έχει και ο ίδιος ο Ελληνικός λαός για όλη αυτήν την κατάσταση !"

    Μήπως η κοινοβουλευτική δημοκρατία κατασκευάστηκε ,από αυτούς που πολέμησαν τους βασιλείς και αυτοκράτορες , ακριβώς για αυτόν τον λόγο;
    Για να κυβερνούν αυτοί οι "δημοκράτες" και οι απόγονοι* τους και να φταίει για όλα ο λαός που ΔΕΝ ξέρει να ψηφίζει;

    Υ.Γ.
    Ο Ελληνας αντέδρασε και ψήφισε μικρά κόμματα!
    Μικρό ήταν το ΠΑΣΟΚ όταν εμφανίστηκε την μεταπολίτευση, μεγάλο ήταν το κέντρο.
    Αρκετά εξ' έγιναν μεγάλα και ορισμένα κυβέρνηση μόνα τους η σε συνεργασία με μεγάλους!
    Πρόσφατο παράδειγμα οι κομμουνιστές που κυβερνούν και οι """"""ακροδεξιοί"""""** ανελ που τους στήριξαν!!!
    Γιατί αυτό ΟΛΟΙ το ξεχνάμε;

    *Οσο θυμάμαι τους αριστερούς να κατηγορούν την ελέω Θεού Βασιλεία...
    ** Γιατί ονομάζουν ακροδεξιούς τους ανελ, έχει αναρωτηθεί κανείς;;;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολεμικών ανακοινωθέν πύραυλος bora χτύπησε στο καστελοριζο υπολογίζεται 10 εκατομμύρια ευθανατιον Ελλήνων Κώστα σε παρακαλώ βαλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου ριξω ένα μπερντάκι ξύλο που τρομοκρατείς τους αναγνώστες.. 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  9. Η Τουρκια μακραν ειναι το μειζον προβλημα της Ελληνικης εξωτερικης πολιτικης.Αποστημα κανονικο. Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχαν για αιωνες οι Αρχαιοι Ελληνες με τους Περσες.Οι νικηφοροι πολεμοι που διεξηγαγαν κατα καιρους ΔΕΝ ηταν αρκετοι για την εξαλειψη του μεγιστου (για Ελληνες ιδιως) κινδυνου.Η Ασιατικη δουλεια καραδοκουσε και παραμονευε!!!Η Ελλας αντιμετωπισε το προβλημα δραστικα και καταλυτικα ΜΟΝΟ με την εκστρατεια του Μ.Αλεξανδρου.Με την εξαλειψη καταστροφη και διαλυση στα εξ ων συνετεθη του Περσικου Κρατους!!!...... Σημερα ουσιαστικα αντιμετωπιζουμε μια απο τα ιδια.Η Ελλαδα δεν μπορει να ζησει με ενα τετοιο γειτονα διπλα της.Η Τουρκια για μας ειναι καρφος εν οφθαλμω!!! Η Ευρωπη ενω θα μπορουσε δεν ειναι ετοιμη να ολοκληρωσει καποιο δικαιο ομοσπονδιακο σχεδιο με μας μεσα. Αυτο ειναι κατι περισσοτερο απο σαφες.Εχουμε ουσιαστικα δυο επιλογες. Η να απορροφηθουμε απο την Τουρκια οπως παλια η να την διαλυσουμε!!!Γιαυτο αυτονοητα πιστευω οτι ο μονος δρομος ειναι η επιθεση!Και οτι προκυψει. Δεν εχει κανενα νοημα να υπαρχει ενα τετοιο ψοφοδεες, αρρωστο εως μυελου οστων, Βυζαντινο μορφωμα οπως ειναι σημερα η Ελλαδα! ! Η Ελλαδα των Ρωμιων-ραγιαδων και οχι των Ελληνων!   Μια επιθεση στην Τουρκια ισως να μπορεσει να μας ξυπνησει! Και να μας ισιωσει!! Αν οχι και γινει το αντιθετο δεν θα εχει και πολλη μεγαλη σημασια!  Ευκαιρια ειναι ολες οι υποκρυπτομενες αντεθνικες ατζεντες να βγουν στην επιφανεια! ! Αν καποιοι εργαζονται για την ΝΤΠ η για την παντοκρατορια του Χριστιανισμου η του Κομμουνισμου η του Φασισμου ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ!!! Θα αποκαλυφθουν οσοι δεν προτασσουν την πατριδα στις οποιες προτεραιοτητες τους!!! Αν υφισταται ΕΛΛΑΣ αν μη τι αλλο θα ξεκαθαρισει η ηρα απο το σταρι!Κεντρικος στοχος η διαλυση του σαπιου και καταραμενου γειτονικου μας κρατους!ΜΟΛΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ εξυπακουεται!!!Μπορουμε να το κανουμε και μονοι μας και σε συνεργασια με τους εχθρους της χωρας αυτης.Που ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ! Εξωτερικοι και ιδιως εσωτερικοι!!Η αναλογια πληθυσμου και δυνατοτητων ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ για τα διαχρονικα δεδομενα.Θυμηθειτε μονο με ποσους ανδρες και τι μεσα πολεμουσαν οι οπλαρχηγοι το '21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά...

    Μετάφραση: "Δὲ θὰ ντροπιάσω τὰ ὄπλα μου, οὔτε θὰ ἐγκαταλείψω τὸν συμπολεμιστή μου ὅπου κι ἂν ταχθῶ νὰ πολεμήσω, θὰ ὑπερασπίζω τὰ ἱερὰ καὶ τὰ ὅσια, καὶ μόνος καὶ μὲ πολλούς, καὶ τὴν πατρίδα δὲν θὰ παραδώσω μικρότερη, ἀλλὰ μεγαλύτερη καὶ μαχητικότερη ἀπ᾿ ὅση θὰ μοῦ παραδοθεῖ. Θὰ πιστεύω στοὺς Θεοὺς καὶ στοὺς ἰσχύοντες νόμους θὰ ὑπακούω, καὶ σὲ ὅσους ἄλλους νόμιμα θεσπισθοῦν. Κι ἂν κάποιος ἀναιρέσει τοὺς θεσμοὺς ἢ ἀμφισβητήσει, δὲν θὰ τὸ ἐπιτρέψω, θὰ τὸν πολεμήσω εἴτε μόνος εἴτε μὲ ὅλους. Καὶ τὶς ἱερὲς παρακαταθῆκες τῶν πατέρων θὰ τιμήσω. Μάρτυρές μου οἱ θεοὶ Ἄγραυλος, Ἐνυάλιος, Ἄρης, Ζεύς, Θαλλῶ, Αὐξώ, Ἡγεμόνη."

    Το καλύτερο: "ἂν κάποιος ἀναιρέσει τοὺς θεσμοὺς ἢ ἀμφισβητήσει, δὲν θὰ τὸ ἐπιτρέψω, θὰ τὸν πολεμήσω εἴτε μόνος εἴτε μὲ ὅλους". Συγκρίνετε το αντίστοιχο κομμάτι στο σημερινό όρκο δούλων: "Υποταγήν εις τους ανωτέρους μου. Να εκτελώ προθύμως και άνευ αντιλογίας τας διαταγάς των."

    Όταν απελευθερωθεί το έθνος το πρώτο που θα φτιάξουμε είναι ο όρκος. Δεύτερο το Σύνταγμα που θα κατοχυρώνει ξεκάθαρα την οπλοκατοχή και το δικαίωμα εξόντωσης όσων το παραβιάζουν. Θα είναι γενικώς ξεκάθαρο να μη χρειάζεται συνταγματολόγους σαν τη σημερινή παπάτζα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι Καλός Έλλην Γιώργο!
      Είμαι συγκινημένος και υπερήφανος που είσαι εδώ.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστώ. Να 'σαι καλά.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  11. Αγαπητέ HERON,
    ζητώ συγνώμη που δεν δημοσίευσα το αρχικό σου σχόλιο, αλλά ήταν πολύ επιθετικό και υβριστικό προς το εν λόγω άτομο. Και εκείνος αν μιλούσε σε εσένα έτσι, πάλι το ίδιο θα γινόταν. Έχω ως αρχή, γι αυτό και είναι σε γενικώς αξιοπρεπή και πολιτισμένα πλαίσια ο χώρος των σχολίων, να μην αναρτώ τέτοιου είδους σχόλια.
    Όσο για το εν λόγω άτομο, δεν ξέρω αν προέρχεται από χώρους τους οποίους φαντάζεσαι, κι εσύ κι εγώ, αποδείξεις δεν έχουμε για κάτι τέτοιο (πολλοί, απλά έτσι πιστεύουν πάνω σε αυτά τα θέματα, χωρίς να ανήκουν κάπου) αλλά είναι τακτικός σχολιαστής που έχει δώσει στο παρελθόν πραγματικά πολύ χρήσιμα πράγματα, πάντα με προσεγμένο λόγο και ευγένεια.

    Να είσαι καλά.

    (όταν τύχει ξανά παρόμοια περίπτωση, ή πάνω σε άλλο θέμα, γράψε έναν, αφοριστικό μεν, αλλά πιο διπλωματικό αντίλογο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει Κώστα , σε καταλαβαίνω και ίσως να το θέτεις σώστα το θέμα , και συγχαρητήρια για την υπομονή και την αυτοσυγκράτηση που έχεις - δεν μπορώ να μην το πω αυτό - κάποτε πριν απο κάποιο καιρό παρακολουθούσα την σελίδα των κατοχικών νέων η οποία δεχόταν - και ίσως ακόμη να δέχεται - αληθινό καταιγισμό υβριστικών λέξεων και σχολείων απο τους όψιμους αυτούς ειδωλολάτρες με αποτέλεσμα να έχω μαλώσει πολλές φορές με αυτούς . Οι άνθρωποι αυτοί είναι παθιασμένοι εγωϊστές και φανατικοί εχθροί του Χριστού μέχρι μίσους . Τα κατοχικά νέα λοιπόν μια μέρα δημοσίευσαν ( κάκιστα κατ' εμέ )ένα υβριστικό σε απίστευτο βαθμό άρθρο κάποιας αρχαιόθρησκης και της απάντησα καταλήλως εφαρμόζωντας αυτό που λέει ο Στρατηγός Μακρυγιάννης . Οτι δηλ. δεν πρέπει να μένουμε απάθείς όταν μας βρίζουν τα ιερά και τα όσια μας ! ( πλην όμως δεν μου διμοσίεψαν το σχόλιο ) Τις ύβρεις όμως αυτής της αντίχριστης τις δημοσιευσαν κανονικά ! Όλη αυτή η ψυχωτική μανία τους με είχε πράγματι κουράσει , κοινώς μου είχαν πρίξει τα συκώτια , τους έχω σιχαθεί κιριολεκτικά , και αυτό αληθινά που σου το λέω , δεν έχει να κάνει με το τί πιστεύουν αλλά με το τι πράττουν . Θα μου πείς , και σύ γιατί τους απαντούσες ; Γιατί ανακατευόσουν ; Πώς να μην το κάνω όταν με κατηγορούν απρόκλητα σαν Χριστιανό και έχουν το θράσος αυτά τα ενεργούμενα πιόνια ξένων υπηρεσιών να με απαξιώνουν ως Έλληνα χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό σε αυτόν τον τόπο ; Οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ! Φυσικά και δεν πιστεύουμε όλοι τα ίδια πράγματα . Αλοίμονο ! Αλλά δεν θα με δείς ποτέ να γράφω και να σχολιάζω στα καλά καθούμενα και να προκαλώ άλλους . Αυτοί όμως το κάνουν ! Κάθε στιγμή , κάθε λεπτό , κάθε ώρα - λές και κάθονται σε αναμένα κάρβουνα - γιαυτό και τους αποκαλώ ψυχωτικούς . Και δεν θα τους απαντήσω στην μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν ; Και πάλι η συμπεριφόρά η δική μου αναλόγως με την δική τους είναι όχι κόσμια αλλά κοσμιοτάτη . Αυτοί είναι Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει , για να βγαίνουν απο πάνω και να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα όπως πχ τους διωγμούς κατά των χριστιανών που κράτησαν 300 και πλέον χρόνια με 11.000.000 μάρτυρες σύμφωνα με τους ιστορικούς . Γιαυτό και παριστάνουν συνεχώς τα "αδικημένα θύματα". Έκτοτε δεν ξαναέγραψα ποτέ σχόλια σε αυτήν την σελιδα . Κώστα ! Καλός είναι ο πλουραλισμός , η αντικειμενικότητα , το να δίνεις βήμα να πεί και ο άλλος την δική του γνώμη , αλλά έρχετε και η στιγμή που πρέπει να διαλέξεις με τινος το μέρος θα πάς , και να το δείξεις και έμπρακτα ! Πχ αν κάποιος άσχετος σου έβριζε κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο , κι εσύ γνώριζες 100% πως όλα όσα λέει είναι ψέματα και το κάνει μόνο και μόνο απο κακία , δεν θα αντιδρούσες ;
    Δεν θελω να σε αναγκάσω να δημοσιέψης αυτά που σου έγραψα , απλώς αν θέλεις πές μου την γνώμη σου !
    HERON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..αν κάποιος άσχετος σου έβριζε κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο , κι εσύ γνώριζες 100% πως όλα όσα λέει είναι ψέματα και το κάνει μόνο και μόνο απο κακία , δεν θα αντιδρούσες;"

      Δεν θα αναρτούσα επ'ουδενί τέτοιο σχόλιο, όχι από θυμό, ούτε ότι θα βαριόμουν να τον βάλω στη θέση του. Αλλά για να μην δώσω βήμα σε ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ που, από την μια θα στενοχωρούσαν το καθαρό άτομο το οποίο θα αφορούσαν, και από την άλλη.. όσο κι αν τις κατέρριπτα, αυτές θα είχαν βρει ήδη τη θέση που γύρευαν στο διαδίκτυο, για να κάνουν τη ζημιά στην οποία αποσκοπούσαν.

      Όσον αφορά το άλλο θέμα, με τους ασεβείς "αρχαιόθρησκους μην χέσω" (δηλαδή της στοάς), έχω ασχοληθεί και πολύ μάλιστα (γιατί ξέρω πολλά) και θα μπουν στη θέση τους, όπως ακριβώς και κάτι χριστιανοταλιμπάν που πιότερο "δαιμονισμένοι του 666" μοιάζουν παρά χριστιανοί. Αιχμή του δόρατος με τους δωδεκαθεϊστές είναι συνήθως η Σκυθόπολη. Εκεί να δεις γέλιο.. που λιγότερο από 20.000 νεκρούς Έλληνες Εθνικούς, τούς παρουσιάζουν για 19 εκατομμύρια! Τα ίδια που κάνουν και οι σιωνιστές εβραίοι με το "Ολοκαύτωμα". Τυχαίο...; 🤣🤣🤣 ..Αχαρνών και Σουρμελή γωνία.. 🤣🤣🤣

      Να είσαι καλά, εις το επανιδείν.

      Διαγραφή
  13. Κάποια στιγμή Κώστα θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί σε αυτά που πιστεύουμε ό,τι και αν μας στοιχίσει αυτό , γιαυτό σου ανέφερα αυτό το παράδειγμα . Το μίσος τους είναι τόσο μεγάλο , που σε κάποια δική τους σελίδα πριν απο χρόνια , τους είδα να υπόσχονται πως άν έρθουν στα πράγματα θα σκοτώνουν όποιον δεν θα αρνείται τον Χριστό για να εκδικηθούν λένε τους χριστιανούς που τους καταπιέζανε πριν 1500 χρόνια . Δηλ. βγαίνουν και θύματα απο πάνω . Η περίπτωση αυτή που σου λέω είναι αληθινή . Καληνύχτα !
    HERON

    ΑπάντησηΔιαγραφή