«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Πλένεις το τζιν σου στο πλυντήριο; Μάλλον πρέπει να σταματήσεις.


Σχόλιο Marco De Sade: 

Το κάψιμο (γυναικείων) εγκεφάλων συνεχίζεται...
 

Με τα σκουπιδοφαγητά έκαναν τις γυναίκες σαν το σαμπρελάνθρωπο της Μισελέν...

Τις έψησαν να βάζουν στη μάπα τους όλα τα τοξικά απόβλητα για  να γίνουν λέει όμορφες...

Τους γέμισαν τα σπίτια με άχρηστα γατιά και σκυλιά...

Τις έκαναν να μισούν θανάσιμα τους άντρες και την οικογένεια...

Τις έπεισαν να βοηθούν κάθε παράσιτο της κοινωνίας...

Τις μετέτρεψαν σε κινούμενα σούργελα με τατουάζ από τη μούρη μέχρι τα μ....χειλα ...
 

...Τώρα τους προτείνουν να σταματήσουν να πλένουν τα ρούχα τους. Ο βρομύλος λέει δεν είχε πλύνει το δικό του τζην για 10 χρόνια. (εννοείται ότι θα είχε αποικία με μεταλλαγμένες μ....ψειρες στον καβάλο).  
 

Καλά, δεν υπάρχει ούτε ένας (1) γνήσιος παλαιοναζί να κλείσει όλες αυτές τις κ@λοτρυπίδες των περιοδικών και των ιστοτόπων σε ένα στρατόπεδο άμεσης εξόντωσης; 





O επικεφαλής μιας μεγάλης εταιρείας denim συμβουλεύει
Εάν πλένεις συχνά τα τζιν σου στο πλυντήριο, ίσως θα έρπεπε να σταματήσεις αν σκεφτείς αυτά που λέει ο Chip Bergh, Διευθύνων Σύμβουλος της Levis. Ξέρουμε, ότι η ιδέα να μην πλένεις κάτι που φοράς συχνά, μπορεί να σου φαίνεται αποκρουστική , αλλά ο Chip επιμένει ότι αυτό είναι το σωστό.
Εξηγεί μάλιστα πως ο ίδιος φορούσε το ίδιο τζιν για 10 χρόνια χωρίς ποτέ να το βάλει στο πλυντήριο.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο CNN, εξήγησε ότι τα τζιν του εξακολουθούν να φαίνονται σαν καινούργια, καθώς κανένα μηχάνημα δεν έχει καταστρέψει το χρώμα ή το υλικό - προσθέτοντας ότι όταν τα τζιν του λερώνουν, απλά τα καθαρίζει τοπικά.

Λέει χαρακτηριστικά: «Αν μιλήσετε με αληθινούς λάτρεις του denim, όλοι συμφωνούν ότι δεν πρέπει ποτέ να βάζετε τα τζιν για πλύσιμο».
«Καθαρίζω τοπικά τα τζιν μου όταν πρέπει να πλυθούν. Στη χειρότερη περίπτωση, τα πλένω στο χέρι. Θέλω να πω με αυτό, ότι αγαπώ τα τζιν μου και τα φροντίζω».

Το 2014, ο Chip έκανε παρόμοιες δηλώσεις στην εκδήλωση του περιοδικού Fortune, κατά τη διάρκεια της οποίας, είπε ότι τα τζιν που φορούσε δεν είχαν ποτέ πλυθεί, εξηγώντας ότι έτσι μόνο διατηρείται το σχέδιο αλλά προστατεύεται και το περιβάλλον.
Φυσικά, οι περισσότερες θέλουμε να πλένουμε κανονικά τα τζιν μας - αλλά αν θες να ακολουθήσεις τη συμβουλή του Chip και να αποφύγεις το πλυντήριο, απλά βύθισε τα τζιν σου σε κρύο νερό με ένα φλιτζάνι λευκό ξύδι και άφησέ τα να μουλιάσουν για μια ώρα πριν τα απλώσεις.
Σίγουρα, χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από το να τα βάλεις στο πλυντήριο για μια ώρα, αλλά προφανώς θα υποστούν λιγότερη φθορά, οπότε δες το σαν κάτι θετικό.
Διαλέγεις αναλόγως.

womenonly.gr

48 σχόλια:

  1. Έχει και αυτό τα θετικά του. Τουλάχιστον θα μπορούμε να ρίχνουμε εξ αρχής άκυρο σε μια άχρηστη γκόμενα, μόνο και μόνο από την μυρωδιά, χωρίς να χρειαστεί να χάσουμε πολύτιμο χρόνο για να εξετάσουμε την προσωπικότητά της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους ψάχνουν για προσωπικότητα..
      Γιατί ο Teknoman δεν το πολυψάχνει μάλλον.. και σαβουριάζει αδιακρίτως
      🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  2. Ένα θες πω εάν περιμένετε ότι η Ελληνίδες θα αλλάξουν μυαλά ξεχάστε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Υποκλινόμαστε στην πείρα σου" παλαβό αγόρι, αλλά εάν δεν ξεκινήσεις να κοιτάς "αν το σμαρτ σου έγραψε την λέξη που πληκτρολόγησες".. θα ξεκινήσω να σε λέω Grifosman (ή Riddleman). κανόνισε την πορεία σου..🤣

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 11:45

      ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΛ(ΕΕΙ)ΛΗΝΙΔΕΣ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΟΥΡΟΥΚ-ΧΑΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ-''THE FLESH IS BACK ON THE MEAL,BOYS''.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΣΤΑΛΟΝΕ Τeknoman,ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟ,ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.ΒΕΒΑΙΑ,ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ,ΚΙ'ΑΛΛΟΙ,ΚΙ'ΑΛΛΟΙ.......ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ" ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ.. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΛΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΥΜΩΝ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΕΤΩ

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 12:22

      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΑΔΕΣ,https://www.youtube.com/watch?v=B78etRI4yBI.ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ,ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Αν είχαν και εγκέφαλο θα κινδύνευαν ...χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τζην ήταν τα κουρέλια των εργατών της γης στην Αμερική. Εβραίων "επίτευγμα" είναι που καθιερώθηκαν τόσο μαζικά και φτάσαμε πριν από δεκαετίες να τα φορούν συνέχεια όλοι σχεδόν οι νέοι. Αλλά δεν τους έφτανε αυτό. Οι εβραίοι ήθελαν τα γκόιμ να τα φορούν όσο το δυνατόν πιο φθαρμένα και ξεθωριασμένα, και τρύπια, και με τις κλωστές να κρέμονται, και φαρδιά σαν χεσμένοι, και τώρα και τελείως άπλυτα.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ : ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΗΛΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ.

    Την τελευταία φορά που βρέθηκα παρέα με έναν ιερέα-πνευματικό, ήταν όταν μας πήγαν με το σχολείο....θα ήμουνα 6-7 ετών. Περνούσε ένα-ένα παιδάκι ξεχωριστά και του μιλούσε ο πνευματικός μόνο του. Κάποια στιγμή ήρθε και η δική μου σειρά (εγώ βαριόμουνα μέχρι θανάτου και ήθελα να πάω να παίξω) με ρωτάει ο πνευματικός:
    - Διαβάχεις αγαπητό μου παιδί χριστιανικά περιοδικά ;;(Δεν θυμάμαι τώρα τον τιτλο του περιοδικού)
    - Όχι απαντώ εγώ....και τον κοιτάω σοβαρά με τα "αθώα" μου καστανοπράσινογαλάζια μάτια, λέγοντας πολύ ήρεμα αλλά με τέτοιο πιστευτώ τρόπο που θα με πίστευε και άγιος..." Δεν τα διαβάζω διότι δεν μπορώ να τα αγοράσω, διότι δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε να φάμε." .!!!! χαχαχαχα

    Απορώ πως δεν έπεσαν οι καντήλες με αυτό το ψέμα που είπα...όποτε βγάζει ο ιερέας ένα κατοστάρικο και μου δίνει, για να αγοράσω το χριστιανικό περιοδικό. Φυσικά και πήρα το κατοστάρικο...και το έφαγα σε σοκολάτες και Λούκυ-Λουκ.Από μικρός ήξερα τι λαμόγια ήταν και τι θρησκευτική περιουσία έκανε η εκκλησία εις βάρος των Ελλήνων, ήμουν κάθαρμα...τώρα έχω γίνει Αρχικάθαρμα.χαχαχαχα 🤣🤣🤣🤣🤣

    Υ.Γ Η ιστορία είναι πέρα ως πέρα αληθινή και αυτοβιογραφική, δεν νομίζω κανένα άλλο παιδί στην δική μου ηλικία να έκανε αυτό που έκανα εγώ...δηλαδή να ξεγελάσει έναν πνευματικό.!!!χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι είσαι διαβολάκι.. το έχω καταλάβει ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 🙂

      Καμία σχέση βέβαια όλα αυτά με το γιατί αποφάσισα εγώ να κάνω πνευματικό μου τον πατέρα Χριστοφόρο. Εκτός του ότι δεν έχει καμία σχέση με τους πνευματικούς της σειράς, αυτός έχει μια αιθερική άλω γύρω του, που την αντιλαμβάνεσαι εύκολα, και χωρίς πολλά λόγια, εισπράττεις από μόνος σου το μήνυμα πως έχεις να κάνεις με έναν πραγματικό στρατιώτη του Χριστού, ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ. Ίσως έτσι τυχερός σαν κι εμένα, να ήταν κι ο Κολοκοτρώνης, και να είχε τέτοιον πνευματικό, αν κρίνω από το γεγονός ότι έχτιζε και εκκλησάκια σε διάφορα χωριά που βρέθηκε για μάχες.

      Διαγραφή
  6. Οι γυναικες με λίγα λόγια είναι όντα χωρίς λογική και πλέον αφού κάψανε το μυαλό τους από το πολύ διάβασμα και το σεξ με δονητές οι κλασικές αγκαλιες φιλια τσακωμοί ότι κανει όμορφο μια σχεση έχουν εξαφανιστεί αυτό είναι το μεγαλητερο θέμα που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην υπογεννητικότητα συν η οικονομική ανασφάλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 18:32

      Πές ότι θές φραγκάτη γυναίκα και άσε τα πολλά λόγια.

      Διαγραφή
  7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 19:57

    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ.ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ padam,ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΤΟ sea spice ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ,sea of love😀😀

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ : . Ίσως έτσι τυχερός σαν κι εμένα, να ήταν κι ο Κολοκοτρώνης, και να είχε τέτοιον πνευματικό, αν κρίνω από το γεγονός ότι έχτιζε και εκκλησάκια σε διάφορα χωριά που βρέθηκε για μάχες.

    Ο Κολοκοτρώνης όμως είπε εκείνη την ΘΕΙΚΗ κουβέντα...." Μη μου βροντάς, παπά, το πασουμάκι στο τραπέζι, γιατί βροντώ το σπαθί, και σου κόβω το κεφάλι.Πήρε φόρα το ράσο του δεσπότη, κι ακόμη λακάει. Από το Μοριά στην Άρτα με τα πόδια. Και με τα πασουμάκια."

    Που πάει να πει ότι ήταν Ένθεος, αλλά ΔΕΝ είχε εμπιστοσύνη στην συμμορία με τις μαύρες ρόμπες.! Χωρίς αυτόν δεν θα είχαμε ελεύθερη πατρίδα....κανένας παπάς ΔΕΝ θα κατόρθωνε αυτό που έκανε εκείνος με το ΣΠΑΘΙ και όχι με τις ευλογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EY-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.....ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΥ ΚΑΠΠΑΔΟΚΗ,ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ.ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ padam,ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΣΤΟ sea spice ΚΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ,sea of love😀😀

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ Πες τα όλα ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...χαχαχα ώστε έτσι λοιπόν ο Κωστάκης καλοπερνάει εις τας Γλυφάδας.!! χαχαχα Τώρα μεταξύ μας το sea of love μου θύμισε αυτό.
    https://www.youtube.com/watch?v=-MARLOlb9wo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 21:33

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΛΥ soft.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ https://youtu.be/l9GDzyyytt0

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΙΟΥΔΑΣ ΙΣΚΑΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ!

      Διαγραφή
  10. EY-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΛΥ soft.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ,ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ https://youtu.be/l9GDzyyytt0

    Δηλαδή είδες με τα μάτια σου τον Κωστάκη να τραγουδάει...Give a Bit of Mmh to Me;;!! χαχαχαχαχα
    Καλή η Γλυφάδα αλλά σαν εδώ πάνω σε εμάς τους Βόρειους δεν έχει...έχουμε ομορφότερες γυναίκες ρε παιδί μου....άμα σε βγάλω έξω για βόλτες, καλύτερα θα περάσουμε από τον Κωστάκη και τον έτερο Καππαδόκη.!! Τι προτιμάς ξανθιά η κοκκινομάλλα;;;Αλλά καλύτερα να σου δώσω και τις δύο..χαχαχαχα

    https://www.youtube.com/watch?v=h7jLHqn6DMY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 22:19

      ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ,Ο ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ https://youtu.be/lgc5Fzk2UaU

      Διαγραφή
    2. Πώς γίνεται και οι σοβαροί παντρεμενοι άνθρωποι ξέρουν αμέσως πού θα βρούν τέτοια βίντεο κλιπ... αυτό είναι πραγματικά θαύμα! Ύστερα είμαστε εμείς οι σάτυροι της Ρώμης...

      Διαγραφή
    3. Μόνο ένας ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ λείπει τώρα.. να γίνουμε τελείως παιδική χαρά.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 22:37

      ΔΙΟΤΙ,ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ,ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ ΣΤΟ sea spice,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΙΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΠΕΙΧΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΣΕΣΗΠΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΛΟΥΖΑΝΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ".ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

      Διαγραφή
  11. Πού είσαι Μάρκο...;; Γιατί με εγκατέλειπας..; Τούτοι εδω μού χαλάσαν το ίματζ..😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μαμά σου στο έλεγε να προσέχεις τις κακές παρέες... Δεν την άκουσες και τώρα πληρώνεις.


      Άσχετο: Κλαίνε οι χήροι, κλαίνε και οι παντρεμένοι...

      Διαγραφή
    2. Ωραία.. δεν ανήκω σε καμία από τις δύο κατηγορίες🙂

      Διαγραφή
  12. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ,ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ,Ο ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΩΝΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ https://youtu.be/lgc5Fzk2UaU

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Παντρεμένος είσαι δεν είσαι πεθαμένος...μάτι μπορείς να παίρνεις άνετα.!!χαχαχα

    ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ : Πού είσαι Μάρκο...;; Γιατί με εγκατέλειπας..; Τούτοι εδω μού χαλάσαν το ίματζ..😔

    Μέχρι να έρθει ο Μάρκος...δες εδώ κορμάρα γυμνασμένη...και τραγουδάρα.!!χαχαχα Το ίματζ σου μια χαρά είναι τώρα....λες να τους χαλάσω όλους;;;χαχαχαχα

    https://www.youtube.com/watch?v=1ZOngY9htN4

    Λ :Απετάξω τις κακές παρέες;;
    Κ :Απεταξάμην.!
    Λ :Και εμφύσησον και έμπτυσον αυτών;;
    Κ :Φτύνει.!!
    Λ :Και συντάσσεσαι με τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ;;
    K : Συντάσσομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος! Αυτός ο ΕΥ ούτε μάτι δεν τολμά να πάρει. Εσύ είσαι της υγειινής ζωής..
      εγώ τότε είμαι ένας φτωχός και μόνος καουμπόι μετα του Ραντανπλαν Teknoman.
      Θα βρούμε καταφύγιο στην αμαρτία. Κι αν μάς αφήσει τίποτα ο Μάρκος.. 😃

      Διαγραφή
    2. Στους Clutch.. ε ναι! Πολλά πιπίνια θά 'ναι 😉

      Διαγραφή
    3. Για όλα υπάρχει ιστορικό και φιλοσοφικό προηγούμενο: Καϊνισμός = η ακολασία ως θρησκευτικό καθήκον.

      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%8A%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82


      Οι Καϊνίτες (πρώιμη αίρεση του χριστιανικού γνωστικισμού) δεν απέφευγαν την αμαρτία. Αντίθετα, έλιωναν την σάρκα μέσα στις ηδονές για να απελευθερώσουν (ομοιοπαθητικά) το πνεύμα.


      Υ.Γ. Δεν ξέρω αν την πετύχαιναν τελικά με το πνεύμα, πάντως όσον αφορά την σάρκα καλοπερνούσαν...

      Διαγραφή
    4. Μαρκήσιε.. σε βλεπω για see spice κι εσενα.. wellcome to the club 😃

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Ιουνίου, 2019 14:59

      Τότε αυτοί οί δύο χρειάζονται επειγόντως έναν Σαβαναρόλα.Γιά να έρθουν στά γράδα τους😀.

      Διαγραφή
  13. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΕ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑ ώστε είναι "επικίνδυνοι" εεε;; Αν κρεμάσουν τους επικίνδυνους άδικα θα πάνε.!! Τι μου θύμισες τώρα ... πριν κάποια χρόνια ελληνοβουλγαρικά σύνορα κλαμπ crazy dog είμαστε παρέα, πηγαίναμε από τις 3 τα ξημερώματα και μετά, πάντα οπλισμένοι...γιατί εκεί μέσα γινότανε ο κακός χαμός.Μια φορά μπήκα χωρίς όπλο και την πάτησα.!! Μπήκαν μέσα οι δικοί μας, έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους Βούλγαρους μαφιόζους που ήταν εκεί...και βρέθηκα άοπλος ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά αγγλιστί Crossfire...αλλά αυτό δεν ήταν το χειρότερο.!! Το χειρότερο ήταν που ξέφυγε ο τεράστιος βόας που είχαν οι Βούλγαροι, και ερχόταν προς το μέρος μου, δίχως εγώ να μπορώ να κουνηθώ να πάω αλλού διότι έπεφτε πιστολίδι.!!
    Χόρευαν όμως κάτι τέτοιες.!!

    https://www.youtube.com/watch?v=1ZOngY9htN4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ17 Ιουνίου, 2019 23:55

      ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ,ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΕΝ'ΑΓΝΟΙΑ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ,ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΠΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΟΒΙΔΕΣ" ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΤΗΘΗ,ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΟΕΣ,ΗΤΑΝ ΟΙ "ΒΟΕΣ" ΟΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΤΟΥ 2ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,"ΓΕΡΟ,ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΣΠΑΣΕ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ,ΜΗ ΣΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΡΑΣΑ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ.ΕΦΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ'ΠΑΝ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ,ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΑ ΚΎΤΤΑΡΑ.

      Διαγραφή
  14. Εκφυλισμένα κύτταρα άκουσον άκουσον τουλάχιστον αδελφέ μου εμείς δεν πάμε Μύκονο για να ξεφτιλιστούμε πάμε σε σωστα μέρη για να κάνουμε κάτι φυσιολογικό που είναι να βρεις γυναικες πολλές γυναικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υ.Σ. Οι ελευθερη πάντα οι παντρεμένη έχουν τη μια και μοναδική γυναίκα και μητέρα των παιδιών τους συνοδηπορο στη ζωή στης χαρές και στης λύπες καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς αδελφούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν αδελφέ μου! Από τη μια πήγα να τυφλωθώ με αυτό το "συνοδηπορο", από την άλλη σού είπα, πριν στείλεις το σχολιάκι της μιας προτασης που έγραψες με το κινητό.. να τσεκάρεις αν ο ορθογράφος του κινητού σου έγραψε άλλα αντί άλλων. Άντε να βγάλουμε νόημα πάλι...

      Διαγραφή
  16. EY-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : Τότε αυτοί οί δύο χρειάζονται επειγόντως έναν Σαβαναρόλα.Γιά να έρθουν στά γράδα τους😀.

    Τόσο κακομούτσουνος που ήταν λογικό να ήταν οπαδός της εγκράτειας.! Δεν τον πλησίαζε καμία ....την μυτόγκα του την έχεις δει ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ;; Κάτι δηλώνει για την ψυχοσύνθεση του. Αλλά το σημαντικό για μένα που δεν τον γουστάρω ήταν ότι πρωτοστάτησε στο κάψιμο βιβλίων.!!! Αυτό για μένα είναι η μέγιστη αμαρτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Ιουνίου, 2019 19:59

      Ναι αλλά,στο καθήκον του,ο διαβόητος ιεροεξεταστής,ήταν πρώτος.Γι'αυτό δεν τον θέλανε ούτε και οί δικοί του.Τόσο ακραίος.Κι'άς ήταν μυτόγκας!

      Διαγραφή
  17. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ : Κι'άς ήταν μυτόγκας!

    Για αυτό ήτανε διαβόητος ιεροεξεταστής.!! O Αριστοτέλης είχε γράψει ένα βιβλίο το "φυσιογνωμικόν" το οποίο δυστυχώς χάθηκε. Εκεί ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα χαρακτηριστικά της ψυχής στο πρόσωπο έκαστου ανθρώπου. Ερευνητές απέδειξαν και την αντιστοιχία που υπάρχει μεταξύ των σωματικών χαρακτηριστικών και της ψυχικής δομής, θέμα με το οποίο είχε ασχοληθεί ο Αριστοτέλης στο χαμένο βιβλίο του.

    Μια Ελληνική Ψυχή για να ενσαρκωθεί θέλει και το κατάλληλο "δοχείο" σώμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδια κοψτε λιγο τους λιθους και τις αμαρτιες γιατι βλεπω σε λιγο πετροπολεμο. Αλλο ρωταει ο Μαρκος στο αρθρο και ο Κωστας του απανταει με καρτα μελους του club.

    Ακου φιλε Μαρκο, ρωτας δυσκολα γιατι εχουν ανακαλυψει τον ορο αντι-σημιτης. Εδω

    https://uploads.disquscdn.com/images/f54ee342ceacb7db2426b5334d5759922ed8f92ff99fdfdccc2106e90680581f.jpg

    Υπαρχει ομως ελπιδα. Εδω

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=U6Xh1q5l3pc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κι ο Στάλιν καλή δουλειά έκανε και ο Πολ Ποτ καλύτερη (έκαστος στο μαγαζάκι του)...

    Σχήμα λόγου ήταν...

    Για να μην παρεξηγηθώ, το ιδανικό για εδώ θα ήταν ο ΠΕΙΣΙΣΤΡΑΤΟΣ. Ανατρέξτε στη λέξη για να ατενίσετε την ποιότητα του κατασυκοφαντηθέντος ανδρός...


    Υ.Γ. Το δίδαγμα είναι: Ποτέ ιμιτασιόν ανταλλακτικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "κατασυκοφαντηθεντος ανδρος" μου εφερε στο νου τον μεγαλο υμνητη της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Επικουρο.

    Οι τεχνητοι "διανοητες" των μιαρων προσπαθουν να τον κατεβασουν στο επιπεδο Σκαρμουτσου.

    Σ΄ευχαριστω Μαρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή