«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!! ..Πρόεδρος Τορόντο Ράπτορς: Ο Γιάννης δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός.



Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις

 

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουζίρι, που κατάγεται από τη Νιγηρία.

Ο άνθρωπος κλειδί στο πρωτάθλημα των Ράπτορς στάθηκε στον Greek Freak και ανέφερε πως τον θεωρεί Νιγηριανό και όχι Έλληνα.


«Όταν σκέφτομαι τον Σιάκαμ, τον Εμπίντ και τον Γιάννη, να με συγχωρείτε, αλλά δεν είναι Έλληνας, είναι Νιγηριανός, σκέφτομαι από πού ξεκίνησαν αυτά τα παιδιά. Εκεί ξεκίνησα και εγώ. Θα έχω να πω μια φοβερή ιστορία. Αυτή η ιστορία θα έχει ένα πρωτάθλημα που με κάνει να νιώθω τόσο υπερήφανο», ανέφερε.

Στη συνέντευξη ανέφερε πως λατρεύει το Τορόντο και θα παραμείνει στην ομάδα.

η πρώτη φωτο από εδώ

7 σχόλια:

  1. Mας ταχουνε ζαλίσει με το ζόρι μέσω του αντετοκουνμπο ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ να περάσουνε τα μεταναστευτικά τους σχέδια. Όλοι Έλληνες να πούμε, εκτός απο μας. Κάθονται όλοι σαν χάνοι και τον χειροκροτάνε και χαίρονται , διαφημίζει την Ελλάδα λέει, αλλά λογικό αφού είμαστε προιον πλέον για πώληση μήπως είμαστε έθνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά και ο κύριος Μέρφι Αφρικανός είναι, που καμώνετε τον Αμερικανό. Φυσικά, εάν του έλεγε κάποιος να επιστρέψει στα πάτρια και να βοηθήσει οικονομικά τους λιμοκτονούντες συμπατριώτες του, μάλλον θα τσινούσε... Ο δε Αντετοκούμπο, που χρωστάει πολλά στην Ελλάδα, προφασίστηκε ό,τι τραυματίστηκε στην προετοιμασία της εθνικής, ενώ στην πραγματικότητα η ομάδα του απαίτησε να μην παίξει και αυτός ο ντούρος... Έλληνας μας δούλευε κανονικότατα. Τον μακαρίτη τον πατέρα του πάντως, αυτός ο "Έλληνας", που αισθάνεται δικαίως Νιγηριανός, δεν τον έθαψε ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Νιγηρία. Στις ΗΠΑ τον έθαψε. Τίμιος, ντόμπρος και πάνω απ'όλα... Έλληνας. Όλα κι'όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει,το πεις μία πέντε δέκα, και τέλος ότι ένας Αφρικανός είναι Έλληνας, και ένα μικρό παιδί το καταλαβαινει ότι δεν είναι, απλά (κακός) λέγεται.
    Αλλά όταν προσπαθείς, κανείς αγώνα ώστε να με πείσεις να το δεκτό σαν γεγονός, τότε είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι εκ του πονηρου οπως το λες. Εχουν σκοπιμα μπερδεψει τις εννοιες ιθαγενεια-υπηκοοτητα-πολιτογραφιση. Που να καταλαβει ο μεσος νεοελλην με ΜΟ iq 90 τις διαφορες. Δειξτου ομως εναν κωλο θα σου πει αμεσως πιανης ειναι...

      Διαγραφή
  4. Πρέπει να το παραδεχτούμε, αυτός ο Αντεντοκούμπο έχει δείξει σεβασμό στο έθνος μας σε αντίθεση με το μέσο υποσαχάριο. Ένας Ελληνοαμερικανός πήγε με την Ελληνική σημαία και του ζήτησε να την υπογράψει. Αυτός αρνήθηκε. Αυτό είναι σύμβολο ιερό, δεν μπορείς να το προσβάλλεις με τη τζίφρα σου πάνω. Και που δεν ήθελε να παίξει με την εθνική μας μπάσκετ καλό ήταν. Το τραγικό με αυτή τη φυλή είναι ότι και οι καλύτεροι φέρουν μέσα τους το σπόρο της ζούγκλας που αν δεν εκδηλωθεί στους ίδιους, αν δεν εκδηλωθεί στα παιδιά τους, εκδηλώνεται σε άλλους απόγονους.

    http://tinyurl.com/y3bgmv6x

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ενας Ελληνοαμερικανός πήγε με την Ελληνική σημαία και του ζήτησε να την υπογράψει. Αυτός αρνήθηκε. Αυτό είναι σύμβολο ιερό, δεν μπορείς να το προσβάλλεις με τη τζίφρα σου πάνω....

    κι αναρωτιόμουν αν θα συγκινηθεί κανείς.Ξέρουν τι πιασάρικο θα μας ταΐσουν τα βοθροκάναλα...

    μαύρος Ελληνας δεν υπάρχει. Ελληνα υπήκοο βρίσκεις σε όποια απόχρωση θες.

    όπως λέμε Ελληνοαμερικανός κι εννοούμε τον Ελληνα που ζεί Αμερική πρέπει να λέμε Νιγηρέλληνας. ρατσισμός είναι να θεωρείς τόσο κατώτερο ένα έθνος που για λόγους "πολιτικής ορθότητας" το εξαφανίζεις από την καταγωγή κάποιου.
    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή