«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Βρετανία και Ιταλία δείχνουν τον δρόμο

του Διονύση Χιόνη

Μπόρις Τζόνσον, Ντόναλντ Τραμπ


Η απειλή του Μπόρις Τζόνσον για την μη πληρωμή της αποζημίωσης παγιδεύει πλέον την ΕΕ σε μια παγίδα που είχε η ίδια στήσει. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη διαδοχή της Τερέζας Μέι δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην The Sunday Times ότι θα αρνηθεί να καταβάλει τον «λογαριασμό του διαζυγίου» με την ΕΕ το ποσό των 39 δισεκατομμυρίων λιρών που έχει συνομολογηθεί ότι θα οφείλει το Λονδίνο στις Βρυξέλλες όταν αποχωρήσει αν οι Ευρωπαίοι δεν προσφέρουν καλύτερους όρους όσον αφορά το Brexit......
 

Μέχρι τώρα, η απειλή των πληρωμών από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την ΕΕ ήταν και ο κύριος μοχλός πίεσης για μια ιδιαίτερα δυσμενής συμφωνία αποχώρησης για το Ηνωμένο Βασίλειο. Παράλληλα, αποτελούσε και ένα παράδειγμα προς αποφυγή για οποιοδήποτε άλλο μέλος της ΕΕ ή της ΟΝΕ σκεφτόταν κάτι ανάλογο. Η λογική που είχε διαμορφωθεί περιγραφόταν περίπου ως ακολούθως:

Με δεδομένο ένα μεγάλο κόστος αποχώρησης η ιδέα της εγκατάλειψης της ΕΕ ήταν απαγορευτική. Τα πράγματα όμως φαίνεται ότι άλλαξαν και ανέτρεψαν την απειλή του καταλογισμού με την επίσκεψη του προέδρου Τραμπ στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν προέτρεψε τους Βρετανούς να αποχωρήσουν χωρίς να πληρώσουν τίποτα.

Κατά αναλογία οι παρατεταμένες απειλές της ΕΕ προς την Ιταλία για τον περιορισμό της ρευστότητας και της κεφαλαιακής επάρκειας των τραπεζών οδήγησαν του Ιταλούς να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού αγνοώντας τις απειλές. Η κίνηση αυτή στη συνέχεια τους οδήγησε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της ρευστότητας ψηφίζοντας την κυκλοφορία του παράλληλου νομίσματος minibots.

Και στις δύο περιπτώσεις η ΕΕ πέφτει στην παγίδα που είχε στήσει. Kαι στις δύο περιπτώσεις ίσχυσε ο επιβεβαιωμένος κανόνας των οικονομικών περί μακροχρόνιας ισορροπίας. Οι απειλές και τα προσκόμματα δεν μπορούν να εμποδίσουν την επίτευξη της μακροχρόνιας ισορροπίας. Πολύ περισσότερο η διοικητική προσέγγιση των προβλημάτων δεν μπορεί να υποκαταστήσει την οικονομική πολιτική και να αντιμετωπίσει τα ζέοντα οικονομικά προβλήματα.

Τις δύο αυτές διαπιστώσεις φαίνεται να συνεχίζει να τις αγνοεί η ΕΕ προδιαγράφοντας με αυτό τον τρόπο το μέλλον της.



40 σχόλια:

  1. Οι Αγγλοσαξονες καθε ειδους, προελευσης και ιδεολογιας(πχ Μπανον) στοχευουν στο να παρασυρουν τους Ευρωπαιους σε καταστροφικες γιαυτους πολιτικες χρησιμοποιωντας τις οντως υπαρκτες ενστασεις κακοδιοικησης, αντιδημοκρατικοτητας και αναποτελεσματικοτητας που υπαρχουν στην Ευρωπαικη δομη. Η Αγγλια ειναι ο δημιουργος και η κυρια συνιστωσα της Αγγλοσαξονικης Αυτοκρατοριας και οχι η Αμερικη.Η δε πολιτικη της ειναι κατι ευρυτερο.Ειναι η πολιτικη της ΝΤΠ.Δεν εχει λογο να συμμετασχει σε ενα διοικητικο μορφωμα που δεν ελεγχει.Τουλαχιστον οσο θα ηθελε.Δεδομενης και της νοοτροπιας της.Οι Σοβιετικοι ειχαν ως δογμα 'οτι δεν ελεγχω το καταγγελω' ενω οι Αγγλοι 'χερι που δεν μπορεις να το δαγκωσεις φιλα το'.Μετα το 'ατυχημα' του Brexit θα φροντισουν η να το ακυρωσουν με νεο δημοψηφισμα για να συνεχισουν την υπονομευση η να δημιουργησουν μια μεγαλη ρωγμη στην Ευρωπαικη συγκροτηση ετσι ωστε να την διαλυσουν μολις μπορεσουν. Το οξυμωρο ειναι οτι η Βρετανια διαθετει ενα ανταγωνιστικοτερο οικονομικο συστημα και μια πιο αξιοπιστη δημοκρατικη δομη παρολου που οι 'πολυτελειες' αυτες εχουν αμεση σχεση με την κυριαρχια στις αγορες πρωτα με τις αποικιες και μετα με την εξαπλωση των Αγγλοσαξονικων Κολοσσων!!!!!Πραγματι το συστημα τους για τους πολιτες τους ειναι ανθρωπινοτερο ισως γιατι στηριζεται στην τυφλη κυριαρχια των εξω.Για τον λογο αυτο οι εξω δεν αντιμετωπιζονται απο αυτους ισοτιμα και επι αμοιβαιοτητι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι οι έξω;
      Όσο για τον Μπάνον,, ποιες είναι αυτές οι "καταστροφικές" πολιτικές.. γιατί πιο καταστροφικό από την διάλυση της οικογένειας, την ανελευθερία και την ισλαμοποίηση που έχει ως πολιτική η "ενωμένη Ευρώπη" δεν νομίζω να υπάρχει.

      Διαγραφή
    2. Ο Μπαννον λειτουργει και αυτος ΠΑΡΑΝΟΜΑ οπως και ο Σορος επεμβαινοντας ασυμμετρα στα πολιτικα πραγματα της Ευρωπης!!!Εννοω κανοντας ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ (ιδιως ο Σορος). Ειδαν φως και μπηκαν φαινεται!!! Η ΕΕ ειναι ενα πεδιο μαχης μεταξυ των λαων που την απαρτιζουν και της Νεοταξικης και προωθουμενης ΕΛΙΤ. Ο αγωνας συνεχιζεται!!!! Ο κυβος δεν εχει ακομα ριφθει!!!! ........ Ακουγεται παραλογο αλλα νομιζω οτι η ΕΕ παρολες τις σειρηνες, μεσες ακρες, ειναι στο σωστο δρομο!!! Στον δρομο για την περαιτερω πολιτικη εννοποιηση και εμβαθυνση των κρατων-μελων της και της χειραγωγησης της απο ευρυτερες πανευρωπαικες και δημοκρατικες πρωτοβουλιες.Τα δε αναμφιβολα προβληματα της ειναι η αναγκαια και ικανη συνθηκη ανελιξης της! Οταν για τον ιστορικο χρονο η ΕΕ θεσμικα ειναι τοσο νεα!!!Σχεδον βρεφος!! Εξηγουμαι:.....1)Διαφαινεται (αν και δεν ειναι ακομα σιγουρο) οτι ο κακος δαιμων της ΕΕ η Βρετανια μαλλον εξ ατυχηματος για την διεθνη ΕΛΙΤ θα εξελθει της ενωσης και πολυ πιστευω βιαια(ωστε να προκαλεσει οσο το δυνατον μεγαλυτερη ΡΩΓΜΗ). Ηδη ο BORIS JOHNSON το προανηγγειλε!! .........2)Ειναι απολυτα βεβαιο οτι η Τουρκια και οι χαριεντισμοι της εδω και 20 χρονια με την Ευρωπη ΚΑΠΟΥΤ!! Προχθες εκλεισε την πορτα θορυβωδως και ο Σαλβινι, παλαιοτερα ακομα και ο Μακρον, η Αυστριακη κυβερνηση κλπ. Με οτι αυτο συνεπαγεται για την ΕΕ και ιδιως για την χωρα μας!!........ 3)ΝΑΙ!!!!! η ΕΕ θα πρεπει να λυσει ΑΝ ΤΑ ΛΥΣΕΙ παρα πολλα διαρθρωτικα-οργανωτικα-διοικητικα προβληματα με πρωτο το ευρω και ισως να μην τα καταφερει!!! Θα πρεπει να επιλυσει πρωτιστως το ΕΛΛΕΙΜΜΑ δημοκρατιας και αμεσως μετα το κραυγαλεο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ανεξαρτησιας εναντι της Αγγλοαμερικανικης ΕΛΙΤ που διαβαζεται και ως ΝΤΠ.Θεσπιζοντας την ΚΟΙΝΗ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ειναι ο ακρογωνιαιος λιθοςτης συνυπαρξης τοσων και τοσων κρατικων οντοτητων!! Αν αποφυγει και την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ που ακυρωνει την ανεξαρτησια των εθνων κρατων της νομιζω οτι θα μπορεσει να ανταπεξελθει στον ανταγωνισμο και την μηνη των υπερδυναμεων............ 3)Η Ευρωπη των πολλαπλων και επαλληλων θεσμικων κυκλων που αχνοφαινεται(Σεγκεν, ευρω, αμυνα κλπ) ειναι το καλυτερο γιατρικο ευελιξιας σε μια ηπειρο που ο Γερμανικος συντηρητισμος και η πρωσικη ακαμψια ειναι ενας μεγαλος κινδυνος. Ομως δεν ειναι μονο οι κεντροευρωπαιοι. Ισως αν αναδειχθουν απο την ιστορια πολιτικα αναστηματα και αναπαντεχες φυσιογνωμιες (ποτε δεν ξερεις) ισως να τελεσφορησει το μεγαλυτερο πολιτικο πειραμα της εποχης μας που μεχρι στιγμης το μονο που καταφερε ειναι η 75ετης ΕΙΡΗΝΗ που μυωπικα πολλοι παραβλεπουν!!! Ο Μπαννον και ο καθε Μπαννον διαβλεποντας οτι μια ΕΕ των 450 εκ πολιτων μπορει υπο προυποθεσεις να ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ και ακαριαια να συρρικνωσει την Αγγλοσαξονικη Αυτοκρατορια(διαβαζε και ΝΤΠ) πιανει το αλλο ακρο του Σορος.Να μη φυγει ο ελεγχος επιδιωκει!!!!

      Διαγραφή
    3. Κατανοητότατος αυτή τη φορά και αποδεκτότατος από άποψη επιχειρημάτων.
      Σας ευχαριστούμε τα μάλα!

      Διαγραφή
    4. Τα όσα γράφει ο Θαλής θα ήταν ολόσωστα, εάν η ίδια η ΕΕ δεν είχε εισέλθει πανηγυρικά στην ΝΤΠ, θεσμοθετώντας, μέσω της Συνθήκης του Μάαστριχτ, την αναντίρρητη ένταξή της στην ασύμμετρη παγκοσμιοποίηση, μέσω των τεσσάρων ελευθεριών (εργασίας, κεφαλαίου, αγαθών και υπηρεσιών). Επίσης, όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ ελέγχονται, εμμέσως ή αμέσως, από τους Γερμανούς, οι οποίοι με την σειρά τους είναι υπάλληλοι των Αμερικανών. Για του λόγου το αληθές, ο φοβερός και τρομερός... γερμαναράς Σόιμπλε, όπως τα αμερικανόδουλα εγχώρια ΜΜ εξαπάτησης τον παρουσίαζαν, είχε ταχθεί υπέρ των βομβαρδισμών εναντίον του Ιράκ. Για τόσο άτεγκτο πατριώτη μιλάμε... Ακόμα, ο απερχόμενος Ομπάμα ταξίδεψε στην Γερμανία, για να χρίσει την Μέρκελ, και όχι την Μέι, ηγέτιδα της ΝΤΠ, μετά την ήττα της Κλίντον και τον εκπεφρασμένο προστατευτισμό του Τραμπ. Τέλος, το τι είναι στην πράξη σήμερα η ΕΕ, μπορούμε να το κατανοήσουμε με απτό τρόπο, εάν αναλογιστούμε, πως η περιβόητη Τρόικα, που δολοφονεί τους Έλληνες συναποτελείται από το ΔΝΤ και δύο θεσμικά όργανα της... Ένωσης: την Κομισιόν και την ΕΚΤ. Όχι μόνο δεν έχουν ίχνος μεταμέλειας για την γενοκτονία των Ελλήνων, αλλά επισείουν και το ημιθανές σώμα της πατρίδας μας ως παράδειγμα προς αποφυγήν στους ανυπότακτους πλέον Ιταλούς. Καλές και άγιες είναι οι θεωρίες, αλλά ας κοιτάμε και την αδήριτη πραγματικότητα λίγο.

      Διαγραφή
    5. Ανωνυμε 11:59,
      ηρθατε στα λογια μου, στην ερωτηση που αρχικα διατυπωσα προς τον Θαλή, και που παρόλο οτι τοποθετηθηκε επιτυχημενα απο την πλευρα του, εντουτοις δεν καλυφθηκε πληρως το θεμα της ΕΕ, η οποια δεν πειθομαι οτι αγωνιζεται να ανεξαρτητοποιηθει, αλλα αυτο που πρεπει να γινει ειναι ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ. Πλεον εχουμε καταλαβει πως συνασπισμοι κρατων εξυπηρετουν ανωτατα σκοτεινα ιερατεια και ειναι εις βαρος της κυριαρχιας και ιστορικης επιβιωσης εθνων.

      Διαγραφή
    6. Κατά τα μέσα της δεκαετίας του '80, στην Ελλάδα, προβαλλόταν μιά αγγλική κωμική σειρά με τον τίτλο: Yes Minister". Κάμποσο καιρό μετά η σειρά αυτή συνεχίστηκε με τον τίτλο : "Yes Primeminister". 'Ηταν δύο πολύ πετυχημένες σειρές που χαρακτηρίζονταν από to καυστικό, ειρωνικό και ιδιαίτερο αγγλικό χιούμορ. 'Ελεγε πάρα πολλές αλήθειες τις οποίες ακόμα και οι ίδιοι Βρετανοί κατανόησαν και συνειδητοποίησαν σχεδόν 40 χρόνια αργότερα. Οι σεναριογράφοι όντως πολύ οξυδερκείς έγραφαν αλήθειες που έσπαγαν κόκκαλα διανθισμένες με πολύ χιούμορ το οποίο σε έσφαζε με το μπαμπάκι! 'Ενα πολύ επιτυχημένο απόσπασμα είναι το παρακάτω το οποίο φανερώνει το ποιός ήταν ο πραγματικός λόγος ένταξης της "U.K." στην "ευρωπαϊκή οικογένεια", στην, τότε, ΕΟΚ και τι σκοπούς εξυπηρετούσε η παρουσία της μακροπρόθεσμα. Η Βρετανία πάντοτε αποτελούσε μιά "παραφωνία" στα ιστορικά και πολιτικά πράγματα της Ευρωπαϊκής ηπείρου, έχοντας γιά εκατοντάδες χρόνια χαράξει τη δική της εξωτερική πολιτική που βασιζόταν στο "διαίρει και βασίλευε". Ακούστε προσεκτικά το απόσπασμα διότι στο τέλος θα σας δωθούν πολλές απαντήσεις γιά την τωρινή κατάσταση στη Βρετανία, η οποία μόνο "θύμα" της Ε.Ε δεν είναι.

      https://www.youtube.com/watch?v=ZVYqB0uTKlE

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΕ στην ιστορια της Γηραιας Ηπειρου ειναι η δημιουργια κοινης αμυνας και εξωτερικης πολιτικης εστω και απο λιγα μελη αρχικα.Η δημιουργια ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (παρα τα οσα προπαγανδιστικα και αποπροσανατολιστικα λεγονται) που θα προστατευει με ρητρα ενιαιου αμυντικου χωρου τα εξωτερικα συνορα και θα ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ απο το ΝΑΤΟ θα αποτελεσει και για την Ελλαδα ιστορικο οροσημο.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.Αφου ειναι κοινο μυστικο οτι πρωτιστως μπηκαμε για γεωπολιτικους(διαβαζε αμυντικους) λογους. Οι Αμερικανοι, οι Αγγλοι, αλλα και οι θιασωτες της ΝΤΠ μολις ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ η δημιουργια Ευρωστρατου( επικειται) θα κανουν τα παντα για να αναστρεψουν τα πραγματα!. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΟΛΙΤΗ!!!!! Το κανουν διοτι θα χασουν ανεπιστρεπτι την αυτοκρατορια τους και την βολεψη τους!.Θελουν την ΕΕ των 450εκ πολιτων κολαουζο των επιδιωξεων τους και μεχρι εκει. Η Ευρωπη διαθετει μεσω και της Ελλαδος αλλα και αλλου στην Ευρωπη γεωφυσικους πορους ικανους να ανασχεσουν την προφανη σημερινη της ενεργειακη ενδεια.Μια πολιτικη αυτονομησης της ΕΕ με πολιτικους τυπου Σαλβινι, Ορμπαν, Λεπεν, Κουρτς και τα ρεστα ισως μπορεσει να πυροδοτησει τον Ευρωστρατο ως προστατη των εξωτερικων συνορων!Η ΕΕ δεν ειναι μπανανια για να ερχονται οι Σοροι και οι Μπαννον και να υποκαθιστουν κυβερνησεις!!! GO HOME λεει το συλλογικο ασυνειδητο των Ευρωπαιων!!! Η κοινη αμυνα (ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ)και η κοινη εξωτερικη πολιτικη ειναι το κλειδι για την απελευθερωση της Ελλαδος απο την Τουρκια που ως γνωστον αποτελει και μοχλο της ΝΤΠ εναντιον μας.Η πατριδα μας θα πρεπει ομως οχι μονο να συμβαλει αλλα και να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ τροπο τινα τον σχετικο διαλογο.Ιδιως τωρα που εφυγε η Βρετανια μια χωρα που για τους δικους της λογους υπονομευε την ΕΕ. Οι εχθροι του Ελληνισμου (εσωτερικοι και εξωτερικοι) θα προσπαθησουν με λυσσα να στρεψουν την χωρα μας γεωπολιτικα στο πουθενα για να την ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ευκολοτερα...Αυτοι που εναντιωνονται στην ΕΕ (που εχει βεβαια τα τρωτα της) ας σκεφτουν τι εχουν να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!!!!! Και αν αυτο που προτεινουν ειναι ανεκτα βιωσιμο και δεν οδηγει στην υπονομευση και καταστροφη της Ελλαδος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε και γι αυτες τις επισημάνσεις αγαπητέ Θαλή. Μεχρι τωρα ομως βλεπω να ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΟΜΕΘΑ απο την ΕΕ, που ολα δειχνουν οτι το τωρινο της προσωπο ηταν κρυμμενο εξαρχής και κατα την γνωμη μου ο κρυφοτροτσκιστης εθναρχης Καραμανλης εσταλη εδω για να μάς ενταξει σε αυτην, πριν -κατα την εξοδο μας απο την επταετια- πατριωτικοι παραγοντες της χωρας την οδηγησουν στην αγκαλια της προδιαγεγραμενης για το μελλον πλεον, αντινεοταξικης εθνικιστικης Ρωσιας.
      Ειχαν αρκετες δεκαετιες στην διαθεση τους να οργανωσουν και ευρωστρατό, αλλά κατα πώς φαίνεται μια χαρα γινοταν η δουλεια, και γινεται, με το σιωνιστικό ΝΑΤΟ ΦΑΤΟ, που σαν τον νταβατζη προξενησε πολλες ζημιες σε κρατη που επιζητουσαν την αυτοδιαθεση (βλ. Γιουγκοσλαβια) , καθως και τον ΟΗΕ ΟΗΜΕΝΑ!..και την ΕΚΤ των γαμψομυτηδων τραπεζιτων, και το ΕΚ με τα φυτευτα ερπετο-υβριδικα μελη που κανεις δεν τα ηξερε πριν ουτε απο ποιον επιλεχτηκαν για τα ποστα τους.
      Θεωρω αγαπητε Θαλη οτι ειστε καλων προθεσεων τεχνοκρατης, που εχετε πειστει για την αυθεντικοτητα καποιων θεσμων, απο τους οποιους ομως εμεις ειμαστε στα ορια του αφανισμου.Και αυτο κυριως με την σκοτεινη τους επιμονη να κρατησουμε 3μισι εκ. λαθροσκατα -και να φερουμε κι άλλα- ενω εν ετη 2019 μολις που αποτελουμε οι Ελληνες το 60% του πληθυσμου (περιπου 7 εκατομμυρια τωρα) . Αυτο δεν εχει συμβει πουθενα! Σε Γαλλια, Γερμανια, Αγγλια κ.ά. ξεκινα απο τα 50 και πανω εκ. ο γηγενης πληθυσμος, για να φοβουνται για γενοκτονια απο 2 ή 3 ή 5 εκατομ. Ισλαμ που εχουν ηδη δεχτει, και μαλιστα μολις σταματησαν να δεχονται αφου εχουν την αποθηκη ψυχων Ελλαδα και την πλειοψηφια απο εμας αριστεροποιημενους μαλακες, δηλ. καμμενους κι ετοιμους προς σφαγη.
      Γι αυτο.. η αποψη μου ειναι εξω απο το μπουρδελο ΕΕ ή να διαλυθει μια ωρα αρχυτερα απο αποσταθεροποιητικους παραγοντες τυπου Μπανον, να βγουμε και απο το κωλοευρώ το οποιο αποτελει κατα 50% τον μαγνητη που προσελκυει τις αφροασιατικες κατσαριδες.

      Διαγραφή
  3. Γνωμη μου ειναι.Συνηθως οι συλλογικοι φορεις κυριως αλλα και οι πολιτες που εναντιωνονται με ασυμμετρο και μη αναλογικο τροπο προς τους Ευρωπαιους(που σιγουρα εχουν ευθυνες) ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΕΚΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΤΗ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΙΑΣ.Πολλοι απο ολους αυτους η συντριπτικη πλειοψηφια πιστευω ειναι απλα κρατικοδιαιτοι οι οποιοι αφου καταβροχθισαν δια των απιστευτων και θηριωδων μισθολογικων προνομιων τους τους φορους των πολιτων της ελευθερης οικονομιας αμεσως μετα και ταυτοχρονα αρχισαν να καταβροχθιζουν τα δανεια του Ελληνικου κρατους τα οποια διοχετευονταν ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ. Πιστευω οτι εναντιωνονται και καταφερονται κατα της Ευρωπης ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.Θελουν να ξεστρατισουν την κοινη γνωμη απο την ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ οτι δηλαδη ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Που ειναι η κυρια οχι ομως η μοναδικη αληθεια.Εννοω οχι μονο τους ιθυνοντες πολιτικους και παραγοντες της δημοσιας ζωης.Εννοω και την ευρυτερη μαζα των κομματικων κρατικων υπαλληλων και ιδιως των ρετιρε που εβγαιναν και ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ στην συνταξη απο τα 40-50 με απιστευτα εφαπαξ και απιστευτες ισοβιες παροχες για την ελαχιστη-ελαχιστοτατη προσφορα υπηρεσιων προς το ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ των εργαζομενων.Δεν θα μπορεσουμε ποτε να συνεννοηθουμε σαυτο τον τοπο οταν κραυγαζουμε και τσιριζουμε για να αποκρυψουμε τις μπομπες μας ενω θα πρεπει να αποδεχθουμε την ευθυνη μας ως τροφιμων και μετοχων ενος ασυδοτου και απολυτα διεφθαρμενου μεταπολιτευτικου κρατους.Πριν καταγγειλουμε τους Ευρωπαιους θα επρεπε να καταγγελουμε τον εαυτο μας.ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα ομως που τα μετρα πληττουν και αφανιζουν οχι τα λαμογια που κατεστρεψαν και καταχρεωσαν την Ελλαδα και μια χαρα ακομα περνανε, αλλά τον ευρυ τιμιο και ανεκαθεν στα ορια επιβιωσης πληθυσμο..
      Μαλιστα ολοι εχουν καταλαβει οτι οι φιλοι μας οι ευρωπαιοι μια χαρα συνεργαζονται με την εγχωρια ερπετικη ελιτ για να αρπαξουν μια κι εξω το οικοπεδο και να μας κανουν μια μαζα ομογενοποιημενη μαζι με τους πακιστανους που θα ζουμε με 280 ευρω το μηνα και θα τους σερβιρουμε τα κοκτεηλ τους κατω απο την Ακροπολη που θα ειναι πλεον δικη τους κερδοφορα επιχειρηση.

      Λυπαμαι, αλλά απο εναν τετοιο αργο και εξευτελιστικο αφανισμο, προτιμω να γινουν ολα ωπα και να αφανιστουμε μια κι εξω ηρωικως ή να νικησουμε.

      Σας υπερ-ευχαριστω για τις εξαιρετικες παρεμβασεις σας καθε φορα, που ανεβαζουν το επιπεδο στο χωρο των σχολιων, οσο κι αν εγω ο ιδιος τον κανω λιγο λαχαναγορα LOL..

      Διαγραφή
  4. Αναρωτιέμαι υπάρχουν ακόμη νοήμονες Έλληνες που θεωρούν ότι η Ευρώπη και η τερατογένεση της ΝΤΠ η ΕΕ είναι υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων; Εθελοτυφλούν στην μεθοδευμένη γενοκτονία και καταστροφή της Πατρίδας μας και θεωρούν την ένταξη μας σε αυτήν ΩΦΕΛΙΜΗ για εμάς; Δεν καταλαβαίνω, δεν μπορώ να καταλάβω που ωφελήθηκε η Ελλάς και οι κάτοικοι της από την ΕΕ; Θέλω απτές αποδείξεις, πραγματικές ως προς το τι καλό εδόθη ή εξελίχθη στην Ελλάδα από τους Ευρωπαίους μετά την ένταξη μας στην εε. Και τους τομείς που υπήρξε αυτή η ωφέλεια.
    Ερώτηση στους ειδήμονες... είχε η Ελλάδα εξοφλήσει τα πάντα από τα περασμένα επί τούτου δάνεια που μας είχαν υποβάλει οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ Ευρωπαίοι; Και άμα τη εξοφλήσει μας τσακίσαν με βοήθεια των ντόπιων δοσίλογων με απανωτά χτυπήματα πρώτα στην οικονομία και έπειτα σε όλους τους τομείς που συνιστούν ένα έθνος; και τελικά μια πολύ χαζή ερώτηση ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, οι ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ κλπ Ευρωπαίοι σύμμαχοι των Ελλήνων; Δείχνουν φιλελληνικά αισθήματα, ενδιαφέρονται για την γενοκτονία που συντελείται στην Ελλάδα; Για να μην αναφέρω ένα προς ένα τις παγίδες τις οικονομικές που μας στήσανε με την βοήθεια των βρωμιάρηδων της εκάστοτε κυβέρνησης ΟΛΗΣ της μεταπολίτευσης και μετά... ή να αναφέρω τι μας έχουν κάνει πριν την μεταπολίτευση...
    Κατ' εμέ η Ελλάδα έχει τελειώσει οριστικά με την Ευρώπη και τους Ευρωπαίους πολλά χρόνια τώρα, όσο για τους αιθεροβάμονες, καθόλου τεχνοκράτες, βολεμένους είτε δεν ανήκουν στον Ελληνικό λαό είτε έχουν βάλει παρωπίδες και θεωρούν τους Άγγλους - καλοί μισέλληνες και αυτοί - και λοιπούς λαούς χειρότερους -ως προς την γενοκτονία των Ελλήνων- από τους λοιπούς βρωμιάρηδες Ευρωπαίους. Λυπάμαι που υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;;;;;;; που υποστηρίζουν την ένταξη μας στην Ευρώπη τους, ειλικρινά λυπάμαι.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο περιθωριο των Ευρωπαικων οικονομικων δομων και θεσμων(που δεν ειναι και το αγλαισμα της δημοκρατιας-καθε αλλο) η Ελλας παρ ολα αυτα με ανεση θα μπορουσε αν οχι να διαπρεψει επιχειρηματικα τουλαχιστον να συντηρησει και να κινησει με αξιοπρεπεια την οικονομια της.Διατηρωντας ταυτοχρονα γεωπολιτικα μια σχετικα ασφαλη-αμυντικα θεση απεναντι στην Τουρκια.Που καποιοι(οι περισσοτεροι νομιζω στην χωρα) φαινεται οτι την υποτιμουν χωρις ομως να προτεινουν τροπους ΑΝΑΣΧΕΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ της.Ειχα γραψει παλαιοτερα οτι μια Τουρκαλβανια των 100 εκ θα μας ρουφηξει σε λιγο (αν δεν αντιδρασουμε) οπως η ηλεκτρικη σκουπα!!!Θυμιζω οτι οδηγηθηκαμε στην ΕΕ και συνακολουθα στην Ευρωζωνη για γεωπολιτικους λογους κυριως(διαβαζε Τουρκια).Ουτως η αλλως μονοι μας εξω απο συνασπισμους ΔΕΝ θα μπορουσαμε να σταθουμε.Ιδιως λογο της ανεπαρκους μειοδοτικης εως προδοτικης ηγεσιας που διαχρονικα εχουμε για ιστορικους λογους!!!Θα πρεπει συνεπως να επιλεξουμε απο το μη χειρον!!!Διαλεξαμε λοιπον καποια στιγμη εκοντες ακοντες την ΕΕ και κατα την γνωμη μου πραξαμε ορθως.Δεν εκμεταλλευτηκαμε ομως ουδολως τα οποια θετικα της ΕΕ και του ευρω ουτε ως εθνος συνεισφεραμε τιποτα θετικο για την δημοκρατικη διαρθρωση της ΕΕ και τον οργανωτικο μετασχηματισμο της σε Ηνωμενες Πολιτειες της Ευρωπης ως συμπραξη ελευθερων αυτοκυριαρχων εθνων!!Εκτος απο τον εαυτο μας κοροιδεψαμε το συμπαν ολακερο!!Ουτε καν προτειναμε ενα βιωσιμο σχεδιο οπως για παραδειγμα την Ευρωπη των πολλων ταχυτητων η των επαλληλων οργανωτικων δομων.Ουραγοι κανονικοι στην καλυτερη περιπτωση και αρνητες της Ευρωπης ουσιαστικα, προωθοντας μια Ελλαδα στο πουθενα!!!Μια Ελλαδα βορα στην καθε επιβολη!!........ Δεν θα μπορουσε για παραδειγμα η χωρα μας οντας μελος της κατεστημενης ΕΕ να μειωσει τους φορολογικους συντελεστες των επιχειρησεων και να πυροδοτησει την αναπτυξη?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!Δεν θα μπορουσε να βγαζει τους συνταξιουχους του δημοσιου και των ρετιρε στην συνταξη στα 67?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!Δεν θα μπορουσε να ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ την ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ που ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ κατεστρεψαν την χωρα?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!Δεν θα μπορουσε να φερει την συνταξιοδοτικη δαπανη απο 30δις€ στα 15-20?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ και θα ηταν και πολυ δικαιο!Δεν θα μπορουσε να θεσπισει δημοσιονομικα φρενα στον προυπολογισμο και να καταργησει την καταραμενη ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ?ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!Δεν θα μπορουσε να φρεναρει δραστικα την λαθρομεταναστευση οπως η Ισπανια η Ιταλια η Μαλτα και αλλες χωρες???? ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!! Η ΕΕ φταιει για ολα αυτα??.Η ΕΕ φταιει για ολα αυτα που δεν εγιναν και δεν γινονται ενω θα ηταν απολυτα εφικτο να γινουν???.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα περισσότερα που αναφέρατε, φυσικά και φταίνε οι ανθέλληνες "πωλητικοί" και το ευρύτερο πολιτειακό και επιχειρησιακό καθεστώς. Μάλιστα τώρα που κατάλαβαν ότι τους την έχουμε στημένη την κρεμάλα, όλοι αυτοί, κάνουν το παν για να αγκιστρωθούν στις σχέσεις οριστικού ξεπουλήματος και βιολογικού αφανισμού μας. που έχουν συνάψει με τους διεθνείς εξουσιαστές και την εβραιοπαϊκή πλέον ένωση.

      Διαγραφή
    2. Η ΕΕ απαιτεί ανοιχτά σύνορα και απειλεί τα κράτη-μέλη που αρνούνται να γίνουν... Ελλάδα, π.χ Πολωνία και Ιταλία. Που ζείτε; Αντιλαμβάνεσθαι τι σημαίνει ελευθερία εργασίας, ήτοι εργαζομένων; Η κατάργηση των λέξεων μητέρα και πατέρας είναι επίσης οδηγία της ΕΕ. Το γνωρίζετε; Η υποχρεωτική αλλαγή των αστυνομικών ταυτοτήτων με νέες βιομετρικές, που θα εντείνουν το φακέλωμα και θα καταργήσουν κάθε έννοια ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων ενεκρίθη πριν λίγες ημέρες. Ποιά η γνώμη σας επ'αυτών, αγαπητέ; Η εν Ελλάδι διαφθορά υπήρξε απότοκο της πολιτικής εκμαυλισμού που εφήρμοσαν πρωτίστως γερμανικές, και όχι μόνο, εταιρίες. Επίσης, η συλλογική ευθύνη την οποία εκτοξέυσατε κατά των συμπατριωτών σας, υπήρξε ναζιστικό δόγμα. Ο νυν πρόεδρος της Κομισιόν και πρώην πρωθυπουργός του " πλυντηρίου", που ονομάζεται Λουξεμβούργο, στις εκλογές του '15 μας προέτρεπε να ψηφίσουμε ΝΔ και Πασοκ, γιατί ήθελε να βλέπει, λέει, οικεία σ'αυτόν πρόσωπα. Δηλαδή, ο θεσμικός επικεφαλής της ΕΕ μας έλεγε να ψηφίσουμε τους λωποδύτες και τους προδότες. Για την απαράδεκτη ανάμειξή του, αλλά και για την προτροπή του να ψηφίσουμε κλέφτες, ποιός φταίει; Τέλος, για την διαφθορά που αναμασάτε, αλλά ταυτοχρόνως κάνετε λόγο περί καθεστωτικών ΜΜΕ, ενώ λένε ακριβώς ότι κι'εσείς, το δημόσιο χρέος το 2010 ήταν 118% του ΑΕΠ. Εννέα χρόνια μετά την ανάληψη της διαχειρίσεως των εσόδων του ελληνικού κράτους από ΔΝΤ, ΕΚΤ και Κομισιόν έχει φτάσει στο 180%. Γι'αυτό ποιός φταίει;;;

      Διαγραφή
  6. @ Thales

    Mετα το 1945 Γερμανια δεν υπαρχει. Ο Στρατηγος Πατον προσπαθησε να σωση οτι μπορουσε, αλλα ενα φορτηγο περασε απο πανω του. Αυτο που υπαρχει ειναι ενα Σιωνιστικο εργαλειο με εντολη να ισοπεδωση ολη την Ευρωπη δια μεσου της πολυμορφιας και εξαφανισεως της Λευκης Φυλης.

    Οι λαοι δεν ειχαν και δεν εχουν ευθηνη για τιποτα. ΕΥΘΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ. Η Δημοκρατια ειναι η χειροτερη μορφη δικτατοριας, οπου το 51% μπορει να εξαφανιση τα δικαιωματα του 49%, ΤΖΕΦΕΡΣΟΝ.

    Η Ευρωπη ειχε αρχισει να βρισκη τον εαυτο της τα τριαντα, σαραντα χρονια χρονια της Belle Epoque. Μετα ηρθαν οι δυο σχεδιασμενοι Σιωνιστικοι Πολεμοι και ολα πηγαν στο διαολο. Σου συνιστω το βιβλιο του Patrick J. Buchanan "Hitler, Churchill and the Unnecessary WAR".

    Aυτο που ζει η Ευρωπη σημερα ειναι η φαση οπου η αντικατασταση της Λευκης Φυλης απο Αφροασιατες εχει ανεβασει στροφες, ακριβως οπως περιγραφεται στο βιβλιο του Coudenhove-Kalergi, EUROPA, 1927.

    Η Ευρωπη ειναι δημιουργημα των Ελληνων και δεν προκειται να την αφησουν να χαθη. Η Ελλαδα του σημερα ειναι καποιο ονειρο του αριστεροηλιθιου Καραμανλη και Κουτσουμπα και με την πρωτη αχτιδα φωτος θα διαλυθη.

    Δοξασιες ΕΛΙΑΜΕΠ και Θεοδοτου απαιτουν a grain of salt.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΛΗΣ : Η δημιουργια ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ (παρα τα οσα προπαγανδιστικα και αποπροσανατολιστικα λεγονται)

    Ερώτηση πολύ σημαντική και κρίσεως...ποιος θα ελέγχει αυτόν τον ευρωστρατό;;; Οι Γερμανοί;;; Μήπως οι Γάλλοι;;; Μήπως τα 3 μεγαλύτερα κράτη;; Και είναι αυτό ορθό και σωστό;; Και αν τα συμφέροντα του Κράτους που ελέγχει τον ευρωστρατό...δεν συμπίπτουν με τα Ελληνικά...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητη ΔΠ, ο μεγαλος κωμικος στην αλλη μερια της λιμνης, George Carlin εχει πει για το Αμερικανικο ονειρο YOU MUST BE ASLEEP IN ORDER TO SEE IT.

    Βαλε τωρα αντι για "Αμερικανικο" την "Σιωνιστικη ΕΕ" και εισαι μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατε Ahoy το πρόβλημα δεν είναι αν κοιμάσαι και το βλέπεις αλλά να είσαι ξύπνιος και να πιστεύεις ότι το ζεις.
      Και ο Thales μας μιλά σαν να διαβάζει οδηγίες για ναυτιλομένους Ελληνέζους.
      Αλλά τον προκαλώ να μας πει εμάς που δεν γνωρίζουμε πότε οι ευρωπαίοι υπεράσπισαν την Ελλάδα και τα σύνορα της από τον εξ ανατολών κίνδυνο - π.χ. το 1922 οι γερμανοί ήταν υπέρ των Ελλήνων και ουχί της τουρκιάς κλπ κλπ πάντα με ιστορικά στοιχεία - και επίσης πότε επέλεξε ο Ελληνικός λαός την ένταξη του στην ευρώπη και στο ευρώ.
      Γιατί μας μιλά λες και αγνοούμε την ιστορία μας και πόσα αυτός ο λαός έχει δεινοπαθήσει από τους συμμάχους ευρωπαίους μηδενός εξαιρουμένου.
      ΔΠ

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ25 Ιουνίου, 2019 22:42

      Έχεις δίκιο αγαπητή ΔΠ.Ποτέ δεν βοήθησαν,ποτέ δεν μάς ήθελαν,ποτέ δεν θα μάς βοηθήσουνε.Μπήκαμε με ψεύτικα στοιχεία στα μνημόνια και αντί η "σοβαρή" ΕΕ να τιμωρήσει τους ενόχους,σύμπλευσε μαζί τους και όλοι μαζί τιμωρούμε τους Έλληνες.Το μόνο καλό με τα μνημόνια; Φανέρωσε την σκοτεινή ψυχή πολλών από εμάς.Τώρα,"τρώμε" τους κόπους μας.

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, άκου στο παρακάτω απόσπασμα το παλιόσκυλο τον ΓΑΠ σε πρόσφατη εκπομπή στον Σκάι να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε γιά την κατάσταση της οικονομίας το 2009. Δεν τον είχε ενημερώσει - λέει - ο Καραμανλής γιά τίποτα! Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα!!! Την ίδια στιγμή όμως μηχανορραφούσε με τον Στρως-Καν πίσω από τις πλάτες μας αλλά και γιά το πως θα δέσουν πισθάγκωνα γιά τα επόμενα 100 χρόνια έναν ολόκληρο λαό με σκοπό να τον εξωντώσουν οικονομικά, ηθικά και βιολογικά. Αυτό το πασοκόσκυλο, ο λεχρίτης, κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!

      https://www.youtube.com/watch?v=CkyIAW5sQLo

      Αδερφέ μία διόρθωση : Ποτέ δεν "μπήκαμε" (μόνοι μας) στα μνημόνια και μάλιστα με ψεύτικα στοιχεία. Το "μπήκαμε" κατ' εμέ έχει την έννοια της "οικειοθελούς" εισόδου! Το εντελώς αντίθετο μάλιστα έγινε! Μας έχωσαν σε ένα μεγάλο σακί και μας τσουβαλιάσανε παρά τη θέλησή μας! 'Ισως αυτό που γράφεις για τα "ψεύτικα στοιχεία", το μπερδεύεις λίγο με την είσοδό μας στην ΟΝΕ (στο ευρώ). Εκεί έγινε το μεγάλο ιουδαϊκό "Colpo grosso"!!! Με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΚΤ, Γκόλμαν-Ζαχς και Σημίτη, παραποιήθηκαν όλα τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ γιά να φανεί ότι δεν τρέχει κάστανο και μπαίνουμε με την θέλησή μας πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες ευρωπαϊκές οικονομικές προκλήσεις. Γιά τα παραποιηθέντα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ από τον Γεωργίου, πρώην επικεφαλή, φώναζε χρόνια η Γεωργαντά και κατηγορούσε με ατράνταχτα στοιχεία τον συγκεκριμένο "κύριο", ότι ήδη από το 2009 είχε προβεί σε αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος προκειμένου να διευκολυνθεί η υπαγωγή της χώρας μας σε μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής. Ο Γεωργίου σύρθηκε σε δίκη με τη κατηγορία της απλής "παράβασης καθήκοντος" όπου και του επιβλήθηκε η ποινή των δύο ετών φυλάκισης από την αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Ποινή που δεν εξέτησε ποτέ! (καθόσον γνωρίζω)

      Ιωάννης(Aq)

      ΥΓ : Όσο γιά την "σκοτεινή ψυχή", ακόμη δεν είδες τίποτε! Κάτσε να αρχίσουν οι φάπες με την Τουρκία να δεις τι ομορφιά και λέλουδα κρύβει ο νεοέλληνας μεσ' την ψυχή του... Αλίμονό μας!

      Διαγραφή
    4. Μια χαρά έγραψε για "ψεύτικα στοιχεία" ο ΕΥ-ΣΥΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. Ενννοούσε σαφώς τα χάλια του 2009. Τα παραποιηθέντα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ (αλλοίωση των στοιχείων του ελλείμματος) το 2009 από Γεωργίου-Στρος Καν-Τζέφρυ Παπανδρέου, με εγκέφαλο τον βρωμερό εντολοδόχο Τζέφρυ ήταν συγκεκριμένα, τριπλασιασμός (!) του δημ.ελλείμματος. Μόνο παραποίηση διπλασιασμού εάν έκαναν.. θα αρκούσε η ένταξή μας ΜΌΝΟ στο πρόγραμμα της ΕΚΤ. Με τον τριπλασιασμό όμως.. το σκουλήκι αυτό μάς κουβάλησε στην Ελλάδα και τις χειροπέδες του ΔΝΤ, για να αρχίσει η λεηλασία.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Ιουνίου, 2019 07:59

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΚΩΣΤΑ.ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ,ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ,ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ,ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ,ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΕΠΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ.ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  9. @ Ανωνυμον 25 Ιουνιου 18.59

    Σωστοος!! Εναι τελειως αδικο να ζητας ευθηνες απο εναν λαο ο οποιος υπεφερε τα πανδεινα επι δυο αιωνες και του κατσικωνουν ηγετες αλλοφυλους και αλλοθρησκους ακριβως για να μη πετυχη αυτα που πρεπει. Οι δυναστες της ανθρωποτητος ειναι αυτοι.

    https://uploads.disquscdn.com/images/278d6d382419629b063450902e98c3b4878d3e564af06d8fb60f4c50532bfc2e.png.

    Υ.Γ. Σημα ναυτιλομενου ελληνεζου προς κοφτερο μυαλο ΔΠ. Το 1922 μεγαλη σφαλιαρα. Μπραβο!
    Η συμμορια Αλ ΒατικανΣιτυ ειδικευεται στις ληστειες τραπεζων. Το 1913 FED, to 1917 Tσαρικη Τραπεζα και το 1922 Τραπεζα Ανατολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ
    Σωστός, αλλά χαίρομαι γιατί κάπως έπρεπε να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι. Και αυτό δεν είναι ανώδυνο αδελφέ μου Ελληνα.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Ιουνίου, 2019 08:04

      ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΔΠ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ,ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΕΙΧΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΝΟΎΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.Η ΦΑΜΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕ,ΑΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΡΑΓΙΑΔΟΛΑΟ;ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΛΑ ΘΡΕΦΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΟΥ.ΕΓΙΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  11. Καλησπέρα.
    Αξιοπρόσεκτες τοποθετήσεις ως αυτή του “θαλες” δημοσιοποιημένες στον εξαιρετικό και πραγματικά δημοκρατικό αυτόν ιστότοπο είναι ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΕΣ για να αντιληφθούμε την πραγματικότητα.
    Η οποία πραγματικότητα απαντά , ΧΩΡΙΣ “ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ” , χωρίς να προσπαθήσει να γίνει αρεστή στον οποιονδήποτε , στον προβληματισμό που εκφράζει η ΔΠ ,
    “Αναρωτιέμαι υπάρχουν ακόμη νοήμονες Έλληνες…”

    Βεβαίως υπάρχουν και είναι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων αλλά και των Ευρωπαίων (φαίνεται από τις Ευρωεκλογές).

    Το ερώτημα είναι το εξής.
    Με ποιο τρόπο μπορεί να πειστεί ο "θάλες" πως ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και πως η γνώμη των πολιτών στις κυνοβουλευτικές “δημοκρατίες”, ελάχιστη αξία έχει εάν δεν συμβαδίζει με αυτήν της παγκόσμιας νομενκλατούρας*;

    (Ο οποίος "θάλες",φαίνεται ολοκάθαρα , πως αν και γνωρίζει τις θεωρίες τύπου Coudenhove-Kalergi ,τις θεωρίες για το ηλεκτρονικό χρήμα (χάραγμα) κλπ., τις απορρίπτει ως ανυπόστατες συνωμοσιολογίες οι οποίες το μόνο που εξυπηρετούν είναι να βγάλουν από επάνω μας τις ευθύνες που μας αναλογούν.
    (Ο τρόπος των "απάνθρωπων δολοφόνων αυταρχικών" δεξιών , δηλαδή διακοπές στην Γυάρο και ο τρόπος των "ανθρωπιστών δημοκρατών" αριστερών ήτοι της γκιλοτίνας, αποκλείονται)).

    *«Νομενκλατούρα

    Η “Nomenklatura” αναφέρεται σε έναν κατάλογο αξιωματούχων του σοβιετικού καθεστώτος … είναι μια άρχουσα τάξη βασισμένη στην εξουσία και όχι στον πλούτο (είναι πλούσιος επειδή είναι ισχυρός). «Η νομενκλατούρα είναι μια κατηγορία προνομιούχων εκμεταλλευτών, που απέκτησαν πλούτο από την εξουσία, όχι εξουσία από πλούτο… «Η εσωτερική πολιτική της τάξης της νομενκλατούρας είναι να εδραιώσει τη δικτατορική της εξουσία και η εξωτερική της πολιτική είναι να την επεκτείνει σε ολόκληρο τον κόσμο», γράφει. Η νομενκλατούρα είναι παρασιτική και ανάρμοστη. Και είναι εξοικειωμένη με τα προνόμια της εξουσίας – είναι η ικανότητα να μεταβιβάζει τις θέσεις της στα παιδιά της, το ασφαλές σημάδι μιας άρχουσας τάξης.
    «Στην πραγματικότητα, η Νομενκλατούρα ντρέπεται για τον εαυτό της. Δεν θέλει να την γνωρίζουν. Δεν εμφανίζεται όπως πραγματικά είναι. Δεν ζει παρά μόνο στο σκοτάδι. Φοβάται το φως. Είναι επικίνδυνη, επειδή, καθώς δεν είναι διάφανη, δεν υφίσταται με τρόπο συνεπή και άμεσο την κριτική που θα προκαλούσε στην αντίθετη περίπτωση. Καμουφλάρεται για να δικαιολογεί την επέκτασή της και να εξυπηρετείται ο αγώνας της. Είναι εθνικιστική και μιλάει για διεθνισμό. Είναι ρατσιστική και μιλάει για αντιρατσισμό. Είναι προνομιούχος και μιλάει για αγώνα κατά των προνομίων. Είναι επεκτατική και ηγεμονική και μιλάει για αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού», γράφει στον πρόλογο του βιβλίου, ο εβραϊκής καταγωγής Γάλλος κομμουνιστής ιστορικός Jean Elleinstein.

    http://scripta---manent.blogspot.com/2017/05/blog-post_63.html#!/2017/05/blog-post_63.html


    ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ε.Ε. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ…

    Είμαι περίεργος γιατί οι έχοντες τις ίδιες απόψεις με τον “θάλες” κατηγορούν τις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες.
    Δεν αναφέρομαι στους …ζαίοκκεδες αλλά σε αυτούς που δηλώνουν αντικομμουνιστές και θέλουν να ονομάζονται φιλελεύθεροι.
    Τις συνομωσίες καλά κάνουν και δεν τις πιστεύουν. Την πραγματικότητα όμως γιατί την απορρίπτουν;
    “Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ”;;;;;;

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ, επι τελους και ενας πραγματικος Ελληνας να τα βαλη με την Νομενκλατουρα. Η κορη του Γκρομυκο στο βιβλιο της γραφει για τον πατερα της το εξης. "Ο πατερας μου δεν πατησε ποτε στη γη. Απο κοκκινο χαλι σε κοκκινο χαλι".

    Ο δικος μας αληταρας, καθοτι Πρωθυπουργος μικροτερου γεωγραφικα κρατους, αναγκαστηκε να επιταξη το κοττερο ενος πλουσιου.

    Οσο για τον Θαλη, φαινεται οτι ειναι ενα ειδος Ελληνος νεας παραγωγης ο οποιος αποφευγει επιμελως την εννοια ΠΑΤΡΙΣ/ΠΑΤΡΙΔΑ. Συλλαμβανω ενα αρωμα εντονου Διεθνισμου αλλα αριστοτεχνικα επιτηδευμενο ωστε να δεχθης ασμενως και εθελοντικα την εξαφανιση σου.

    Να εισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Ahoy,
      σε σχολιασμούς του Θαλή σε άλλα θέματα, δεν δείχνει καθόλου να είναι του σιναφιού τους. Οφείλουμε να είμαστε λοιπόν προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς για συνσχολιαστάς μας, εφόσον τοποθετούνται καθ' όλα ευπρεπώς και απέναντί μας επίσης. Ο χαρακτηρισμός που τού έδωσα απευθυνόμενος στον ίδιο, νομιζω τα λέει όλα: Τεχνοκράτης. Ο κος Δ.Ελλάς πρόσθεσε κάποια πράγματα πάνω σε αυτό. Εγώ να προσθέσω επίσης ότι κάποιοι γέροντες είπαν πως η Ελλάδα θα βλαφτεί από τους γραμματιζούμενους, εννοώντας ασφαλώς τους τεχνοκράτες στην σκέψη και ακαδημαικους κ.ά. οι οποίοι λειτουργούν περισσότερο βασει δεδομένων κι όχι πραγματισμού, ενστίκτων και συναισθήματος και ιδανικών (γι αυτό και δεν αναφερονται σε πατρίδες). Αυτό το φαινόμενο, αυτής δηλ. της κατηγορίας συμπολιτών μας, δεν σημαίνει και απαραίτητα οτι συνεργάζονται με το συστημα, ή ότι εκπονούν συνειδητα προπαγάνδα.

      Διαγραφή
  13. Επικροτω την μονιμη θεση του Κωστα σχετικα με την ευπρεπεια του λογου καθοσον οι διαφορετικες αποψεις οταν ειναι πηγαιες ειναι το αλλας της Δημοκρατιας.Που καποιοι φαινεται οτι δεν εκτιμουν ιδιαιτερα και δικαιωμα τους! Επισης εκτιμω και υποληπτομαι την ελευθερια του λογου οταν δεν ειναι υβριστικος και δεν διαρρηγνυει κοκκινες γραμμες. Ως Ελλην αγνωστικιστης και πνευματικα ανεξιθρησκος θεωρω οτι μπορω να λεω τις αποψεις μου χωρις φοβο και παθος.Εχω γραψει κατ επαναληψη οτι θεωρω υψιστο ιδανικο για την Ελληνικη Ενοτητα την ΠΑΤΡΙΔΑ.Αν δεν προταξουμε την πατριδα στην πολεμικη μας υπερ της Ελληνικης Αυθυπαρξιας και Ανεξαρτησιας ας το κλεισουμε καλυτερα το μαγαζι.Ενοχλουμαι που αλλοι προτασσουν αλλες προτεραιοτητες αλλα ταυτοχρονα το θεωρω δικαιωμα τους. Ειμαστε που ειμαστε ελαχιστοι αν αρχισουμε να φιλονικουμε ειναι βεβαιο οτι δεν θαχουμε κανενα μελλον.Η συγκροτηση του Ελληνικου Εθνους εξυπηρετειται μια χαρα απο το Εθνικο Κρατος.Αλλο πραγμα ειναι η διεθνης συνεργασια με ομορα πνευματικα και πολιτικα Ευρωπαικα κρατη και αλλο πραγμα η διαφαινομενη καταργηση των εθνων.Οι γραμμες ειναι λεπτες και χρειαζεται νομιζω απ ολους μας εγρηγορση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητε Κωστα, σου ξεκαθαριζω καποια πραγματα ωστε να φυγη η ομιχλη απο την εικονα της σημερινης πραγματικοτητος. Αρχιζω με μια παρενθεση. Το σημερινο δογμα που διεπει την κοινωνιοπολιτικη κατευθυνση της Αμερικης ειναι το εξης "I prefer to be a living hore than a dead hero". Aυτο διδασκεται σε ολα τα Πανεπιστημια της Αμερικης απο το Τζορτζταουν μεχρι το Μπερκλυ.

    Δοθεντος οτι οι Ροτσιλντ της γης κατεστρεψαν τρεις μεγαλες δυναμεις, Ρωσσια, Γαλια, Γερμανια, ειχαν πλεον καθαρο πεδιο ν' αρχισουν να χτιζουν το τερας της ΕΕ, αρχης γενομενης με την Ενωση Ανθρακος του Σουμαν. Η οποιαδηποτε αναλυση για την ΕΕ, τεχνοκρατικη η μη, εμπεριεχει τον κινδυνο να παρερμηνευθη απο το ευρυ κοινο οτι το "Μενουμε Ευρωπη" δεν ειναι και ασχημο.

    Η Ευρωπη απο παλαι ποτε Ηπειρος ΗΡΩΩΝ μετετρεπεται σιγσ, σιγα σε Ηπειρο των ΗORES. Εγρηγορσση χρειαζεται, συμφωνω, γιατι ειμαστε ενα βημα απο το μεγαλο πηδημα. Οι γραμμες δεν ειναι καθολου λεπτες απο τοτε που ηρθε ο Μπεναρογια στην Ελλαδα.

    Εαν εναχλησα το σεβαστο ιστολογιο ζητω συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κάθε άλλο αγαπητέ και αγαπημένε μου Ahoy. Κανείς δεν ενοχλεί εδώ εφόσον είναι κύριος πέραν του δέοντος όπως εσείς. Μεταξύ ανδρών ανεβαίνουν κι οι τόνοι καμιά φορά. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε αυτό.
    Όσο για το HERO σε HORE (ή WHORE).. άστα να πάνε.. δυο φωνήεντα δρόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κύριε Κώστα όπως σίγουρα καταλάβατε το θέμα μας δεν είναι ο θάλες αλλά ο “θάλες”. Δηλαδή η “σχολή” που πρεσβεύει πάνω κάτω όσα και ο θάλες. Άρα σε καμία περίπτωση το θέμα δεν είναι προσωπικό. Εάν ήταν προσωπικό θα ήταν και αδιάφορο. Προσωπικές απόψεις υπάρχουν εκατομμύρια και καλώς υπάρχουν. Εδώ όμως συζητάμε όχι απλά για το μέλλον μας αλλά για την ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Οπότε θεωρώ , όπως και εσείς έχετε γράψει , πως έχουμε πόλεμο. Και εδώ έρχεται η ΕΥΣΤΟΧΟΤΑΤΗ παρατήρηση του ΑΧΟΗ
    “αλλα αριστοτεχνικα επιτηδευμενο ωστε να δεχθης ασμενως και εθελοντικα την εξαφανιση σου.”

    Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε όσους αγαπά , δηλαδή σε όλους τους Ελληνες , που καμία σχέση δεν έχουν με τις βλέψεις και τις επιδιώξεις της νομενκλατούρας (δείτε ποίες είναι στο μήνυμα του σχολιαστή στο τέλος), αλλά όμως με την στάση τους , ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ, συμβάλλουν στις αντεθνικές αυτές επιδιώξεις της!

    Ο ΑΧΟΗ λοιπόν πολύ απλά και ευγενικά , για την τραγική κατάσταση στην οποία ευρισκόμεθα , μας προειδοποιεί να μην γίνουμε υποχείρια των
    διεθνιστών αντίχριστων ανθελλήνων κομμουνιστών.
    Και όπως συνήθως συμβαίνει ,αυτός που σε αγαπά σε κάνει και κλαις!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΧΟΗ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

    Κύριε Κώστα γράφετε , “οι οποίοι λειτουργούν περισσότερο βασει δεδομένων κι όχι πραγματισμού, ενστίκτων και συναισθήματος και ιδανικών (γι αυτό και δεν αναφερονται σε πατρίδες). Αυτό το φαινόμενο, αυτής δηλ. της κατηγορίας συμπολιτών μας, δεν σημαίνει και απαραίτητα οτι συνεργάζονται με το συστημα, ή ότι εκπονούν συνειδητα προπαγάνδα.”

    Το ότι δεν συνεργάζονται (συνειδητά) με το σύστημα το θεωρώ δεδομένο για την τεράστια πλειονότητα εξ’αυτών και για αυτό συζητάμε.

    Δεδομένα.

    Αν δεν προσδιορίσουμε τα δεδομένα θα χαθούμε στο πέλαγος. Είναι αυτός ο λόγος που κάθε συζήτηση καταλήγει στο αρχιπέλαγος(γκουλαγκ) και στην Μακρόνησο! Δηλαδή ΠΟΥΘΕΝΑ!
    Η χαρά των εξουσιαστών (ελίτ = ΝΤΠ = νομενκλατούρα) οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους το οποίο και μέχρι στιγμής κρίνεται αποτελεσματικό , διότι αυτοί έχουν στόχο και στόχος τους είναι η
    ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!
    (Προσοχή αντίχριστη και όχι άθεη. Η Ευρώπη όμως είναι αυτή που είναι λόγω του Χριστιανισμού! Φαίνεται πως και αυτό ...δεν ανήκει στα δεδομένα!)

    Πριν μερικά μόλις χρόνια όταν ομιλούσαμε περί της παγκοσμιοποίησης (και για την αχρήματη κοινωνία- τσιπάκι_ χάραγμα) οι “ορθολογιστές προοδευτικοί” μας χλεύαζαν. Συνομωσιολόγους μας ανέβαζαν αγράμματους Βυζαντινοθρησκόληπτους Χριστιανοταλιμπάν μας κατέβαζαν.
    (Όπως και όταν ομιλούσαμε για πετρέλαια. Θυμηθείτε τους “ορθολογιστές προοδευτικούς” τι έλεγαν. Πίστευαν τον ΓΑΠ και τους ειδικούς ξερόλες των Μ.Μ. Κομμουνιστικής προπαγάνδας που με βάση τα δεδομένα(;) απέρριπταν ότι αυτοί δεν έβλεπαν. Το ίδιο κάνουν και με Τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό μας αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.)

    Ο στόχος ΟΜΩΣ της διεθνιστικής αντίχριστης παγκοσμιοποίησης περνά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από την καταστροφή των Ευρωπαϊκών Χριστιανικών εθνών!
    Γιατί ; Διότι είμαστε οι μόνοι ικανοί να αντιδράσουμε και να χαλάσουμε τα σχέδια της παγκόσμιας νομενκλατούρας που μας θέλει χωρίς ρίζες άεθνους σύγχρονους σκλάβους πλήρως ελεγχόμενους δια ηλεκτρονικών μεθόδων με ταυτόχρονη καταστροφή της μεσαίας τάξης.
    Όποιος αυτό δεν το βλέπει και εφόσον έχει (;) όλα τα δεδομένα μπροστά του , απλά αρνείται να δει την πραγματικότητα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ* γίνεται συνοδοιπόρος ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ!
    Συνεζίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συνέχεια

    “θάλες
    ...Αυτοι που εναντιωνονται στην ΕΕ (που εχει βεβαια τα τρωτα της) ας σκεφτουν τι εχουν να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!!!!! Και αν αυτο που προτεινουν ειναι ανεκτα βιωσιμο και δεν οδηγει στην υπονομευση και καταστροφη της Ελλαδος!!!!”
    Πολύ σωστά ΑΛΛΑ να μην βλέπουμε που μας οδηγούν αυτοί που ΔΕΝ εναντιώνονται;
    Εξάλλου σε ολα τα οχήματα υπάρχουν και φρένα. Οταν πηγαίνει κατευθείαν στον γκρεμό είναι προτιμότερο , ταπεινή μου άποψη , να το πατήσεις και ύστερα βλέπεις προς τα που θα το κατευθύνεις!
    (Οπως το έγραψα και στο πρώτο μήνυμα μου , δεν είμαστε εμείς που αποφασίζουμε στις κΥνοβουλευτικές “δημοκρατίες” αλλά τουλάχιστον ας ξέρουμε προς τα που θέλουμε να πάμε για να μην μας πηγαίνουν όπου θέλουν ΚΑΙ με την ..ελεύθερη επιλογή μας (ψήφος)!
    Τα δεδομένα κύριε Κώστα μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην παρακάτω διαπίστωση. Σε όποιον δεν αρέσει ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μην εθελοτυφλεί.
    Τουλάχιστον εδώ μέσα ανώνυμοι σχολιαστές ως επί το πλείστον δεν είναι ανάγκη να δουλευόμαστε!
    Διαβάστε λοιπόν παρακάτω ένα σχόλιο σε έναν ιστότοπο που λαμβάνει υπόψη του τα δεδομένα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Όσο για αντίδραση...



    * “αγαπητε κινδυνευεις να γινεις γραφικος με την καραμελα μακεδονια.

    θελω να σας δω ολους μετα απο καποια χρονια, οταν δεν θα υπαρχουν εθνη/κρατη στην ευρωπη (καθοτι ευρωπαικη ενοποιηση/ολοκληρωση αυτο σημαινει) και δε θα κουνατε την ελληνική σημαια αλλα την ευρωπαικη μαζι με τους βορειους μακεδονες...

    βεβαια μπορει να μη ζουμε τοτε αλλα ετσι θα ναι τα πραματα.

    Στο μελλον αν φτασω τα 95 και βγαζω την ελληνική σημαια στο μπαλκονι μου θα περναν τα 20χρονα και θα λενε μεταξυ τους : ρε μ@λ@κ@, τι πανι είναι αυτο που κρεμασε ο ψοφογερος στο μπαλκονι του; τα χει παιξει τελειως.ναι ρε συ θα απανταει ο αλλος..

    Ετσι ακριβως θαναι.τότε.”
    https://www.capital.gr/forum/thread/6536129?page=6

    Υ.Γ.
    Δεν είναι το ζήτημα στα δεδομένα ΑΛΛΑ στην ερμηνεία τους.

    Ένα παράδειγμα της σχολής “θάλες” ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!

    https://www.lykavitos.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD/

    Για την παραπάνω σχολή υπεύθυνοι είναι

    “Οι μεγάλες απεργίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα (pics & vids)”

    https://www.reader.gr/news/stories/oi-megales-apergies-poy-sygklonisan-tin-ellada-pics-vids

    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ...ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ η ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΗ στο 1,8 ευρώ + άλλο τόσο ΑΔΜΗΕ και 20.000.000 ευρώ (και χάρη λένε μας κάνουν) τις λιγνιτικές μονάδες της Ελλάδος μας ... λόγω ρύπων και αριστερών απεργών...

    Δεν είναι καλλίτερα που ο ΑΧΟΗ μας κάνει και κλαίμε τώρα διότι σε 20 χρόνια από τώρα , όταν άλλοι θα γελάνε και εμείς και πάλι θα κλαίμε, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, όπως δεν μπορούμε και τώρα με τις μονοπωλιακές εθνικές επιχειρήσεις μας!!!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ
    Εξαιρετικό σχόλιο το τελευταίο μπράβο!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα ΔΠ;
      Η σχολή “θάλες” (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , ΟΧΙ ο θάλες κ. Κώστα, η σχολή ”θάλες”) έχει χιλιάδες πληρωμένους υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων που προπαγανδίζουν τις θέσεις της παγκοσμιοποίησης, την οποία αφήνουν να εννοηθεί πως είναι και νομοτελειακή. Κάτι σαν τον κομμουνισμό . Ενα πράμα.
      Απέναντι στην σχολή “θάλες”, δια την οποία για όλα τα στραβά και ανάποδα της χώρας μας φταίνε οι συνδικαλΗστές και το αϊκιού των Ελλήνων ψηφοφόρων , έχουν έντεχνα τοποθετήσει τους αριστερούς –κομμουνιστές , ως δήθεν αντίπαλους τους. Δια τους οποίους αριστερούς , οι ταξικοί αγώνες των συνδικαλιστών είναι όχι μόνο εντελώς ανεύθυνοι δια την καταστροφή της Ελλάδος μας , αλλά και άκρως απαραίτητοι δια την ευημερία του λαού με απώτερο στόχο την κομμουνιστική αταξική διεθνιστική κοινωνία, όπου όλοι οι εργάτες θα είναι αφεντικά (εργάτες θα είναι οι εξωγήινοι η τα ρομπότ, ετσι τους λένε τώρα τελευταία) και όλοι θα τρώμε με χρυσά κουτάλια…πάνω στα κότερα της εργατιάς!!!
      Ανάμεσα σε αυτά τα δύο καλείται ο Ελληνας να επιλέξει. Λογικό οι πιο ικανοί και πιο μορφωμένοι Ελληνες να επιλέγουν την σχολή “θάλες”. Το μη χείρον…
      Ετσι λένε , οι της σχολής “θάλες”, θα αποφύγουμε και τον πόλεμο και έχουν και την συνείδηση τους ήσυχη!!!
      Και το 1940 όταν μας επετέθησαν οι Ιταλοί και έπειτα οι Γερμανοί θα μπορούσαμε να τον είχαμε αποφύγει τον πόλεμο, εάν αυτό είναι το ζητούμενο. Το ζητούμενο όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΑΛΛΑ είναι η συνέχιση της ύπαρξης του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας και όλων των Ευρωπαϊκών εθνών, η αποφυγή ενός νέου Ελληνικού ολοκαυτώματος , η ελευθερία και η ευημερία των πολιτών, η διατήρηση της εθνικής και ατομικής μας ιδιοκτησίας κλπ.!
      Εάν όλα αυτά τα χάσουμε και ιδίως εάν επέλθει η σχεδιαζόμενη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των εθνών (κατά τα άλλα ο χίτλερ είναι ο κακός της ιστορίας διότι προγραμμάτισε τα ολοκαυτώματα , αυτά που πράττουν οι εχθροί του ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!) δια μέσου της λαθρομετανάστευσης και του προωθούμενου διεθνισμού , δεν υποτιμούν την νοημοσύνη μας όσοι επικαλούνται την Ευρωπαϊκή ενοποίηση για να …αποφύγουμε τους πολέμους;;;
      Μια δεξιά η εθνικιστική σχολή αντι “θάλες” (αντι αριστερή εξυπακούεται) χρειάζεται αλλά δυστυχώς
      δεῖ δὲ χρημάτων, καὶ ἄνευ τούτων οὐδὲν ἔστι γενέσθαι τῶν δεόντων

      Όμως αργά η γρήγορα η Αλήθεια και με Την Βοήθεια Της Υπεραγίας Θεοτόκου μας , θα θριαμβεύσει. Ο καιρός γαρ εγγύς. Ολοφάνερο ΚΑΙ από τα εξαίρετα ΑΡΘΡΑ αλλά και από τα σχόλια όλων των φίλων του Διόδοτου.

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ,

      στην εποχή μας, παίζει και ένα άλλο φαινόμενο το οποίο νομίζω σού έχει διαφύγει. Και το σχόλιο μου αυτό δεν σχετίζεται μεν με το θέμα το οποίο ανέπτυξες, αν και αφορμή είναι η φράση "έχουν έντεχνα τοποθετήσει τους αριστερούς –κομμουνιστές , ως δήθεν αντίπαλους τους.", όσο δε, με παλιότερες συζητήσεις μας και τσακωμούς μας, πάνω στο θέμα των αριστερών αρθρογράφων και σχολιαστών που ξεσκεπάζουν τη βρωμιά και τον ανθελληνισμό των κομμουνιστών ή αριστερών γενικότερα, και τους λένε και "φασίστες".

      Νομίζω πως το θέμα της λέξης "φασίστες" (όταν την λένε αριστεροί για αριστερούς) το είχαμε ξεκαθαρίσει. Ότι δεν γίνεται από όλους εκ του πονηρού. Ότι κάποιοι δεν έχουν καν υποψιαστεί ότι προπαγανδιστικά επιτελεία το σκαρφίστηκαν και το προώθησαν μέσω Μίκηδων ("Κόκκινος Φασισμός").

      Επειδή έχουμε επισήμως μπει, και είναι ολοφάνερο, σε εποχή αφύπνισης και αποκαθήλωσης -ισμών (Κομμουνισμός, Ναζισμός, Καπιταλισμός κ.ά..) ως υποπροϊόντα και σκαριφήματα της ίδιας πηγής, δηλ. των άθεων κομμουνιστο-σιωνιστών, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς που δήλωναν για χρόνια αριστεροί αλλά βλέπουν ότι τους διαπερνάνε πραγματικά πατριωτικά συναισθήματα και αγωνία για τον εγκλωβισμό της Ελλάδος από αυτόν τον παγκόσμιο νεοσταλινισμό με τη μάσκα του πολιτισμικού Μαρξισμού, .. αυτοί λοιπόν.. τί είναι αυτό που δεν έχουν ούτε και τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, καταλάβει;

      Δεν έχουν καταλάβει ότι ποτέ στην πραγματικότητα δεν ήταν κομμουνισταί. Απλά νόμιζαν πως ήταν κομμουνισταί.

      Πολλοί λοιπόν από αυτή την κατηγορία, σήμερα είναι αρθρογράφοι και σχολιαστές και μάλιστα ακόμα καλύτεροι επικριτές από τους παραδοσιακούς πατριώτες, γιατί είδαν από μέσα την υποκρισία, την μοχθηρία, την πουστιά που είναι και η πιο εγγενής τάση των πραγματικών αριστερών. Τους ξέρουν καλύτερα, απέξω κι ανακατωτά, χειρίζονται την ίδια γλώσσα, μάλιστα τώρα ξέρουν τί πονηριά περιέχει η κάθε ορολογία.

      Εν πάσει περιπτώσει, υπέστησαν την μετάλλαξη που υπέστη και ο Γεώργιος Γεωργαλάς. Μόνο που σε κάποιους από αυτούς, έχω την εντύπωση πως ούτε καν τούς έχει περάσει από το μυαλό αυτή η σκέψη. Ότι τελικά.. ίσως να μην ήταν ποτέ πραγματικοί κομμουνιστές. Πολύ πιθανόν και ο Καραμπελιάς να είναι τέτοια περίπτωση και να μην το έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος. Με παραξένεψε που ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, ήταν ο μόνος που είπε για τα λαθρομουσλίμια τη φράση "άμεση απέλαση", κάτι που δεν τόλμησε ούτε ο Κασιδιάρης, ο οποίος στα προγραμματικά του περιορίστηκε μόνο σε δηλώσεις τύπου "πάταξη εγκληματικότητας".

      Αγαπητέ Δ.Ελλάς, ήθελα από καιρό να στα αναφέρω αυτά και το ξεχνούσα.

      Διαγραφή
    3. Ανοίγετε μεγάλη συζήτηση. Σίγουρα δεν μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι.
      Πάντως οφείλω να ξεκαθαρίσω για μια ακόμα φορά πως δεν αναφέρομαι σε αριστερούς απλούς ψηφοφόρους! Ποτέ! Αυτοί σίγουρα ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
      Όμως είναι δυνατόν τώρα αρχηγοί μαρξιστικών κομμάτων να μην γνωρίζουν τι λένε οι μαρξ εγκελς λένιν και λοιποί για οικογένεια πατρίδα θρησκεία ήθη έθιμα αξίες ατομική ιδιοκτησία κ.α.;
      Είναι δυαντόν να μην ξέρουν ποιος είναι ο απώτερος στόχος της αρσιτεράς για την ανθρωπότητα;
      Δεν αντιλαμβάνονται πως ως ζώα μας θέλει η υλιστική αριστερή κοσμοθέαση να ξεκινήσαμε (~Δαρβίνος)και ζώα (γκοϊμ;;;) θέλουν να μας καταλήξουν;;;

      Εάν δεν τα γνωρίζουν είναι ακόμα πιο επικίνδυνοι.
      Αν έχετε διάθεση ρίξτε μια ματιά και δείτε σε τι επικίνδυνα μονοπάτια μας έχουν μπλέξει. Τώρα που όλα αυτά βέβαια γίνονται πράξη είναι ...φασιστικά!!!

      Μαρξισμός και οικογένεια (Ο ολοκληρωτισμός της κυρίαρχης ιδεολογίας)
      http://www.theseis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=78&Itemid=29

      Εσείς και εγώ τα ξέρουμε. Αυτοί μαρξιστές αρχηγοί κομμάτων , αρχηγοί κομμάτων όχι τυχαίοι , που θέλουν να μας σώσουν και ζητούν να φύγουν και οι αλλοδαποί , δεν τα ξέρουν; Οποιος διαβάσει τις θέσεις τους για την οικογένεια ας κρίνει εάν είναι πιο επικίνδυνοι η αλλοδαποί η οι μαρξιστές!


      Ποτέ δεν είναι αργά. Είναι η ώρα να ζητήσουν συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό για όλα όσα έστω εν αγνοία τους μας προξένησαν ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ!
      Τα χρώματα των αριστερών (μπλέ πράσινοι κόκκινοι) , όσοι τέλος πάντων υποστήριξαν και υποστηρίζουν ακόμα το “δημοκρατικό” τόξο με αφήνουν εντελώς αδιάφορο! Αν κλείσουμε το κουτί (υπολογιστή) κύριε Κώστα και δούμε έξω την πραγματικότητα , που ακριβώς βρίσκεται η Ελληνική οικογένεια , θα τρομάξουμε! Και εμείς καθόμαστε ακόμα και συζητάμε για αριστερούς που ...δεν ξέρουν τι είναι αριστερά και έχουν και το θράσος να βρίζουν νυχθημερόν τον Παπαδόπουλο;;;

      Εάν είναι πραγματικά μεταμελημένοι τον δρόμο προς την εξομολόγηση και την μετάνοια αφού κοινοποιήσουν τα ευρήματα τους για την αριστερά και την αποκηρύξουν , τον έχετε εσείς περιγράψει καλλίτερα από τον καθένα μας.
      Ενας πνευματικός και έπειτα ας γυζρίουν στους δρόμους ως άλλοι Πατροκοσμάδες που είδαν το Φως Το Αληθινό να το μεταδώσουν στα παιδιά μας , όσο έχουν καιρό.

      Συγγνώμη Κύριε Κώστα για τον εκνευρισμό μου.

      Υ.Γ.
      Σου λέει και ό άλλος δεν υπάρχει δεξιά δεν υπάρχει αριστερά...
      Εχετε καμιά δεξιά θωερία για την οικογένεια να την συγκρίνουμε με αυτήν του μαρξ , να δούμε υπάρχει η δεν υπάρχει!!!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  19. Eβραισμος=Μαρξισμος=Κομμουνισμος=Δημοκρατικο τοξο=Λιμπεραλ και Αντιφα Αμερικης=Στο διαολο η οικογενεια.

    Αυτη η Εβραια δεν θελει να παντρευτει, αλλα συναμα θελει και την καταργηση του θεσμου του γαμου. Γιατι; Δεν μπορει να μεινη ανυμαντπη και να συνυπαρχη με τους παντρεμενους;

    https://www.youtube.com/watch?v=IXULcy7V_RU

    Μετα τον Μπεναρογια ολα τα κομματα ειναι κομμουνιστικα και για να ειναι ποιο ευπεπτα ολα κατω απο την ομπρελα του Βενιζελισμου και την Πολυχρωμιας.

    ΟΛΑ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Εαν αγαπας την οικογενεια, το κυτταρο της κοινωνιας και κατ' επεκταση του κρατους και του εθνους, τοτε εισαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ και αυτο απαγορευεται συμφωνα με το κατα Ροθτσιλντ Ευαγγελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή