«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ανάρτηση που απαιτεί ηρεμιστικά χάπια για να διαβαστεί...



Ξεστραβωνόμαστε και εδώ (Πόσο μας κοστίζουν κάθε χρόνο οι λαθρομετανάστες; Δωρεάν νοσήλια για το κάθε τί, από το αν τους πιάνει φαγούρα στον κ@λο.. μέχρι τους δωρεάν εκατοντάδες την ημέρα σε όλη την Ελλάδα τοκετούς, που κάνουν ασταμάτητα οι κουνέλες με τις μαντήλες) και στέλνουμε τις αναρτήσεις αυτές, με κάθε τρόπο, προς πάσα κατεύθυνση.


ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!! ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΙΑ! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.. ΑΥΡΙΟ, ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΆ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ! 



Καλημέρα,

Έχοντας πρόσφατα βρεθεί στην αναζήτηση κατοικίας για ενοικίαση ανακάλυψα μια δυσθεώρητη αύξηση των μισθωμάτων που με άφησε έκπληκτο. Ενδεικτικά μόνο αναφέρω ότι για 110 τμ στο Λόφο Στρέφη μας ζητήθηκαν 1.100 € (!!!), για 110 τμ στη Νεάπολη Εξαρχείων 880€ (από αυτό το σημείο φύγαμε το 2014 θεωρώντας πολλά τα 650€ που πληρώναμε για 170 τμ. σε art deco κτήριο με αποκλειστική χρήση ταράτσας), για 150 τμ στο Βύρωνα 1.300€ κ.ο.κ. Αρχικά απέδωσα κι εγώ τις παράλογες τιμές στο AirBnB, θύμα της αριστερόστροφης προπαγάνδας (ο αντιδήμαρχος Αθηναίων «μεταναστευτικής πολιτικής» το κατηγόρησε για το ότι «δε βρίσκουν φθηνά σπίτια οι μετανάστες»!!!), αλλά μια πιο προσεκτική έρευνα μου κατέδειξε τα εξής:

Πάνω από 100.000 διαμερίσματα 50-80 τμ έχουν ενοικιασθεί για τους μετανάστες με χρήματα της ΕΕ (δλδ. δικά μας), των Δήμων (δλδ. δικά μας), των ΜΚΟ (που χρηματοδοτούνται μέσα από περίεργες διαδρομές από εμάς) κ.ο.κ. Επίσης πάνω από 200 ακίνητα του ΥΠΕΚΑ (δηλώσεις Αχτσιόγλου) και 100 του Δήμου Αθηναίων (πρόγραμμα POLIS²) έχουν παραχωρηθεί δωρεάν για τους ίδιους ή παραπλήσιους σκοπούς.

Αυτό ώθησε τους ελάχιστους πλέον Έλληνες που επιβιώνουν στο Κέντρο να αναζητήσουνε μεγαλύτερα διαμερίσματα.

Αλλά και αυτά ενοικιάζονται από ΜΚΟ και επιτήδειους που τα υπενοικιάζουν σε ΜΚΟ για τη φιλοξενία των ψευτοεθελοντών και των στελεχών τους. Για παράδειγμα ρετιρέ 170 τμ. στη Φωκίωνος Νέγρη, ιδιοκτησίας φίλου μου, ενοικιάστηκε ανακαινισμένο το 2013 προς 500€ σε επιτήδειο (με πάνω από 30 αντίστοιχες μισθώσεις) που βολεύει τους προαναφερθέντες.

Το αποτέλεσμα είναι παρανοϊκό: από τους φόρους, τα δημοτικά τέλη και τις εισφορές μας πληρώνονται δωρεάν διαμονές για αυτούς που δε θέλουμε να βρίσκονται στη χώρα μας, αυξάνοντας τα ενοίκια που εμείς καλούμαστε να πληρώσουμε!

Επειδή λοιπόν η παροχή δωρεάν στέγης σε μετανάστες είναι ρατσιστική (αφού δε γίνεται με τα ίδια κριτήρια που ισχύουν για τους Έλληνες), επιλεκτική (αφού κριτήριο έχει άλλο από τα εισοδηματικά που ισχύουν για την επιδότηση ενοικίου π.χ.) και συνιστά κατάφωρη παραβίαση κάθε αρχής υγιούς ανταγωνισμού (αφού ο μετανάστης έχει μηδενικά «λειτουργικά» και ανταγωνίζεται έτσι τον Έλληνα στην αγορά εργασίας – όταν αποφασίσει να εργαστεί) στρέφομαι κατά του Ελληνικού Δημοσίου, του Δήμου Αθηναίων (δείτε τον εμετικό τρόπο που παρουσιάζουν την κατάληψη της Αθήνας από επήλυδες στο CuringTheLimbo, την πρωτοβουλία τους), του ΥΠΕΚΑ και κάθε άλλου (Ρωμαιοκαθολική και Ορθόδοξη Εκκλησία, ΜΚΟ κλπ.) που παρέχει δωρεάν στέγη ή επιπλέον της νόμιμης επιδότηση στέγης ή εγγυοδοσία στέγης με κριτήριο τους «νέους κατοίκους των Αθηνών» εξωθώντας εμάς τους «παλιούς» εκτός Λεκανοπεδίου!

Πιστεύετε ότι μπορούμε με κάτι τέτοιο να έχουμε τύχη στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Δικαστήρια;

ΓΧ

12 σχόλια:

  1. Λοιπον ,θα σας το γραψω ωμα . ΑΦΟΥ ΦΑΜΕ ΤΟ ΓΑΜ@@ΣΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ,ΕΝΤΑΞΕΙ ; κοπρεντο αμικος ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Αριστόμαχε ρεαλιστή! Σωστός! Είναι νομοτελειακό, είναι αποφασισμένο άνωθεν. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Αριστόμαχε, ποιάς αρκούδας το μαμήσι περιμένεις να φας αδερφέ μου;;;; Της μαύρης, της πολικής, της καφετιάς, του πάντα ή της γκρίζλυ;;; Δεν νομίζω ότι εσύ προσωπικά θα έχεις κάποιο πρόβλημα!!! Εάν ενθυμούμαι καλώς, σε κάποια παλαιά ανάρτηση κάνεις αναφορά σε κάποια μάνλιχερ λέγοντας συγκεκριμένα : " ο Αριστομαχος ,να βρεθη σε χαράκωμα ή άλλου με ριψασπίδες ,προδοτες ,μισελληνες ,θα τους καρφώσω με την μανλιχερ σαν κοντοσούβλι ,εμείς δεν φοβόμαστε πια ,ο φόβος είναι πεπερασμένος, στο αίμα μας ρέει αίμα ελληνικό, ούτε από μαστουρωμενα τζιχαντια βου ,Γου ,δου ,κλάσεως..." 'Οπερ σημαίνει ότι έχεις εξασφαλισμένη την άμυνά σου... 'Εστω και μάνλιχερ... Ακόμα και μιά Arisaka με ξυφολόγχη "Type 30" να είχες, σίγουρα θα ήταν καλύτερη από μιά σφεντόνα. Εκτός και αν η αναφορά στο μάνλιχερ έγινε εν τη ρύμη του λόγου, ενετελώς συμβολικά δηλαδή... Βέβαια οι υπόλοιποι με τις σφεντόνες θα το παίξουμε "Παλαιστίνιοι" της PLO... και όπου μας βγάλει!

      Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

      Ιωάννης(Aqualung)

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχα! καλησπερα σου! ,ποιας αρκουδας ; χαχαχα! μ'αρεσε ! της μαυρης ,της πολικης , ευχαριστω που εχεις διαβασει το σχολιο και δεν τα γραφω εν τη ρυμη του λογου ,δεν χρειαζομαι τετοια ,αυτο που εγραψα το εννοω στο παλαιοτερο σχολιο και αυτος ειμαι ,να εγραφα θα φατε το γα@@ησι ; και εγω που θα ημουν ; δεν θα ειμαι αναμεσα σας ; σφεντονες ; και οι σουβλες γιατι ειναι ; θελεις πυροβολα ; οταν θα ελθη η στιγμη θα τα δης και αυτα και μην νομιζεις οτι εχω κρυφο οπλοστασιο ! χαχαχα! απο αλλους θα τα παρουμε ....εγω ,ενα θελω απο εσας ! μην μου μαζευετε πατσαδες στην κοιλια ! ,δεν εχουμε αναγκη απο νταηδες ,εχουμε αναγκη ο ενας τον αλλον και μηδε εγκαταλειψω τον παραστατην !και η αμυνα μου και η επιθεση μου περιλαμβανει φουλ κοντακτ μαχη και σεμι κοντακτ μαχη ,οσο για τα τζιχαντακια ...τα τσιμπαω ,αναμεσα μας καθε ημερα ,μην ρωτησεις πως ,δεν θα σου απαντησω εδω ,παντως ...ενημερωνω ...διαφορους ...και προσπαθω ,σε οσους θελουν ,εστω λιγουλακι ,2 στοιχειωδεις κινησεις αυτοαμυνας ,ειδικα στις κοπελλες.Ιωαννη ,εγκαρδιοι χαιρετισμοι ,ερρωσθε !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Και εγώ τούς ξεχωρίζω αμέσως. Μεγάλες οι διαφορές από την απλή εποικιστική μάζα μουσουλμάνων, η οποία μην νομίζετε πως δεν θα συνδράμει βεβαίως βεβαίως στις λεηλασίες και τις σφαγές...

      Διαγραφή
    5. Ναι συμφωνω απολυτα και θα τους ζοριζουν να μας επιτεθουν ,μια φορα ανοιξα κουβεντα με εναν μεσηλικα πακιστανο ,που μιλουσε σπαστα ελληνικα ,της κακιας ωρας ,ειχε την πακιστανου και 2 κουτσουβελα μαζι του ,μεταξυ των αλλων τον ρωτησα ¨,γιατι δεν παει στην σαουδαραβια που εχουν λεφτα μισθους κ.τ.λ ,ειναι μουσουλμανοι ...ρε ,τι επαθε ! γουρλωσε τα ματια και φωναζε ...οοοτσιιι ,οοοοτσσιι! ρε λυθηκα στα γελια !και φυσικα ...ξερει οτι οι ΟΛΥΜΠΙΟΙ ειναι εδω ,χαχαχαχα!δουλευει το διαδικτυο !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Το άρθρο είναι εξαιρετικό. Χωρίς να είμαι νομικός, πιστέυω ό,τι έχετε απόλυτο δίκιο. Ο Αριστοτέλης έλεγε, πως δεν υπάρχει τίποτα πιο άδικο από την ίση μεταχείριση των άνισων. Εκεί έγκειται το σφάλμα στον, κατά τ'άλλα, εξαιρετικό συλλογισμό. Οι Έλληνες -πρωτίστως πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, αμεα, άστεγοι και άγαμες μητέρες- δικαιούνται την αρωγή του κράτους το οποίο οι ίδιοι συντηρούν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, με το αίμα τους. Αντιθέτως, οι λαθρομετανάστες δεν δικαιούνται καμμία απολύτως παροχή, διότι εισήλθαν παρανόμως στην πενόμενη Ελλάδα. Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης έχρισε αντιδήμαρχο έναν τύπο ο οποίος ανησυχούσε, διότι οι πελάτες του Σόρος δεν έβρισκαν τζάμπα σπίτια. Για τους 20.000 Έλληνες αστεγους εν Αθήναις δεν ανησυχούσε καθόλου...
    Νομίζω, πως θα μπορούσαμε να ασκήσουμε ομαδικές αγωγές κατά του μισελληνικού κράτους, βάσει του "αντιρατσιστικού" νόμου, μιάς που βάσει καθαρά ρατσιστικών κριτιρίων πριμοδοτούνται οι λαθραίοι σε βάρος των Ελλήνων, που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει τέτοιες παροχές.
    Το θέμα είναι, ποιό δικαστήριο θα μας δικαιώσει. Η εκλεγμένη συνδικαλιστική ηγεσία των δικαστών, είτε έχει επικεφαλής τον Αθανασίου είτε την Θάνου, μόνο απελπισία προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό.. θέλει ξήλωμα όλο αυτό το (χρηματισμένο και ανώμαλο-γι αυτό κι εκβιαζόμενο) δικαστικό σύστημα, καθώς κι ένα σωρό άλλοι θεσμοί που δρουν ανθελληνικά. ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, που τώρα πια δεν ξέρουμε πού να τη βρούμε και πώς να την τοποθετήσουμε. Είμαστε αφημένοι στα χέρια του Θεού...

      Διαγραφή
  3. Ναι, έχω πετάξει το γράσο από τους οφθαλμούς ,βοήθειας ανωθεν ,έτσι ακριβώς ,είναι αποφασισμένο άνωθεν,μας ξέρουν όλους,κυττα..μπορεί να βρίζω τις μαϊμούδες ,άλλα δεν σημαίνει ,ότι άμα μου ζητήσουν βοήθεια θα αρνηθώ .Δεν γουστάρω να τους τρώνε οι Δράκοι , κυριολεκτικως και μεταφορικών.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ,να το πω ετσι.Το δικό μας θα γινη και αυτή θα είναι η τελευταία τους Κωνσταντή.Γανυμηδης γαρ ,αφίχθη πλησίον.Τα τρίγωνα Πύλου ,Δελφων ,Δήλου ,Ολύμπου ,Δωδώνης ,Ταϋγέτου ,εργάζονται ακατάπαυστα,εγώ δεν θα υπολειφθω των συμμαχητών μου αδελφών μου.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψιτ...διάβασα πριν λίγο στα αττικά νέα για την κουβέντα ,τον Μάιο του 2019 της έδωσαν την υπηκοότητα.....!!!, και δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ,πως βγήκε ρε παιδιά την έβαλαν στην ευρωβουλή ; ;;; Χαχαχα ! Έχουν απύθμενη μαλακεια να μας αποκαλούν και φασίστες.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν να μην έφταναν τα αμολητά παράσιτα, από 1 Ιουλίου οι απόγονοι του Εφιάλτη ανοίγουν τις φυλακές και βγάζουν έξω και τους υπόλοιπους γυφτο-εγκληματίες...

    Μην ξεχάσετε να ψηφίσετε τα λαμόγια, τις κηραλοιφές και τα τραβέλια.

    +το πέοc γαρ εγγύc+

    ΑπάντησηΔιαγραφή