«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ = Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ






φρόντισε να ξαναβάλεις αυτή την λιγουριασμένη νυφίτσα με φάτσα ταβερνιάρη, στην κυβέρνηση σου...

5 σχόλια:

  1. Έμαθα κάτι ανησυχητικό σήμερα. Έχουν μείνει μόνο 4 πάροχοι ίντερνετ στην Ελλάδα και ο ένας ετοιμάζεται να αγοράσει άλλον έναν οπότε θα μείνουν 3. Δεν είναι μόνο ότι σαν τραστ θα χρεώνουν ότι γουστάρουν. Το θέμα είναι ότι αν μπλοκάρεται μία ανεξάρτητη ιστοσελίδα με τη μέθοδο της αναξιοπιστίας της σύνδεσης (δήθεν), τότε δεν θα μπορείς να φύγεις να πας σε άλλο πάροχο όπου λειτουργεί γιατί θα έχουν και οι 3 την ίδια λογοκρισία. Δηλαδή κομμουνιστικό/ιουδαϊκό μονοπώλιο της επικοινωνίας και στο ίντερνετ. Το ίντερνετ θα γίνει σκατά σαν τα ΜΜΕ.

    Τα τεχνικά αντίμετρα που έχουμε στη διάθεσή μας για αποκεντρωμένη δημόσια επικοινωνία δεν μπορούν να κρύβονται επ' αόριστον. Θα μπαίνουν στα σπίτια του κόσμου, θα αφήνουν ενοχοποιητικά στοιχεία και θα τους συλλαμβάνουν. Η δοκιμασμένη μέθοδος της σοβιετικής ένωσης, που οδήγησε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε στρατόπεδα βασανισμού και εξοντώσεως. Έχει και χειρότερα. Δεν χωνεύει το γείτονά του κάποιος αυτόκλητος ρουφιάνος; Τηλέφωνο στην αστυνομία ότι δήθεν είδε ύποπτες κινήσεις. Και τον ξεφορτώθηκε για πάντα. Γιατί νομίζετε εκπαιδεύουν τον κόσμο να ρουφιανεύει τους γείτονές του με διαφημίσεις για το Χαμόγελο του Παιδιού.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργο σε ευχαριστουμε πολυ για την πληροφορια. Εχω παντως ενα προαισθημα οτι μεχρι να βαλουν χερι σε Steemit, Twitter κλπ.. θα εχουμε προλαβει να τους αρπαξουμε την Ελλαδα.

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να σου πω Γιώργο, ότι η μία συγχώνευση έχει ήδη ολοκληρωθεί, πράγμα που με ενόχλησε πολύ προσωπικά, μιας και είχα μείνει ήσυχος, επί αρκετά χρόνια, περί μιας ανεξάρτητης, πολύ εξυπηρετικής και καταρτισμένης κυπριακής εταιρείας..

      Διαγραφή
    3. Πολύ σημαντική είδηση αυτή του Γιώργου για τους παρόχους.

      Δυστυχώς τέτοιες ειδήσεις , μαζί με άλλες σημαντικότατες ,
      θάβονται και ΞΕΘΑΒΟΝΤΑΙ
      κάτι πεθαμένες του τύπου “θα γίνει πόλεμος τον Ιούνιο πάρτε καμιά φακή και καμιά κάλτσα και βουρ για τα όρη...”

      Αλλά τι να περιμένει κανείς από όσους δεν κατανοούν πως δεν είναι δυνατόν να είναι γνήσιοι Έλληνες Χριστιανοί οι ξερόλες “αφυπνισμένοι που πολεμούν” τους τραπεζίτες και ταυτόχρονα διαφημίζουν πως “ο μόνος τρόπος για να τους πολεμήσεις (τους τραπεζίτες) είναι να πληρώνεις τα πάντα όλα με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ!”

      Δυστυχώς παρασύρονται Άνθρωποι με Α κεφαλαίο από τέτοιες "καθησυχαστικές" για το σύστημα πολεμικές κραυγές!
      Άνθρωποι με τεράστιες ικανότητες αλλά και με πραγματική αγάπη για την Ελληνοχριστιανική Ελλάδα μας , παγιδεύονται αν και δεν θα έπρεπε.
      Διότι το διαδίκτυο είναι ακόμη ανοικτό και θα έπρεπε ΟΛΟΙ μας να έχουμε καταλάβει όλους τους κρυφοαριστερο_κομμουνιστές_κυρίως πρωην πασοκους αντιφασίστες αντιναζιστές που μάλιστα μας παρουσιάζουν τους Εβραίους ως υπεύθυνους για όλα τα κακά της ανθρωπότητας πως είναι φωνές του τύπου
      “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!”

      Με ειδήσεις ως αυτήν που αφορά την φίμωση των πολιτών μπορούμε να αφυπνίσουμε όσους ( και είναι πάρα πολύ αυτοί) δεξιούς φιλελεύθερους δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πως η παγκοσμιοποίηση που υπερασπίζονται , θα μας οδηγήσει σε ένα απάνθρωπο κομμουνιστικό καθεστώς στο οποίο η φίμωση του διαδικτύου θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα μας απασχολεί αλλά και το πρώτο χτύπημα για να μας κάνει να βγούμε από τον λήθαργο μας.

      Και μόνο που αυτοί οι “ξερόλες” αυτό το κομμουνιστικό σύστημα θα το ονομάσουν φασιστικό ναζιστικό φασιστερό θα έπρεπε να μας κάνει να καταλάβουμε τον ρόλο τους.
      Πως δηλαδή οδηγούν την σκέψη μας αργά αλλά σταθερά στο να αγαπήσουμε τον κομμουνισμό (και ας φαίνεται πως πολεμούν το κκε, για τα μάτια των αδαών ο ...πόλεμος στον κομμουνισμό) εφόσον αυτός είναι ο μοναδικός ιδεολογικός φορέας που μπορεί να πολεμήσει την ΔΗΘΕΝ φασιστική ναζιστική παγκοσμιοποίηση!

      Αντε να ξαναβγεί μπροστά ο μικη μαους και οι πατριώτες καζακο-σύμμαχοι του (που και αυτούς θα φαίνεται πως τους πολεμούν οι “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!” αλλά στην ουσία θα έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια την ΑΝΤΙΔΕΞΙΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΛΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ
      ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
      ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!


      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ


      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ "ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ" έγραψες! 🙂

      Διαγραφή