«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Χαλκίδα 5 Ιουλίου 2019 - Μήνυμα Γεωργίου Μεταξά προς τους αναγνώστες του Διόδοτου και όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες  (βίντεο)




10 σχόλια:

  1. Τραντέλληνα Γεώργιε,
    με ΕΛΛΗΝΕΣ σαν εσένα η Ελλάς θα ζήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΟΣ ΝΟΥΣ06 Ιουλίου, 2019 14:16

    ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΛΗΝΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΗΣ! ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετική εξέλιξη προβλέπω πάνω στο θέμα της "απεργείας πείνης". Πολύ σύντομα μάλλον θα έχουμε ευχάριστα νέα.

      Διαγραφή
  3. Η ευχή σου κύριε Μεταξά είναι ευχή όλων όσων πονάμε αυτό τον τόπο.
    Και επιμένω και στο ξαναγράφω:
    Τα σύμβολα δεν θυσιάζονται για να κερδίσουμε μια μάχη. Βιώνουμε έναν ακύρηχτο πόλεμο κι έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν κι εσένα.
    Δεν είσαι μόνος σου, γι'αυτό σε παρακαλώ και πάλι, εγώ ένας άγνωστος, ΣΚΕΨΟΥ ΕΞΥΠΝΑ με το μυαλό σου και μετά με την καρδιά σου.
    Φιλικά Αρτέμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί σου Γιώργο να δώσουμε τον Αγώνα τον καλό και ευλογημένο για την χώρα μας.
    Το πατριωτικό κινημα ακέφαλο με Ελλαδεμπορες να προσποιούνται τους ηγέτες ενώ τους ενδιαφέρει μόνο η κρατική επιχορήγηση ,θέλει έντιμους επιχειρησιακούς και στρατηγικούς Έλληνες με ψυχή Πυρος.Το παράδειγμα σου Γιώργο οδηγός και φαρος Φωτεινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου06 Ιουλίου, 2019 21:28

    Γιώργο σε ευχαριστούμε για τα λόγια σου τα μεστά σοφίας και αληθινής αγάπης προς την Πατρίδα.
    Ευχαριστούμε και τον Κώστα που εμπνεύστηκε και παραγματοποίησε αυτό το ταξίδι ως τη Χαλκίδα. Και έτσι μας έδωσε την ευκαιρία μιας πιο άμεσης και προσωπικής επαφής μαζί σου. Έρρωσθε και οι δύο... και κάθε αληθινός Έλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν υπάρχουν Έλληνες σαν εσένα τι έχει να φοβηθεί αυτό το Έθνος, αυτή η Πατρίδα αδελφέ μου Ελληνα; ΑΛΛΑ Έλληνες μάχιμοι, δυνατοί, σθεναροί, με πίστη στην Ελλάδα, στους Θεούς της και στους Συνέλληνες.
    Χαίρομαι μέσα από την ψυχή μου την Ελληνική, αυτή που δεν το βάζει κάτω εξαιτίας μιας χούφτας δοσίλογων και των σκοταδιών που υπηρετούν, που σε βλέπει στητό και στις πρώτες γραμμές ξανά ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλαδα εχει αναγκη απο Ελληνες ;;;;; τι λες ρε μεταξα ;;; και τι κανεις εσυ εκει με την απεργια πεινας ;;; σηκω απανω και ξεμπερδευε με αυτο ,οι αγωνες δινονται ορθιοι ,οχι ξαπλωτοι .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή