«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία της χριστιανής δασκάλας στο Ιντλίμπ. Τη λιθοβόλησαν.Το σώμα της διάστικτο από τα τσιγάρα που σβήναν πάνω της οι τζιχαντιστές. Μαρτυρίες και για άλλες σφαγές χριστιανών στο Ιντλίμπ.


Σχόλιο Διόδοτου: Όλο τούς τελειώνουν τους τζιχαντιστές οι μεγάλες δυνάμεις και όλο αυτοί μια χαρά υπάρχουν και γενοκτονούν. Όπως «τελειώνουν» και την Τουρκία... Δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν οι Σκοτεινοί αν δεν εξαφανίσουν από την Μέση Γη όλον τον Μεταλεξανδρινό Ελληνορθόδοξο Κόσμο, τον οποίο φοβούνται σφόδρα, στα άνομα 
σχέδιά τους να εδραιωθούν. 


 
Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τις συνθήκες θανάτου και βασανισμού της χριστιανής δασκάλας από το Ιντλίμπ στη Συρία.

Στο χωριό Yaqubiye στην ύπαιθρο του Idlib διαπράχθηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα κατά μιας χριστιανής δασκάλας που τρομοκράτησε ακόμη περισσότερο τους εναπομείναντες χριστιανούς στο κατεχόμενο συριακό κυβερνείο από την αλ Νούσρα και τους τακφιριστές.

Η Suzanne Der Karkour πρόσφερε εθελοντικά μαθήματα σε παιδιά και νέους της περιοχής ενώ είχε δουλέψει και σε δημόσια σχολεία.
« Aυτή ήταν ένα πλάσμα αξιαγάπητο που παρέμεινε στο Yaqubiye και συνέχισε να φροντίζει τη γη της που τόσο αγαπούσε. Παρέδιδε δωρεάν μαθήματα στα παιδιά του χωριού της σε αυτά της Quneitah και της Al Jadida », εξηγεί ένας κάτοικος της περιοχής υπό την κάλυψη της ανωνυμίας. « Πίστευε πως παραμένοντας στο σπίτι της και στη γη της θα αποτελούσε ένα κίνητρο και μια ελπίδα για τους εκτοπισμένους να επιστρέψουν στο χωριό τους και να συντηρήσουν το βιος τους . »

Το Yaqubiye είναι ένα από τα 3 χριστιανικά χωριά της Jisr al-Shughur στο νότο του Κυβερνείου του Idlib (τ΄άλλα είναι η Quneyah και η al-Jadida), που ήταν υπό την κατοχή των τακφιριστών αφότου η al Nusra και οι θυγατρικές της τρομοκρατικές οργανώσεις πήραν τον έλεγχο της περιοχής του Idlib.
« Με την άφιξη των ξένων των εποίκων και την φυγή και το ξεριζωμό πολλών κατοίκων από τα γειτονικά χωριά « , δήλωσε η ίδια πηγή, « άρχισαν οι απαγωγές, οι δολοφονίες, το πλιάτσικο και οι λεηλασίες και οι των δημεύσεις κατοικιών μας και των μέσων βιοπορισμού μας. Τα convoi των εκτοπισμένων από τα 3 χωριά κατευθύνθηκαν προς τις πόλεις του Χαλεπιού και της Λατάκια κι απέμειναν πίσω ηλικιωμένοι. Παντού θάνατος και λεηλασία…. «

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφαλίστηκαν με τη βοήθεια εκτοπισμένων από τα 3 χωριά στο Yaqubiye ζούσαν πριν την κρίση περί τις 150 οικογένειες Αρμενο-σύριων χωρισμένες σε 2 ομάδες: των Αρμενίων της ορθόδοξης Αρμενικής Εκκλησίας εκ των οποίων δεν παρέμειναν παρά 12 άτομα πριν την δολοφονία της Suzanne (6 οικογένειες) και περί τις 30 χριστιανικές οικογένειες της Αρμενικής Καθολικής Εκκλησίας ενώ σήμερα 80 οικογένειες ζουν στην Κοιλάδα…..

« Το άρωμα της γης συνοδεύει ακόμη την κάθε ανάσα μας όσο και οι νύχτες του χειμώνα γύρω από τα καυσόξυλα », διηγείται και βουρκώνει η Έλενα μια από τους εκτοπισμένους από το Yaqubiye στη Λατάκια.
« To 2017 δεχθήκαμε την είδηση της σφαγής του θείου μου Rizkallah Hayek που πέθανε ακαριαία και της γυναίκας του Mary Khijou που αιμορραγούσε 2 μέρες ολόκληρες στο μπάνιο του σπιτιού της. Επίσης η σφαγή 6 φτωχών ντόπιων κατοίκων. Η σφαγή είχε γίνει καθημερινότητα ».
Τη Δευτέρα 8 Ιούλη η Suzanne ήταν κατ΄εξαίρεση απούσα από τη λειτουργία. Κάποιοι είπαν : « ίσως κάτι της συνέβη ». Αλλά η απουσία της από τη λειτουργία και της επόμενης μέρας ανησύχησε ομοίως τα παιδιά του χωριού. « Στο τέλος της λειτουργίας μια χούφτα άνθρωποι πήγαν στο σπίτι της. Αλλά δεν ήταν εκεί. »
« Αρχίσαμε να την αναζητούμε », εξηγεί ένας από τους πιο ηλικιωμένους κατοίκους των 3 χωριών. « Η διαδικασία δεν κράτησε πολύ. Μόλις φτάσαμε στο χωράφι της σοκαριστήκαμε. » Βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος γυμνή και με σημάδια έντονα από τσιγάρα που έσβηναν στο σώμα της οι δράστες. « Η 60χρονη παρθένα λιθοβολήθηκε μετά από ένα ομαδικό βιασμό που κράτησε από τη Δευτέρα το βράδυ ως την επομένη την αυγή « , δήλωσε.

Ο π. Azkin Kushkarian, που διαμένει πλέον στη Λατάκια αναφέρει πως  »δεν θ΄αλλάξουμε συνήθειες, τα ήθη μας παρά τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν εις βάρος μας ».


dimpenews.com
 

10 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Ιουλίου, 2019 23:59

    Κανένα βρωμοκάναλο δέ λέει τέτοιες ειδήσεις,γιατί πολύ απλά αναφέρεται σε ελληνορθόδοξο λαό πού υποφέρει,ενώ άν τραυματιζότανε κάποιος λαθροόρκ,θα γινότανε πρώτη είδηση.Μόνο που οι ισλαμιστές δεν έχουν καταλάβει ότι μόλις το θηρίο τελειώσει με τους χριστιανούς,αυτοί έχουν συνέχεια,σαν μονοθειστές πού είναι.Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της κοπέλας.Όσο για εμάς,ο πόλεμος συνεχίζεται και στην γή και στον ουρανό και στα καταχθόνια.Τα 13 χτυπήματα από τις καμπάνες των εκκλησιών κάθε Κυριακή μας το υπενθυμίζουνε,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΦΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ ΕΥ,
      πες γι αυτό τον συμβολισμό των 13 χτυπημάτων. Δεν το γνωρίζω.

      Διαγραφή
    2. Τίτλος γιά μυθιστόρημα είναι αυτό : "Γιά ποιόν χτυπά (η μασωνική) καμπάνα" του 'Ερνεστ Μάσονγουαιη - all the way!!! Απ'όσο γνωρίζω, ο αριθμός 13 συμβολίζει τους 13 βαθμούς των Πεφωτισμένων... Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι στον θυρεό (αετό) των Ηπαπάρα, ο αριθμός 13... βγάζει μάτι :

      - Ο αετός στο ένα πόδι βαστά κλαδο ελαίας ο οποίος έχει 13 φύλλα.
      - στο άλλο πόδι βαστά 13 βέλη
      - στο στήθος του η ασπίδα φέρει 13 μπάρες (γραμμώσεις)
      - η κορδέλα που βαστά με το ράμφος του έχει το motto "E Pluribus Unum" το οποίο αποτελείται από 13 γράμματα.
      - ο αστέρας πάνω από το κεφάλι του αετού σχηματίζεται από 13 μικρά αστέρια

      Επίσης :

      - η πυραμίδα αποτελείται από 13 γρανιτένιους λίθους
      - η λέξη "Annuit Coeptis" στην κορυφή της πυραμίδος αποτελείται από 13 γράμματα.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  2. Την έχουμε πουτ@@σει αδέρφια ή μου φαίνεται εμένα μονάχα;;;; Εμάς βλέπω να "τελειώνουν" πρώτα... Και δώστου προφητείες από δω και δώστου προφητείες από κει και το βεβλαμμένο πόπολο μέσα στα ροχαλητά!!! Νεσπά;;; 'Οσο γιά τις σφαγές των χριστιανών και δη των Ορθοδόξων αδερφών μας Σύριων Σελευκιδών η Ελλαδική Εκκλησία επίσημα δεν πήρε ΠΟΤΕ θέση! Ούτε καν μιά ανακοίνωση οι τράγοι ιεράρχες, έτσι γιά τα μάτια του κόσμου. Κανένα στήριγμα ηθικό και αγαπητικό προς το αδελφό Πατριαρχείο Αντιοχείας. Αλητεία στην κοινωνία, αλητεία στην πολιτική. Αλητεία και μες την Εκκλησία;;;; (Ρητορικό το ερώτημα)

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...και κάτι συμπληρωματικό :

    Από τηλοψίας, μας έχουν ζαλίσει τα μέζεα με την αποτρόπαια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου (ο Θεός ν' αναπαύσει την ψυχή της) και μας αραδιάζουν καθημερινώς κάθε είδους λεπτομέρεια από την ανώμαλη φύση του (mind controlled, να το πούμε αυτό) μούσχαρου κρητίκαρου. Δεν έχω δει καμμία ανακοίνωση από τα Mέσα (καθημερινής) Mαζικής Eξημέρωσης, έστω και επιγραμματικά εν είδει μνημοσύνου, γιά την απώλεια των ορθοδόξων αδερφών μας. Εκεί κάτω στη Συρία οι Ορθόδοξοι σφάζονται κατά εκατοντάδες χιλιάδες, και εδώ μιλιά!!!

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τα αριστερά-σιωνιστικά κανάλια μην περιμένεις τέτοιες ειδήσεις φίλε μου. Ούτε από την ξεπουλημένη Εκκλησία της Ελλάδος. Φάε στη μάπα τους σερλοκ χολμς της tv και των μπατριωτικών ιστολογίων τώρα...

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Ιουλίου, 2019 15:51

      Λοιπόν,για να απαντήσω στους 2 πολύ αγαπητούς συναγωνιστές,Ιωάννη(aq) και Κώστα:όταν μικρός πού ήμουν,με πήγαινε στην εκκλησία ο παππούλης μου,ο συγκεκριμένος ναός ήταν στα σύνορα της πόλης με το μυστηριακό τοπίο του δάσους του Φιλοπάππου.Ό ήχος της καμπάνας ήταν ό εξής:ντάν ντάν ντάν,ντάν ντάν ντάν,ντάν ντάν ντάν ντάν ντάν ντάν ντάν, ήχος πολύ περίεργος.Τον ίδιο ήχο ακριβώς άκουσα και σε άλλους ναούς στην Ελλάδα.Και μάλιστα σε ναούς που ήτανε στα σύνορα της ερημιάς των πόλεων και της πολιτείας του άγνωστου των δασών και των βουνών.Σε βιβλίο που διάβασα αργότερα για τον συγκεκριμένο ναό,ο ήχος της καμπάνας ίσως σημαίνει ότι" ο πόλεμος εδώ πάνω,ακόμα συνεχίζεται",κατ' άλλους δέ"εδώ υπάρχει ο Χριστός,ο αληθινός Θεός".Άρα,μπορεί ο αριθμός 13,για κάποιους να συμβολίζει το κακό,για κάποιους άλλους δέ,την παντοδυναμία του Άχτιστου Φωτός.Ελπίζω αδέλφια μου να σας κάλυψα σε αυτό.
      2ον:Αγαπητέ μου συναγωνιστή Ιωάννη,σε ορισμένα σχόλιά σου δεν συμφωνώ και αυτό γιατί σε κάποια σου λόγια,διακρίνω κατήφεια και δεν σε έχω συνηθίσει έτσι.Εξηγούμαι:"την έχουμε π@@τσίσει".Από πότε και δεν το ξέρω;Εμείς,ή αυτοί;Μάλλον αυτοί.Μπορεί οι αξίες να χάνονται,αυτό δεν σημαίνει ότι χανόμαστε και'μείς.Μιλάς για την εκκλησία.μαλλον για τον κλήρο Α.Ε. μιλάς, γιατί εκκλησία,ίσον ΧΡΙΣΤΟΣ.Ο κλήρος ζεί σε αιώνιες απόκριες μιάς και τα ράσα γι'αυτούς,δεν σημαίνει τίποτα,πέραν της μπίζνας κι'άς είναι για άλλους το "ένδυμα το ένδοξον της νίκης".Βέβαια για τους μεγαλοδεσποτάδες,θυμήσου τα ταξιδάκια του Λιάπη στο Κατάρ,η Ντουμπάι άν θυμάμαι καλά,για μπίζνες.Πού,στους χρηματοδότες του ισλαμικού κράτους,θα τον ένοιαζε η σφαγή των Ελληνορθοδόξων αδελφών μας στην Συρία;Στην Συρία που άνοιξε στον ουρανό,νέο μαρτυρολόγιο;Τι έλεγε ο Πατροκοσμάς για τους ασεβείς κληρικούς του 20ού αιώνα;Και έχουμε,21ο.Άρα;Φαντάσου ασέβεια,κιναιδισμό,προσκόλληση στον Μαμωνά του υλισμού,ποδίτσες κλπ.Αδερφέ Ιωάννη και Κώστα,δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο,αλλά δεν θα αφήσουμε και'μείς τον κόσμο να αλλάξει εμάς.Αντιθέτως εγώ,ΜΕ όλον αυτό τον χαμό,νοιώθω χαρά,μεγάλη χαρά,γιατί,όπως μου είπε και ο γέροντάς μου,"ετοιμάσου να δείς θαύματα.Ο Θεός τους δικούς του,θα τους φυλάξει από κάθε λογής κακό".Απλά θα δούμε τον εφιάλτη ζωντανό.Λέω και σε εσάς ό,τι είπα και στον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ:Ο Αρχάγγελος στον Μανταμάδο,βγάζει αίμα από την καρωτίδα και 2ον,ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός,εμφανίστηκε σε παλληκάρι πρίν τις εκλογές και του έδειξε ένα ρολόι που οι δείκτες δείχνανε,12 ακριβώς.Είπε στο παιδί ότι δεν έχουμε έργα μετανοίας και προσευχής και όσοι θέλουν να σωθούν από το κακό που έρχεται,να φύγουν για τα χωριά.Άρα αδέλφια μου,ψυχραιμία και υπομονή και μετάνοια,γιατί χωρίς ΧΡΙΣΤΌΝ,δεν κάνουμε τίποτα.
      Ζητώ συγγνώμη για την φλυαρία μου και άν σας στεναχώρησα με κάποιον λόγο μου.
      Μαζί στον πόλεμο,μαζί και στον Παράδεισο,σαν αληθινοί Έλληνες πολεμιστές και όχι στην κόλαση σαν φονιάδες,όπως θέλουν να μάς επιβάλλουν κάποιοι "μπατριώτες"!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ αδερφέ και συναγωνιστά ΕΥ.

      Στην απάντησή σου καταπιάνεσαι με πολλά και δεν ξέρω από που να πρωτοαρχίσω... Λοιπόν έχομε και λέμε…

      1) Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κατηφής. Ναι, ίσως να δίνω αυτή την εντύπωση από το ύφος γραψίματος του σχολίου μου. Είναι περισσότερο ένα αίσθημα σιχαμάρας και μπαφιάσματος που μου βγαίνει ώρες-ώρες από την περιρρέουσα ανοησία, αποκτήνωση και κατάντια αυτού του λαού. Από την άλλη, είναι αλήθεια ότι νοιώθω ένα αίσθημα ανησυχίας. Την ανησυχία του αγωνιστή όπως την αποκαλώ. Για όλα εκείνα τα πρόσωπα που αγαπά και που τον περιβάλλουν και κείνα με αγάπη. Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ, για, παράδειγμα, ότι δεν ανησυχώ για τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου ή γιά τους καλούς ‘Ελληνες και καλές Ελληνίδες που έχω γνωρίσει, σαφέστατα και υμών των αδελφών βεβαίως-βεβαίως (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!. Θα ήμουν υποκριτής και ψεύτης εάν έλεγα ότι δεν ανησυχώ. Η ανησυχία είναι ένα πολύ φυσικό και ανθρώπινο συναίσθημα που μας κρατά σε εγρήγορση. Το συναίσθημα αυτό είναι πολύ διαφορετικό από το άγχος. Δεν θεωρώ ότι αυτό το τελευταίο με χαρακτηρίζει. Συν τοις άλλοις είναι μια αρρωστημένη κατάσταση. Εάν μελετήσεις τους βίους των αγωνιστών του ’21, θα διαπιστώσεις ότι υπήρξαν στιγμές όπου έννοιωσαν αυτή την ανησυχία για πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό όμως δεν απομείωνε το θάρρος, την ανδρεία ή την αυτοπεποίθησή τους. Γνώριζαν πολύ καλά τους κινδύνους που διέτρεχαν και που τους περιστοίχιζαν σε κάθε περίσταση, γι’ αυτό και πάντοτε ήταν προσεκτικοί και κρατούσαν μια “πισινή”. Δεν παρίσταναν τους παλληκαράδες. Αυτό δείχνει σωφροσύνη που σε συνδυασμό με την πίστη τους προς τον Θεό, έκανε θαύματα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαν να είναι σίγουροι για τίποτα. Είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον Θεό.

      2) Για τα χτυπήματα της καμπάνας δεν έχω άποψη. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι “κώδικες” και "ιεροί συμβολισμοί" στις κωδονοκρουσίες.

      3) Ναι, εκεί που στο σχόλιό μου χρησιμοποιώ τη λέξη “Εκκλησία” σαφέστατα και εννοώ τους “Α.Ε.”. Είναι πολύ σωστός και ο λόγος που αναφέρεις γιατί τελικά από πλευράς τους δεν υπήρξε καμμία αρωγή ούτε προς στο Πατριαρχείο της Αντιοχείας αλλά ούτε και προς στους αδελφούς ορθοδόξους Σύριους που αφέθηκαν στο έλεος της μουσουλμανικής μάχαιρας. Business as usual! (εννοείται!). Όταν τα στίφη των λαθρο-κρεάτων θα αλαλάζουν “αλλάχ ου άκμπαρ”, εμείς θα αντιπαραβάλουμε κάτι αντίστοιχο με το “Viva Cristo Rey” (Ζήτω ο Βασιλεύς Χριστός) που φώναζαν οι χωρικοί μεξικανοί πιστοί (Cristeros) εν έτει 1917 πολεμώντας εναντίον των στρατευμάτων της μασονικής κυβέρνησης του Μεξικού υπό τον πρόεδρο Πλουτάρκο Ελίας Κάγιες (Plutarco Elias Calles) η οποία με ύπουλο τρόπο προσπάθησε με διατάγματα αλλά και διάφορα μασονικά τερτίπια (π.χ. εκτελώντας ιερείς, αποκαθηλώνοντας εικόνες του Χριστού και της Παναγίας από δημόσια κτήρια, σφαργίζοντας εκκλησίες κλπ) να ξεριζώσει ο,τιδήποτε το χριστιανικό στο Μεξικό. Ένας Σύριζα “αλα μεξικάνα”, δηλαδή!


      Με πολύ εκτίμηση και αγάπη

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  4. Για να χρησημοποιησω τη φραση ενος πατριδοκαπηλου τηλεοπτικου βιβλιοπωλητη που τα παιρνει απο την εβραικη συναγωγη της θεσσαλονικης: ο καιρος γαρ εγγυς η μαλλον ο καιρος εφτασε τι θεμα ειναι οτι οσοι προσευχονται να προσευχονται και για τους αλλους που ζουν μαυρα μεσανυχτα ειναι κριμα να χαθουν τοσες ψυχες ζωες απο Σεπτεμβρη θα χυθει αδερφικο αιμα τα εχουν ολλα ετοιμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή