«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Kαταγγελία στο police-voice.com



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ! Πάμε να δούμε τι συνέβη πριν ένα λεπτό στο κέντρο υγειας Πακιστανός φέρνει πακιστανο


http://www.police-voice.com/
 
Police-Voice blog ➤
 
Πάμε να δούμε τι συνέβη πριν ένα λεπτό στο κέντρο υγειας 

Πακιστανός φέρνει πακιστανο
 
Ο Πακιστανός λέει ψέμματα ότι ο φίλος του είναι; 17 χρονων
 
Κάνοντας του ακτινογραφιες κνήμης και βλέποντας τις επιφυσεις επιβεβαιώνουμε το ψεμμα τους και συγκεκριμένα ότι είναι πάνω από 20 ετων
 
Ζητάμε τα στοιχεία του δεν έχει ΑΜΚΑ δεν έχει διαβατήριο
 
Όνομα Saad oπως τους έχουν συμβουλέψει να λένε. Ο νεαρός Πακιστανός δεν νιώθει τα δάκτυλα των ποδιών του στο αριστερο κάτω άκρο
Διάγνωση Drop foot ( most commonly foot drop is caused by an injury to the oeroneal nerve)
 
Άμεση η διακομιδη του σε νοσοκομείο
 
Χωρίς ΑΜΚΑ Χωρίς στοιχεια Χωρίς Διαβατήριο
 
Θα μπει άμεσα χειρουργείο απεφάνθησαν οι γιατροί,
 
Καταλαβαίνετε το κόστος ? Χειρουργική αντιμετώπιση καθώς και η θεραπευτική Αγωγή συν φυσικοθεραπειες ?
 
ΤΟ ίδιο συμβαίνει με εκατοντάδες Αλβανούς Πακιστανους, Ινδούς, Αφγανους που μένουν στην Ελλάδα και φέρνουν άλλους Αλβανους στα επείγοντα και υποβάλλονται σε όλες τις εξετάσεις χωρίς κανένα κόστος χρόνια τώρα.
 
Πλήρωνε εσύ Έλληνα φορολογουμενε

Πηγή ➤ ΙΑΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ


πηγή

3 σχόλια:

  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου17 Ιουλίου, 2019 13:47

    Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ να μην έχουν ΑΜΚΑ, που ισως σημαινει κινδυνο μετάδοσης μολυσματικων ασθενειων. Και στο κατω-κατω άνθρωποι είναι... Ο γιατρός έχει δώσει τον Ιπποκράτειο όρκο να φροντίζει κάθε ασθενή.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! Κοι οι "πονόψυχοι" αλληλεγγυοι να πάνε ΕΚΕΙ να του οργανώνουν και να συμβαλλουν στην αναπτυξη τους.
    Με τόσα δις και τοσους "εξυπηρετητές" που διαθετει η ΝΤΠ για να γεμίσει με μετανάστες την Ευρωπη, κήπο θα είχε τις χωρες του τρίτου κοσμου. Σκεφθείτε όλα αυτα τα δισ να διατίθοντο στην Παιδεία και και σε θεμελιωδεις επενδυσεις στον τριτο κόσμο!
    Αλλά βέβαια είναι αλλοι οι στόχοι της ΝΤΠ και πολυ γνωστοί σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλευω εγω σαν τον μαλακα 12ωρα και 16 ωρα για να πληρωνω τις καριολιες της νεας ταξης ,καθε ημερα τους τρωω στην μαπα ,τα νευρα μου εχουν χτυπησει ταβανι ,τα μπινελικια μου ,σπανε κοκκαλα ,τα ματια μου πετουν φλογες και οι ματιες μου σκιζουν χαρτι στον αερα ,τα χωνω οπου βρω σαβουρες μπροστα μου .Δεν φειδομαι φιλων .παλιων συμμαθητων ,συγγενων , γερων ,νεων .Οι μισοι ειναι σαν μαστουρωμενοι και οι αλλοι μισο παραφρονες .Οι πιτσιρικες ειναι σαν τσουλακια ,οι νεαροι βουτυρο μουροχαυλα.Το τι εχει αφιχθει στην πατριδα μας .....δεν φανταζεσθε !Γαμιολες υπαλληλοι ...μου κανατε την πατριδα μου ενα κωλοχανειο ,οπως κωλοχανειο ειναι και οι τρουπες σας και οι λεσχες σας και οι στοες σας .Εχετε υβρισει ,εχετε προκαλεσει ασεβεια , εχετε μιασει τα παντα .Εαν νομιζετε οτι θα την γλυτωσετε ...ειστε βαθεια νυχτωμενοι ! ,οσο περισσοτερα κανετε ,τοσο σφοδρωτερη θα ειναι η τιμωρια σας .ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστομαχε,
      Όχι απλώς είμαι μαζί σου, αλλά έχω εκπονησει κι ενδελεχή εργασία του πως ακριβώς θα λάβει μέρος αυτή η τιμωρία, με την συμβολή πατριωτων εισαγγελεων βεβαίως βεβαίως. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Η Νέμεσις πλησιάζει.

      Διαγραφή