«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Oι νεοταξίτες κάνουν τα πάντα για να αθωώσουν την Καρ(ι)όλα...



Aπόφαση που αφήνει ελεύθερη μια εγκληματία


Η Κάρολα Ράκετε, η πλοίαρχος του Sea-Watch 3, δεν αναμένεται να επιστρέψει αμέσως στη Γερμανία, αφότου αφέθηκε ελεύθερη από τον κατ’ οίκον περιορισμό που της είχε επιβληθεί στην Ιταλία.
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας της Έκεχαρτ Ράκετε είπε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, ότι η κόρη του θα ήθελε να παραμείνει στην Ιταλία έως την επόμενη ακροαματική διαδικασία, που έχει προγραμματιστεί για τις 9 Ιουλίου.
Χθες, δικαστής ήρε τη διαταγή του κατ’ οίκον περιορισμού σε βάρος της Ράκετε, καθώς απεφάνθη ότι δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες εναντίον της ότι αντιστάθηκε στις εντολές που είχε λάβει από πλοίο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.
«Η Κάρολα σήμερα είναι ένας εντελώς ελεύθερος άνθρωπος» δήλωσε η Τζόρτζια Λινάρντι, η εκπρόσωπος τύπου της μκο Sea-Watch, σε μια συνέντευξη τύπου στη Ρώμη.
Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι δήλωσε χθες ότι θα διατάξει τον υποχρεωτικό επαναπατρισμό της Ράκετε στη Γερμανία, η Λινάρντι, ωστόσο, διευκρίνισε ότι αυτή τη διαδικασία την σταμάτησαν οι εισαγγελικές αρχές.
Κι αυτό, όπως εξήγησε η Λινάρντι, διότι η πλοίαρχος παραμένει στο στόχαστρο ποινικής έρευνας για παραβίαση της μεταναστευτικής νομοθεσίας, μια κατηγορία στην οποία η Ράκετε θα απαντήσει ενώπιον δικαστηρίου στις 9 Ιουλίου.

 

Οργή Σαλβίνι


Στο μεταξύ, ο Ματέο Σαλβίνι δεν κρύβει την οργή του για την απελευθέρωση της Ράκετε και καταφέρεται εναντίον της δικαστίνας που έλαβε τη σχετική απόφαση, μιλώντας για πολιτικά υποκινούμενη απόφαση και προτρέποντάς την να εγκαταλείψει τη θέση της και να θέσει υποψηφιότητα με ένα αριστερό κόμμα.
«Είμαι απλά τσαντισμένος για την απόφαση που αφήνει ελεύθερη μια εγκληματία και αποφασισμένος να σταματήσω τους διακινητές ανθρώπων, όπλων και ναρκωτικών» έγραψε ο ακροδεξιός πολιτικός στο Twitter.
Σε μια άλλη ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Εσωτερικών έγραψε:
«Βγάλτε τις ρόμπες σας (των δικαστών) και κατεβείτε υποψήφιοι με την αριστερά εάν θέλετε να μπείτε στην πολιτική».
Η Ένωση Δικαστών της Ιταλίας αποδοκίμασε την επίθεσή του. «Για μία ακόμη φορά, τα περιφρονητικά σχόλια για μια δικαστική απόφαση, χωρίς ούτε μία αναφορά στο τεχνικό ή νομικό περιεχόμενό της, κινδυνεύουν να τροφοδοτήσουν το κλίμα μίσους» τονίζεται σε μια ανακοίνωση.
Απαντώντας στον Ιταλό υπουργό Εσωτερικών, η Λινάρντι επισήμανε ότι η Sea-Watch έχει «κουραστεί» από τις κατηγορίες του Σαλβίνι κάνοντας λόγο για ένα «πρόσωπο, το οποίο, χωρίς κανένα δικαίωμα, προσβάλλει (το Sea Watch) ολημερίς».
Σύμφωνα με την ίδια, ο Σαλβίνι «θα μπορούσε να επωφεληθεί» περνώντας χρόνο σε ένα πλοίο της Sea-Watch και αναμένει ότι εκείνος θα βοηθούσε στην περίπτωση μιας διάσωσης.
Εάν όχι, είπε η Λινάρντι, ο Ματέο Σαλβίνι «θα ήταν τέρας».
Πάντως, ο Σαλβίνι αποκάλεσε τη Ράκετε «πλούσια και κακομαθημένη Γερμανίδα».
«Γύρισε πίσω στη Γερμανία και κάνε εκεί ζημιά, θέσε εκεί τις ζωές των ανθρώπων σε κίνδυνο» τόνισε. «Άσε τους Ιταλούς να φροντίσουν την Ιταλία».

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια:

  1. Oι γονείς μου μου έλεγαν ποτέ να μην χτυπήσω γυναίκα, κάτι τέτοιες όμως άνετα θα τις έστελνα για μετενσαρκωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=JMi_BnLb5qA&list=RDoyTlCHKS2zw&index=3
    Αυτό το τραγουδάκι μου έρχεται φίλε Κώστα όταν βλέπω την σαυρόφατσά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TXC.. Ω ΓΙΕΣ! ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ! ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ.
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/02/mash-up-sessions-i-1-2010.html

      Διαγραφή
    2. Πολύ ωραίο αλμπουμ , το έχω ακούσει αρκετές φορές, είναι απίστευτα κραδασμικος ο Αρτεμης. !!!!!

      Διαγραφή
  3. Πάλι οι επίορκοι δικαστές έκαναν το... θάυμα τους. Οποία σύμπτωσις... Μακρινά ξαδέρφια του Πικραμένου ή του γελοίου Αμερικανού που υπερασπιζόταν την λαθροεισβολή των Μεξικανών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαβασα ,οτι μια δικαστινα ,την αθωωσε και την αμολυσαν ,εεε ....καταλαβαινετε τωρα τι λυτους και δεμενους και λαγουμιτζηδες ... λιναρντι ; η λιζαρντι ,lizard ....θα εβαλαν για να την αμολυσουν .... Κωνσταντη ,διαβασα τα γελια σου στα σχολια μου ,στα αττικα νεα .Διαβασα δε,στο σεκρετ ρεαλ τρουθ,την ανακοινωση του Μεταξα. Εισθε να τον απαγαγουμε ; δεν βαζει μυαλο .Σε αυτους δεν τους καιγεται καρφακι .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΓΕ ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑΤΑ
    ΜΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΤΑ;;;; ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΑΡΗ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟΥΣΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yπέθεσα ότι από λάθος σας βάλατε φόρα παρτίδα το email σας, και σάς έφτιαξα ψευδώνυμο συμβατό.

      Διαγραφή
  6. Οι ΜΚΟ ειναι ευχερεστατο να ελεγχθουν και να αναδειχθει (σε οσες εχουν ξεφυγει) ο ετεροπροσδιορισμος τους καταστατικου τους σκοπου και η ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ που εκτελουν!! Στις περισσοτερες δηλαδη!! Σε ενα κρατος δικαιου οπου υποτιθεται οτι η λαικη κυριαρχια ειναι η βαση του δικαιου ειναι ακαριαια ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι οι οργανωσεις αυτες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.Και μιλαμε για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!! ......... Αν ομως καποιες νομικες οντοτητες και ΜΚΟ παραυτα παρεισφρησουν με τον μανδυα της νομιμοτητας, ΟΚ στην Ελλαδα ειμαστε!!!! Απλα ας βαλουμε την αγαπημενη κρατικη υπηρεσια των αριστερων την εφορια να κανει την δουλεια της!!! Απλως να κανει δηλαδη αυτα τα ωραια που κανει και στις υπολοιπες Αστικες Μη Κερδοσκοπικες Εταιρειες των Ελληνων οταν θελει να τις καταστρεψει.Εφαρμοζοντας κατα γραμμα την αλα Γκρεκα φορολογικη και λοιπη νομοθεσια!!! Τιποτα πιο διφορουμενο και τιποτα πιο καταστροφικο για οσους γνωριζουν!! Νομιμα βεβαιως!!!Τι λεει λοιπον η αλα Γκρεκα φορολογικη νομοθεσια!!Λεει πολυ χοντρα οτι οταν τα εξοδα(θα πρεπει να ειναι ασπρα) δεν υπερκαλυπτουν το 80% των ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΣΟΔΩΝ απλα οι ΜΚΟ εν προκειμενω φορολογουνται ως κερδοσκοπικες εταιρειες και πτωχευουν ακαριαιως βεβαιως(οπως και οι υπολοιπες Ελληνικες)!!!!!!Απλες ειναι οι λυσεις φυσικα ομως ΔΕΝ εφαρμοζονται!!!! .................. ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ (μακαρι βεβαια να ειχαμε και εμεις πολιτικους σαν τον Σαλβινι). Ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΟΡΟΣ ΩΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λέξη "ΠΙΘΑΝΌΤΕΡΟ" ήταν φυσικά το ανέκδοτο στο σχόλιο σας 😂
      Εξαιρετική πάντως υπενθύμιση για να την εφαρμόσουμε μόλις αποκτήσουμε πατριωτική κυβέρνηση (όχι, αυτό δεν είναι το δικό μου ανέκδοτο.. θα γίνει!)

      Διαγραφή