«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ !! (2 Βίντεο)

: Η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή απ ότι μπορούν οι περισσότεροι να φανταστούν κι έχει πολλές προεκτάσεις.
Λόγω υπερφόρτωσης των δρομολογίων της γραμμής, έχουν μπεί και έκτακτα Express για μεγαλύτερα πορτοφόλια.
Ας μας εξηγήσουν οι αρμόδιοι γιατί δεν ξηλώνουν τα συγκεκριμένα κυκλώματα. Αποκλείεται να μιλάμε γι ανεπάρκεια, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.








5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2019 19:46

    Έεεεετσι!!!!
    Στείλτε κι'άλλους,στην Ελλάδα του Κούλη που μάς κουβαλήθηκε σαν αυτόκλητος εθνοσωτήρες,για να μάς απαλλάξει από την κατάρα των συριζαίων.Έλληνες,καταλάβετε το,εδώ κάνει κουμάντο ο Ρότσιλντ και ο Σόρος.Όλοι οι πολιτικοί στο κ(υ)οινοβούλιο,απλά τσακάνε την μέση τους.HIS MASTER'S VOICE,και YES SIR,μόνο μή τυχόν και χάσουνε καμμιά β(ω)ουλευτική σύνταξη.Σπιταρώνες στα βόρεια προάστια και άσε τά σβόλια τους Έλληνες να ψάχνονται μην τυχόν και τους πάρουν το σπίτι την άλλη μέρα,για να σπιλώσουν βρωμοξένους την μεθεπόμενη.
    Έτσι φέρτε κι'άλλους, το ΜΥΚΟΝΟΣ live tv νά'ναι καλά,να κάνουν οι νταβραντισμένοι ελληνάρες οφθαλμόλουτρο και οι γυναίκες να χαζεύουν με μογγολοσήριαλ.Έτσι,φέρτε κι'άλλους.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τρεχει καστανο ,ολοι κανουν τον μαλακα !τον μαλακα κανετε ; κααλαααα! σας ρωτω ξανα ,τον μαλακα κανετε ; εγινε .Σας βλεπουν ολους ,σας ακουνε ολους ,νααααα με κατι μεγενθυτικους φακους σας μπανιζουν ,χαχ! και θα μας πειτε μετα ,τρεχατε ,μεινετε στα σπιτια σας ,ο σωζων εαυτω σωθητω ,ετσι εεε ;και η αστυνομια δεν μπορει ,ποιος στρατος ;δεν ακουσα ! ρε σε σας μιλαω ! σε εσας της λεσχης μπιλντερμπεργκ ! εμεις ξερουμε τι θα γινη ,εσεις δεν ξερετε τι θα σας συμβη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή