«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

5.608 λάθρο μπήκαν στην Ελλάδα ναυσί αυτό τον Ιούλιο, έναντι 2.501 τον ίδιο μήνα πέρυσι! Χρειαζόμαστε έναν Σαλβίνι επειγόντως!




32 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Αυγούστου, 2019 11:36

    Σιγά μην βρεθεί. Ποιός ασχολείται με μ@λ@κες σαν εμάς;Οι πρώτες ειδήσεις στο Google είναι για το σύντροφο του Μουτσινά, το δίπλες της Αλεξανδράτου και το καυτό μπικίνι της κάθε καρακαλτάκας κ@υλόγριας,για τους λαθροόρκ που θα πάρουν την θέση μας θ'ασχοληθούν;
    Οι πραγματικές ειδήσεις έρχονται από την Συρία και συγκεκριμένα από την κατάληψη της Χάν Σειχούν απο τους τίγρεις του Άσαντ και τον εγκλωβισμό-εξολόθρευση τουρκων στρατιωτικών,όπως επίσης τις καταρίψεις τουρκικών UCAV,από ηλεκτρονικά αντίμετρα των Ρώσων (αυτά που μάς δίνανε και δεν παίρναμε).Οι λαοί Κώστα που θέλουνε ελευθερία πολεμάνε.Δεν έχει γίνει το αίμα τους κάτουρο,βράζει για μάχη, για Ορθοδοξία, για τιμημένο θάνατο, "περί βωμών και εστιών ",που λέγανε κάποτε οι Έλληνες, ενώ οι σημερινοί, "ότι αρπάξει ο κ@λος τους".Φαΐ πιοτί γ@μήσι και για τους άλλους,δε βαριέσαι. Οι πατριώτες σήμερα στην Ελλάδα θυμίζουν τον τρελλό του χωριού που ουρλιάζει"μετανοείτε",ή τον ηθοποιό στην ταινία "invasion of the body snatchers ",που έτρεχε στους δρόμους της πόλης και φώναζε "προσοχή έρχονται να μάς σκοτώσουν" και φυσικά και στις δύο περιπτώσεις, κανείς δεν τους άκουγε.Δυστυχώς,ότι μπορεί ο καθένας μόνος του, όποιος θέλει να ζήσει άς πολεμήσει, αρκεί να ξέρει να κρύβεται και από το σύστημα. Δεν έχουμε ανάγκη από μάρτυρες, μαχητές θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αδελφέ και συναγωνιστά ΕΥ!!!

      'Εκατσα με την προοπτική να γράψω ένα σχόλιο ξεδιπλώνοντας τη σκέψη μου (επάνω στην ίδια ακριβώς "γραμμή" της δικής σου σκέψης) αλλά με πρόλαβες. 'Ετσι όπως τα γράφεις ( και χειρότερα ακόμη) είναι τα πράγματα. Απλά να συμπληρώσω λέγοντας ότι ένας "Σαλβίνι" έρχεται σε έναν λαό την κατάλληλη στιγμή. Και "κατάλληλη" στιγμή εννοούμε όταν ένας λαός είναι απόλυτα προετοιμασμένος να υποδεχτεί έναν Ηγέτη. 'Ενας λαός που δεν είναι αφυπνισμένος, δεν έχεις το γνώθι σαυτόν, δεν ξέρει τι ζητάει και προπαντώς δεν αγαπά την Πατρίδα του, το 'Εθνος του και γενικώς την φύτρα του δεν πρόκειται ποτέ να του εμφανιστεί ένας "Σαλβίνι" εις τον αιώνα τον άπαντα!!! Αντιθέτως, ένας τέτοιος λαός έχει πάψει να είναι λαός και είναι ένας νεροβρασμένος χυλός που άγεται και φέρεται από τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Πριν χρόνια έπεσε στα χέρια μου ένα εξαιρετικό βιβλίο με τίτλο "Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" (του Δημ. Κ. Σιώζου, εκδ. BOST, 1984). Στον πρόλογο αναφέρεται περί ελληνικής ψυχής. Αντιγράφω ένα μικρό απόσπασμα :

      "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ. Η Ελληνική Ψυχή μοιάζει με έναν ασκό, που όταν γεμίζει από ελληνικότητα, γίνεται πανίσχυρη μέχρι γιγαντισμού, κι όταν χάνει την ελληνικότητά της, προσβάλλεται από αρρώστιες τέτοιες, που είναι συγκριτικά χειρότερες από τη φυματίωση και τη λέπρα του ανθρωπίνου σώματος..."

      " 'Οταν λοιπόν και γιά όσο διάστημα δονούσε την Ελληνική Ψυχή ο παλμός της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, τότε ακριβώς και γιά τόσο διάστημα εγνώρισε η Φυλή μας τη δόξα και το μεγαλείο. Και αντίθετα, σε όση έκταση και βάθος συντελέστηκε κατά το παρελθόν απωλεια της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ από την Ελληνική Ψυχή, σε τόση ακριβώς έκταση και χρονική διάρκεια δοκίμασε η Φυλή μας πίκρες και βάσανα"

      "Πολλά οδυνηρά συμπτώματα της σημερινής εποχής καταδεικνύουν ότι η Ελληνική ψυχή απώλεσε σε κρισίμως θανάσιμη έκταση και βάθος τις ατόφιες ελληνικές της ιδιότητες. Κατάντησε η Ελληνική ψυχή ένα γελοίο μωσαϊκό ξενικών επιδράσεων. Βρίσκεται σήμερα ο Λαός μας (η Φυλή μας) στο σημείο εκέινο, που κινδυνεύει να εκλείψει κάθε ελληνικός παλμός στην ψυχή του. ΑΝ ΔΕΝ ΒΙΑΣΤΟΥΜΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με καθολική εξανάσταση και σταυροφορία να θεραπεύσουμε την ψυχή μας από τις πολλές θανάσιμες αρρώστιες που τη μαστίζουν, κι αν δεν κατορθώσουμε να ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ την ψυχή μας όσο υπάρχουν ακόμα ελάχιστα περιθώρια, ο φυλετικός μας αφανισμός από το πρόσωπο της Γης θα είναι πλέον οριστικός και αμετάκλητος. Διότι θα καταντήσουμε ένας λαός χωρίς καμμία φυλετική φυσιγνωμία και ταυτότητα, που θα "παράγει" ανθρακωρύχους και εργάτες γιά την Οικονομία της Ευρώπης, καθώς και υπηρετικό πρσωπικό (μαγείρους, λαντζέρηδες, γκαρσόνια και ξενοδοχειακούς υπηρέτες) γιά την εξυπηρέτηση των τουριστικών από την Αλλοδαπή καραβανιών, χίπικης κατά το πλείστον συνθέσεως".


      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. Kαι όπου "χίπικης συνθέσεως" γιατί έτσι το ονόμαζες ως το 1980+,
      ..βλέπε "νεοεποχίτικης συνθέσεως δυτικούς εποικιστές, δηλ. ανθρωπισμού, αγαπητισμού, αλληλεγγυότητας του μισθού, αντιρατσισμού κλπ μακακίες, δηλ. νεοταξίτικης συνθέσεως, να τελειώνουμε..

      Παιδιά..
      μαζί με τους ουδέτερους είμαστε και πάλι περισσότεροι οι Έλληνες. Κάτι πρέπει να γίνει να τους κάνουμε να ενεργοποιηθούν. Σίγουρα τα συλλαλητήρια και τα μπλογκς δεν αρκούν. Χρειάζεται κάτι σοκαριστικό, μια δυνατή σφαλιάρα για να αρχίσει το πανηγύρι. Για μένα ενδιαφέρον θα ήταν.. μια παράλογη εξέγερση των λαθρο, όπου θα δείξουν μαζί με τα αλμπάνια, τους γύφτους και τους κατσαπλιάδες το σιχαμένο αιμοσταγές και διεκδικητικό πρόσωπο τους. Και να δεις για πότε θα ξυπνήσουν και οι οπαδοί των ομάδων και οι αναποφάσιστοι, ακόμα και πολλοί που έχουν έως τώρα την εντύπωση ότι είναι αριστεροί.
      Εξέγερση λαθρο, μια άτακτη υποχώρηση από εβραιώπη και ευρώ, μια ξαφνική και απρόβλεπτη ανάφλεξη στην περιοχή μας με την τουρκίτσα.. κάτι τέλος πάντων.. το οποίο ίσως δεν θά 'πρεπε με σταυρωμένα χέρια να το περιμένουμε, αλλά να το προκαλέσουμε. Φερ' ειπείν να βρεθούν δυο τρεις αρχιδάτοι χειριστές σκαφών που να γράψουν στα π@π@ρια τους την εντολή για απλή αναχαίτηση τουρκικών σκαφών πάνω απ' το Σούνιο π.χ. και να κλειδώσουν και να ρίξουν στόχο κανονικά.
      Χωρίς μια βαρβάτη αναμπουμπούλα (προφητικών προδιαγραφών) να περιμένετε απλά να σβήσουμε από την Ιστορία αργά αργά...

      Διαγραφή
    3. Επίσης.. ούτε το αργό ξεκαθάρισμα των παιδοφίλων νεοταξικών, από τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ που λέει κι ο Αρίστος κι η Ρίτα, μπορούμε να περιμένουμε. Θα μάς πάρει τουλάχιστον 3-4 χρόνια να περιμένουμε κι αυτό να ολοκληρωθεί για να καταλάβουν κι οι υπόλοιποι ανυποψίαστοι τί παιζόταν και να μάς ακολουθήσουν στον καθαρισμό της Ελλάδος. Έως τότε τα μουσμίμια στην Ελλάδα θα είναι 6 εκατομμύρια και ΕΛΛΑΣ τέλος!

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΛΑΥΤΟΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!

      ΧΩΡΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΉΜΙΣΥ ΟΘΩΜΑΝΊΑ...

      ΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΜΠΟΤΣΑΡΗ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟΥΜΠΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ...

      Διαγραφή
    5. Έτοιμοι ξεέτοιμοι αγαπητέ Ιωάννη, πρέπει τώρα να εμφανιστεί κάποιο πρόσωπο που να το εμπιστευτούμε 100% τουλάχιστον εμείς οι συνειδητοποιημένοι Έλληνες και να το ακολουθήσουμε αποφασισμένοι. Σίγουρα τότε θα ξεθαρέψουν και οι ουδέτεροι/αναποφάσιστοι..φοβισμένους θα τους έλεγα εγώ.

      (θα τα διαβάσει αυτά η ΔΠ και θα μού κάνει κάδρο..🙂)

      Διαγραφή
    6. όπου "μουσμίμια" γράψε "μουσλίμια"

      Διαγραφή
    7. Αγαπητέ ΕΥ
      Μόλις έκατσα και είδα το ''invasion of the body snatchers'' του 78. Πολύ καλή για την εποχή της δεν περίμενα να μου αρέσει. Το να μην παραμείνεις ξύπνιος, ακόμη και αν αφυπνιστείς, είναι το πιο δύσκολο, εκτός φυσικά από το να πείσεις και τους υπόλοιπους που θα σε νομίζουν τρελό. ''stay awake'' ενας απο τους στόχους της ταινίας. Εντωμεταξύ στην τελευατία σκηνή τι γίνεται τελικά? Είναι ο κλώνος ή παρασύρθηκε τόσο πολύ απο το να το παίζει κλώνος και εν τέλει χάζεψε?

      Διαγραφή
    8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Αυγούστου, 2019 19:05

      Αδερφέ συναγωνιστή Ιωάννη25,καλώς ήρθες στο club των cult,pulp και γενικώς ότι είναι απέναντι από τον Κωστή 😄.Ειλικρινά αγόρι μου, έχεις κάνει "σώβρακο", πολλούς της ηλικίας σου,ακόμα και πολύ μεγαλύτερούς σου.Σοβαρός,εχέφρων, καλλιεργημένος, όλα τα καλά επάνω σου.Όλοι εσείς οι σχολιαστές είστε η ποιότητα της Ελλάδας του ΔΙΟΔΟΤΟΥ.Απαντώντας σε σένα,τον συναγωνιστή Ιωάννη(Aq) και τον Κώστα, λέω ότι,1ον Κώστα το πρόσωπο που λές υπάρχει,τις φασαρίες με τους λαθροόρκ δεν τις γλυτώνουμε, αντίθετα τα πράγματα πάνε από το κακό στό χειρότερο. Ιωάννη(Aq),εσένα που σου αρέσουν και τα του κλήρου Α.Ε,να ξέρεις ότι δειλά-δειλά ακούγονται φωνές "ιερέων" που λένε ότι όποιος δεν πάρει κάρτα του πολίτη δεν θα τον κοινωνήσει.Σύν ότι πάνε να πάρουν στον έλεγχό τους, όλα τα μοναστήρια της Ελλάδος,πατρίου και νέου ημερολογίου.Εντωμεταξύ,ψάξε και για το μοναστήρι της Βατοπεδίου,τι σκοτεινό ρόλο παίζει στα πράγματα και ποιά η συνεργασία με τούς Ρότσιλντ και γιατί αυτός αρέσκεται να φυλάει το χρυσό του εκεί.
      Ο ηγέτης αδερφέ Κώστα, ήδη υπάρχει,μαχητές με γενναιότητά και ταπείνωση ψάχνει και όχι ψευτοπαλληκαράδες του "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ".
      Πρέπει να είμαστε όλοι υπ'ατμόν.Και προσευχή,πολύ προσευχή στην Παναγία την Ελευθερώτρια.

      Διαγραφή
    9. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ22 Αυγούστου, 2019 19:11

      ΑΠΛΑ,ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ,ΜΟΝΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΡΙΧΤΟ ΗΧΟ,ΒΓΑΖΕΙ Ό ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΕΊΝΗ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΑΝ ΤΑ ΖΟΜΠΟΕΠΗ ΤΟΥ ΛΟΥΣΙΟ ΦΟΥΛΤΣΙ,ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ.

      Διαγραφή
  2. Μέχρι να καθαρίση η κατάσταση ,γιατί θα καθαρίση , πότε;μην με ρωτάτε ,ακριβώς δεν ξέρω ,υπολογιστικά πάω και εγώ ,φυλαχτεί τις οικογένειες σας και τους εαυτούς σας ,προ το παρόν μια είδηση από Γαλλία ,συνελήφθη γιατρός χειρουργός παιδοφιλος ,με κακοποιήσεις παιδιών και από 2χρονων ,παρακαλώ, το διάβασα στο Ραφήνα .gr.Πανω από 250 κακοποιήσεις ,έχει πράμα με τα ερπετά ,Αυτοί ,θα εκτελεσθούν όλοι.Εχει δοθεί εντολή από τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.Αγαντα ,έχουμε μπει στις εκκαθαρίσεις καί μπορεί κάποιοι να τρομάξουν.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφει ο αγαπητος Ιωαννης(Αq) "Καταντησε η Ελληνικη ψυχη ενα γελοιο μωσαικο ξενικων επιδρασεων".

    Σημερινη εικονα της πραγματικοτητος. Υψηλης ευκρινειας εικονα. Ευγε!

    Τα ελληνοπουλα αποδομουνται απο καθε τι το Ελληνικον, ακομη και απο επιπεδο νηποιαγωγειου και οι γονεις περα βρεχει.

    Φυσικα υπαρχει και το μεταφυσικον, αλλα αν δεν συμβει το θαυμα γρηγορα, πολυ φοβαμαι για την καταληξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπήκαμε στον πειρασμό να πούμε δυό - τρία λόγια και δείξτε κατανόηση.
    Πονώντας αφόρητα.
    Ανίατη κατάσταση που ΧΡΟΝΙΖΕΙ επικίνδυνα.
    Από τήν μία πλευρά αγαπητέ φίλε, "μαύρισε" η καρδιά μας μέ όσα διαβάσαμε στα σχόλια, αλλά από τήν άλλη καλύτερα να είστε ΧΡΗΣΙΜΟΙ παρά ευχάριστοι.
    Γράφονται ανωτέρω απο τους σχολιαστές πικρές - πικρότατες α λ ή θ ε ι ε ς, αλλά εντελώς μεταξύ μας, πόσοι τις διαβάζουν στο σύνολο των ιντερνετικών επισκεπτών των εν Ελλάδι ιστοσελίδων;
    Μέ τί κριτήρια αξιολογούνται οι ιστοσελίδες στήν χώρα μας;
    Πρώτα σου έχουν 4 - 5 ειδήσεις και μετά μία ...δεσποσύνη (ξετσιπωσύνη καλύτερα) λίαν ελαφρώς ενδεδυμένη.
    Πρώτα σου έχουν 6 - 7 ειδήσεις και μετά πώς μία ...ζέβρα ξέφυγε απο έναν κροκόδειλο!
    Τα μυαλά μας τά έκαναν ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΑΤΑ ...κοιμά!
    Τό βιώσαμε μετά το 1974 στην εκπαίδευση κάθε βαθμίδος.
    Ποιός ή ποιοί θα γράψουν όχι βιβλίο, αλλά έστω ένα εκτενές άρθρο με ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΟΝΟΜΑΤΑ γιά το ΠΩΣ στήθηκε και από ποιούς στελεχώθηκε ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ το (ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ!) Παιδαγωγικό Ινστιτούτο;
    Από το οποίο εκπορεύονται μύρια ΟΣΑ εκτρωματικά γιά τα παιδιά μας;
    Έχει κανέναν ...Έλληνα μέσα; Άρα γε;
    Μιλάς π.χ. γιά ιστορία και λεπτομέρειες και γεγονότα και σε κοιτάνε σάν χαζοί, σάν αποσβολωμένοι.
    "Μά τί λέει τώρα αυτός;"
    Πού το βρήκε "αυτό", αφού δεν το ακούσαμε στον ...Σρώϋτερ (τί ...ελληνικότατο όνομα αλήθεια!), δεν το είπε η Στάη (δηλαδή η κυρία Τσαρλαμπά του βαθυτάτου ΠΑΣΟΚ), δεν το είπε η Σία (ουδέν σχόλιον!), δεν το είπε η Μάρα (του κομμουνιστού πατρός), δεν το είπε ο Χατζηνίκος, οπότε ΠΟΥ στα κομμάτια το "βρήκε";
    Μιλάς για Α.Ο.Ζ. και νομίζουν αρκετοί ότι πρόκειται γιά τήν νέα ...οδοντόκρεμα με 'φλουοράϊντ'!
    Αναζητάς (ώ της αφελείας!) ΠΟΥ είναι τα ιστορικά αρχεία του Υπ.Εξωτερικών και ΠΩΣ μπορείς να τα μελετήσεις και ξαφνικά (;;;) μαθαίνεις ότι ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ...πλημμύρα τα γέμισε νερό, οπότε (γιά πόσα χρόνια αλήθεια;) δεν είναι προσβάσιμα!
    Και άν τα πάρεις στο κρανίο, ανακαλύπτεις ότι επικεφαλής εκεί είναι ΠΟΛΛΑ χρόνια, μία κυρία (που έγινε και συγγραφεύς) με "ιδιότυπον" καταγωγήν!
    Θές να μιλήσεις (λέμε τώρα) γιά τον τ ρ ι γ ω ν ι σ μ ό ορισμένων αρχαίων Ελληνικών πόλεων και νομίζουν ότι σε κτύπησε η ζέστη.
    Λές σε κάποιους, ότι το Λιμενικό Σώμα, (γιά να μιλήσουμε γιά τήν καλοστημένη παγίδα του λαθρομεταναστευτικού) έχει μία επίσημη λίστα, που καθρεπτίζει απο ΠΟΥ έρχονται οι "λαθροεισβολείς" του Αιγαίου και γράφει εκεί μέσα άνω των ...80 διαφορετικών καταγωγών!!!!
    Μά δεν υπάρχουν 80 πόλεμοι σήμερα, αλλά μόνο ένας στήν Συρία, που είναι γνωστό ποιοί τον έστησαν.
    Οπότε οι "υπόλοιπες" 79 καταγωγές απο ΠΟΙΟΥΣ πολέμους είναι και μας ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ εδώ;
    Υπάρχουν πτήσεις 'τσάρτερς' απο κάποιες αφρικανικές χώρες πρός Κωνσταντινούπολη ΓΕΜΑΤΕΣ με δαύτους και μετά σε ...φορτηγά και στα παράλια ΑΠΕΝΑΝΤΙ στα νησία μας;;;
    Τί γυρεύει να "θαλασσοπνίγεται" στο Αιγαίο ΜΑΣ ένας ΧΙΛΙΑΝΟΣ;
    Ένας απο τον ...ΙΣΗΜΕΡΙΝΟ;
    Από τήν Ονδούρρα;
    Μά πώς;
    "Κολύμπησε" μέρος του Ειρηνικού, ή πέρασε τήν διώρυγα (!) του Παναμά, μετά ΟΛΟ τον Ατλαντικό, μετά πέρασε τις Ηράκλειες Στήλες, ΟΛΗ τήν Μεσόγειο και "βρέθηκε" στα τουρκικά παράλια;
    Γιά να "σωθεί" απο το Λιμενικό στήν Χίο, ή στην Μυτιλήνη, ή στήν Σάμο;
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει απο πολύ καιρό τώρα και οι "ασπιρίνες" είναι άχρηστες.
    Θέλει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ατσάλινο ΝΥΣΤΕΡΙ και ...εντατική!
    Πρώτα ο ΘΕΟΣ, δεν θα το βάλλουμε κάτω και όσο μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα παλέψουμε!
    Συγχωρέστε μας γιά τήν έκταση, αλλά νισάφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σάς συγχωρέσουμε..; Να σάς ευχαριστήσουμε πρέπει! ..Για την πολύτιμη παρέμβασή σας αγαπητέ Καποδίστρια και για τις σημαντικές σας επισημάνσεις!
      Να είστε πάντα καλά!

      Διαγραφή
    2. Το "ιδιότυπον καταγωγήν" μού άρεσε ιδιαιτέρως.. 🙂

      Διαγραφή
  5. Στον Σαλβίνι επετράπη να κάνει ότι κάνει γιατί στην Ιταλία εδράζει ένα από τα κορυφαία κέντρα εξουσίας των ιλλουμινάτι που είναι το Βατικανό. Οι τριτοκοσμικοί πρέπει πρώτα να πολτοποιηθούν μαζί με τους αυτόχθονες Ευρωπαίους δημιουργώντας μία δουλοπρεπή μιξοφυλή. Όπως έρχονται κτηνώδεις από την Αφρική δεν ελέγχονται εύκολα και αν αφήνονταν να γίνουν πλειοψηφία στην Ιταλία θα κινδύνευε το Βατικανό.

    Αντίθετα στην Ελλάδα ο σχεδιασμός είναι η διάλυση του κράτους και η ολική εξολόθρευση των Ελλήνων.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικοφανής αλλά εντελώς λάθος η σκέψη σου Γιώργο. Ο Πάπας είναι νεοταξίτης μέχρι κόκκαλο. Όταν έγινε το επεισόδιο με την Καρ(ι)όλα, είχε βάλει ο Πάπας διαφόρους δημάρχους να την πέσουν στον Σαλβίνι για ρατσισμό και ότι αυτοί τούς θέλουν τους λάθρο στους δήμους τους. Πρωτεργάτης της ισλαμο(παν)θρησκείας ειναι στην πραγματικότητα και έχει φανεί από άπειρες δηλώσεις του. Δεν θέλει ούτε για την Ιταλία κανένα καλό. Το Βατικανό μια χαρά θα στέκεται όταν συμπληρωθεί το επιθυμητό ποσοστό λαθροισλαμιστών στην Ευρώπη. Έχω ξαναπεί: Οι χώρες με 60 και πάνω εκατομμύρια ντόπιους, δεν κινδυνεύουν σε λιγότερο από 20 ή 30 χρόνια να δουν 50/50 την σύνθεσή τους και να μπουν σε καθεστώς σαρίας φερ'ειπείν. Εμείς σε 3 χρόνια από τώρα την π@@τσίσαμε! Γι αυτό πρέπει να γίνει κάτι "χθες" κιόλας. Οπότε στην τελευταία σου πρόταση έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό ακριβώς σχεδιάζεται. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ !!!!!!! Πρέπει να αρχίσουμε να απαιτούμε προτάσεις και λύσεις από επαΐοντες. Πρέπει να εντοπίσουμε έναν άξιο άνθρωπο και να τον προτείνουμε με καταιγιστικό τρόπο να μπει μπροστά με την υποστήριξή μας και να προωθηθεί για κυβερνήτης. Γιατί κι αυτοί εδώ η ΝΔούδες ξεπουλητάρια ισάξια του τενεκέ τσίπρα είναι. Κάνουν τάχα μου δεξιά πολιτική αλλά ο νόμος Κικίλια μόνο για τους τουρίστες Ευρωπαίους είναι και όχι για τα λαθροσκατά που θα συνεχίσουν να έχουν τζάμπα τους τοκετούς των 2.000 ευρώ και τους πανάκριβους προγεννητικούς ελέγχους που πια οι Ελληνίδες αποβάλλουν μόνο και τη σκέψη να τους ζητήσουν. Ενώ οι κουνέλες με τις μαντήλες τους απαιτούν και μπαίνουν στα δημόσια ιατρεία με θράσος και καραδοκούν να τους καταδώσουν για ρατσισμό όποιους υπαλλήλους δεν τις εξυπηρετήσουν όπως θέλουν. Έτσι τις δασκάλεψαν αυτά τα πρακτορο-σιχάματα των ΜΚΟ με κάθε λεπτομέρεια και εγχειρίδια που τους μοιράζουν.
      Εκεί φτάσαμε. Κι αντί να τα μαθαίνουν όλοι οι Έλληνες από άκρη σε άκρη της Ελλάδος όλα αυτά και έπρεπε εδώ και χρόνια να είναι στους δρόμους με τις καραμπίνες στα χέρια.. κάθονται και ακούν ό,τι μακακία τους σερβίρει η τηλεόραση.
      Δεν πάει άλλο πάντως. Το αιματοκύλισμα, θα το δεις.., προς το τέλος του 2020 το αργότερο. Τέλειωσε η ικανότητα της Ελλάδος να μοιράζει χρήμα στους λαθρο. Και αυτοί να το στέλνουν και στις πατρίδες τους. Οι προδοτικές κυβερνήσεις των 10 τελευταίων ετών φτωχοποίησαν τελείως την χώρα μόνο από αυτή την τακτική.
      Γι αυτό σού λέω.. το χρονικό περιθώριο είναι πια ελάχιστο για να ΣΚΑΣΟΥΝ όλα αυτά σαν μια ΦΟΥΣΚΑ που θα γεμίσει τη γη ΑΙΜΑ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ...

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.
      Ξέχασα να πω ότι την οικονομική χασούρα αυτή την τεράστια του κράτους, που οφείλεται στα πάντα τζάμπα τα ιατρο-νοσοκομειο-φαρμακευτικά προς τους λαθρο,
      ..πάει τώρα να την αντιμετωπίσει όπως όπως η ΝΔούλα και κυρά, από τα ασφαλιστικά ταμεία των ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ χωρών. Γιατί μέχρι τώρα οι μαλάκες και προδότες αναίσθητοι απάτριδες πολιτικοί-κυβερνήσεις.. ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ (σημ.υπάρχουν κι οι 3μηνοι κι 6μηνοι τουρίστες μαυρο-απασχολούμενοι) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
      Κατάλαβες φίλε Γιώργο..;
      SHIT INSIDE!

      Διαγραφή
  6. «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες».
    Αδελφέ μου στο αφιερώνω με πολλή αγάπη ΚΑΙ θα προσθέσω οι Έλληνες δεν θα έχουμε έναν ηγέτη αλλά πολλούς.
    ΔΠ
    ΥΓ τα σχόλια όλα ανεξαιρέτως φοβερά και τρομερά, δεν ευχαριστιέμαι μόνο από το νόημα αλλά από το επίπεδο των σχολιαστών του ΔΙΟΔΟΤΟΥ και σε αυτό "ΦΤΑΙΕΙ" ο οικοδεσπότης. Μπράβο ωρέ Ελληνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νά 'σαι καλά γλυκό μας κορίτσι!
      Ο ελληνοπρεπής λόγος σου δροσίζει τις οργισμένες μας καρδιές.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2019 00:12

      ΛΕΣ ΚΩΣΤΑ,ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΓΌΤΕΡΟ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2020,ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΞΈΧΑΣΈ ΤΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΦΙΛΑΝΕ ΤΟΥΣ Κ@ΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΆΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΆΝΕ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ,Ή ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ,ΠΟΥ ΛΕΤΕ,ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΔΙΑΛΕΓΜΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ,ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΟΙ-ΚΑΙ'ΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ-ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΛΑΜΕ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ,ΣΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ,ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ,ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ,ΔΙΨΑ,ΒΡΩΜΑ,ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΡΥΦΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΟΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΚΟΙΤΙΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΑΡΡΟΣ.ΖΩΗ,ΜΑΧΗ,ΘΑΝΑΤΟΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ό ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΟΥ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ "ΚΑΠΝΙΣΕΤΕ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ.ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΛΥΣΊΔΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
      ΚΙ'ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΎΡΓΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΟΥ ΡΆΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ,Ό ΘΕΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΆΡΙΑ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ,ΡΙΧΤΕ ΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΘΕΛΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..; ΕΙΠΑ "ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2020".
      Η ΚΆΝΟΥΛΑ (ΑΤΜ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΝΤΩΣ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΕΠ'ΩΜΟΥ ΑΡΜ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

      Διαγραφή
  7. Ναι ,ναι ,ναι .2019 -2024, το εγραψα σε προηγουμενο αρθρο ,ισως και νωριτερα. Δεν αντιλεγω πουθενα και επαυξανω ,δυο τρεις επισημανσεις " ,μην υποτιμαται καθολου το θεμα των παιδοφιλων ,μιλαμε οτι βασανιζουν παιδια ,πηγαινετε στην φιλονοη ,να δειτε τι εφερε στην δημοσιοτητα ,απο μεταφραση Βουδουρη ,'παιδεραστες και ψυχανωμαλοι μας κυβερνουν ; ,τζον ποτεστα ,ποιος ηταν ,τι εκανε ,βγηκαν στις ηπα.μιλαμε ,οτι ετρωγαν ανθρωπους !,το καταλαβαινετε ; οχι μονο σεξουαλικα βασανιστηρια ,διαβαστε για την μαχη στην βαση ντουλτσε του νεου μεξικου ,που η κατασταση το 1979 ,ειχε φθασει στο απροχωρητο ,εγλωβισμενοι ανδρες ,γυναικες ,παιδια ,σε κρεματορια ,σε κλουβια ,ψυχες ανθρωπων σε γυαλες ,κομματια ανθρωπων ανακατα με ζωντανους ,οιμωγες ,αυτοιπου μπηκαν μεσα ,διαβαστε και ποιοι ηταν και πως τους ειχαν ενημερωσει ,τα εχασαν ,αρχισε το πιστολιδι και οι αντεπιθεσεις απο δρακους και γκριζους ,ο...κακος χαμος ! 300 ,δυστυχοι .δεν προλαβαν να απελευθερωθουν .Εμειναν εκει .Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .Μετα ειναι ,η μαχη του κοψιματος του χρηματος στα ταμεια της καμπαλας, πολεμοι, ναρκωτικα ,δυσβαχτατες φορολογιες κρατων ,χρεη της καμπαλας που θελουν να τα φορτωσουν στο κρατος των ηπα ,20 τρις δολλαρια ,η μαχη με την fed , η μαχη για τους δικαστικους και τον ανωτατο δικαστη στις ηπα ,χωρις αυτο δεν γινοταν ,επιδοσεις κατηγορητηριων και συλληψεις . 2,000,000 Δρακοι ,ειχαν δεχθει ,απο το 2000 και μετα να αποχωρησουν ,αλλοι αποφασισαν να μεινουν πολεμωντας .Πως πηραν πισω οι ρωσοι την Ρωσια ; ετσι ; κουνοντας την μυτη ;ΔΙΑ αυτο και βαζουμε και εγω και η Ριτα μπροστα τις πληροφοριες για τις συλληψεις .μεχρι και ο Μελ γκιμπσον μιλησε στο bbc ,τι γινοταν στο χολυγουντ .Τα υπογεια του βατικανου ,ειναι ολοκληρη πολη των ερπετων ,οι χαζαρο καμπαλες πρακτορες ,δολοφονοι και αλλοι ,ειναι χωμενοι παντου .Οσοι ηταν για ηγετες ,περναγαν απο τα κρεβατια του ροτσι και του μπους ,βρε ! μιλαμε για δρακους ,που μπορουσαν και μπορουν να παρουν ανθρωπινη μορφη .Υπαρχουν μαρτυριες ,πως μαζευαν και κατεβροχθιζαν τους νεκρους στρατιωτες ,του β΄'παγκοσμιου πολεμου ,ολλανδια ,σταλινγκραντ ,βερολινο. Καλα τα λετε ,τελεια ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ,δια την αφυπνισιν ,οσους εχουν στειλει εδω απο τους πλανητες και αστερισμους ,τους ξερουν ,ξερουν και ποιοι ειναι θετικοι και μαζι τους ,ξερουν και τους κρονιους γονους ,εμεις τους ξερουμε ; ξερετε να ξεχωρισετε εναν ερπετο dna ακια ,απο εναν ανθρωπο ; σαφως και ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ; εεε...εχασες το παιχνιδι , θα διακινδυνευση η ζωη τους ; ειναι 3 χρονια που σχολιαζω ,να εισθε ετοιμοι ψυχικα , ξερουμε ,εαν το ζορι που θα τραβηξουμε ,θα ειναι ελαφρυ η βαρυ ; ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ,ΤΟΣΟ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ! ενταξει ; το ειπα !.Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου ,βρε λεω σε πολλους ,πολλες , βρε τι θα κανετε ,αμα ζορισθειτε ; θα μεινετε ξεροι απο τον φοβο σας ;επισης ,ειναι πολυς κοσμος ,συνανθρωποι μας ,που καταλαβαινουν ,αλλα δεν μιλουν ανοιχτα. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ,ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ,νοιωθω ...κοχλα ...μεσα μου ,ουτε φοβαμαι οτι θα υστερησω ,χα ! απλα ,περιμενω το εναυσμα ,την ΚΛΗΣΙΝ .Πως θα βρεθουμε ; μα ηδη ,εχει ξεκινησει η συναντηση ,οπως συναντησα και περσυ και αλλους και προπερσυ και αλλους ,οπως ξαφνικα αγορασα υπολογιστη που δεν τον ηθελα , χα ! μονο αυτα ; Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ,τα σχεδια εχουν καταστρωθει ,οι ολιγωτεροι θα κανουν την διαφορα ,χα! οι αλλοι ...στην αρχη θα κυττανε ,θα τρεμουν ,θα φοβουνται ,θα κρυβωνται ,εχει μαζευθει καθε καρυδιας καρυδι σε ψυχη εδω ,μεχρι και οργανικες πυλες εχει οι χωρα ,δηλαδη αψυχους .ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ /ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ,ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ! ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ και οπως λεει και η Ριτα ,εχουμε και γονους πειρατων ,εδω και οπως λεω και εγω ,δογηδων ,πριγκηπων ,λορδων ,κομηδων .....γοτθοι,οστρογοτθοι ,βησηγοτθοι ,σκυθες ,αλαμανοι ,κιμμεριοι ,αγγλοσαξωνες ,τι ; μαζι μας ειναι ; ασε δε ,εκεινη την ιδιοτυπη φσρα ,που ειναι χωμενη παντου .....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ότι φοβούνται οι περισσότεροι γύρω μας να μιλήσουν το έχω και το παραέχω προσέξει και ουκ ολίγες φορές, σε παρέες, σε διάφορα μέρη, αλλά και στη δουλειά, εγώ μιλώ με άνεση για τα πάντα και με κανονική ένταση φωνής.. κι αυτούς τούς βλέπω.. φοβούνται και μόνο επειδή κάθονται και με ακούνε.. και μάλιστα τις περισσότερες φορές.. αν δεν κοιτάξουν αριστερά δεξιά να δουν ποιος ακούει.. θα μού κάνουν τουλάχιστο με πανικό "Σςςς.." βάζοντας και το δάκτυλο στο στόμα. Τότε τους απαντώ "Μπα!..Σιγά που θα μιλάω σιγά! Ας με ρουφιανέψει όποιος θέλει..θα μάθουμε και ποιοι είναι οι ρουφιάνοι!" χαχαχαχαχα δεν μπορείς να φανταστείς τί γέλιο ρίχνω μετά, επειδή μού δόθηκε οι ευκαιρία, όποια ερπετά βρίσκονται κοντά και άκουσαν, να ακούσουν ότι τα έχω και χεσμένα...
      Βέβαια θα μού πεις..έτσι καρφώνομαι. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας ξεκινήσουν να μού κάνουν τη ζωή δύσκολη και τα λέμε...

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς ,έτσι μιλάω και εγώ ,στεντόρεια η φωνή ,οργή βγαίνει από τα σπλάχνα ,τα χώνω όπου βρω ,στην προεκλογική περίοδο ,κοπανησα ,η μνήμη δουλευει στο φουλ και οι ατάκες πέφτουν σερί στους τύπους και τυπισες που μιλούν για την δημοκρατία ,του κώλου ,της χεστρας ,της βρωμο νέο ταξιτικης σαβουρας ,βαρώ στα αυτιά ,χωρίς λύπη .Ποντάρουν .ότι ξεχνάμε....ααμμ δε ! Εγώ το λέω ξεκάθαρα ,φεύγατε ρε από δω ,δεν είμαι μαζί σας ,ούτε γίνομαι τσανακογλυφτες ,δεν το έχει το αίμα μου,δεν το καταπίνει η ψυχή μου.Ετσι ,και σκάνε μύτη και οι ρουφιάνοι και τσανακογλυφτες και ξεμπροστιαζονται ,αυτό θέλω .Εγώ να σκασω;σε άλλους ,όσοι τόλμησαν ,το είπα ,τρέχατε να φιλήσετε τον κωλο του ροτσι και του Σόρος,γελοιοποιησθε.Τρωμε στην μάπα ,για την παγκοσμιοποίηση τα πάντα ,ψεύτικα χρέη ,μίσος ,ξεβρακωτους στις παρελάσεις ,μνημόνια ,κλέψιμο στους μισθούς ,λάθρο πίθηκια ,άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις , χάλια τα νοσοκομεία ,η παιδεία ...ένα μπουρδέλο αμάθειας και ηλιθιότητας .Σώματα ασφαλείας ;άστα κλαφτα ,ένοπλες δυνάμεις ,άστα κλαφτα ,μίζες ,δωροδοκίες και πειρατές εν δράσει ,τραπεζες;άσε...ότι θέλουν κάνουν για να τραβούν λεφτά ,πορνεία ,ναρκωτικά, ήθος και αρετές μηδεν.Και θα σου πη η Καλλιόπη τι επαγγελομαι ,μυαλά ;άλλοι έχουν μαρμελάδα για μυαλό ,άλλοι..Δόξα σόι ο θεός ,το έχουν κανονικά.Γιομωσε ο τόπος λάθρο ,τρομάζεις να ακουσης ελληνική λαλιά ,χώρια που μερικά ανόητα πίθηκια ,κουνούν και το δάχτυλο ,αχχχχ ρε πουστη ,πότε θα στο χώσω στον κωλο.....Αγάντα ρε ! δεν τους φοβάμαι ,τους έχω χεσμενους πατοκορφα.Αυτο που παρεκληθηκα ,το πήρα ,το ενεργοποίησαν και συνεχίζει.Σκατιαρηδες ,θα βουλιαξετε στον βούρκο ,μαζί με τέρατα που προσκυνάτε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  8. ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΘΕΙΤΕ ,ΣΤΙΓΜΕΣ ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ και βαζω και εμενα μεσα στο ολοι ,δεν μπορω να μιλω για τους αλλους ,αν και ξερω .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΙΧΘΟΥΝ ,ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .Ουτε δρακο γενιες ,ουτε κρονιοι γονοι .Τελος.Οσοι μεινουν η ,και οσοι φυγουν ,ολοι θα ξερουμε οτι αγωνισθηκαμε ΔΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ,ηδη μαχονται πολλοι εναντια στην νεα ταξη ,σας ανησυχει ποτε θα κληθουμε ;ΦΡΟΝΤΙΣΘΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ..ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο το οσα περιγραφει ο φιλος ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ αναφορικα με τα τεκταινομενα στις ΗΠΑ, να και μια φοτο απο το Δρακονιανο Χολυγουντ.

    https://twitter.com/grahamdavidj/status/1161507578536439811

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω δικέ μου...... Γι αυτό έπαιζε με τόση σπίντα και τόση τελειότητα στο "Πιάσε με αν μπορείς" την ταινιάρα..; Ήταν ντοπαρισμένος με σπέσιαλ ορό από ανθρώπινα έμβρυα..;;;;;

      Λεοντράκο Ντι Κάμβριο

      Διαγραφή
  10. Βιντεο-Αφιερωση στον αδελφο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. Το σχεδιο του εφαρμοστηκε σ' αυτο χωριο στο Μεξικο και πετυχε. Ειχαν ομως ΨΥΧΗ.

    https://www.youtube.com/watch?v=SrPBdLiqMb0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2019 19:23

      Γιατί αδερφέ μου, διψάνε για ελευθερία, όσο φτωχοί και νά'ναι και παλεύουν γι'αυτό. Δεν επαναπαύονται σε πουλητάρια πολιτικούς,αστυνομικούς,δικαστές ή δημοσιογράφους, πήραν τα όπλα και διεκδικούν την ελευθερία τους.ΑΞΙΟΙ!

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αδερφέ Ahoy σ'ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες τη δυνατότητα, κάτι που το είχα πάντα στο μυαλό μου και μου φάνταζε έως τώρα "όνειρο θερινής νυκτός", να διαπιτώσω ιδίοις όμμασι και με μεγάλη μου χαρά, ότι μπορεί να πάρει σάρκα και οστά! Αρκεί βέβαια να το θέλει ο Λαός. Και ο Λάος αυτής της φτωχής πόλης το έλεγε η περδικούλα του!!! Παρακολουθώντας το βιντεάκι, αυτό που κράτησα στο τέλος είναι το παρακάτω πολύ σημαντικό μήνυμα :

      "Cherán is proof of one thing : That in mexican cycle of violence, THE KEY INGREDIENT IS THE STATE. REMOVE THAT INGREDIENT and its possible to start from scratch...". Τα είπε όλα!!!
      Ας τα βλέπουν αυτά οι λαπάδες, ψοφοδεείς, σαπιοκοιλιάδες νεοέλληνες που εάν τους πει κανείς ότι δεν θα πάνε καλοκαιρινές διακοπές είναι έτοιμοι να αυτοκτονήσουν. Αυτός ο αυτόχθονος ενδεής λαός της πόλης του Τσεράν ας γίνει γιά εμάς παράδειγμα προς μίμηση. "Θέλει Αρετήν και Τόλμην η Ελευθερία", έγραψε ο Κάλβος στις Ωδές του, και δεν το έγραψε άδικα!

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  11. Να 'σαι καλα αδελφε Ιωαννη. Ο Θεος να σου χαριζει Υγεια, Δυναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή