«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Χρυσοχοΐδης: Ασφάλεια παντού.



31/7/2019 :

Συνολικά 6 βάρκες αποβίβασαν 178 λαθρεποίκους 

1. Πλωμάρι, Λέσβος 36 άτομα
2. Κεχράδα, Λέσβος 28 άτομα
3. Χαραμιδα , Λέσβος 28 άτομα
4. Στρογγύλη, 10 άτομα
5. Κως, 33 άτομα
6. Καρφάς, Χίος 43 άτομα



(κοίτα ρε κάτι συμπτώσεις... ταίριαξαν οι λέξεις "zeppelin" και "immigrant" με την ανάρτηση, αν και καμία σχέση δεν υπάρχει με το θέμα του τραγουδιού)



7 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Αυγούστου, 2019 19:58

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=1jGdJw5SbWE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Αυγούστου, 2019 20:06

    https://www.youtube.com/watch?v=AU5xgpuFfwI
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωρέ τρελλόπαιδο.. με τα μακελειά του Ντε Πάλμα θα πάρουμε τα πάνω μας..;
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Αστειεύομαι. Ευχαριστούμε!
      Οι Aphrodite's Child ΘΕΪΚΟΙ!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Αυγούστου, 2019 20:58

      Αφού ο ΔΙΟΔΟΤΟΣ αποτελείται από σκληρά αγόρια και κορίτσια.Αλλά,για σένα,θα σου αφιερώσω,GELSOMINA.🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    3. Εκεί που του ρίχνανε κάτι κιλά σφαίρες στο στήθος κι αυτός συνέχισε να "χορεύει" είχε τη μεγαλύτερη πλάκα. Σαν στην πραγματικότητα ένα πράμα.

      Ή που κανείς δεν φυλάγονταν πίσω από εμπόδια. 7 χρονών πιο σοβαρό πόλεμο παίζαμε.

      Θα μου πείτε υπάρχουν και τα ναρκωτικά. Έπαιζε και τον ναρκέμπορο ο Αλ Πατσίνο. Υπάρχει ναρκωτικό που να τρώει σφαίρα, να πέφτει για λίγο και μετά να σηκώνεται σαν να μη τρέχει τίποτα;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. Αν υπάρχει λέει... Τα καπταγκον των τζιχαντιστων κ. α.
      Αλλά κι αυτό με τον Πατσίνο έχει βάση. Ο τύπος προηγουμένως είχε χώσει το κεφάλι του σε ένα βουνό τριμμένη κοκαΐνη. Σαν να έκανε 30 γραμμές με μια κίνηση. Φυσικά και στέκεσαι όρθιος έτσι για ένα λεπτό τουλάχιστο και με δέκα σφαίρες φυτεμενες στο σώμα σου. Μόνο η σφαίρα στην καρδιά και τον εγκέφαλο φέρνει ακαριαιο θάνατο σε τέτοιες περιπτώσεις.
      Πάντως και ένα κεφάλι μόνο του, πεταμένο κάτω από την γκιλοτίνα, για κανένα λεπτό κοιτάζει γύρω και αντιλαμβάνεται κανονικά, και χωρίς ναρκωτικά.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Αυγούστου, 2019 22:29

      Υπάρχει και "καλύτερο".Τα "άλατα μπάνιου".Δημιουργεί ζόμπι ανθρώπους.Δύσκολα σταματάνε και με 45άρι.Υπάρχουν σχετικά βίντεο πολύ σκληρά.Δύσκολα αναχαιτίζονται.

      Διαγραφή