«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ - ΙΔΟΥ Ο…ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ…ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ!



Ένας χρόνος μετά τις πυρκαγιές στο Μάτι και αλλού και ΑΚΟΜΗ συγκαλύπτεται η ύπαρκτη αίτια όπισθεν αυτών:Τα ΟΠΛΑ ΛΕΪΖΕΡ του αμερικανικού βαθέος κράτους σε συνεργασία με τον ΟΗΕ που…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!
Η υπόθεση «Πυθία» καταδεικνύει πως οι Αμερικανοί είναι πίσω από τις φωτιές στην Ελλάδα εδώ και ΧΡΟΝΙΑ!!! 

Υπήρξε και η συγκάλυψη αυτού από το…ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ –λόγω φόβου των Αμερικανών— που άφησε τον κόσμο να ΚΑΤΑΚΑΕΙ;

Δηλαδή, αφού εσείς στο ΣΥΡΙΖΑ αναφερθήκατε την επομένη της φωτιάς σε «ασύμμετρες απειλές» (πράγμα που σημαίνει ότι οι Αμερικανοί ήταν πίσω από αυτό, όπως θα καταδείξω παρακάτω, σε σχέση με άλλες φωτιές στην Ελλάδα), 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;! Και δεδομένων αυτών των αποκαλύψεων, ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;
Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ΚΑΙ η Ελλάδα ΚΑΙ η…ΚΥΠΡΟΣ καίνε αυτήν την στιγμή;…

GreekNewsOnDemand.com: Τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στην Ελλάδα με τις πυρκαγιές % την ΗΠΑ με τους πυροβολισμούς κτλ; Συνομιλία μεταξύ Γιάννη Κουντούρη και Βασίλη Μπαντίδη από το ASTRA TV ΤΩΡΑ!!!….




Η συγκλονιστική συνέχεια.. στο  greeknewsondemand.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το είδαμε στο Οίμος-Αθήνα, το οποίο μάς υπενθυμίζει: 


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΓΡΑΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΌ   ΑΡΘΡΟ: 

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ-ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ


24 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Αυγούστου, 2019 13:47

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:ΟΠΛΑ ΛΈΙΖΕΡ ΕΧΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ,Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ,ΑΠ'ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ "ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΑΔΕΣ",ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ'ΜΆΣ.ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.ΠΑΝΤΩΣ,ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΡΏΣΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αριστόμαχος με έβγαλε από τον κόπο αγαπητέ ΕΥ. Δεν σού είπα τίποτα γιατί στα έχω πει παλιότερα αλλά δεν σε είδα να πείθεσαι. Έτσι όμως είναι τα πράγματα. Και σε αυτή την περίοδο που ζούμε αυτή τη στιγμή, φαίνεται να υπάρχει ησυχία στην Ελλάδα, αλλά οι εχθροί μας δρουν νυχθημερόν κατατρώγοντας τα πάντα. Πάει και ο Αμβρόσιος. Τον αφαίρεσαν από την εξίσωση. Στην Ελλάδα ηττώμεθα καθημερινά χωρίς να το αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι. Οι σατανιστές έχουν λυσσάξει να μην αφήσουν στην Ελλάδα τίποτα όρθιο και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Κάτι φοβούνται. Φωτιές, φόνοι και διώξεις χριστιανών σε Ελλάδα και Ρωσία. Κάτι τους ανησυχεί και ξεσπούν έτσι ωμά και απροκάλυπτα.
      Νομίζω πως θα μάθουμε σύντομα. Και με στενοχωρεί πολύ αυτό, να μαθαίνω μόνο, έγκαιρα ή καθυστερημένα τί παίζεται, και να μην μού δίνεται η δυνατότητα να μπω σε παραπέρα δράση πέραν ενός μπλογκ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Αυγούστου, 2019 21:13

      Κοίτα Κώστα, στο θέμα με τους Ρώσους έχω πολλές επιφυλάξεις,άν ήταν το αντίπαλο δέος,θά'χαν προβλήματα χρόνια τώρα.Κατ'αρχήν,έχουν δώσει εδώ και κάποια χρόνια την δική τους κάρτα του πολίτη στους κατοίκους τους;Γιατί εμείς εδώ,φωνάζουμε χρόνια τώρα.2ον,λέτε και οι δύο για χάζαρους και άλλα εχθρικά φύλα,για πάρτε πληροφορίες για "Ρωσικό τρυποκάρυδο",καταλάβετε και οι δύο κάτι:Δεν εμπιστεύομαι,ΟΥΤΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΟΥ,πόσο μάλλον Ρώσους,Αμερικανούς,ή οποιονδήποτε άλλον.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,έκανα την ερώτηση,γιατί ξέρω πολύ καλά την απάντηση,χρόνια τώρα,οπότε το "ξεκόλα"ήταν πολύ ατυχές.Δεν πιστεύω (καί ΒΑΡΈΘΗΚΑ να το γράφω) ούτε σε Ρώσους,ούτε σε Αμερικανούς,αλλά σχεδόν ούτε σ'αυτή τη φάρα και ξέρετε κάτι;τους έχω δεί,"μέσα-έξω".Ειμαι full εμπειριών,κρατώ low profile για να μην σαλπάρω.Αν πιστεύει κάποιος απο'σας ότι θα σωθούμε από δαύτους, εντάξει σεβαστό,αλλά εγώ βλέπω ότι καταρρέουμε,είμαι χρόνια τώρα έτοιμος για δαύτους.Τώρα,εσύ Κώστα μου τα'λεγες, ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ να "ξεκολλήσω",Εγώ εντωμεταξύ σήμερα είδα φίλο μου,να τον κυνηγάει ο Ροτσιλντ,άγνωστος στο πολύ κοινό,αλλά το εσωτερικό των περιπολικών,τό'χει δεύτερο σπίτι του.Άνθρωπος που τά'βαλε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Ρότσιλντ εδώ στην Αθήνα.Ήμασταν σε παλιούς αγώνες μαζί και σε πολύ ξύλο με τους πραιτοριανούς,οπότε στενοχωρήθηκα και ειδικά,όταν αυτός ο άνθρωπος έχει κάνει περισσότερο αντιαιρετικό έργο από τους μεγαλοδεσποτάδες,αλλά είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων και κανείς δεν θ'ασχοληθεί όπως όλοι ασχολήθηκαν με τον μητροπολίτη Μόρφου.

      Διαγραφή
    3. "Δεν πιστεύω (καί ΒΑΡΈΘΗΚΑ να το γράφω) ούτε σε Ρώσους,ούτε σε Αμερικανούς,αλλά σχεδόν ούτε σ'αυτή τη φάρα και ξέρετε κάτι;τους έχω δεί,"μέσα-έξω".Ειμαι full εμπειριών,κρατώ low profile για να μην σαλπάρω."

      Ποια φάρα εννοείς; Εμάς; Και πως γίνεται να είδες εκτός από τους Αμερικανούς και τους Ρώσους "μέσα-έξω", έχει τόσα νταραβέρια ο στρατός με το Ρώσικο στρατό ή απλά βρήκες πειστικές τις πληροφορίες που σας έδιναν;

      Γιώργος

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ18 Αυγούστου, 2019 23:07

      Άν αυτό κατάλαβες από τα λεγόμενα μου,τι να πω,ίσως να το εκφραστηκα λάθος,όσο για την φάρα,ναι για τους Έλληνες ΛΕΩ,τους τόσο ήρωες και τόσο εφιάλτες που μιλάνε για πατρίδα και αγώνα,αλλά ψωμί στον διπλανό τους δεν δίνουν,για τους Έλληνες που πιστεύουν σε Θεό και ας έχουν να πάνε εκκλησία από τα βαφτίσια τους,για τους Έλληνες των φουσκωτών σωμάτων και των πολλών τατουάζ,της μαγκιάς καμίας και κωλο φινιστρινι,ΤΩΝ Ελλήνων της χαμοκέλας και των Ελλήνων που δεν γυρνάνε το κεφάλι τους να δούνε ποιός τους φωνάζει "βοήθεια αδελφέ πειναω".Καί για να ευλογήσω τα γένια μου,το δικό μου μούτρο,έχει τσαλακωθει πολλές φορές,η μύτη μου έχει σπάσει,το δεξί μου χέρι έχει σπασμένα κόκαλα από γροθιές,οπότε Γιώργο και κάθε Γιώργο,ασε το ύφος σου για αλλους.Βαρεθηκα οπότε γράφω κάτι που σας ξενίζει να μου την λέτε. Όποιος έχει απορίες με μένα,άς ζητήσει το τηλέφωνο μου από τον Κώστα.

      Διαγραφή
    5. Γιώργο,
      "τα πήρε" ο ΕΥ με τον τόνο σου που του φάνηκε ειρωνικός. Μεταξύ μας κι εγώ έτσι τον μετέφρασα. Από την άλλη.. δεν κατάλαβα γρι τί εννοείς. Μάλλον ούτε κι αυτός. Δεν διατυπώνεις διαφορετικά λοιπόν όποια απορία έχεις;

      Διαγραφή
    6. Από την άλλη.. δείχνεις να θεωρείς ότι ο ΕΥ είναι στρατιωτικός. Δεν μάς έχει πει ποτέ κάτι τέτοιο. Το ψευδώνυμο σού έδωσε αυτή την εντύπωση; Πάντως..δεν είναι στρατιωτικός.

      Διαγραφή
    7. Κι άν Γιώργο έχεις κάποια ευχέρεια χρόνου, πες μας κι εσύ την γνώμη σου στο θέμα που προέκυψε περί Ρώσων. Εγώ κι ο Αρίστος έχουμε άλλη γνώμη από τον ΕΥ. Ο οποίος δίκιο έχει για τις ταυτότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή η κατεύθυνση της ρωσικής κυβερνήσεως έχει κάποια σχέση με την "ατζέντα περί ταυτοτήτων" των globalists χαζαροσιωνιστών.

      Διαγραφή
    8. Χαλαρώστε παλικάρια, δεν είχα πρόθεση να πειράξω κανέναν. Από απροσεξία βγήκε λάθος διατύπωση. Και ναι, τον είχα για ε.α. στρατιωτικό τον ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ επειδή έδειχνε να ξέρει πολλά από επιβίωση και τιμή των βατραχιών και τέτοια. Εννοείται ότι τέτοιες γνώσεις είναι καλό που υπάρχουν σε κάποιον που σχολιάζει εδώ.

      Γιώργος

      Διαγραφή
    9. Δεν το εμπιστεύομαι το Ρωσικό κράτος, σημαντικό κομμάτι της Νέας Τάξης είναι όπως και οι ΗΠΑ και η σκηνοθεσία απαιτεί αντιπάλους. Η πληροφορία που έχω εδώ και 15 χρόνια είναι ότι η Ρωσία είναι το σημαντικότερο κράτος της Νέας Τάξης. Για την Κίνα είναι πιο νεφελώδη τα πράγματα. Λέιζερ έχω αμφιβολίες αν χρησιμοποιήθηκαν. Τι σημαίνει δέντρο που καίγεται από μέσα; Από έξω έπρεπε να είχε καεί αν είχε φωτιστεί από λέιζερ ή παρόμοια τεχνολογία.

      Γιώργος

      Διαγραφή
  2. Ξεκολλα ΕΥ ,ειναι η χαζαρο μαφια ,εχουν ακομα οπλισμο, ικανο να κανη ζημιες , πτυχα σε πλανο ,στην τηλεοραση ,το δεντρο να καιγεται εσωτερικα και την ψυλιαστικα την δουλεια ,οπως και στο Ματι και στην Καλιφορνια .Βεβαια ,για ξεκαρφωμα ,μπορει να εβαλαλαν και στουπια και γκαζακια ,εδω και εκει .Οι πρακτορες τους ,ειναι απο ολα τα κρατη .Απο το διαδικτυο και τις δορυφορικες συντεταγμενες του google ,ειδα την χαραδρα και τις πλαγιες .Δεν γινεται τιποτα ετσι στην τυχη ,απο σπασμενα γυαλια , αποτσιγαρα και λοιπες μπουρδες . Οταν εισαι υπαλληλος στο payroll τους ,εισαι επισης δικος τους ,που να βγης να μιλησης ! δεν μπορεις ! η φωλια τους ειναι λερωμενη .Παιδες ,τωρα πια ,εχουμε να προσεχουμε πολυ και τις υβριδικες μεθοδους ,η πως αλλιως το λενε ; ασυμμετρες απειλες ;Οπως πληροφορηθηκα ,το πυρηνοκινητο υποβρυχιο των ρωσων ,που πηρε φωτια και ειχε και νεκρους ,ηταν μεσα 7 αξιωματικοι ,πρακτορες της χαζαρο καμπαλο μαφιας ,με σκοπο την ψευδη ενημερωση αλλων κρατων ,οτι η ρωσια τους επιτιθεται με πυρηνικα συμβατικα οπλα ,χοντρικα σας τα γραφω ,εγιναν αντιληπτοι απο τους αλλους ρωσους αξιωματικους και πληρωμα και τελικα εχασαν την ζωη τους ,να πανε στο διολο ,αλλα σκοτωθηκαν και ακομα 7 απο το υπολοιπο πληρωμα .Οπως το γραφει η ΡΙΤΑ ,να αναβουμε ενα κερακι σε αυτους που χανουν την ζωη τους για να μενουμε εμεις ακομα ζωντανοι και για την προσπαθεια τους
    απελευθερωσεως του πλανητη .Διατι εχουν χαθει και πεμπτο διαστατικοι ,ετσι ;πιθανον δε, η εκταση των ενεργειων τους να ηταν φονικη και τελειως καταστρεπτικη ,εαν δεν επενεβαιναν οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ .Ειναι στιγμες ,που παρακολουθω τα γεγονοτα με κομμενη την ανασα διατι ξερω οτι τετοιου ειδους ειναι σκατο δουλειες των εναπομειναντων σκατιαρηδων .Τους ρωσους τους εμπιστευομαι ,χωρις αυτους και οτι με κοπο και αγωνα ,πηραν πισω την χωρα τους ,η παγκοσμιοποιηση θα προχωρουσε γοργωτερα .ΠΟΤΕ Ο ΡΩΣΟΣ δεν ηταν με τον χαζαρο ,αλλωστε ,αυτοι τον ξεκωλιασαν τοτε και τον διεσκορπισαν .Στο ιστολογιο της Πελασγικης ,εχουν αναρτηθει νεα αρθρα ,πως οι χαζαροι χωνονται παντου δια επιμειξιων και αλλαζουν ονοματα και πως παντα βρισκονται πλουσιοι .Αει στο καλο και ειχα μια απορια παντα ,πως γινονται ετσι για πλακα πλουσιοι και οχι μονο αυτο ! χωνονται παντου σε ολα τα κεντρα εξουσιων ,αμμμ πως πουλι μου ! και τι κανουμε τωρα θα μου πης ! τωρα ,παμε ΔΙΑ την τελικην αναμετρησιν .ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑ ΞΙΦΙΣΜΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ,ουτε μιση ,ουτε παθη ,αμ 'επος ,αμ' εργον. Θα παμε ολοι μαζι ; η ο καθενας θα κανη του κεφαλιου του ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχετε αδικο ,στο να εχετε μπερδευτει..και εγω χανω την μπαλλα , με τα ξαφνικα που γινονται σε "συμμαχιες",1.ξεχωριστε την παλια σοβιετικη ενωση απο την σημερινη ρωσια 2.δειτε ποιοι ηταν οι ολιγαρχες της και πως εσκασαν μυτη ξαφνικα 3.ξεχωριστε την μαχομενη αμερικη με τον κοσμο της που ξερει και παλευει την χαζαρο καμπαλα με την αμερικη των ερπετο χαζαρων φονιαδων και 4.οσοι συμμετεχουν στα κεντρα της πισω κουρτινας βλεπουν την διαφαινουσα ηττα των ερπετων και αλλαζουν στρατοπεδο και φυσικα ...και για να γλυτωσουν .Χωνεφτε το ,ειμαστε υπο χαζαρικη κατοχη ,δεν απελευθερωθηκαμε ποτε πραγματικα .Οσοι ηγετες αντισταθηκαν ,τους κοπανησαν αγρια .Ενας αντιστεκεται ακομα με την βοηθεια των ρωσων ,ο Ασσαντ και εχουν κανει την Συρια γης μαδιαμ.Δηλαδη τι πρεπει να γινη ; να πεταχτουν εξω στην επιφανεια οι λευκοι βασιλικοι δρακοι και να μας κυνηγουν ; ετσι ευκολο ειναι ; ξεχνατε τους διδυμους πυργους ; ξεχνατε τον πυραυλο στο πενταγωνο και ποιους σκοτωσε ;και ποιος κατηγορηθηκε οτι εδωσε εντολη ;ο γερο δρακο μπους. Οταν ελθη η στιγμη για την χωρα μας ,θα το καταλαβετε και φροντιστε να εισθε ετοιμοι ψυχικα .Αυτες οι σκροφες ,δεν μπορουν να κτυπησουν τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ και ξεσπουν επανω μας .Οσο δε ,εαν βοηθαη ο ενας τον αλλο ,και αυτο γινεται πλειστακις ,εκτος και εαν πεσετε σε ατομα ,που δεν δινουν στον αγγελο τους νερο ,που λεμε.Ειπαμε ,υπομονη και κουραγιο και εγω αδημονω ,αλλα δεν φτανει .ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΦΘΗ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.Κουραγιο παιδες και μην σας περνει απο κατω .Αυτο επιδιωκουν ,μαυριλα στην ψυχη μας ,σιγα μην εχω μαυριλα για δαυτους ! βουταω την περικεφαλαια και στην κοπαναω στο δοξα πατρι ,να στο ανοιξω το κεφαλι ,να πινουν οι ορνιθες νερο ! ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΘΕ !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας λίγο για τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Είναι εδώ Κώστα ,παρέχουν φοβερές υπηρεσίες στον πλανήτη και χάνονται και ζωες τους στις φοβερές συγκρούσεις με τους δράκους ,που δεν ξετρυπωνουν από τα λαγούμια τους ,όσοι έχουν μείνει .Ο διαολιαρης Παπάς έχει κρύψει κάτω από το Βατικανό ,άντρο δράκων ,κάμποσους.Αυτος δεν είπε τελευταία στον Πούτιν ,μα τι έχετε πάθει και τα βάζετε με τους δράκους ; τι σας πείραξαν ;χαχαχαχα ! Ρε θα μας τρελάνη αυτος.Το ότι τίποτα δεν τους κάθεται στο σερν ,οφείλεται στους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.Ακομη και για την μετατόπιση των πόλων έχουν μεριμνήσει και σαφώς είναι ενήμερες οι γήινες κυβερνήσεις ,άσχετο εάν κάνουν ,επί του παρόντος την πάπια.Φυσικα και κάποιοι δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα ,από Ναίτες ,από κλαμπς ,από λαγούμια ,από λέσχες ,από πολυεθνικές ,από τραπεζες κ.τ.λ.Οτι έχει η σιωνιστο Καμπάλα θα καταρριφθη και έχει μπει ήδη φρένο σε πάρα πολλά.Ειναι πια ομολογημενο και από Αμερικανούς ,ότι οι πλειαδιοι έχουν βάση στην Ρωσία ,μα και τα λευκά καπελλα έχουν υποστήριξη.Δεν είναι μόνο οι πλειαδιοι εδώ ,που μάχονται ,είναι και οι ΠΡΟΚΥΩΝΕΣ Ανδρομεδιοι ,φοβεροί διωχτες των δράκων ,οι Σειριοι ,οι Αρκτουριοι ,οι της Λύρας Λύριοι του αυτοκράτορα ΠΥΘΟΚΤΟΝΟΥ ,οιγαλαζιοι φτερωτοι ,που έχουν αναλάβει την εκκαθάριση του πέριξ πεδίου της γης βομβών πλάσματος strange και toplet ,που απειλούν συνέχεια οι Δράκοι να εκρηξουν με καταστροφικωτατα αποτελέσματα.Ειναι εδώ έκτο διαστατικοι ,μέχρι και δωδέκατου βαθμού διαστάσεις διδάσκαλοι ,έχουμε να κάνουμε και με την αναληψιν του πνεύματος μας.Δεν ξέρω εάν είναι εδώ και ο Χριστός μας,αυτό που έκανε η βρωμιάρα Κρόνια δρακονιανη συμμαχία ,δεν έχει γινη πουθενά αλλού ,στο δικό μας σύμπαν.Τι κάνουμε εμείς ;προς το παρόν τίποτα ,καθόμαστε στα αυγά μας ,μέχρι να ελθη η ώρα της κλήσεως μας.Δεν είμεθα ο περιούσιος λαός ,που κοροϊδεύουν τους αλλους ,ότι είναι.Ουτε καβαλάμε το καλάμι.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα κληθη να παίξη καίριο ρόλο στην ανανηψιν του πλανητου και στην απελευθέρωσιν.Εχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στους ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ που θα αναλάβουν την πατρίδα μας.Προς το παρόν μαθαίνουμε ,ο ένας πέθανε ,ο άλλος αυτοκτόνησε ,ο άλλος χάθηκε .Τα πάντα δημιουργήματα της δράκο κρονιας συμμαχίας θα καταρρεύσουν εν μια νυκτί.Χρηματιστηρια ,τράπεζες ,συνδιαλλαγες,παραπληροφόρηση ,όσοι θα αρνούνται ...θα φεύγουν.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ -και το γνωρίζεις καλά- πως οι ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ είναι το καταλληλότερο όργανο διακυβέρνησης -ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ- για την Ελλάδα.

      Διαγραφή
  4. Αν και απειρος στα περισσοτερα θεματα τουλαχιστον σε σύγκριση με ατομα των μπλογκ , θα συμφωνήσω με τον ΕΥ σε καποια σημεία. Ουτε εγω εμπιστεύομαι Ρωσία , προφανως για αμερικη , ισραηλ καλυτερα να μου κοπει εννοειται ασυζητητί. Κανένας δεν την θελει την Ελλαδα και αν τυχει και την θελει στο προσκηνιο ενίοτε , αυτό αιτιολογείται με το γεγονός πως καποια απο τις μεριές-ιερατεία τα οποια βρισκονται σε σύγκρουση θελει να μας χρησιμοποιησει εναντιον του έτερου ιερατείου. Εν τελει ολα τα συγκρουομενα μερη εξυπηρετούν τον εξαποδουηλ, γιαχβεχα οπως τελοσπαντων θελει ο καθενας ας τον ονομάσει. Εμεις είμαστε εμπόδιο που πρεπει να εξαλειφθεί. Ως προς την ξινιλα του ΕΥ προς την ρατσα μας και εγω την νιώθω καθε μερα και παντα ερχεται να συγκρουστεί με την αγαπη μου για την Ελλαδα. Το βραδυ βεβαια οταν την πεφτω ειμαι σιγουρος για την αποστολη που εχουμε να σωσουμε την Ελλαδα και συγχρόνως να σώσουμε και αυτο που λεγεται ψυχή. Μεσω του Ελληνισμού θα βρουμε την πρωτη γνωση. Τελοσπαντων ολοι τους και μονοι μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ρωσία είναι ένα από τα λιγότερο χαζαροσιωνιστικα κράτη στον πλανήτη(αντίθετα από το Ελλαδιστάν, που είναι το δυτικό Ισραήλ, και κατοικείται ήδη από την αρχαιότητα από μεγάλο ποσοστό σημιτων), το ότι μπορεί να έρθουμε σε σύγκρουση λόγω του ότι ανήκουμε στο σιωνιστικό-δυτικό στρατόπεδο, δεν αρέσει στους λίγους εναπομείναντες φυλετικά Έλληνες, και έτσι μπορεί να είναι εχθρικοί προς τους ρώσους, λόγω της προπαγάνδας. Η Ελλάδα(τεχνιτο κρατίδιο που έφτιαξε ο Ρότσιλντ) δυστυχώς στον Γ παγκόσμιο, θα συνταχθεί με τα αφεντικά της(που έτσι και αλλιώς πολλοί δήθεν Έλληνες έχουν κοινή καταγωγή), και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της θα αφανιστεί, κάτι που δεν είναι κακό, γιατί θα υπάρξει ξεκαθάρισμα. Οι Ρώσοι είναι μεγάλοι εχθροί τους, εδώ και 1200 χρόνια, όταν οι πρόγονοί τους οι Βίκινγκ-ρως, κατέστρεψαν την αυτοκρατορία των χαζαρων και τους σκόρπισαν. Την Ρωσία την κατέλαβαν με την μπολσεβίκικη επανάσταση, αλλά οι Ρώσοι με τον Στάλιν τους έδιωξαν και ξαναπήραν τα ηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου αρέσει να διαβάζω τις απόψεις σας και τις γνώμες σας.Το παιχνίδι ανακαταληψεως του πλανήτου Γαία ,είναι δύσκολο ,άλλα εφικτό. Πρέπει να μην βλαφθη ο πλανήτης ,οι άνθρωποι ,η χλωρίδα ,η πανίδα.Ενας γ παγκόσμιος ,είναι διακαής επιθυμία των ερπετων και στην παρούσα φάση ,όσοι έχουν εναπομεινει να προσπαθήσουν να διαφύγουν.Ομως μια πυρηνική έκρηξη ,θα διασάλευε όλων μας τις ψυχες με ανεπανόρθωτη ζημιά ,πλέον θα επηρέαζε πολύ αρνητικά και άλλους πολιτισμούς ,πέρα από την γη ,που είναι διαφορετικής διαστάσεις και πολύ ευαίσθητοι.Οποτε ,δια της ατοπου απαγωγής....ξεχαστε το.Φρουρειται ο πλανήτης πολύ καλά !Ξεχνάτε γρήγορα ,πόσες ζημιές έκαναν στους Ρώσους ,θυμάστε τα αεροπλάνο με την μπάντα που πήγαινε στην Συρία ; ήταν έργο χαζαροκαμπαλων ,όσο για τον Στάλιν...ένα φοβισμένο εβραϊκό κάθαρμα ήταν ,που όταν μπουκαρισαν οι Γερμανοί και εσκοτωθηκαν 1.000.000 στην πρώτη επέλαση ,έτρεξε να κρυφθη .Γκορμπατσώφ και Γιέλτσιν ,πράκτορες της καμπαλας ήταν ,το κομμουνιστικό μοντέλο ,το γκρέμισαν ,με σκοπό να γκρέμιζαν αμέσως μετά και το καπιταλιστικό ,επιφέροντας έναν τρομακτικό πόλεμο και όποιοι έμεναν ,αυτοί θα ήταν στα καταφύγια .Μετά ήταν στρωμένος ο δρόμος δια μέσου αστροπυλων να χωθούν ξανά εκατομμύρια σκοτεινές οντότητες και την παρουσίαση του σκατιαρη γιαχαβαωθ ως μεσσία.Μην σας διαφεύγει ,ότι οι Δράκοι είναι ανωτέρας ευφυίας και ικανοτήτων ,τέταρτο διαστατικοι και μοχθηροί και ανθρωποφάγοι των ανθρώπων,αλλά και άλλων ζώων και κατοίκων σε άλλα μέρη του γαλαξία.Ο Ρώσος, με την βοήθεια πάντα των πέμπτο διαστατικων ,απαλλαχθηκε και από τα χρέη που του είχε φορτώσει η Καμπάλα ,όπως και στις ΗΠΑ.Πως ; έκανε χρήσι των παγκόσμιων αποθεματικών ,που του αναλογούσαν.Και κάτι που δεν ξέρετε,ο Ρώσος ,τα 500.000 ρούβλια δάνειο που έδωσε στην δική μας επανάσταση για συνδρομή ,ποτέ δεν τα ζήτησε πίσω.Σε αντίθεση με τον σκατιαρη δράκο ροτσι που μας πίνει το αίμα με το μπούρι της σόμπας.Ο Ρώσος έχει διαστημική βοήθεια από τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ και την ανώτερη τεχνολογία σε οπλικά συστήματα που έχει ο γήινος άνθρωπος.Ακομη και κατά την δεκαετία του 1980,φίλος Αμερικανός ταγματάρχης μου το είχε αναφέρει.Εν πασει περιπτώσει ,έχετε εμπιστοσύνη στον Ρώσο και ξέρει πολύ καλά τα αισθήματα μας.Ξερει ,με τι κολομπινες έχει να κάνη ,που καμωνονται τους κυβερνήτες ,εδώ στην πατρίδα μας.Ξερει ότι ,όλοι είναι υποχείρια της σιωνιστο καμπαλας ,είτε εξ αιματος ειτε εκ γεμισμενου πογγιου.Ρωσοι και αμερικανοι συνεργαζονται καργα ,πισω απο την κουρτινα και μαλιστα εχουν δοθει στους στρατιωτες ,υπερ δυναμεις.Επισης ,τεχνολογικα πρεπει να ξερετε ,οτι οι γηινοι ,να το πω ετσι ,εχουν κατασκευασει σκαφη ,που σε 45 λεπτα βρισκονται στο κεντρο του γαλαξια.Ενταξει ;Ξέρετε ποια θα είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα της χάζαρο καμπαλας ;να κάνη τα σωστά πράγματα στην πατρίδα μας ,για αυτά που πάλευε να μας ξεκανει.Με το ζημιωμενο φυσικά ,για να γλυτώσουν τα κεφάλια τους.Νομιζετε ,ότι δεν ξέρουν οι πέμπτο δια στατικοί και ακόμη ανωτέρων δια στάσεων τι γίνεται εδώ ;χα !όμως ....μάγκες μου ...θα δοκιμάσουμε και καλά θα κάνουμε να βρεθουμε μονιασμένοι και αγαπημένοι μεταξύ μας....το καταλαβαίνετε αυτό ; ή να το γράψω διαφορετικά ;όχι μπαστουνιες Ευρυβιάδη και Αλκηβιαδη....εντάξει ;σας το επαναλαμβάνω ,μην σας παίρνει από κάτω ,θέλουμε το ηθικό ,όσο το δυνατόν υψηλότερα ,είναι ο ΦΟΒΟΣ ,του εχθρικού στρατοπεδου.Δεν παίρνω τσεκούρι να τα βάλω σε κανενός το κεφάλι.Ειναι θέμα ,τι θέλει να μαθαίνει ο καθείς και τι βιώματα επιδιώκει ,τι γνώσεις θέλει και τι θέλει από την ψυχή του.Θα βιώσουμε πολλά ,είμαστε έμπροσθεν τεραστίων αλλαγών στον πλανήτη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "οι γηινοι ,να το πω ετσι ,εχουν κατασκευασει σκαφη ,που σε 45 λεπτα βρισκονται στο κεντρο του γαλαξια"

      Θέλεις να πεις δηλ. ότι διανύωνται 28.000 έτη φωτός μέσω σκουληκότρυπας;

      Διαγραφή
  7. Καλα τα λες Αριστομαχε να μην γινει παγκοσμιο ολοκαυτωμα, διοτι θα ειναι καταστρεπτικο φια τον πλανητη αλλα και για τι συμπαν. Ποιος το θελει αλλωστε. Πως ομως πιστευεις θα καθαρίσει η Ελλαδα τουλάχιστον? Πως θα ξεφορτωθουμε τα αλλοφυλα μιαρα εθνη που εχουν κουβαληθει εδω και αλλοιώνουν ακομη περισσοτερο τον ηδη μπασταρδεμενο Ελληνα? Χωρις πόλεμο , ο οποιος θα δημιουργησει τις καταλληλες συνθηκες δεν γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,
    too good 2 b true όλα αυτά. Οι περισσότεροι τα αντιλαμβάνονται ως ένα παραμυθάκι -όπως παλιότερα με τους Εψιλονιστές- "του μην ανησυχείς, οι Ολύμπιοι, οι Πλειάδιοι κλπ θα μάς σώσουν, περίμενε απλά μέχρι να σού ανατεθεί και η δική σου αποστολή". Τα διαβάζω αυτά από το 2008. Και μετά το 2012 ξεκίνησε, εκτός από τους Πλειάδιους, και η θεωρία πως "αυτό που έγινε το 2012 και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι είναι μια ειδική φωτοχυσία από το κέντρο του Γαλαξία που αναβαθμίζει το πραγματικό ανθρώπινο dna καθώς και το πνεύμα, γι αυτό και η αφύπνιση των εθνών, τα οποία προηγουμένως δεν ήξεραν καν για τον λεπτομερή σχεδιασμό των ερπετο-εξουσιαστών".

    Με την καρδιά, ναι ήδη κάτι πιστεύω πως παίζει από όλα αυτά. Η λογική μας όμως χρειάζεται περισσότερες αποδείξεις, ότι δεν είναι κι αυτά κόλπα του κρόνιου μάτριξ για να περιμέέέέέεενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα...και εσείς οι υπόλοιποι ,δεν είμαι αιθεροβαμων,αντίθετα ,την οποιαδήποτε πληροφορία διαβάζω , ή παίρνω ,προσπαθώ να την διασταυρώσω.Να ξέρετε ,ότι 2 χρονοδιαγράμματα των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ,έχουν ανατραπεί ,δια να μην μπη σε κίνδυνο ο πλανήτης και οι ζωές μας.Εχει τεράστια σημασία.Οι όλες αλλαγές ,θα γίνουν και θα είμαστε ζωντανοί και όχι ψοφιοι.Ειδαλλως,έδιναν μια ,στο παλιαμπελο και οξω πέρα.Αποριες έχετε ; χαχα ! που να δείτε ,εγώ τι έχω ! πως θα γινη αυτό ,πως θα γινη το άλλο ,πως θα εκδιωχθούν οι λάθρο και και και.Ποια καλύτερη απόδειξη θέλετε ,ότι 176 κράτη ,υπέγραψαν κατά του Άσαντ και μόνο ο Ρώσος και ο Κινέζος ,αντιπαραταχθηκαν .Θυμάστε τα βίντεο ,με τις εκρήξεις των διαστημικών σκαφών του ελον μάσκ ; ήταν στην υπηρεσία της καμπαλας και έμπροσθεν οι ισραηλινοι ,θυμάστε τι υπεριπτατο την ώρα της εκρήξεως ,άνωθεν ;ποιος σας είπε ότι οι θάνατοι στις πρώτες 10 ημέρες του Απριλίου του 2017, ήταν τυχαιοι;επειδή τα βρωμο ΜΜΕ ,πληρώνονται και κάνουν μουγκα ;οργιαζουν τα αμερικανικά και ρωσικά ιστολόγια ,για το τι παίζει πίσω από την κουρτίνα.Πολλοι που ήταν μαζί τους έχουν θορυβηθεί πια και φοβούνται για το τι μέλλει γενέσθαι.Χωρις την βοήθεια των ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ,δεν τα βγάζαμε πέρα.Αδυνατον ,διασπασμένοι ,χωρίς γνώσεις ,χωρίς εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον ,να αντιπαλευαμε τους δράκους ,τους γκριζους και τους όποιους κρονιους.Εδω του μιλάς του άλλου για αυτά και σε κυττα λες και βλέπει καλλικαντζαρο ,άσε ,που άλλοι πανικοβάλλονται.Εαν όμως βλέπαμε τον εχθρό ,με στολή ,με όπλο ,παλασκες ,τότε θα ενωνωμεθαδια την αντιμετωπίσουν ,έτσι δεν είναι ; δεν σας μιλώ για κβαντική φυσική .Απλή λογική δια ερωτημάτων και αποριών και βέβαια χρειαζεται πληροφορία δια την γνώσιν.Προσωπικα ,πάντα έψαχνα πίσω από την κουρτίνα ,γιατί αυτό ,γιατί εκείνο ,δεν τα καταπινα ποτέ αναζητά και αυτό με έμαθαν και αυτό με νουθετησαν.Εσεις τι νομίζετε ,ότι παίρνω πληροφορίες από την Κατίνα της γειτονιάς ;χώρια ότι έχω ιδική μου εμπειρία και έχω ξεδιαλύνει το μπλου μπιμ σχέδιο τους ,που αφορούσε την ύπνωση μας και την χαιβανιτιδα μας.Καποια στιγμή θα αρχίσουν να βγαίνουν πολλά στην φόρα, απο τις γήινες κυβερνήσεις ,σύντομα.Προς το παρόν φοβούνται τις αντιδράσεις της μάζας.Ξερετε για τι καθάρματα ,εις βάρος της ανθρωπότητας μιλάμε ;πεζοναύτες και υγιείς πράκτορες του fbi,που εκαναν συλληψεις ,απο αυτα που αντικρυζαν ,δεν αντεχαν και τους ρημαζαν στο ξυλο.Υπαρχουν ακομα πολλα που δεν μπορω να αναψερω εδω ,αλλα κατ 'ιδιαν.Τωρα...μπορειτε να πιστέψετε σε ότι θέλετε ,δεν μπορώ να πάρω το τσεκούρι και να σας τα βάλω στο κεφάλι ,που λέμε.Τα γεγονότα όμως θα μιλούν από μόνα τους.Οικονομικα ,στρατιωτικά ,γεωφυσικά ,πολιτικά.Την Αμερική ,ετοιμάζονται ,να την ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ και μετακομίσουν στην Κίνα ,εξ " ου και μεταφερθεισες πολυεθνικές τους εκεί και οι άδειες πολιτείες που ψάχνουν πια,ετοίμαζαν την μεταφορά 200.000.000,στελεχών τους εκεί ,παπαλα αυτό ,σας θυμίζει κάτι από κάποια προφητεία ,εε; σας θυμιζει! δεν ξέρω τώρα αυτή την στιγμή το οπλοστάσιο της καμπαλας ,άλλα ΝΑΤΟ Usaf ,πολλά πολεμικά πλοία και άλλα ,ήταν υπό τον έλεγχο της σιωνιστο κάμπαλο μαφίας.Και κατά του Πούτιν έχουν γίνει δολοφονικές απόπειρες και κατά του Τραμπ ,επτά στον Τραμπ ,παρακαλώ.Και για να ξέρετε ,οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ....Ότι διακατέχη εσάς,διακατέχη και εμένα ,δεν είμαι κάτι διαφορετικό ,μόνο ,που τρέχω στην ενημέρωση και όποιος θέλει ακούει ,ας βάλω το μυαλό του να δουλέψω ,ο εγκέφαλος παράγει ενέργεια ,στην μάχη Ντούλτσε ,οι Αμερικάνοι κτυπούσαν με όπλα και οι γκρίζοι με τον εγκέφαλο και τα θύματα...πολλά.Αυτα τα ολίγα ,επί του παρόντος ,γιατί το κάνω ;μπορεί να βοηθήσω κάποιον ,έστω και λίγο να μην χάση το ηθικό του ,τις αρετές του ,το ήθος του ,καραδοκούν παντού να ρουφήξουν αιχμαλώτους στο στρατόπεδο τους.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Αυγούστου, 2019 12:35

      Παρεμπιπτόντως,καλή επιτυχία στήν πρωταθλητάρα,τον Πόντιο Άγγελο Γιακουμή,που παίζει 24/8 Στην Κωνσταντινούπολη με τον μογγόλο,στο kick boxing.ΚΟΟΥΤΣ,πάρ'του τα βρακιά του βρωμότουρκοι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

      Διαγραφή