«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Το πανό του ΠΑΟΚ που έκανε τους σκοπιανούς να λυσσάξουν και το εντυπωσιακό βίντεο του Άγιαξ για το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη



Ξύδι! Τι γράφει Σκοπιανή ιστοσελίδα, για το πανό του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Άγιαξ:


«Oπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν ένα τεράστιο πανό διακηρύσσοντας ότι η Μακεδονία είναι μια και Ελληνική, κατά την διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους με τον Άγιαξ στην Θεσσαλονίκη (την αναφέρουν και ως Solun), για το Τσάμπιονς Λιγκ. Το πανό αποτελεί διαμαρτυρία για την Συμφωνία των Πρεσπών.»

Στην συνέχεια το συγκεκριμένο δημοσίευμα, κάνει μια σύντομη αναφορά στην δημιουργία του ποδοσφαιρικού συλλόγου του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι κοινότητες όπως αυτές που δημιούργησαν την ομάδα, είναι εθνικιστικές κι επιμένουν στον Ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας!


Το βίντεο του Άγιαξ:


ΠΑΟΚ και Αγιαξ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πρώτο από τα δυο τους παιχνίδια στην Ελλάδα, και θα λύσουν τις διαφορές του στο Άμστερνταμ την Τρίτη (31/8).

To «Ajax TV» κατέγραψε το ταξίδι των πρωταθλητών Ολλανδίας στην Ελλάδα και τα παρουσιάζει μέσα από ένα εντυπωσιακό video:


 From Thessaloniki to Amsterdam





3 σχόλια:

  1. Πάμε γερά!
    Τους έχουνε και τους μεν και τους δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστή....σήμερα αυτοκτόνησε μέσα στην φυλακή ,το συλληφθεν κάθαρμα ερπετό ,Τζέφρυ επσταιν ,για εγκλήματα σε βάρος παιδιών ,Στα τσακιδια.Μπορει όμως ,να τον πήραν και σηκωτο για να δικασθη εκτός πλανήτου από τους ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,όπως και η Μπάρμπαρα και Τζωρτζ Μπους ,εννοείται ότι θα εξαυλωθη μαζί με την ψυχή.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή